Ledger 364 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 29.11.2023 в 19:16, CapMaT сказал: Тобто, в першому реченні ти визнаешь що писав про те, що я нібито переманюю твої паки, а буквально через секунду вже кажеш "це твоя хвора уява". Жєєєесть вас там поплавило З тобою все добре? де хоч слово в першому реченні про те що ти переманюєш паки)))) OldSchool promo.ogg Cтавимо собі найвищі цілі і разом їх досягаємо! Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
CapMaT 961 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 29.11.2023 в 19:18, Ledger сказав: З тобою все добре? де хоч слово в першому реченні про те що ти переманюєш паки)))) Давай я уточню) тобто, у "тому пості що видалили" ти нічого не писал про переманювання паків, так ?)) Все вірно?) Ти хочешь до своїх нових регалій ("не бєйте райзов, не бєйте райзов") додати ще й статус піздабола? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
iAns 13 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 Ти перегрівся Сармат краще ти грав як пак в ос чим ходив з *** гратися в хороших. Я не знаю як ти там своїм розповідаєш, але це мені здаєжться аморально до українського комуніті. Ми всі вже зрозуміли що ти граєш в гру я нікому нічого не обіцяв, well play gl hf Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
CapMaT 961 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 29.11.2023 в 19:24, iAns сказав: Ти перегрівся Сармат краще ти грав як пак в ос чим ходив з *** гратися в хороших. Я не знаю як ти там своїм розповідаєш, але це мені здаєжться аморально до українського комуніті. Ми всі вже зрозуміли що ти граєш в гру я нікому нічого не обіцяв, well play gl hf Мемберы финта лучше бы вообще ебало не открывали. Santyago и Amerikanec 2 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Ledger 364 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 29.11.2023 в 19:23, CapMaT сказал: Давай я уточню) тобто, у "тому пості що видалили" ти нічого не писал про переманювання паків, так ?)) Все вірно?) Ти хочешь до своїх нових регалій ("не бєйте райзов, не бєйте райзов") додати ще й статус піздабола? Там було щось типу чи було варіантом плану розвитку переманювання паки з інших кланів. Дай скрін, пруф чи що там. А так ти намагаєшся інтерпретувати мої слова під свій манер. Нахуя? не знаю. А на рахунок "нє бєйтє райзов" - то це піздьош, всі кми на англійській та українській. Ще цікаво які в мене нові регалії?))) OldSchool promo.ogg Cтавимо собі найвищі цілі і разом їх досягаємо! Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
CapMaT 961 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 29.11.2023 в 19:29, Ledger сказав: Там було щось типу чи було варіантом плану розвитку переманювання паки з інших кланів Добре що визнав. Тепер хочу уточнити, про яке саме переманювання йде мова? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
dimmar 13 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 29.11.2023 в 18:27, CapMaT сказал: Мемберы финта лучше бы вообще ебало не открывали. рили это мембер финта?) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Ledger 364 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 29.11.2023 в 19:31, CapMaT сказал: Добре що визнав. Тепер хочу уточнити, про яке саме переманювання йде мова? Що я визнав?) Що запитав тебе те що ти запитав мене перед цим?) Питання було до тебе. А ти другий день не можеш в'їхати. Тут два варіанти або ти дурень або корчиш з себе дурня. Вибирай сам. Не буду продовжувати, тому що „Якщо ви сперичаєтеся з дурнем, значить дурнів уже двоє.“ OldSchool promo.ogg Cтавимо собі найвищі цілі і разом їх досягаємо! Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
CapMaT 961 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 А, ну просто запитав, розумію. Клоунада їбуча) Це як спочатку відправити половину своєї групи в тред Юкрейнів и крити хуями їх за то, як вони погано грають і "пояснювати" їм чому вони "погані громадяни своєї країни", а після першого луза йти на поклон до Анатолія й створювати сосалово на 360 їбальників, бо пройобувати в грі щось дуже не хотілося. Це як фокусити мій сайд в пріорітеті, даруючи епік райзам, аргументуючи це, як сказав казкар - "краще руським, ніж малоросу". І це цитата. Це як розповідати який хуесос фінтяра, і як браво ти його кікнув з клану, а потім інвайтити його мемберів до своєї группи. Це як варобсерв пише про принципову позицію, а потом на осаді стоїть з л2тімами та райзами в одній тронці і дефає телзу каст) Це як понос крінжі мені в пм від твоїх мемберів, після кожного разу, коли ваш аллі щось забирає. Клоуни їбучі. Ledger, ka3kap и Amerikanec 2 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
AdmiralPonossa 496 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 Пиксель раздора Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
iAns 13 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 29.11.2023 в 20:06, CapMaT сказал: А, ну просто запитав, розумію. Клоунада їбуча) Це як спочатку відправити половину своєї групи в тред Юкрейнів и крити хуями їх за то, як вони погано грають і "пояснювати" їм чому вони "погані громадяни своєї країни", а після першого луза йти на поклон до Анатолія й створювати сосалово на 360 їбальників, бо пройобувати в грі щось дуже не хотілося. Це як фокусити мій сайд в пріорітеті, даруючи епік райзам, аргументуючи це, як сказав казкар - "краще руським, ніж малоросу". І це цитата. Це як розповідати який хуесос фінтяра, і як браво ти його кікнув з клану, а потім інвайтити його мемберів до своєї группи. Це як варобсерв пише про принципову позицію, а потом на осаді стоїть з л2тімами та райзами в одній тронці і дефає телзу каст) Це як понос крінжі мені в пм від твоїх мемберів, після кожного разу, коли ваш аллі щось забирає. Клоуни їбучі. клоунада це коли отримати повістку і сидіти дома і інвайтити *** в клан Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
iAns 13 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 так і давай зі мною по факту говорити, а не з твоєю уявою добре? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Snaga 30 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 Встройте плз уже переводчик, почитать интересно о чём пишут а не понятно MoOzGG 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
langustin 164 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 Перекройте уже трубы Он редкая, потрясающая личность, и именно тот, кем он является Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
ВасяКлей 84 Опубликовано: 29 ноября 2023 Рассказать Опубликовано: 29 ноября 2023 Парни, где файты на эпиках? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.