relaxpvp 23 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября апнуть что ли будущую семью,хз Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
TakaYama 0 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября up Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LuckyDevil 91 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября up Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 169 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября апчик Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 30 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 29.09.2025 в 02:22, CapMaT сказал: Нас прочитали, парни так це ж було вже 😁 13 вересня я вангував тобі такі сценарії, а ти затер їх "сонцелікій лідєр ☺️" = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
SithEglobal 105 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2025 в 21:19, intelligence сказал: так це ж було вже 😁 13 вересня я вангував тобі такі сценарії, а ти затер їх "сонцелікій лідєр ☺️" вернулся, кринжовый хейтерок Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 30 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2025 в 21:26, SithEglobal сказал: вернулся, кринжовый хейтерок чому хейтерок, ви сприймаєте тільки отсоси в клані? - а інші погляди ні ? Коли кажуть що ти лиєш воду і піаришся, з доводами. Коли кажуть, що буде такий сценарій в кінці кінців, і ось вуа ля, він грається... якщо я крінжовий хейтерок який несе діч, то навіщо було затирати докладні пояснення моєї позиції що до піару і водного хайпу ? = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 169 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2025 в 21:28, intelligence сказал: чому хейтерок, ви сприймаєте тільки отсоси в клані? - а інші погляди ні ? Коли кажуть що ти лиєш воду і піаришся, з доводами. Коли кажуть, що буде такий сценарій в кінці кінців, і ось вуа ля, він грається... якщо я крінжовий хейтерок який несе діч, то навіщо було затирати докладні пояснення моєї позиції що до піару і водного хайпу ? Свинко, твої пости потер модератор... 01.10.2025 в 21:19, intelligence сказал: так це ж було вже 😁 13 вересня я вангував тобі такі сценарії, а ти затер їх "сонцелікій лідєр ☺️" Про який ти сценарій? Ти хоч зрозумів - за що писав Сармат? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
SithEglobal 105 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2025 в 21:28, intelligence сказал: чому хейтерок, ви сприймаєте тільки отсоси в клані? - а інші погляди ні ? Коли кажуть що ти лиєш воду і піаришся, з доводами. Коли кажуть, що буде такий сценарій в кінці кінців, і ось вуа ля, він грається... якщо я крінжовий хейтерок який несе діч, то навіщо було затирати докладні пояснення моєї позиції що до піару і водного хайпу ? надо ж так мозги пропить) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 30 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2025 в 21:33, Relaksoid сказал: Свинко, твої пости потер модератор... Про який ти сценарій? Ти хоч зрозумів - за що писав Сармат? Свинко, а чому потер модератор, не тому що 'задіто его - его' і наплакано було модератору ?)) = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LuckyDevil 91 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2025 в 21:42, intelligence сказал: Свинко, а чому потер модератор, не тому що 'задіто его - его' і наплакано було модератору ?)) Шановний, ти з якого клана?)))) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 169 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2025 в 21:42, intelligence сказал: Свинко, а чому потер модератор, не тому що 'задіто его - его' і наплакано було модератору ?)) Ну по перше - "свинко" це виключно звернення до тебе, як до однієї з 9 осіб, чиї контакти були закріплені у ТС для 🐽. Звертатись до мене так сенсу абсолютно нуль. По друге - чому було потерто ти можеш запитати модератора. Ти там таке ніс, що дивно, що у тебе РО не на рік. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
SithEglobal 105 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2025 в 21:42, intelligence сказал: а чому потер модератор, не тому що 'задіто его - его' і наплакано було модератору ?)) ты вот серьезно думаешь, что из-за такого прям слабенького клоунярика как ты, кто-то просил бы потереть? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
CapMaT 1185 Опубликовано: 1 октября Автор Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2025 в 21:19, intelligence сказав: так це ж було вже 😁 13 вересня я вангував тобі такі сценарії, а ти затер їх "сонцелікій лідєр ☺️" У мене немає прав видаляти чужі пости на форумі) знімай шапочку з фольги, клоун Не зовсім розумію, про який саме сценарій ти вангував. Я ж лише радий, що декілька механік та систем, котрі запропонував наш клан - були взяті в розробку. Це приємно. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 30 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2025 в 21:49, SithEglobal сказал: ты вот серьезно думаешь, что из-за такого прям слабенького клоунярика как ты, кто-то просил бы потереть? о, пішло знеціннення, значить щось кажу неприємне 😁 = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.