Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

29.09.2025 в 02:22, CapMaT сказал:

Нас прочитали, парни :PepoCheer:

так це ж було вже 😁 13 вересня я вангував тобі такі сценарії, а ти затер їх "сонцелікій лідєр ☺️

skill0789.png skill0787.png skill0785.png skill0762.png = skill1439.png    

01.10.2025 в 21:19, intelligence сказал:

так це ж було вже 😁 13 вересня я вангував тобі такі сценарії, а ти затер їх "сонцелікій лідєр ☺️

вернулся, кринжовый хейтерок

01.10.2025 в 21:26, SithEglobal сказал:

вернулся, кринжовый хейтерок

чому хейтерок, ви сприймаєте тільки отсоси в клані? - а інші погляди ні ? Коли кажуть що ти лиєш воду і піаришся, з доводами. Коли кажуть, що буде такий сценарій в кінці кінців, і ось вуа ля, він грається... якщо я крінжовий хейтерок який несе діч, то навіщо було затирати докладні пояснення моєї позиції що до піару і водного хайпу ?

01.10.2025 в 21:28, intelligence сказал:

чому хейтерок, ви сприймаєте тільки отсоси в клані? - а інші погляди ні ? Коли кажуть що ти лиєш воду і піаришся, з доводами. Коли кажуть, що буде такий сценарій в кінці кінців, і ось вуа ля, він грається... якщо я крінжовий хейтерок який несе діч, то навіщо було затирати докладні пояснення моєї позиції що до піару і водного хайпу ?

Свинко, твої пости потер модератор...

01.10.2025 в 21:19, intelligence сказал:

Про який ти сценарій? Ти хоч зрозумів - за що писав Сармат?

01.10.2025 в 21:28, intelligence сказал:

надо ж так мозги пропить) 

01.10.2025 в 21:33, Relaksoid сказал:

Свинко, твої пости потер модератор...

Про який ти сценарій? Ти хоч зрозумів - за що писав Сармат?

Свинко, а чому потер модератор, не тому що 'задіто его - его' і наплакано було модератору ?))

01.10.2025 в 21:42, intelligence сказал:

Свинко, а чому потер модератор, не тому що 'задіто его - его' і наплакано було модератору ?))

Шановний, ти з якого клана?))))  

Ну по перше - "свинко" це виключно звернення до тебе, як до однієї з 9 осіб, чиї контакти були закріплені у ТС для 🐽. Звертатись до мене так сенсу абсолютно нуль.

По друге - чому було потерто ти можеш запитати модератора. Ти там таке ніс, що дивно, що у тебе РО не на рік.

а чому потер модератор, не тому що 'задіто его - его' і наплакано було модератору ?))

ты вот серьезно думаешь, что из-за такого прям слабенького клоунярика как ты, кто-то просил бы потереть? :pandaredlol:

01.10.2025 в 21:19, intelligence сказав:

У мене немає прав видаляти чужі пости на форумі) знімай шапочку з фольги, клоун

Не зовсім розумію, про який саме сценарій ти вангував. Я ж лише радий, що декілька механік та систем, котрі запропонував наш клан - були взяті в розробку. Це приємно.

01.10.2025 в 21:49, SithEglobal сказал:

ты вот серьезно думаешь, что из-за такого прям слабенького клоунярика как ты, кто-то просил бы потереть? :pandaredlol:

о, пішло знеціннення, значить щось кажу неприємне 😁

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...