Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

Бля..фухх..хух...ладно обойдёмся read only для инициатора, завязывайте. 

11.09.2025 в 01:32, fabuLous сказал:

Бля..фухх..хух...ладно обойдёмся read only, завязывайте. 

1ые санкции на мв6?:pandaredlol:

11.09.2025 в 01:32, fabuLous сказал:

Привет Андрюшка. 

On 9/11/2025 at 1:32 AM, fabuLous said:

Хруста розбаньте...
Сумно без нього
giphy.gif

A samurai has no goal, only a path. 🥷

10.09.2025 в 12:59, CapMaT сказал:

У вас якась нездорова фіксація на нашому клані) Так, ми граємо гру. Та це нам ніяк не заважає донатити на пж і Стерненку. Це нам ніяк не заважає мати у складі чинних військовослужбовців ЗСУ. Так само, як аналтоліку нічого не заважає кричати про принципову позицію, а потім лутати рублі від сафери.
Ви чомусь думаєте, що якщо ми вважаємо вашого кла - хуєсосом, то це автоматично розповсюджується на всіх мемберів вашого клану, або взагалі «напад на аналтоліка - напад на всю Україну», але це не так. Я впевненний, що у вас в клані є більш ніж дохуя гідних людей, але не ваш кл-піздабол, який по кд ригає хуйню в нашу адресу (в той час, коли рахує солодкі рублікі), тому що в нього горить срака від «втраченого пікселя» ще з часів мв4.

Привіт, тоді ж мабуть ти не будеш проти, якщо я буду закидувати скріни, якщо хтось із ваших буде писати мені про "орєшнік, СВО і так далі? Без негативу якщо що.

11.09.2025 в 13:45, LPf41nt сказав:

Привіт, тоді ж мабуть ти не будеш проти, якщо я буду закидувати скріни, якщо хтось із ваших буде писати мені про "орєшнік, СВО і так далі? Без негативу якщо що.

А ти зараз це пишеш, спираючись на якийсь свій досвід спілкування з наших кланом, чи це так - пізданути хуйню, в стилі вашого дружка-піздабола аналтолія? Щодо твоїх дій - то ти можеш робити все що тобі заманеться, я не твоя мамця, щоб питати в мене дозволу. Але все ж таки, пораду можу дати - підв`язували б ви шукати собі ворогів там, де їх нема. 

Изменено пользователем CapMaT

11.09.2025 в 13:45, LPf41nt сказал:

На сколько я знаю, такие любители вылетают с клана вместе с паком инста, но никто не застрахован.

11.09.2025 в 14:23, TyMAH сказал:

@Relaksoid зелена малака, щоб в тебе дулі вище +4 не заходили):3_de1:

А для тебе і вистачить ножа з набору)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...