Tyrrany 72 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября (изменено) 11.09.2025 в 13:45, LPf41nt сказав: Привіт, тоді ж мабуть ти не будеш проти, якщо я буду закидувати скріни, якщо хтось із ваших буде писати мені про "орєшнік, СВО і так далі? Без негативу якщо що. Були такі уєбани нік ПЛА "ширітакі" вчив в клан чаті говорити на "чєлавеческам язіке" англомовних клан менмберів і запитував у мене "з яких Карпат я спустився" був кікнутий як собака. Але якщо хтось буде писати зетну ватну хуйню кидай прямо сюди ну або в лічку. Изменено 11 сентября пользователем Tyrrany Palianytsia93, LPf41nt и MapeBo 2 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LPf41nt 16 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 13:53, CapMaT сказал: А ти зараз це пишеш, спираючись на якийсь свій досвід спілкування з наших кланом, чи це так - пізданути хуйню, в стилі вашого дружка-піздабола аналтолія? Щодо твоїх дій - то ти можеш робити все що тобі заманеться, я не твоя мамця, щоб питати в мене дозволу. Але все ж таки, пораду можу дати - підв`язували б ви шукати собі ворогів там, де їх нема. 1) Мені подобається як ти одразу чомусь вирішуєш що я дружаня Анатолія. Якщо що я навіть не в його клані і не планую. Хто там із вас піздобол вирішіть вже самі)) 2) Я можу помилятись рлі, але наче на мв5 мені траплялись такі рєбяткі. Зрозумів, зкину якщо будуть такі. Щоб все було по чесному) Palianytsia93 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 132 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября Міняються сезони, сервери, але стабільно всім сука муляють ПХ Не туди йдуть, не тих бʼють, забагато хіро забирають, не так грають, не в то грають, грають… Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
SithEglobal 105 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября ПИКСЕЛЬ ХАНТЕРС ВПЕРЕЕЕЕД Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
MapeBo 44 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 13:53, CapMaT сказал: А ти зараз це пишеш, спираючись на якийсь свій досвід спілкування з наших кланом, чи це так - пізданути хуйню, в стилі вашого дружка-піздабола аналтолія? Щодо твоїх дій - то ти можеш робити все що тобі заманеться, я не твоя мамця, щоб питати в мене дозволу. Але все ж таки, пораду можу дати - підв`язували б ви шукати собі ворогів там, де їх нема. Це просто питання. Авжеж, є такий досвід, раніше не звертали уваги на це, але після твоїх слів у цій темі почнемо. Звісно, це тільки для того, щоб побачити, чи відповідають твої слова дійсності. Помітив, що з усіх твоїх коментарів на форумі тощо, на дурні питання ти відповідаєш рофлами, а коли питання по суті — одразу агришся. 🙂 І перестань вже на кожен коментар писати про дружків — це огидно. Palianytsia93 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
YELLOVV 17 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 14:23, TyMAH сказал: багато драми UPny @Relaksoid зелена малака, щоб в тебе дулі вище +4 не заходили) шоб ты только треш скилы в пушки ловил Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
TyMAH 28 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 14:26, Relaksoid сказал: А для тебе і вистачить ножа з набору) @YELLOVV я не факт, що буду, так що мені піхуй) зроблю 6 вікон, тупо інсти хрюкати у фрітайм і греків у войсі дразнити) Шах і мат, Вам обом) А Вам піста, мої прокльони пашуть, засікай Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
CapMaT 1179 Опубликовано: 11 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 11 сентября (изменено) 11.09.2025 в 14:36, MapeBo сказав: Це просто питання. Авжеж, є такий досвід, раніше не звертали уваги на це, але після твоїх слів у цій темі почнемо. Звісно, це тільки для того, щоб побачити, чи відповідають твої слова дійсності. Помітив, що з усіх твоїх коментарів на форумі тощо, на дурні питання ти відповідаєш рофлами, а коли питання по суті — одразу агришся. 🙂 І перестань вже на кожен коментар писати про дружків — це огидно. З яким ставленням до мене - так я і відповідаю) Зверни увагу, що жодного поганого слова про тебе, чи про твій клан від нас не пролунало. Та сама історія була і про аналтолія, що минулого року, що цього. Жодної згадки про клан юкрейн, чи про їх кла, доки він не відкрив свого брудного рота в бік нашого клану. І це буквально якась ментальна фіксація, що не дає йому просто пройти повз, щоб не згадати мене чи мій клан. Чи це зазадрісь, чи банальна образа - хто зна, але факт залишається фактом. Розмову ж по фактам він просто не вивозить (бо зашкварів там цілий вагон, починаючи від того, що він перший зробив аллі на вотері, коли буквально всі грали суто своїми кланами, закінчуючи питаннями про Леджера) і зливається на дуже дивні відмазки. Щодо питань: коли буде хоч оде "по суті" - дай знати, залюбки відповім. Але доки, були тільки дешеві спроби маніпулювати, або ж просто тупі висери. Изменено 11 сентября пользователем CapMaT Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
CapMaT 1179 Опубликовано: 11 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 14:26, Tyrrany сказав: Були такі уєбани нік ПЛА "ширітакі" вчив в клан чаті говорити на "чєлавеческам язіке" англомовних клан менмберів і запитував у мене "з яких Карпат я спустився" був кікнутий як собака. Але якщо хтось буде писати зетну ватну хуйню кидай прямо сюди ну або в лічку. І це працює в будь-яку сторону. Довбойобів ми позбуваємося дуже швидко, без оглядки на колір паспорта. Адекватна атмосфера в клані більш важлива, ніж цифра цц на івентах. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 132 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 14:42, TyMAH сказал: @YELLOVV я не факт, що буду, так що мені піхуй) зроблю 6 вікон, тупо інсти хрюкати у фрітайм і греків у войсі дразнити) Шах і мат, Вам обом) А Вам піста, мої прокльони пашуть, засікай Ну-ну, легендарні 50/50 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
MapeBo 44 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 14:46, CapMaT сказал: З яким ставленням до мене - так я і відповідаю) Зверни увагу, що жодного поганого слова про тебе, чи про твій клан від нас не пролунало. Та сама історія була і про аналтолія, що минулого року, що цього. Жодної згадки про клан юкрейн, чи про їх кла, доки він не відкрив свого брудного рота в бік нашого клану. І це буквально якась ментальна фіксація, що не дає йому просто пройти повз, щоб не згадати мене чи мій клан. Чи це зазадрісь, чи банальна образа - хто зна, але факт залишається фактом. Розмову ж по фактам він просто не вивозить (бо зашкварів там цілий вагон, починаючи від того, що він перший зробив аллі на вотері, коли буквально всі грали суто своїми кланами, закінчуючи питаннями про Леджера) і зливається дуже дивні відмазки. Щодо питань: коли буде хоч оде "по суті" - дай знати, залюбки відповім. Але доки, були тільки дешеві спроби маніпулювати, або ж просто тупі висери. Так, я звернув увагу, тому ми теж без негативу написали 2 повідомлення в цій темі, і то лише тому, що це стосується вже всіх причетних. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
TyMAH 28 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 14:55, Relaksoid сказал: Ну-ну, легендарні 50/50 та нііііі, цей рік, якось все важче (старість не радість), більше запар, більше ідей, менше часу і співробітників)) 30/70 я б сказав Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
CapMaT 1179 Опубликовано: 11 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 11 сентября Жесть, сколько фриков посетило нашу тему за последние несколько дней. Но сейчас не об этом. Сегодня хочу поговорить об игровом опыте, который мы получаем на мастерворке… уже, считай, шестой год подряд. Когда я впервые пришёл на E-global после оффа, сказать, что я ахуел от того, насколько тут всё «для людей», — это ничего не сказать. Сам факт, что между игроком и администрацией вообще существует диалог, поверг меня в шок. А то, что эти диалоги реально приводили к изменениям игрового процесса, — это вообще было как чудо. Но мы собрались здесь не чтобы хвалить сервер, хех) Ко всем плюсам E-global мы уже давно привыкли и воспринимаем их как данность. А вот на минусы обратить внимание — это святое (разумеется, только ради того, чтобы стало лучше). Я сейчас не буду лезть в дебри микробаланса и ситуативных моментов. Глобально, на мой взгляд, у мастерворка сегодня есть лишь две проблемы. Они чётко проявились на последних сезонах, и пока я не вижу, чтобы на шестом что-то менялось. Первая проблема в том, что на волне успеха создаётся впечатление, будто администрация перестала слышать игроков. Или, если хотите, поверила в непогрешимость своих решений и перестала оглядываться на фидбек. Их можно понять: они собственными руками собрали проект, который безапелляционно ебёт всех конкурентов. Но мы-то знаем, мы были у истоков. Мы видели, что успех строился именно на коммуникации, на том, что админы слушали и слышали игроков. А сегодня об этом уже сложно сказать. Это первая сторона. А вторая в том, что раньше сервер не боялся экспериментировать. Новые механики скиллов, обновлённые локации, новые классы и так далее — всё это давало ощущение движения. А сейчас складывается впечатление, что парни боятся что-то радикально поменять, и выбирают каждый раз идти по знакомому пути, лишь бы «не сломать то, что работает». И вот тут эти две проблемы накладываются друг на друга. Уверенность в том, что «мы знаем лучше», + страх трогать отлаженные механики = застой. Однообразие от сезона к сезону. А однообразие и застой — это, по сути, медленная смерть. Когда всё идёт по привычному сценарию, без новых вызовов и перемен, даже самые прикольные механики перестают работать. Игра скатывается на автопилот. А автопилот годится для рутины, но не для развития. Часть команды, наверное, думает: «Ну, вроде, всё стабильно, работает же». Но, как говорил классик: «Однообразие — это иллюзия безопасности, за которой всегда скрывается медленная деградация». В итоге теряется вкус к процессу, когда шестой год подряд идёшь одним и тем же путём. Нет движения вперёд, нет драйва, нет поводов для прогресса. А прогресс рождается только из экспериментов, только из смены ритма. Поэтому в этом году реально хочется хотя бы небольших изменений того самого ритма. И тут может помочь опыт Луча, где админы наглядно увидели, что у другого подхода тоже есть аудитория и фанбаза. Я не говорю, что нужно натянуть весь концепт Луча на сезон. Но взять удачные механики и органично вплести их в сезон — почему нет? Например: - растянуть стартовую гонку, не затягивая стадию, а дав возможность пройти стартовый контент плавнее, а не за одну ночь; - убрать механики в стиле «х100-пвп-фришек» вроде фуллбаффа у нпц с первого уровня, странных пве-бонусов и т.п.; - внедрить систему усталости, урезать ассортимент adventure guide и прочее. Ну кайф же может получиться! Это была первая порция моего нытья на тему «как можно было бы сделать так, чтобы было пиздато». Далі буде! BoostedAnimal, Roks, Haleef и 20 других 9 2 1 1 1 9 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 132 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 15:25, CapMaT сказал: Например: - растянуть стартовую гонку, не затягивая стадию, а дав возможность пройти стартовый контент плавнее, а не за одну ночь; - убрать механики в стиле «х100-пвп-фришек» вроде фуллбаффа у нпц с первого уровня, странных пве-бонусов и т.п.; - внедрить систему усталости, урезать ассортимент adventure guide и прочее. Ну кайф же может получиться! Все кроме «растянуть стартовую гонку») На луче хватило) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vladmakarrov 20 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 15:32, Relaksoid сказал: Все кроме «растянуть стартовую гонку») На луче хватило) ну может не такой темп как на луче конечно, но было прикольно понюхать лоу лвл контент)) На Луче прям слишком медленно было, тут можно быстрей сделать) А про систему усталости - идея в целом хорошая, но нужно пофиксить момент, что твоя смерть не должна влиять на эту усталось, ибо без оверкапа ты со временем отстаешь от остальных) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.