intelligence 30 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2025 в 21:45, Relaksoid сказал: Ну по перше - "свинко" це виключно звернення до тебе, як до однієї з 9 осіб, чиї контакти були закріплені у ТС для 🐽. Звертатись до мене так сенсу абсолютно нуль. По друге - чому було потерто ти можеш запитати модератора. Ти там таке ніс, що дивно, що у тебе РО не на рік. я не знаю про що ти кажеш, вигадав якусь діч я теж може звертаюсь до тебе "Свинко" бо придумав що ти хряк вонючий, але але = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 30 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2025 в 22:03, CapMaT сказал: У мене немає прав видаляти чужі пости на форумі) знімай шапочку з фольги, клоун Не зовсім розумію, про який саме сценарій ти вангував. Я ж лише радий, що декілька механік та систем, котрі запропонував наш клан - були взяті в розробку. Це приємно. якби не затерли по вашим скаргам і проханням, то можна було дискутувати, але, зараз це вже моя бурна фантазія перед вами ангелочками 🤮 і вашою аудиторією 🤑 = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 148 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2025 в 22:09, intelligence сказал: я не знаю про що ти кажеш, вигадав якусь діч Ага, ну-ну, будь тільки обережніше цей сезон. 01.10.2025 в 22:09, intelligence сказал: я теж може звертаюсь до тебе "Свинко" бо придумав що ти хряк вонючий, але але Може зіграємо в гру і зробимо запит у саппорт, щоб перевірили наші МА?) Хто дійсно хрюк, а хто ні. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 30 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2025 в 22:12, Relaksoid сказал: Ага, ну-ну, будь тільки обережніше цей сезон. Може зіграємо в гру і зробимо запит у саппорт, щоб перевірили наші МА?) Хто дійсно хрюк, а хто ні. я не соромлюсь свого МА = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
CapMaT 1180 Опубликовано: 1 октября Автор Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2025 в 22:11, intelligence сказав: якби не затерли по вашим скаргам і проханням, то можна було дискутувати, але, зараз це вже моя бурна фантазія перед вами ангелочками 🤮 і вашою аудиторією 🤑 Все ще не розумію, про що ти пишеш. Якщо ти знову про те, що я нібито пишу в своїх постах про те, що вже давно було анонсовано - то під це можна підтянути лише систему втоми, і то, з натяжкою. Та навіть якщо б це було так, то не до кінця розумію, чому тебе це так хвилює ) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 148 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2025 в 22:15, intelligence сказал: я не соромлюсь свого МА Та я теж) Тільки про тебе у мене є інформація з надійного джерела) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 30 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2025 в 22:17, Relaksoid сказал: Та я теж) Тільки про тебе у мене є інформація з надійного джерела) це те джерело яке знімало компромат на КЛа, і яке за 400 колів паті мембера кинуло, який грав на слоті сапорта 1.5 місяці і не отримав від КП ніхуя ?)))) ахахахахахах, фу = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 148 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2025 в 22:18, intelligence сказал: це те джерело яке знімало компромат на КЛа, і яке за 400 колів паті мембера кинуло, який грав на слоті сапорта 1.5 місяці і не отримав від КП ніхуя ?)))) ахахахахахах, фу ні, не вгадав Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 30 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2025 в 22:17, CapMaT сказал: Все ще не розумію, про що ти пишеш. Якщо ти знову про те, що я нібито пишу в своїх постах про те, що вже давно було анонсовано - то під це можна підтянути лише систему втоми, і то, з натяжкою. Та навіть якщо б це було так, то не до кінця розумію, чому тебе це так хвилює ) так, звісно не розумієш )) не цікаво більше спілкуватись, дякую = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
CapMaT 1180 Опубликовано: 1 октября Автор Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2025 в 22:20, intelligence сказав: так, звісно не розумієш )) не цікаво більше спілкуватись, дякую Ну тоді переставай тагати мене, це не складно) ти впораєшся Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 30 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2025 в 22:19, Relaksoid сказал: ні, не вгадав тоді точно промах, можеш користуватись цією інфою 😂 = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 148 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2025 в 22:22, intelligence сказал: тоді точно промах, можеш користуватись цією інфою 😂 я почекаю свіжої) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 30 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2025 в 22:23, Relaksoid сказал: я почекаю свіжої) не страшно чекати не болоті ?) = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 148 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2025 в 22:34, intelligence сказал: не страшно чекати не болоті ?) ??? не страшно бути болотом? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 30 Опубликовано: 1 октября Рассказать Опубликовано: 1 октября 01.10.2025 в 22:36, Relaksoid сказал: ??? не страшно бути болотом? два сезони задаєм вам це питання, ахахахахаха = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.