Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

On 9/10/2025 at 11:59 AM, CapMaT said:

У вас якась нездорова фіксація на нашому клані) Так, ми граємо гру. Та це нам ніяк не заважає донатити на пж і Стерненку. Це нам ніяк не заважає мати у складі чинних військовослужбовців ЗСУ. Так само, як аналтоліку нічого не заважає кричати про принципову позицію, а потім лутати рублі від сафери.
Ви чомусь думаєте, що якщо ми вважаємо вашого кла - хуєсосом, то це автоматично розповсюджується на всіх мемберів вашого клану, або взагалі «напад на аналтоліка - напад на всю Україну», але це не так. Я впевненний, що у вас в клані є більш ніж дохуя гідних людей, але не ваш кл-піздабол, який по кд ригає хуйню в нашу адресу (в той час, коли рахує солодкі рублікі), тому що в нього горить срака від «втраченого пікселя» ще з часів мв4.

Немає фіксації на вашому в клані в мене чоловіче. Просто ви єдиний клан ( котрий я знаю поки що ) який каже що ви український клан, при цьому маєте у себе чуваків 98rus, гукача і т.д. Якщо я в чомусь помиляюсь поправте будь ласка. Також з приводу того, що ви донатити це дуже добре, я таке підтримую як найбільше, тільки я далі не розумію поінту та логіки навіщо тримати в себе ось тих типів що я вище написав. Щоб що, бути топ сайдом? називати себе біг вар ? Поясніть будь ласка якщо є можливість. Хочу зрозуміти логіку вашого комюніті, я нова людина в тусовці МВ.

Изменено пользователем Palianytsia93

10.09.2025 в 22:22, Palianytsia93 сказал:

Немає фіксації на вашому в клані в мене чоловіче. Просто ви єдиний клан ( котрий я знаю поки що ) який каже що ви український клан, при цьому маєте у себе чуваків 98rus, гукача і т.д. Якщо я в чомусь помиляюсь поправте будь ласка. Також з приводу того, що ви донатити це дуже добре, я таке підтримую як найбільше, тільки я далі не розумію поінту та логіки навіщо тримати в себе ось тих типів що я вище написав. Щоб що, бути топ сайдом? називати себе біг вар ? Поясніть будь ласка якщо є можливість. Хочу зрозуміти логіку вашого комюніті, я нова людина в тусовці МВ.

Шось не розумію, що не так з Гукачем. Він же Українець.
Перед тим як нести хуйню, вивчи мат часть.

Изменено пользователем Roks

10.09.2025 в 22:42, Roks сказал:

тільки я далі не розумію поінту та логіки навіщо тримати в себе ось тих типів що я вище написав. Щоб що, бути топ сайдом? називати себе біг вар ?

щоб хуїсосити піздабола Анатолія, КЛа клану Україна. 
Виходячи з того що на лучі, Марево зібрав більше людей, то я б поміркувавби хто має бути лідером альянсу у засосі ЮАсквад+Україна. Чи може клан Україна і зовсім не потрібен у засосі на МВ6?

Хочу зрозуміти логіку вашого комюніті, я нова людина в тусовці МВ.

Так все це написано у першому пості...

Чи ти одразу перейшов на останні сторінки, щоб пробувати щось висрати?

On 9/10/2025 at 9:42 PM, Roks said:

Шось не розумію, що не так з Гукачем. Він же Українець.
Перед тим як нести хуйню, вивчи мат часть.

а інші мембери його паті ? а чувак 98rus з форума який набирає людей в клан ПХ ?

On 9/10/2025 at 9:47 PM, Roks said:

щоб хуїсосити піздабола Анатолія, КЛа клану Україна. 
Виходячи з того що на лучі, Марево зібрав більше людей, то я б поміркувавби хто має бути лідером альянсу у засосі ЮАсквад+Україна. Чи може клан Україна і зовсім не потрібен у засосі на МВ6?

Хлопче, мені все одно хто буле лідером альянсу, я про це взагалі не думаю

10.09.2025 в 23:32, Palianytsia93 сказал:

а інші мембери його паті ? а чувак 98rus з форума який набирає людей в клан ПХ ?

Бля. Точно. А шо десь написано, що клан саме Український та грають тільки Українці?

On 9/10/2025 at 9:50 PM, Relaksoid said:

Так все це написано у першому пості...

Чи ти одразу перейшов на останні сторінки, щоб пробувати щось висрати?

Ну власне тому і писав про гру внє політики, що це повна лажа і наводив приклади вище.... А потім прийшов Сармат, і почав мені писати про військовослужбовців і так далі... Якщо не зрозумів перечитай будь ласка всю історію

10.09.2025 в 23:33, Palianytsia93 сказал:

Хлопче, мені все одно хто буле лідером альянсу, я про це взагалі не думаю

Як це? Ти тут розписуєш, що хтось хуйовий лідер у клані, а самому похуй хто буде Вас вести у бій? Або на Забій.

On 9/10/2025 at 10:34 PM, Roks said:

Бля. Точно. А шо десь написано, що клан саме Український та грають тільки Українці?

не казав, але в тому і був мій пост, щоб дізнатись в чому поінт гри з ними. І написав, що якщо це внє політики то в реальному житті такого не існує.

On 9/10/2025 at 10:35 PM, Roks said:

Як це? Ти тут розписуєш, що хтось хуйовий лідер у клані, а самому похуй хто буде Вас вести у бій? Або на Забій.

Я десь написав що хтось хуйовий? якщо так, то покажи будь ласка де

ільки я далі не розумію поінту та логіки навіщо тримати в себе ось тих типів що я вище написав. Щоб що, бути топ сайдом? називати себе біг вар ?

Дивись коли ти піддаєш сумніву діяльність когось, ти натякаєш на те що ця людина, а бо група людей робить не вірно?
Чи вказує/натякає це, на те що людина хуйово, або не правильно робить свою справу? Виходить хуйовий/не правильний лідер.
Вроді все так. Чи щось упустив?

Запитай себе. Звідки в тебе стільки засудження у твоїх питаннях? Тим паче до людини або клану, про який ти нічого не знаєш.

10.09.2025 в 23:37, Palianytsia93 сказал:

не казав, але в тому і був мій пост, щоб дізнатись в чому поінт гри з ними. І написав, що якщо це внє політики то в реальному житті такого не існує.

Так а ми тут у симулятор реального життя граємо?

Ми заходимо побити гоблінів гномами. 

У клану філософія дуже проста: якщо ти адекватний, якщо ти готовий грати на результат клану і хочеш бути частиною спільноти - тобі тут раді.

А усі ті особи, про які ти говориш - у нас в клані не перебувають ( а якщо і бувають - то вилітають інстантно, при першому показу свого "я")

При цьому ми не вішаємо собі ярлик "український клан", беручи при цьому пак, у якого якраз грають росіяни, бо він сильний.

P.S. Якось дивно у тебе обліковий запис схожий на твінка:pandaredlol:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...