Relaksoid 121 Опубликовано: 8 сентября Рассказать Опубликовано: 8 сентября 08.09.2025 в 11:28, Palianytsia93 сказал: Чоловіче, з клану пішли люди, які не розділяли цінності нашого комюніті. В моєму розумінні паки які топлять, то це паки які намагаються розвивати нас як клан, але при цьому завжди поважають наші цінності та не готові їх проміняти за будь що інше. Виводити клан на наступний щабель ціною засосів з будь ким мабуть не для нас. Паки, які йдуть від нас пограти в біг вар тим самим нехтуючи цінностями клану - для мене також втрачають цінність. В разі чого це мій погляд як соло гравця з клану, великого відношення до класу я не маю. Сподіваюсь це допоможе тобі зрозуміти чому частина людей з нашого клану не вважають що ті паки дійсно топили за клан. Я розумію твою точку зору. Взагалі весь цей срач виліз через "тебе їбати не повинно", ось і завівся. Palianytsia93, LPf41nt и milfar 1 2 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Alemar 4 Опубликовано: 8 сентября Рассказать Опубликовано: 8 сентября Ап темку, нам люди треба) «з часом ворогів стає більше, а союзників меншає» Palianytsia93 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
MapeBo 44 Опубликовано: 8 сентября Рассказать Опубликовано: 8 сентября ап Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LPf41nt 15 Опубликовано: 8 сентября Рассказать Опубликовано: 8 сентября АП Элите! Чтоб сезон прошел без ПОПУСКОВ! BoostedAnimal 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
eron3 57 Опубликовано: 8 сентября Рассказать Опубликовано: 8 сентября On 9/8/2025 at 7:10 PM, LPf41nt said: АП Элите! Чтоб сезон прошел без ПОПУСКОВ! ++ А то будуть знову найшвидші зміни титулів на дикому заході, щоб зайти в ЛоА 🤣 Eevee и Des Sanct 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
donskor 104 Опубликовано: 8 сентября Рассказать Опубликовано: 8 сентября апченко Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Harmonize 4 Опубликовано: 8 сентября Рассказать Опубликовано: 8 сентября 08.09.2025 в 00:42, Relaksoid сказал: Дивись - я проявляв 0 негативу до моменту доки ти не сказав "тебе їбати не має". Я старався максимально з повагою ставитись до клану сугубо через назву. Те, що написано на форумі - не є справами альянсу чи клану. Винесено щось на публіку - будь готовий пояснити свою позицію, а не "тебе їбати не повинно". Те, що тобі звалились паки "на халяву" сугубо через назву клану - не робить тебе якимось "пиздатим" КЛом, щоб дозволяти собі так говорити. Ти вже і так через свою амебність і образливість втратив добру частку гарних паків, які дійсно топили за клан і альянс. Так що спробуй зробити висновки щодо своєї манери спілкування, а то корона штука прикольна, тільки коли зачіску не псує. Я вибачаюсь, а десь можна послухати запис ? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 121 Опубликовано: 8 сентября Рассказать Опубликовано: 8 сентября 08.09.2025 в 21:08, Harmonize сказал: Я вибачаюсь, а десь можна послухати запис ? Десь мб і можна) у мене нема посилання milfar 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
DrunkPa 54 Опубликовано: 8 сентября Рассказать Опубликовано: 8 сентября (изменено) клан який міг дійсно стати гідним та спроможнім до розвитку та здорової конкуренції злився через свого клан лідера. який взагалі не відповідає навіть на соту того, за що топить. дуже прикро, що у керма цього клану така "з гімна юшка". Изменено 8 сентября пользователем DrunkPa Christoff, liMdX, intelligence и 2 других 1 3 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Shilien 1 Опубликовано: 8 сентября Рассказать Опубликовано: 8 сентября Всім привіт Всім привіт Всім привіт як справи? як справи? як справи? intelligence 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 26 Опубликовано: 8 сентября Рассказать Опубликовано: 8 сентября 08.09.2025 в 21:36, DrunkPa сказал: клан який міг дійсно стати гідним та спроможнім до розвитку та здорової конкуренції злився через свого клан лідера. який взагалі не відповідає навіть на соту того, за що топить. дуже прикро, що у керма цього клану така "з гімна юшка". злився? тут рекрутинг відбувається, а ти набору на сезон намагаєшся заважати, то мені здається юшкою висираєш зараз ти 😂 і ніхто нікуди не злився, якщо ти тут приділяєш свою безцінну (ні) увагу = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Christoff 15 Опубликовано: 8 сентября Рассказать Опубликовано: 8 сентября 🟦 🟨 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 9 Опубликовано: 8 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 8 сентября (изменено) 08.09.2025 в 21:36, DrunkPa сказав: клан який міг дійсно стати гідним та спроможнім до розвитку та здорової конкуренції злився через свого клан лідера. який взагалі не відповідає навіть на соту того, за що топить. дуже прикро, що у керма цього клану така "з гімна юшка". Лол, на це так угарно дивитися, як ви (ти і тобі подібні) так намагаєтесь виправдати себе і своє бажання тільки перемагати в цій грі, хай навіть граючи в одному клані/алі з узкими. Постійно пиздите про "та там КЛ хуйня, тільки тому я там не граю", але дураків тут немає. Якби це була правда, то ви б спокійно могли грати в одному з двох інших українських кланів - UASquad чи OldSchool. Але ж ви розумієте, що для вас не стоїть на першому місці гра САМЕ в українському ком`юніті, ви хочете онлі перемог, а без засосів з узкими не виходить. А для чого тут щось ригати я взагалі хз, нам доводити нічого не треба, продовжуйте пиздіти самі собі PS: клан настільки злився, шо проти нього фул мід вар засосався, щоб хоч в 800 рил змогти побити 200 і забрати свої ДК штани. А ви далі дивіться як ми їбемо на 4-годинному денті, перемагаємо і кусайте лікті. В нас сезон куди кращим получився, ніж пососувати в заборів та бити кріпа, поки дяді вирішують справи між собою Изменено 8 сентября пользователем Anatolii_Ukraine Christoff, Alemar, MrOMG и 2 других 2 2 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Support4change 5 Опубликовано: 9 сентября Рассказать Опубликовано: 9 сентября Як тут нік змінити на форумі? Адмін напиши в лічку😁 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Копатыч 24 Опубликовано: 9 сентября Рассказать Опубликовано: 9 сентября LPf41nt 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.