Relaksoid 121 Опубликовано: 9 сентября Рассказать Опубликовано: 9 сентября 09.09.2025 в 20:00, intelligence сказал: дякую за комунікацію навзаєм) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 26 Опубликовано: 9 сентября Рассказать Опубликовано: 9 сентября 😇 = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 9 Опубликовано: 9 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 9 сентября 09.09.2025 в 19:46, Relaksoid сказав: Ну так це була інфа, яку ви написали) Ніхто ж не читає ваші думки і не знає скільки людей підписались грати) Що було викладено публічно - на те і орієнтир. Ти ж теж міг написати: "Та 550 це якщо диво трапиться, стартане однозначно менше". Но ні - ти одразу "А підкажи, що ти вживаєш?". Ти автовідповідач сармразіка за пачку фісташок? Бо дивлюся він навіть не спромігся відповісти сам Прочитай уважно, в темі написано "спільнота понад 300 учасників", а не СТАРТУЄМО В 300 людей. Я розумію, що "у страху очі великі", але якось опануйте вже себе BCAAcaps 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 9 Опубликовано: 9 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 9 сентября (изменено) 09.09.2025 в 19:46, Relaksoid сказав: Но ні - ти одразу "А підкажи, що ти вживаєш?". З ким спілкуюсь - так і питаю. А тебе там і в помині не було Изменено 9 сентября пользователем Anatolii_Ukraine BCAAcaps 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 9 Опубликовано: 9 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 9 сентября (изменено) 09.09.2025 в 19:56, Relaksoid сказав: я тебе почув) Ну той сезон відіграли 200вс450вс450вс450, наче було цікаво) Просто так сталося, що не було кого всосати. Щось на МВ 4 300 х 300 х 300 не було цікаво, що вирішили зробити 500 х 300 х 300 в свою користь. А зараз тільки і доводиться пиздіти, шо це було єбать як цікаво - 3 місяці бити кріпа, поки дорослі дяді вирішували між собою справи PS: якщо так цікаво, то сходіть ще раз на фаєр😀, але ж дураків тут немає і всі розуміють очевидне Изменено 9 сентября пользователем Anatolii_Ukraine BCAAcaps 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Jackal93 13 Опубликовано: 9 сентября Рассказать Опубликовано: 9 сентября up BCAAcaps 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 121 Опубликовано: 9 сентября Рассказать Опубликовано: 9 сентября 09.09.2025 в 22:58, Anatolii_Ukraine сказал: Ти автовідповідач сармразіка за пачку фісташок? Бо дивлюся він навіть не спромігся відповісти сам Прочитай уважно, в темі написано "спільнота понад 300 учасників", а не СТАРТУЄМО В 300 людей. Я розумію, що "у страху очі великі", але якось опануйте вже себе Слухай, кому хочу тому і відповідаю. До тебе страху 0, повір. Один з самих бездарних КЛів, якому люди звалились на голову сугубо через назву клану. Як зазвичай - зайдеш на КМи, а далі клан зникне у золотому трикутнику "кама-лаба-закен". Хіба може регрупнеш паки, щоб спробувати побити когось, на кого у тебе образа. 09.09.2025 в 22:59, Anatolii_Ukraine сказал: З ким спілкуюсь - так і питаю. А тебе там і в помині не було Ну не дивуйся тоді, що до тебе ставляться як до воші. Превентивна агресія на будь-що. 09.09.2025 в 23:02, Anatolii_Ukraine сказал: Просто так сталося, що не було кого всосати. Та да... прям нікого не було, з ким можна було би, при бажанні алі. Добре що у вас аллі превентивно до старту. 09.09.2025 в 23:02, Anatolii_Ukraine сказал: 3 місяці бити кріпа, поки дорослі дяді вирішували між собою справи І чи на мв4 не так само робили Юкрейн і Райзи, коли просто били кріпа? Чи тут це геній тактики було? Раз згадав мв4 - чого ти на перших КМах казав бити Леджера зі словам "отак, нехай знають своє місце", а через день казав "то просто не хотіли між собою битись". Чортовий лицемір. У тебе все життя побудоване на образах. То на Леджера образився (но жага хрючити піксель пересилила), то на Сармата, то на ферзів, то на Степана. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 9 Опубликовано: 9 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 9 сентября (изменено) 10.09.2025 в 00:22, Relaksoid сказав: Слухай, кому хочу тому і відповідаю. Так на що відповідаєш то?) Тебе нічого не питали) 10.09.2025 в 00:22, Relaksoid сказав: Та да... прям нікого не було, з ким можна було би, при бажанні алі а був хтось?) наприклад?) 10.09.2025 в 00:22, Relaksoid сказав: то на Сармата, то на ферзів, то на Степана Це тебе вже так ферзі надресерували?) Сармат посто піздабол, шо не слово пиздьош і єбаний болотник МВ 4 топових 3 сайдових качель. Шось я від степана жодного разу не чув, щоб я на них був обіжений. Ти просто ретранслюєш риганину ферзів, почав в них пачці грати чи що? Изменено 9 сентября пользователем Anatolii_Ukraine BCAAcaps 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 9 Опубликовано: 9 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 9 сентября (изменено) @Relaksoidтам, до речі, твого сармразіка в політиці по фактам роз`їбали - як завжди за пиздьож притягнули. Йди дефай, а то не отримаєш свою пачку фісташок чи чим там тобі він платить Изменено 9 сентября пользователем Anatolii_Ukraine Alemar и BCAAcaps 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 9 Опубликовано: 9 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 9 сентября 10.09.2025 в 00:22, Relaksoid сказав: Один з самих бездарних КЛів Але з іншої сторони я починаю розуміти вас. Це ж яким треба бути ДНОМ на сармразі, щоб на МВ 4 мати ТОП паки вотера, майже всіх хіро, таку ж саму кількість людей як і в інших сайдах, і при тому СОСАТИ та не забирати весь епік. Тому і пригорів, воно понятно, получати пизди в овербусті від пивних людей з праймом 4 години, мабуть неприємно BCAAcaps 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 121 Опубликовано: 9 сентября Рассказать Опубликовано: 9 сентября 10.09.2025 в 00:44, Anatolii_Ukraine сказал: Так на що відповідаєш то?) Тебе нічого не питали) Так бо ти написав хуйню - ось і відповів. Писати можу - написав. 10.09.2025 в 00:44, Anatolii_Ukraine сказал: а був хтось?) наприклад?) Не я вповноващений писати - хто пропонував алі. Но те, що і до мержа і після можна було зробити алі - абсолютний факт. 10.09.2025 в 00:44, Anatolii_Ukraine сказал: Це тебе вже так ферзі надресерували?) Сармат посто піздабол, шо не слово пиздьош і єбаний болотник МВ 4 топових 3 сайдових качель. Шось я від степана жодного разу не чув, щоб я на них був обіжений. Ти просто ретранслюєш риганину ферзів, почав в них пачці грати чи що? Тобто ти не ображався ні накого з перерахованих? Так на мв4 ти перший засосався. Щось дуже зручно вибрав на що відповісти. А що там з биттям кріпа, у якому ти кориш ПХ на мв5, на мв4 з ствоєї сторони? Чи то інше? Якраз під час оцих "топових трисайдових качель" А що там з криками бити Леджера і алі на наступний день? Просто сраний лицемір, якого знають сугубо через назву клану. Як КЛ - слабкий як чай. Да і хто перший альянс на мв4 зробив лицеміру? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 121 Опубликовано: 9 сентября Рассказать Опубликовано: 9 сентября 10.09.2025 в 00:55, Anatolii_Ukraine сказал: то не отримаєш свою пачку фісташок чи чим там тобі він платить Я, на відміну від тебе, тут граю не за зп Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 121 Опубликовано: 9 сентября Рассказать Опубликовано: 9 сентября 10.09.2025 в 01:02, Anatolii_Ukraine сказал: Але з іншої сторони я починаю розуміти вас. Це ж яким треба бути ДНОМ на сармразі, щоб на МВ 4 мати ТОП паки вотера, майже всіх хіро, таку ж саму кількість людей як і в інших сайдах, і при тому СОСАТИ та не забирати весь епік. Тому і пригорів, воно понятно, получати пизди в овербусті від пивних людей з праймом 4 години, мабуть неприємно Ага, "пизди получали" Це коли ПХ почергово били то Юкрейн, то Райзів, поки обоє били кріпа? Так а де твої ТОП паки ділись? Чого залишили альянс? Невже їх незадовольнило твоє геніальне керівництво? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 9 Опубликовано: 9 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 9 сентября 10.09.2025 в 01:04, Relaksoid сказав: Да і хто перший альянс на мв4 зробив лицеміру? Ти взагалі дурачок чи що?) Ніхто і не каже, що не так. Ми перші зробили алі після чого одразу зробили пх + ккк і райзи+л2тім. Вийшло 3 сайди по 300+- людей, було максимально цікаво. В моменті срамразі надоїло на овербусті сосати і забирати лише 30% епіків - він добрав 100+ НВ в алі, тим самим заруїнівши всі качелі і баланс BCAAcaps 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 121 Опубликовано: 9 сентября Рассказать Опубликовано: 9 сентября 10.09.2025 в 01:12, Anatolii_Ukraine сказал: Ти взагалі дурачок чи що?) Ніхто і не каже, що не так. Ми перші зробили алі після чого одразу зробили пх + ккк і райзи+л2тім. Вийшло 3 сайди по 300+- людей, було максимально цікаво. В моменті срамразі надоїло на овербусті сосати і забирати лише 30% епіків - він добрав 100+ НВ в алі, тим самим заруїнівши всі качелі і баланс Так а чого для тебе нормально добрати в альянс, а для іншого ні? P.S. Ти так і не відповів на питання щодо Леджеру. Це було нормально, його хуєсосити і через день зробити альянс? Чи для лицемірного чма - це норм? liMdX 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.