Anatolii_Ukraine 9 Опубликовано: 9 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 9 сентября 10.09.2025 в 01:07, Relaksoid сказав: Так а де твої ТОП паки ділись? Чого залишили альянс? Невже їх незадовольнило твоє геніальне керівництво? Ми вже це проходили, прогортай пару сторінок назад. На скільки бачив темку степана, то він зараз і не у вас, що ж так? BCAAcaps 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 9 Опубликовано: 9 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 9 сентября (изменено) 10.09.2025 в 01:15, Relaksoid сказав: Так а чого для тебе нормально добрати в альянс, а для іншого ні? Так все добре, добрали і стало всіх однаково по 300+-, стало цікаво. Тут ж питання "для чого добирати ще, щоб зробити 500 проти 300" - не відповідай, риторичне запитання, а відповідь вже й так давно знаємо До речі, стосовно розвитку - виходить пх не хочуть розвиватися, взагалі крок назад роблять, оскільки повертаються на вотер після фаєра? Изменено 9 сентября пользователем Anatolii_Ukraine BCAAcaps 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 121 Опубликовано: 9 сентября Рассказать Опубликовано: 9 сентября 10.09.2025 в 01:20, Anatolii_Ukraine сказал: Ми вже це проходили, прогортай пару сторінок назад. Ага, клеймо "не розділя цінності", ферштейн. 10.09.2025 в 01:20, Anatolii_Ukraine сказал: На скільки бачив темку степана, то він зараз і не у вас, що ж так? За Степана нехай відповідає він сам. Видно є інші плани на сезон. 10.09.2025 в 01:22, Anatolii_Ukraine сказал: Так все добре, добрали і стало всіх однаково по 300+-, стало цікаво. Ні, ти зробив 340 у себе і тоді решті довелось добиратись. Не перекручуй порядок. 10.09.2025 в 01:22, Anatolii_Ukraine сказал: ут ж питання "для чого добирати ще, щоб зробити 500 проти 300" 300вс300вс300, добрали 100 нв, вийшло 500, зрозуміло. Но фіг з ним, ти людина ляклива і міг з перепугу в числах запутатись, то таке. Чого ж ти нічого не робив, щоб перетянути паки? Чи твій рекрутинг закінчується на створені теми? Думаю 500-600мс раз в місяць з продажу епіків варам було б цікавою пропозицією Чи усі мають підлаштовуватись під твої реалії? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 9 Опубликовано: 9 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 9 сентября 10.09.2025 в 01:04, Relaksoid сказав: Не я вповноващений писати - хто пропонував алі. Но те, що і до мержа і після можна було зробити алі - абсолютний факт А, поняв, ще не доріс. Але як факт може бути без пруфів? - я знаю, сармразік і ферзі їх дуже люблять Але ти просто зроби невеличкий мозковий штурм, подумай хто грав на фаєрі крім ваших 4 сайдів(забори,ірригали,пх,оп) і може зрозумієш, що тебе десь наїбали BCAAcaps 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 121 Опубликовано: 9 сентября Рассказать Опубликовано: 9 сентября 10.09.2025 в 01:28, Anatolii_Ukraine сказал: подумай хто грав на фаєрі крім ваших 4 сайдів(забори,ірригали,пх,оп) Ну думаю очевидно, що останні точно були не проти Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 121 Опубликовано: 9 сентября Рассказать Опубликовано: 9 сентября Все ще чекаю відповідь на питання про Леджера. Признаєш, що просто лицемірне чмо чи далі будеш ігнорити? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 121 Опубликовано: 9 сентября Рассказать Опубликовано: 9 сентября І не забудь проінструктувати мемберів, що після рестарту обов'язково чекати і не бити мобів, щоб ти міг зняти вар Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 9 Опубликовано: 9 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 9 сентября 10.09.2025 в 01:27, Relaksoid сказав: За Степана нехай відповідає він сам. Видно є інші плани на сезон. Ну тоді чому ти мене питаєш, питай у паків, хай за себе самі відповідають 10.09.2025 в 01:27, Relaksoid сказав: Ні, ти зробив 340 у себе і тоді решті довелось добиратись. Не перекручуй порядок. А ти читаєш між рядків? Я вище написав, що так і було - ми перші зробили алі, після чого пх + ккк і райзи + л2тіми - стала цікава гра. Але пх 30% не влаштувало, добрали ще НВ BCAAcaps 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 9 Опубликовано: 9 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 9 сентября 10.09.2025 в 01:27, Relaksoid сказав: 300вс300вс300, добрали 100 нв, вийшло 500, зрозуміло. Пару паків по типу ферзів полівали з усіх кланів після пари програних епіків і затагалися в ПХ чи ккк, в результаті і стала кількісна перевага вже під 200. Якщо я скажу 230 проти 430 думаю сильно не змінить суті NightCrew и BCAAcaps 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 9 Опубликовано: 9 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 9 сентября 10.09.2025 в 01:27, Relaksoid сказав: Чого ж ти нічого не робив, щоб перетянути паки? наприклад? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 9 Опубликовано: 9 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 9 сентября (изменено) 10.09.2025 в 01:30, Relaksoid сказав: Ну думаю очевидно, що останні точно були не проти Це ти по чому визначив? По тому як вас хуєсосили опи на форумі і стрімах? До речі, навіть на преАЛЬФІ луча, ви зробили 69 чи алі з ОМЛ - хз як це називається в вас. Ти взагалі дурачок чи реально віриш в казки сармразі, що у вас "був варіант зробити алі, але ви не зробили". І зараз ти віриш, що ви в своїх скільки там паків відіграєте на воді без алі? І ще раз повторюсь, стосовно води взагалі - виходить пх не хочуть розвиватися і роблять крок назад? Изменено 9 сентября пользователем Anatolii_Ukraine Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Sensori 0 Опубликовано: 9 сентября Рассказать Опубликовано: 9 сентября Нихуясе тут контента на 9 страниц Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 26 Опубликовано: 10 сентября Рассказать Опубликовано: 10 сентября ап = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Копатыч 24 Опубликовано: 10 сентября Рассказать Опубликовано: 10 сентября Palianytsia93 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LPf41nt 15 Опубликовано: 10 сентября Рассказать Опубликовано: 10 сентября ап Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.