Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

10.09.2025 в 01:53, CapMaT сказал:

Я звісно розумію, що якщо тобі пропонують хуй до рота, то ти лише питаєш "а можна цього разу я не буду ковтати?", але не треба всіх по собі рівняти. У нас був план - грати своїм кланом, і ми притримувались цього плану. Це називається - відповідати за свої слова. Можеш не намагатися зрозуміти, в тебе не вийде)

Іноді заходжу на усілякі стріми,до Вона на сервери або Скрайд. Коли йде Епік або осади,обсуждають люди засоси і як з цим боротись,люди завжди згадують про Сармата,та його "гру на сервері Ватер". Та що він утнув,на тому сервері)).

Так що, кому кому,а тобі б отак не казати,про нашого КЛа. Бо ти вже потрапив у енциклопедію Л2.

Коли хочеш дізнатись,що таке справжній Засос. Пиши у Вікі слова "Сармат" та "Ватер". Дізнаєшся що це таке,синку 🤣.

Изменено пользователем Dobryak

Драсьте.Тебе шо на мові, шо по-одесски писать — всё равно будешь недоволен (вон, Сармат пробовал, толку ноль).Тут нас затрагивали ,поэтому - текст.

Смотрю на всю эту историю и вижу одно: ты сам себе придумал версию событий, рассказал сокланам и теперь свято веришь в неё. А твой клан, как обычно, слушает «испорченный телефон», не вникая.Ты точно помнишь хронологию?

— Началось всё с банальных танков в маг-пачках. Проблема решалась танком и его «УД »,Сколько маг пачек имело танков на КМ?-Один.Мы подсказали "как можно дольше жить", но вы вместо этого решили, что мы «ЧСВ».

— Потом был Закен: нам писали «как поднять ДПС»(с пометкой ГЫ-ГЫ), я сказал — «делайте волков». Ответ проигнорировали, снова списав на ЧСВ.

— Последняя для меня капля после которой я заколил парней уйти с клана была «манекен-Кора». Мало того,что у нас в клане и так было мало ДПС,что бы даже без варов её быстро убить,так ещё и Ты как КЛ,не был готов к добиванию.Да,я про тот момент с 9 СА для клана.Каждый из которых стоил по 1к колов.Простыми словами - Непроконтролировав процесс с СА ты лишил клан 9к колов и никто даже не пикнул,знаешь почему?Люди в клане даже забыли ,что СА на эпиках можно качать... Люди заходят кнопки понажимать, а не развивать персов — вот и всё. После этого мы ушли к Жеке.,а дальше к Кельте.

Запись.Ох уж эта запись...Это я просил её сделать просто «на прощание».Мы послушали и забыли. Но именно ты потом устроил «охоту» и начал разгонять тему.

Ну а дальше пошёл тот самый «испорченный телефон» от людей с клана в ПМ по типу:

— мол, мы спи×дили эпик — бред(ты сам это знаешь,т.к.Ты был уверен,шо отдавая нам епики-этим ты нас держишь,но нам оказалось по×уй)

— не ходили на осады, фармили репу — есть скрины ЦЦ;

— продались Вону — вообще фантазии.

— нас всегда дефал весь «Юкрейн».

Тебе просто тяжело поверить, что кто-то может уйти от «гетьмана» ради более интересной игры, даже будучи на первом месте по дропу. Потому и желчь.

За два МВ ты у нас был два раза в говорилке.На «заходи почаще» ответил: «Ні, ви мені не подобаєтесь». Ну окей. ^^

Я всегда найду ответ на каждую вашу «рыгню», потому что знаю, как оно было на самом деле.

Была бы возможность, я бы вообще попросил администрацию убрать название вашего клана,т.к. ты как опухоль,которая её портит.

И заметь,это я ещё про пизд€шь твой про Леджера не рассказал и как твои люди с пати и не только говорили "Я не піду на КМ,якщо керувати буде йобаний Леджер".Вы между собой уже разберитесь ,а то с мв на мв ситуация такая же.

У тебя есть люди в клане,которых знаю лично и они хорошие люди,не делай так,шо б они у меня не спрашивали "А он точно нормальный?"

11.09.2025 в 16:40, Tvorobushek сказал:

Драсьте.Тебе шо на мові, шо по-одесски писать — всё равно будешь недоволен (вон, Сармат пробовал, толку ноль).Тут нас затрагивали ,поэтому - текст.

Смотрю на всю эту историю и вижу одно: ты сам себе придумал версию событий, рассказал сокланам и теперь свято веришь в неё. А твой клан, как обычно, слушает «испорченный телефон», не вникая.Ты точно помнишь хронологию?

— Началось всё с банальных танков в маг-пачках. Проблема решалась танком и его «УД »,Сколько маг пачек имело танков на КМ?-Один.Мы подсказали "как можно дольше жить", но вы вместо этого решили, что мы «ЧСВ».

— Потом был Закен: нам писали «как поднять ДПС»(с пометкой ГЫ-ГЫ), я сказал — «делайте волков». Ответ проигнорировали, снова списав на ЧСВ.

— Последняя для меня капля после которой я заколил парней уйти с клана была «манекен-Кора». Мало того,что у нас в клане и так было мало ДПС,что бы даже без варов её быстро убить,так ещё и Ты как КЛ,не был готов к добиванию.Да,я про тот момент с 9 СА для клана.Каждый из которых стоил по 1к колов.Простыми словами - Непроконтролировав процесс с СА ты лишил клан 9к колов и никто даже не пикнул,знаешь почему?Люди в клане даже забыли ,что СА на эпиках можно качать... Люди заходят кнопки понажимать, а не развивать персов — вот и всё. После этого мы ушли к Жеке.,а дальше к Кельте.

Запись.Ох уж эта запись...Это я просил её сделать просто «на прощание».Мы послушали и забыли. Но именно ты потом устроил «охоту» и начал разгонять тему.

Ну а дальше пошёл тот самый «испорченный телефон» от людей с клана в ПМ по типу:

— мол, мы спи×дили эпик — бред(ты сам это знаешь,т.к.Ты был уверен,шо отдавая нам епики-этим ты нас держишь,но нам оказалось по×уй)

Тебе просто тяжело поверить, что кто-то может уйти от «гетьмана» ради более интересной игры, даже будучи на первом месте по дропу. Потому и желчь.

За два МВ ты у нас был два раза в говорилке.На «заходи почаще» ответил: «Ні, ви мені не подобаєтесь». Ну окей. ^^

Я всегда найду ответ на каждую вашу «рыгню», потому что знаю, как оно было на самом деле.

Была бы возможность, я бы вообще попросил администрацию убрать название вашего клана,т.к. ты как опухоль,которая её портит.

И заметь,это я ещё про пизд€шь твой про Леджера не рассказал и как твои люди с пати и не только говорили "Я не піду на КМ,якщо керувати буде йобаний Леджер".Вы между собой уже разберитесь ,а то с мв на мв ситуация такая же.

У тебя есть люди в клане,которых знаю лично и они хорошие люди,не делай так,шо б они у меня не спрашивали "А он точно нормальный?"

Ти можеш бути правим в багатьох речах і в багатьох позиціях, які озвучуєш. Описані факапи чи моменти помічались і відчувались, але ж є суб'єктивна і об'єктивна сторона медалі.

Я не повірю, що запис розмови робився просто так і що через смерть в катакомбах ви вирішили "зовсім про всяк випадок викласти шантажуючі чи провокуючі матеріали про колишню, бо ти ж її кохав і мав найчистіші побажання". 

Всього цього могло не бути, якби все залишилось на полі бою в ігровому світі, але чомусь "вирішили записати компроментуючі на вашу суб'єктивну думку" розмову у вигідному для вас напрямку і яку вирішили залишити на пам'ять просто так 😂

Поважаю за ретроспективні факти, того як це було з вашої сторони. Що не влаштовувало і що можна покращити. Це прям дуже цінна інфа. Ти навіть намагався донести 1 чи два рази про доцільність правильність сетапів і інших речей. Але, ось що не сходиться так це те, що ви "Благородно лівнули, взявши з собою певний шантаж, просто на прощання" і дуже швидко образились за смерть в катакомбах від ВАРУ блять. Твоя позиція така сама емоційна і дитяча, але ще й з гнільцою.

Тисячу разів ти можеш бути правим, але напевно недостатньо доніс потрібні рішення до КЛа від імені топового паку по бусту і фарму на той момент. Напевно засидівся ти в клані коли КЛ не достатньо приділяв поваги до вас (запитай чому, можливо теж будуть ретроспективно цікаві речі почуті) - а не запитаєш. Звісно я не виправдовую факапи менеджменту чи тупняків, але питання, на скільки сильно ви були зацікавлені проводити роботу з КЛом, який не правий на вашу думку - з позиції дорослого, а не ображеного дитя ?

...і знову ж таки, всього цього можна було б уникнути, якби смерть від вара в катакомбах не шантажувалась би прощальним відосіком заснятим просто так 😂 😂😂

skill0789.png skill0787.png skill0785.png skill0762.png = skill1439.png    

11.09.2025 в 20:37, intelligence сказал:

Ти можеш бути правим в багатьох речах і в багатьох позиціях, які озвучуєш. Описані факапи чи моменти помічались і відчувались, але ж є суб'єктивна і об'єктивна сторона медалі.

Я не повірю, що запис розмови робився просто так і що через смерть в катакомбах ви вирішили "зовсім про всяк випадок викласти шантажуючі чи провокуючі матеріали про колишню, бо ти ж її кохав і мав найчистіші побажання". 

Всього цього могло не бути, якби все залишилось на полі бою в ігровому світі, але чомусь "вирішили записати компроментуючі на вашу суб'єктивну думку" розмову у вигідному для вас напрямку і яку вирішили залишити на пам'ять просто так 😂

Поважаю за ретроспективні факти, того як це було з вашої сторони. Що не влаштовувало і що можна покращити. Це прям дуже цінна інфа. Ти навіть намагався донести 1 чи два рази про доцільність правильність сетапів і інших речей. Але, ось що не сходиться так це те, що ви "Благородно лівнули, взявши з собою певний шантаж, просто на прощання" і дуже швидко образились за смерть в катакомбах від ВАРУ блять. Твоя позиція така сама емоційна і дитяча, але ще й з гнільцою.

Тисячу разів ти можеш бути правим, але напевно недостатньо доніс потрібні рішення до КЛа від імені топового паку по бусту і фарму на той момент. Напевно засидівся ти в клані коли КЛ не достатньо приділяв поваги до вас (запитай чому, можливо теж будуть ретроспективно цікаві речі почуті) - а не запитаєш. Звісно я не виправдовую факапи менеджменту чи тупняків, але питання, на скільки сильно ви були зацікавлені проводити роботу з КЛом, який не правий на вашу думку - з позиції дорослого, а не ображеного дитя ?

...і знову ж таки, всього цього можна було б уникнути, якби смерть від вара в катакомбах не шантажувалась би прощальним відосіком заснятим просто так 😂 😂😂

Этой записи никто бы и не услышал, если бы долбоёбы через 3 секунды после нашего выхода с клана не побежали в каты нас на макросах гангать
т.е. его лицемерное "у мене до вас жодних притензій"  - чистой воды пиздабольство
И он сидел с красной, обиженной рожой это из себя выдавливал
Потому что в прямой беседе боялся рот открыть, когда был у нас в тсе

11.09.2025 в 16:40, Tvorobushek сказав:

Тобі декілька сторінок раніше писала людина з клану, шо ви заїбали практично весь клан і давно просили вас кікнути, а я був єдиним, хто вас дефав до останнього, ну да ладно.
Як професійно віджати спот в співкланів після 2 годин перекуру? - правильно, залишити вікно на оффлайн трейді
image.thumb.png.a58943ec9baf3c9debbafb50585fdc36.png

Почнемо з того, що ваш пак мене так добре навчив на 5 сезоні: пиздиш щось - давай пруфи, інакше це все просто "пиздьош" без підтвердження, який не має сенсу. А пруфів твого пиздьожу я поки не побачив тут

Началось всё с банальных танков в маг-пачках. Проблема решалась танком и его «УД »,Сколько маг пачек имело танков на КМ?-Один.Мы подсказали "как можно дольше жить", но вы вместо этого решили, что мы «ЧСВ».

І так, скріни з ПЛки - де вас "дуже сильно образили і назвали ЧСВ" за таку хорошу пораду

image.thumb.png.f9988061782b341767ba1ccae66c5184.png
image.png.32322eea46dc5f69985c81620ae59eed.png

Не знайшов поки скріна, де вас нормально запитали як підняти дпс і у відповідь вроді як було тупо мовчання, на тому наче як і закінчилося. Пізніше думаю знайду скрін, але якщо в тебе щось є про ЧСВ - давай в студію, а не пустий пиздьош

— Последняя для меня капля после которой я заколил парней уйти с клана была «манекен-Кора». Мало того,что у нас в клане и так было мало ДПС,что бы даже без варов её быстро убить,так ещё и Ты как КЛ,не был готов к добиванию.Да,я про тот момент с 9 СА для клана.Каждый из которых стоил по 1к колов.Простыми словами - Непроконтролировав процесс с СА ты лишил клан 9к колов и никто даже не пикнул,знаешь почему?Люди в клане даже забыли ,что СА на эпиках можно качать... Люди заходят кнопки понажимать, а не развивать персов — вот и всё

Весь твій пердьож множиться тут на 0. Самі випадково добили кору, що вам пробачили без проблем і зараз пиздіти, що виноватий КЛ - ну це взагалі дно. То хто клан 9к колів позбавив?

image.png.09ba418e5cc8c1052a91ef8d2ba503e4.png

"Послушали и забыли" - так забули, що аж на ютубчик залили

— мол, мы спи×дили эпик — бред(ты сам это знаешь)

Пруфи в студію, де хтось таке казав. Всі знають, що епік ви віддали (бо не могли не віддати)
Єдине, що ви спиздили - це тих нещасних 2 МВ бокси і не зрозуміло нахуя.

image.png.6ecc7d5a25b830bdc45ca0b2d340cf3f.png
image.png.a81ad8682346ecc2f334ada9669b7b7a.png

не ходили на осады, фармили репу — есть скрины ЦЦ;

Пруфи в студію, де є такий базар. Жодного разу не бачив такого. Єдине куди ви не ходили - на дейлі пвп, постійно "пробивали кап", а потім пизділи, що клан не грає в дейлі.

Майже правильно, я сказав "мені з вами неприємно розмовляти", бо ви КЛа до себе на коврик як хуя якогось кличите відчитувати, 0 поваги. При тому знову ж пиздьош, за МВ 5 через епік до вас заходив по вашому "хуй сьди"

Знову ж таки, ти можеш напиздіти що хочеш - давай або пруфи, або менше пизди хуйні

Сам зрозумів, що спизданув?) - якщо люди думають, що саме я ненормальний, то для чого грають зі мною і "питають щось в тебе"? Чому не лівнути? Щось не сходиться

Изменено пользователем Anatolii_Ukraine

11.09.2025 в 21:04, emrijen сказав:

Этой записи никто бы и не услышал, если бы долбоёбы через 3 секунды после нашего выхода с клана не побежали в каты нас на макросах гангать
т.е. его лицемерное "у мене до вас жодних притензій"  - чистой воды пиздабольство

Клоун, тобі знову нагадати з чого почались файти в катах? Лицемір пиздить, що хтось лицемір, хартьфу:

image.thumb.png.a7a7ab3f564a04c598ec55d3096527ac.png

image.png.63493136ced40b246e4d93993e5be30e.png

image.png.7c27b4c7c656fa110a2662f8af4d231f.png

image.png.85308372690118cbe1865f8168a02c4e.png

11.09.2025 в 21:04, emrijen сказал:

знав би ти як другий топ пак клану вас хуєсосили за відсутність в дейлі пвп практично завжди і віддану першу АК вам, за ЧСВ яка не відповідала розміру допомоги клану, то записали б розмову з другим топ паком 😂

а може шантаж теж присутній, who knows

11.09.2025 в 16:40, Tvorobushek сказал:

А дайте послухати запис, будь ласка

11.09.2025 в 21:26, intelligence сказал:

знав би ти як другий топ пак клану вас хуєсосили за відсутність в дейлі пвп практично завжди і віддану першу АК вам, за ЧСВ яка не відповідала розміру допомоги клану, то записали б розмову з другим топ паком 😂

а може шантаж теж присутній, who knows

Какой пак?
Так или иначе это ещё раз доказывает пассивно-агрессивный настрой, спровоцированный чем? Отсутствием дейли-пвп? Ты серьёзно?))))))
Толибанчик полтора раза собрал клан на какой-то толковый массовый дейли, в отличии например от Леджера, который пытался плюс\минус регулярно бегать, гангать(мы в конечном итоге с ними бегали чаще)
И да, можно конкретный пример "ЧСВ, которое не отвечает размеру помощи клана" ???
И в чём собственно заключался шантаж???Никакого шантажа вообще не было. Обнародование записи - только констатировала факт двуличности (когда якобы разошлись с миром, а на деле челик на обидках остался)

11.09.2025 в 21:21, Anatolii_Ukraine сказал:

Клоун, тобі знову нагадати з чого почались файти в катах? Лицемір пиздить, що хтось лицемір, хартьфу:

image.thumb.png.a7a7ab3f564a04c598ec55d3096527ac.png

image.png.63493136ced40b246e4d93993e5be30e.png

image.png.7c27b4c7c656fa110a2662f8af4d231f.png

image.png.85308372690118cbe1865f8168a02c4e.png

Я отлично помню хронологию. Твои скрины не работают, т.к. нарезал ты их уже пост-фактум, после злосчастных кат.

11.09.2025 в 21:38, emrijen сказав:

Я отлично помню хронологию. Твои скрины не работают, т.к. нарезал ты их уже пост-фактум, после злосчастных кат.

Який постфактум? Перший ж скрін - приходить садіст і дойобується до ямахи, шо той стоїть в його румі. Почав його пиздити - прийшов я допомагати, з того і почалось
Маєш інші версії - давай як ви мене вчили "пруфи"

Изменено пользователем Anatolii_Ukraine

дивись трюк:

Цитата

Так или иначе это ещё раз доказывает пассивно-агрессивный настрой

=>

Цитата

Толибанчик полтора раза собрал клан на какой-то толковый массовый дейли, в отличии например от Леджера

😂😂😂

блять ти сама хоядча пасивна - агресивність, шо ти розказуєш, пиздуй до Леджера значить, ШО ВИ ТУТ РОБИТЕ ПЛАКСИ 🤣

зовсім про всяк випадок викласти шантажуючі чи провокуючі матеріали про колишню

"вирішили записати компроментуючі на вашу суб'єктивну думку"

Бро, в тій розмові нічого немає, в тій розмові є те, що Анатолій з нами гарно попрощався, вдарили по руках, віддали весь буст та пішли своєю дорогою. А на наступний день на наш пак почався ганг мемберів клану Юкрейн. Купляли інфу де ми фармим, ну і так далі) І це були не звичайні сутички на полі бою, це був іменно хантинг нашого пака)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...