intelligence 30 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 22:41, vladmakarrov сказал: Бро, в тій розмові нічого немає, в тій розмові є те, що Анатолій з нами гарно попрощався, вдарили по руках, віддали весь буст та пішли своєю дорогою. А на наступний день на наш пак почався ганг мемберів клану Юкрейн. Купляли інфу де ми фармим, ну і так далі) І це були не звичайні сутички на полі бою, це був іменно хантинг нашого пака) ви були варами ? = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 30 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 22:41, vladmakarrov сказал: Бро, в тій розмові нічого немає, в тій розмові є те, що Анатолій з нами гарно попрощався, вдарили по руках, віддали весь буст та пішли своєю дорогою. А на наступний день на наш пак почався ганг мемберів клану Юкрейн. Купляли інфу де ми фармим, ну і так далі) І це були не звичайні сутички на полі бою, це був іменно хантинг нашого пака) якщо в тій розмові нічого немає, то чого твій сопартієць плаче про факт "двулічності" на запису ? = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vladmakarrov 20 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 21:07, Anatolii_Ukraine сказал: це тих нещасних 2 МВ бокси і не зрозуміло нахуя. Так а чого ти не скинув скрін того, що написав Творобушку Ямахаі? це ж ізза цього я тобі це в ПМ писав)) або скидаєшь тільки те що тобі потрібно?) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 11 Опубликовано: 11 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 22:47, vladmakarrov сказав: Так а чого ти не скинув скрін того, що написав Творобушку Ямахаі? це ж ізза цього я тобі це в ПМ писав)) або скидаєшь тільки те що тобі потрібно?) Та без проблем. Ямахай по рофлу написав, а його зразу послали BCAAcaps 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vladmakarrov 20 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 22:43, intelligence сказал: якщо в тій розмові нічого немає, то чого твій сопартієць плаче про факт "двулічності" на запису ? ну дивись, в останній розмові ми добре поговорили, і з миром розійшлись, в нас не було жодного негативу до Анатолія, до моменту, пока той не почав гангати нас в катах/дейлі і тд. Збираючи декілька паків в прайм, або збираючи 4-5-6 людей в кати, де нас живих було 1-2-3 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 30 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 22:55, vladmakarrov сказал: ну дивись, в останній розмові ми добре поговорили, і з миром розійшлись, в нас не було жодного негативу до Анатолія, до моменту, пока той не почав гангати нас в катах/дейлі і тд. Збираючи декілька паків в прайм, або збираючи 4-5-6 людей в кати, де нас живих було 1-2-3 ви були варами на момент гангів ? = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 11 Опубликовано: 11 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 22:41, vladmakarrov сказав: А на наступний день на наш пак почався ганг мемберів клану Юкрейн Хто вас гангав? Пруфи є? Тільки пак степана і то вам вище було сказано, що вони вас ненавиділи) BCAAcaps 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vladmakarrov 20 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 22:54, Anatolii_Ukraine сказал: Та без проблем. Ямахай по рофлу написав, а його зразу послали якось в одну сторону працює, нє? якщо з вашого боку булінг то це норм, а якщо за нашого то ми чсв? правильно зрозумів?? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 11 Опубликовано: 11 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 11 сентября (изменено) 11.09.2025 в 22:56, vladmakarrov сказав: якось в одну сторону працює, нє? якщо з вашого боку булінг то це норм, а якщо за нашого то ми чсв? правильно зрозумів?? Поки не розумію про що ти. Там вже ваш воробушек писав, що навіть за "ідею з танками" вас назвали чсв, хоча я дав пруфи правди Изменено 11 сентября пользователем Anatolii_Ukraine BCAAcaps 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vladmakarrov 20 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября (изменено) 11.09.2025 в 22:55, intelligence сказал: ви були варами на момент гангів ? Можливо були, я вже не пам'ятаю) але я тобі нічого не докажу того що тебе там не було і ти не бачив це з нащої сторони) це були цілеспрямована охота на нас) Ви ж чули тільки одну сторону конфлікту і знаєте тільки те що Анатолій казав) Ну доречі а те що він писав в Чатах свого клану (телеграм) - одразу після нашого виходу з клану почалося, хоча коли прощались казащ що все добре)) Изменено 11 сентября пользователем vladmakarrov Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 11 Опубликовано: 11 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 22:55, vladmakarrov сказав: пока той не почав гангати нас в катах/дейлі і тд. Збираючи декілька паків в прайм, або збираючи 4-5-6 людей в кати, де нас живих було 1-2-3 Знову ж таки, я дав пруфи з чого почались кати. І там почав це все садіст, де ти підтвердив, що ямахай получає за "длинний язик". Стосовно дейлі спотів - якби ви хоч трохи грали з кланом, то бачили б, що ми ставимо паки на споти, а не бігаємо конкретно за вами Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vladmakarrov 20 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 22:56, Anatolii_Ukraine сказал: Хто вас гангав? Пруфи є? Бро так був же відос чи ти забув вже?) На котрій ти потім записав відповідь вле в зворотньому хронологічному порядку) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 11 Опубликовано: 11 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 23:00, vladmakarrov сказав: Можливо були, я вже не памьятаю) але я тобі нічого не докажу того що тебе там не було і ти не бачив це з нащої сторони) це були цілеспрямована охота на нас) Ви ж чули тільки одну сторону конфлікту і знаєте тільки те що Анатолій казав) Ну доречі а те що він писав в Чатах свого клану (телеграм) - одразу після нашого виходу з клану почалося, хоча коли прощались казащ що все добре)) Ти зараз пердиш без пруфів, хоча я можу тобі дати декілька скрінів, де вас дійсно гангають - і ще раз - це тільки пак степана, бо ви їх пздц вибісили, про що йшлось від самого початку Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 11 Опубликовано: 11 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 11 сентября (изменено) 11.09.2025 в 23:01, vladmakarrov сказав: Бро так був же відос чи ти забув вже?) На котрій ти потім записав відповідь вле в зворотньому хронологічному порядку) Так, а що там було? Просто записи наших битв в катах і пару битв на хб? А там прям порядок йде в повній послідовності 100% Сам ж знаєш, що кати почалися з Изменено 11 сентября пользователем Anatolii_Ukraine Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 30 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября (изменено) 11.09.2025 в 23:00, vladmakarrov сказал: Можливо були, я вже не памьятаю) але я тобі нічого не докажу того що тебе там не було і ти не бачив це з нащої сторони) це були цілеспрямована охота на нас) Ви ж чули тільки одну сторону конфлікту і знаєте тільки те що Анатолій казав) Ну доречі а те що він писав в Чатах свого клану (телеграм) - одразу після нашого виходу з клану почалося, хоча коли прощались казащ що все добре)) 11.09.2025 в 22:56, vladmakarrov сказал: якось в одну сторону працює, нє? якщо з вашого боку булінг то це норм, а якщо за нашого то ми чсв? правильно зрозумів?? це працює так, якщо клан не бачить топ 1 пак в дейлі пвп, то виникають питання, якщо топ 1 паку дають перше АК то очікують віддачу якось, а не лише прийти на КЗ що роблять всі. питання були у всього клану, а Толя вас дуже довго протектив і бігав на ковьор вислуховувать ваше ФЄ (оцінили ?) - бо в інших паках такого не було, ПЛи бігали до Толі Ти підтвердив що ви розійшлись по нормальному і тепло, тепер представ "Опечаліного КЛа лівом одного з сильних паків", який бачить що його пак лівнув до ВАРІВ блять. Вар === законна ціль, все блять. Далі то ваша відповідальність. Це гра про вбивство варів. Изменено 11 сентября пользователем intelligence = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.