Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

11.09.2025 в 23:03, Anatolii_Ukraine сказал:

Ти зараз пердиш

доречі жодного поганого слова не сказав у твій бік, навіт твоє ім'я з великої букви завжди пишу. Навіть в переписці ти поводишь себе непристойно)

11.09.2025 в 23:03, Anatolii_Ukraine сказал:

і ще раз - це тільки пак степана, бо ви їх пздц вибісили, про що йшлось від самого початку

і потім ви вижили і пак степана з клану)

11.09.2025 в 23:08, vladmakarrov сказав:

доречі жодного поганого слова не сказав у твій бік, навіт твоє ім'я з великої букви завжди пишу. Навіть в переписці ти поводишь себе непристойно)

конкретно зараз на форумі - ні) Але і я не сказав нічого про тебе. Я сказав лише, що ти пердиш без пруфів, наче нічого такого. Ти ж сам мене вчив, що завжди треба пруфи, а зараз що? Коли я заходив і просив вас "так-то не робити", а ви мені сходу "а пруфи где? тебе врут". А я сам це бачив блять, але ж не йобнутий все скрінити, думав можемо адекватно поговорити. Але ж у вас все, що не заскрінено неправда

11.09.2025 в 23:08, vladmakarrov сказав:

і потім ви вижили і пак степана з клану)

Хлопці самі захотіли зробити алі з сарматом, ми були проти - кінець історії. До чого тут це взагалі хз

Изменено пользователем Anatolii_Ukraine

11.09.2025 в 23:05, intelligence сказал:

Вар === законна ціль, все блять. Далі то ваша відповідальність. Це гра про вбивство варів

тут ти все правильно розписав

11.09.2025 в 23:05, intelligence сказал:

Ти підтвердив що ви розійшлись по нормальному і тепло, тепер представ "Опечаліного КЛа лівом одного з сильних паків"

Так про це ж і питання, що як тільки ми пішли - Анатолій почав таке в чатах писати що це був пздц) В загальному чаті свого клану там таке писалось... ух) якщо Толіку будуть потрібні пруфи - я все зможу достати це не питання))

11.09.2025 в 22:54, Anatolii_Ukraine сказал:

Та без проблем. Ямахай по рофлу написав, а його зразу послали

Доречі це ж не повний скрін, чого ти не скинув повний?

Ти хочешь скзати що це норм?) і типу він просто порофлив і все?) 

photo_2025-09-11_23-14-26.jpg

Изменено пользователем vladmakarrov

11.09.2025 в 23:00, vladmakarrov сказав:

Ну доречі а те що він писав в Чатах свого клану (телеграм) - одразу після нашого виходу з клану почалося, хоча коли прощались казащ що все добре)) 

І навіть тут ти знову збрехав) Бо це було написано в приватній переписці лобатому(женечка вон), яку він вам форварднув і вже після наших пиздилок в катах. Видно у вас так прийнято - зливати все приватне.
Тільки чому ж ви зі мною всі потерли чат, щоб я не мав пруфів іншого вашого базару і як ви ображалися, бо вас раптом в СС взяли не 1, а 6

11.09.2025 в 23:15, Anatolii_Ukraine сказал:

І навіть тут ти знову збрехав) Бо це було написано в приватній переписці лобатому(женечка вон), яку він вам форварднув. Видно у вас так прийнято - зливати все приватне.

мені реально зараз пошукати всі скріни і скинути їх сюди на форум? 

ну типу це можна влаштувати - багато людей будуть знати що ти про них будешь писати коли вони будуть виходити з твого клану

11.09.2025 в 23:17, vladmakarrov сказав:

ти про них будешь писати коли вони будуть виходити з твого клану

До чого ти тут всіх приплів, ви особливі. Чомусь тільки з вами такі проблеми, і тільки ви зараз тут зайшли щось довести, хоча за вас вже давно забули всі

11.09.2025 в 23:15, Anatolii_Ukraine сказал:

Бо це було написано в приватній переписці лобатому(женечка вон), яку він вам форварднув.

Якщо ти не в курсі, я знаю все що відбувалось в чатах твого клану і я знаю все що ти та твої соклани писали в наш бік)) так що не роби з себе білого пушистого цуценя 

11.09.2025 в 23:20, Anatolii_Ukraine сказал:

До чого ти тут всіх приплів, ви особливі. Чомусь тільки з вами такі проблеми, і тільки ви зараз тут зайшли щось довести, хоча за вас вже давно забули всі

та я бачу як ти нас забув))) ти в цій темі нас вже стільки раз згадав що навіять я (котрий на форумі не пише взагалі) прийшов щось відповісти, бо ти це пам'ятаєшь якось криво і тільки зі свого боку.

Про вас так писали, бо ви всіх заебали, і тут вже всіх заебали, лише даете черговий привід вас ще в чатах похуесосити 

11.09.2025 в 23:21, vladmakarrov сказав:

Якщо ти не в курсі, я знаю все що відбувалось в чатах твого клану і я знаю все що ти та твої соклани писали в наш бік)) так що не роби з себе білого пушистого цуценя 

Угу, але скріни переписки саме від лобатого взяв)

11.09.2025 в 23:23, vladmakarrov сказав:

та я бачу як ти нас забув))) ти в цій темі нас вже стільки раз згадав що навіять я (котрий на форумі не пише взагалі) прийшов щось відповісти, бо ти це пам'ятаєшь якось криво і тільки зі свого боку.

Відгортай назад і подивись хто перший виліз. До цього я жодного разу не згадав "ферзів"
image.thumb.png.3c7844104378819d46cfc03b45798221.png

11.09.2025 в 23:23, Anatolii_Ukraine сказал:

Угу, але скріни переписки саме від лобатого взяв)

ну дивись, я можу тут все оприлюдніти, і наш діалог і все, що ти потім про нас писав, але я це робити не бажаю, якщо ти хочешь пруфів - то я це все соберу і тут виложу

11.09.2025 в 23:28, vladmakarrov сказал:

ну дивись, я можу тут все оприлюдніти, і наш діалог і все, що ти потім про нас писав, але я це робити не бажаю, якщо ти хочешь пруфів - то я це все соберу і тут виложу

ну напвено це одна з причин чого вас гангали 😆

просто блять дитячий садочок в темі рекрутингу не вашого клана, добраніч, заєбали

skill0789.png skill0787.png skill0785.png skill0762.png = skill1439.png    

11.09.2025 в 23:28, vladmakarrov сказав:

якщо ти хочешь

Все що я хочу - щоб ви пішли нах з нашої темки і все) Вас сюди ніхто не кликав, але ви самі прийшли і почали пердіти в воду

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...