Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

08.09.2025 в 00:15, Anatolii_Ukraine сказал:

В тому, що це в принципі хуйня кликати на "приватну розмову" і записувати її.

Ну ось ,це від тепе повідомлення на 3й сторінці, а до цього ще згадували нас раніше але не ти особисто) 

11.09.2025 в 23:32, Anatolii_Ukraine сказал:

Вас сюди ніхто не кликав, але ви самі прийшли і почали пердіти в воду

Як не кликав коли ти про нас тут згадував? якщо б не кликав - то ти б навіть про відости не згадував)) а теперь будь добр поводь себе достойно

Не обов'язково писати слово "FERZI", щоб зрозуміти про кого ти пишешь)

11.09.2025 в 23:32, vladmakarrov сказав:

Ну ось ,це від тепе повідомлення на 3й сторінці, а до цього ще згадували нас раніше але не ти особисто) 

Тобто ти сам підтверджуєш, що я про вас нічого не писав? Та і навіть ніхто за конкретно вас не писав, просто ви на себе сприйняли опис і доїбалися получається

Изменено пользователем Anatolii_Ukraine

11.09.2025 в 23:36, Anatolii_Ukraine сказал:

що я про вас нічого не писав? Та і навіть ніхто за конкретно вас не писав

Як ти це придумав?)

Ти ж коли щось пишешь накшталт "кликати на "приватну розмову" і записувати її" - ти ж знаэшь про кого ти пишешь, вірно? як я вишче написав не обов'язкого згадувати назву паку

Изменено пользователем vladmakarrov

11.09.2025 в 23:39, vladmakarrov сказав:

ти ж знаэшь про кого ти пишешь, вірно

Абсолютно правильно. А звідки ви знаєте, що це про вас?) телепати?

11.09.2025 в 23:36, Anatolii_Ukraine сказал:

Тобто ти сам підтверджуєш, що я про вас нічого не писав

11.09.2025 в 23:39, vladmakarrov сказал:

"кликати на "приватну розмову" і записувати її" - ти ж знаэшь про кого ти пишешь, вірно

11.09.2025 в 23:41, Anatolii_Ukraine сказал:

Абсолютно правильно. А звідки ви знаєте, що це про вас

Хронологія наших останніх 3х повідомлень: Ти спочатку кажешь що про нас не згадував -> я навожу тебе на правильні думки -> ти пишешь "Абсолютно правильно"

Ти заплутався в своїх думках чи як? 

Изменено пользователем vladmakarrov

11.09.2025 в 23:49, vladmakarrov сказав:

Хронологія наших останніх 3х повідомлень: Ти спочатку кажешь що про нас не згадував -> я навожу тебе на правильні думки -> ти пишешь "Абсолютно правильно"

Ти заплутався в своїх думках чи як? 

Ти щось вживаєш?) (без негативу, просто цікавлюсь)

11.09.2025 в 23:39, vladmakarrov сказав:

ти ж знаэшь про кого ти пишешь, вірно?

Я ж тобі відповів, що це правильне твердження. Звичайно я знаю за кого пишу
Але ж я задав питання на яке не отримав відповідь, а лише незрозумілу "хронологію", де ти замінив слова як тобі зручно.
Тож ще раз:
я звичайно знаю про кого я пишу, а ви то звідки знаєте? телепати?

Доречі повну нашу розмову же ніхто не чув, тільки маленький уривок з того що ти казав)

Ти там таких добрий був, але вся твоя сущність проявляється в тому, як ти будуєшь свої відносини з оточуючими, навіть з лідерами своїх Алі. Я ж все це памьятаю що ти казав про Леджера, про Марево і тд... Ти відкриваєшь свою натуру до всіх, хто тобі не подобається, але і грати та потрібно з кимось.

Кажешь що нас терпів дуже сильно, весь клан хотів нас кікнути, а ти нас зашищав - так а щож не кікнув щоб товарищі твої не страждали? Бо ти знав, що ми топили за твій клан

На леджера пиздів? твої сопартіїці писали, що якщо він буде ПЛити то вони не підуть на ивент під його командуванням? це ще не згадую те що було раніше (тобі тут багато хто писав ти так і не дав відповідь)

На Марево пиздів? що вони массовка чисто і там грають отброси ті кто був кікнут з Ukraine?

А сам з ними граєшь то чому?? бо хочеться лутати біг вар контент та грошики за биг вар) 

Я знаю що ти проігноришь це повідомлення бо тобі не зручно відповідати на такі питання.

12.09.2025 в 00:05, vladmakarrov сказал:

Доречі повну нашу розмову же ніхто не чув, тільки маленький уривок з того що ти казав)

Ти там таких добрий був, але вся твоя сущність проявляється в тому, як ти будуєшь свої відносини з оточуючими, навіть з лідерами своїх Алі. Я ж все це памьятаю що ти казав про Леджера, про Марево і тд... Ти відкриваєшь свою натуру до всіх, хто тобі не подобається, але і грати та потрібно з кимось.

Кажешь що нас терпів дуже сильно, весь клан хотів нас кікнути, а ти нас зашищав - так а щож не кікнув щоб товарищі твої не страждали? Бо ти знав, що ми топили за твій клан

На леджера пиздів? твої сопартіїці писали, що якщо він буде ПЛити то вони не підуть на ивент під його командуванням? це ще не згадую те що було раніше (тобі тут багато хто писав ти так і не дав відповідь)

На Марево пиздів? що вони массовка чисто і там грають отброси ті кто був кікнут з Ukraine?

А сам з ними граєшь то чому?? бо хочеться лутати біг вар контент та грошики за биг вар) 

Я знаю що ти проігноришь це повідомлення бо тобі не зручно відповідати на такі питання.

БЛАГАЮ дайте послухати запис !!!!

11.09.2025 в 21:36, emrijen сказав:

Какой пак?
Так или иначе это ещё раз доказывает пассивно-агрессивный настрой, спровоцированный чем? Отсутствием дейли-пвп? Ты серьёзно?))))))
Толибанчик полтора раза собрал клан на какой-то толковый массовый дейли, в отличии например от Леджера, который пытался плюс\минус регулярно бегать, гангать(мы в конечном итоге с ними бегали чаще)
И да, можно конкретный пример "ЧСВ, которое не отвечает размеру помощи клана" ???
И в чём собственно заключался шантаж???Никакого шантажа вообще не было. Обнародование записи - только констатировала факт двуличности (когда якобы разошлись с миром, а на деле челик на обидках остался)

А чому ви тоді до Леджера не пішли, щоб не позбавляти альянс такого пАтужного паку? Дорослі дядьки, а такі...кхм....мєрзі

12.09.2025 в 00:01, Anatolii_Ukraine сказал:

я звичайно знаю про кого я пишу, а ви то звідки знаєте? телепати?

ти декілька повідомленнь вишче писав, що не згадував нас зовсім поки я не прийшов в цю тему. А вже пишешь що згадував. І ти завжди будешь про нас пам'ятати, завжди. Тобі наш пак запам'ятався жо кінця твого життя, навіть коли ти пишешь, що "про вас ніхто не згадував поки ти не прийшов в цю тему" - ти вже пиздишь навіть сам собі. І це вся твоя суть - пиздіти.

Про нас пиздів, про мемберів та лідерів Али пиздів, та ще про багато соло/паків пиздів, але це ніхто не роздував так як це зробив Я та мій пак)

12.09.2025 в 00:08, Harmonize сказал:

БЛАГАЮ дайте послухати запис !!!!

по суті там нічого конфіденційного немає, просто в останній день попрощались з Анатолієм, та проговорили що було приємно грати разом 2 сервери. ВІн сказав що у нього до нас немає жодних питань і все добре)

12.09.2025 в 00:05, vladmakarrov сказав:

Та ні, ви тоді все злили, просто я нічого поганого і не сказав. Але все що було - ви залили) Розмова довгою не була

як ти будуєшь свої відносини з оточуючими, навіть з лідерами своїх Алі

Можеш поцікавитися зараз в леджера чи марево які в нас відносини, якщо тебе це так хвилює)

Бо ви дійсно давали багато імпакту саме на івентах, тільки із-за цього терпів, бо хотів, щоб алі було сильніше. І це я не приховував та писав неодноразово, навіть в тих злитих повідомленнях саме цей контекст

твої сопартіїці писали, що якщо він буде ПЛити то вони не підуть на ивент під його командуванням

Ну такий пиздьош можна підтвердити тільки пруфами, яких я так розумію немає. А взагалі сам в це віриш, що пак Кла не піде на івент?) ти звідки це висосав

12.09.2025 в 00:08, Lucifer_UA сказал:

А чому ви тоді до Леджера не пішли, щоб не позбавляти альянс такого пАтужного паку?

ти звідки виліз????

Єдина причина чому ми до Леджера не пишли - це твій брат КЛ на Анатолії. Який сенс міняти клан на Леджера якщо Толя все одно керує всім?))

(До леждера 0 зауважень, Леджер бусінка)

11.09.2025 в 23:23, vladmakarrov сказав:

та я бачу як ти нас забув))) ти в цій темі нас вже стільки раз згадав що навіять я (котрий на форумі не пише взагалі) прийшов щось відповісти, бо ти це пам'ятаєшь якось криво і тільки зі свого боку.

пацани, мєрзі, не в обіду, думаю, що сказав Ілліч, ви чули і бачили це відео з новин, от послухайте його і зробіть те, що він попросив. Навіть напис тут на картинці дуже символічний. Кому ви накуй треба? 
Три года назад! Актуально по-прежнему! Горжусь точностью и своевременностью  сказанного

image.png

Изменено пользователем Lucifer_UA

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...