Lucifer_UA 4 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 12.09.2025 в 01:20, vladmakarrov сказав: Так прикинь як ти всіх заїбав, що люди зі своїми принципами пограти в чисто Укр клані ідуть до інших кланів сечу з очей зітри і придивись, твої співклани трохи східніше знаходяться, ау Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
PetroParker 2 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября Нене, люди з принципами ще тут, то (люди?) без принципів ) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vladmakarrov 20 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 12.09.2025 в 01:16, Anatolii_Ukraine сказал: Зрозуміло, що там таких дохуя і "розуміє як грати" - це означає набрати ще таких самих) Ти навіть не уявляєшь наскільки ти хуйовий КЛ. Я сам аж очі відкрив як хуйово ти займаєшь цю посаду, погравши в інших кланах. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
PetroParker 2 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября Люди з принципами такі, шо даже якщо Толя їх заебе, цього не зроблять BCAAcaps, Palianytsia93 и donskor 2 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 11 Опубликовано: 11 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 11 сентября (изменено) 12.09.2025 в 01:15, vladmakarrov сказав: Ну виходить що да, тільки ми зробили запис та виклали твоє лицемірство на простори інтернета. Ци ще хтось таке вже робив? Тобто ти підтверджуєш, що такого гнилого паку, який би записав розмову і виклав на простори інтернету в нас за весь час більше не було? Типу ти навіть не можеш припустити, щоб хтось ще таку хуйню зробив? Правильно? Изменено 11 сентября пользователем Anatolii_Ukraine BCAAcaps 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vladmakarrov 20 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября (изменено) 12.09.2025 в 01:21, Lucifer_UA сказал: сечу з очей зітри і придивись, твої співклани трохи східніше знаходяться, ау Це часом не той терпіла виліз, котрий стояв в катах та наблюдав як його паті мембера Ямахая в катах принижують ферзі по кд??? А у відповіть на питання "ти що терпила?" казав що це не його справи? Изменено 11 сентября пользователем vladmakarrov Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vladmakarrov 20 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 12.09.2025 в 01:23, Anatolii_Ukraine сказал: Тобто ти підтверджуєш, що такого гнилого паку, який би записав розмову і виклав на простори інтернету в нас за весь час більше не було? Типу ти навіть не можеш припустити, щоб хтось ще таку хуйню зробив? Правильно? Ти путаєшь) розмову повну ніхто нікуди не викладав))) якщо б я виклав повну розмову то люди би остаточно зрозуміли хто ти є))) Хоча розмова дуже душевна та тепла була, що не співпадає твоїм вчинкам після неї)) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vladmakarrov 20 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 12.09.2025 в 01:27, Anatolii_Ukraine сказал: маєш дійсно принцип грати в укр клані без узких, але заїбав Толя - пішов до Леджера, заїбав Леджер - пішов до Марева Чого ти не можешь зрозуміти той факт, що ці 2 клани в Алі з тобою просто не підлягають вибору??? Якщо б тебе не було в Алі - то на момент МВ5 ми би з радістю підтримали того ж леджера) І зовсім немає жодного негативу до Марева або Леджера, просто я як представлю що на якомусь клан заході почую твій голос, коли ти 50/50 будешь РЛити мене аж знудить. Доречі а де тут Марево??? цого ви так не поважаєте 3й клан свого Алі? ци ти все ж такі підтверджуєшь свої слова цим? доречі ти не відповів на кожне незручне питання)) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vladmakarrov 20 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября (изменено) 12.09.2025 в 01:28, Anatolii_Ukraine сказал: Я тебе не запитав в даному контексті повна розмова чи ні. Викладай що хочеш і дай пряму відповідь на запитання Даючи відповідь на твоє питання - так, записали. Нічого гнилого у цьому не бачу, знаючи який ти лицемір можеш бути - краще бути готовим. І як показала практика - не дарма записано. Зручна позиція - сам скріни обрізані викидаєш, а запис рахуєш гнилим вчинком Изменено 11 сентября пользователем vladmakarrov Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 11 Опубликовано: 11 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 11 сентября (изменено) 12.09.2025 в 01:35, vladmakarrov сказав: Даючи відповідь на твоє питання - так, записали Ну запитання було дещо інше - чи виходить так, що на вашу думку ви єдині, хто з nnої кількость паків, які лівали з клану записали і виклали розмову? Ну виходячи з того, що якщо йдеться про запис, то ви сприймаєте зразу на свій рахунок Изменено 11 сентября пользователем Anatolii_Ukraine BCAAcaps 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vladmakarrov 20 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября (изменено) 12.09.2025 в 01:38, Anatolii_Ukraine сказал: Ну запитання було дещо інше - чи виходить, що на вашу думку ви єдині, хто з nnої кількость паків, які лівали з клану записали розмову я тобі дав відповідь на кожне твоє питання. Дай ти мені всі відповіді котрі я , та інщі люди тут питали) Про леджера. про марево, про то який ти піздабол.. та інше Або ти відповідаєшь тількти на зручні питання?) Хоча 4 сторінки діалогу з тобою показали мне те, що з тобою немає сенсу вести його. Замість того щоб відповідати на незручні питання ти по 4-5 раз перепитуєш те на що тобі дали відповідь вже давно І дуже хочеться щоб твої мембери, та твій Алі це все прочитав. Тут дуже добре все показано як ти до них відносишься))) Изменено 11 сентября пользователем vladmakarrov Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 11 Опубликовано: 11 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 11 сентября (изменено) 12.09.2025 в 01:22, vladmakarrov сказав: Ти навіть не уявляєшь наскільки ти хуйовий КЛ. Я сам аж очі відкрив як хуйово ти займаєшь цю посаду, погравши в інших кланах. Настільки хуйовий, що аж ложили 2 сайди (включно пх) на одному подиху: Але ви так не переживайте, знайдете з ким засосатися для домінації, не вперше ж Изменено 11 сентября пользователем Anatolii_Ukraine BCAAcaps 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vladmakarrov 20 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября (изменено) 12.09.2025 в 01:54, Anatolii_Ukraine сказал: На стільки хуйовий, що аж ложили 2 сайди (включно пх) на одному диханні: якщо я не помиляюсь це старт МВ4 - і на цьому моменті ти дуже сочно хуесосив Леджера, но поняв що без зергача не справитись та вирішив змінити свою думку?)) це ж в цьому моменті було "ебаштє ОСов - пусть знають своє місце?" Дивлячись по ЛВЛам то це можливо раніше було, перший АК десь Изменено 11 сентября пользователем vladmakarrov Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 11 Опубликовано: 11 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 11 сентября 12.09.2025 в 02:02, vladmakarrov сказав: Ти навіть наши відоси використовуєшь? приємно <3 якщо я не помиляюсь це старт МВ4 - і на цьому моменті ти дуже сочно хуесосив Леджера, но поняв що без зергача не справитись та вирішив змінити свою думку?)) це ж в цьому моменті було "ебаштє ОСов - пусть знають своє місце?" Дивлячись по ЛВЛам то це десь так і було по ронології)) Ти ж тут майстер хронології, то думаю тобі видніше BCAAcaps 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 11 Опубликовано: 11 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 11 сентября (изменено) 12.09.2025 в 01:45, vladmakarrov сказав: те на що тобі дали відповідь вже давно Що ж, ти підтвердив, що на вашу думку такої гнилі, яка б записала і виклала розмову в нас ще не було. З вашої ж логіки виходить, що ви такі одні. Якщо навіть ви так думаєте, то яке ставлення до вас може бути відповідно? Думаю всі зрозуміли (хто був не в курсі), що це за пак гандонів, які навіть самі не можуть припустити, що таку хуйню ще хтось може зробити. На цьому в мене все, дякую за відповідь, далі просто йдіть нахуй Изменено 11 сентября пользователем Anatolii_Ukraine BCAAcaps 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.