Dobryak 29 Опубликовано: В пятницу в 08:01 Рассказать Опубликовано: В пятницу в 08:01 Верх Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Франко 15 Опубликовано: В пятницу в 08:10 Рассказать Опубликовано: В пятницу в 08:10 Стетхем пл світу Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
DrunkPa 54 Опубликовано: В пятницу в 08:40 Рассказать Опубликовано: В пятницу в 08:40 09.09.2025 в 00:40, Anatolii_Ukraine сказав: так намагаєтесь виправдати себе і своє бажання тільки перемагати в цій грі чоловіче, хоч ти ним є тільки по статевим ознакам. відповідаю виключно за себе. я майже кожен сезон граю не в домінуючому сайді.. коли я лівав від Леджера - я йшов не у домінуючий сайд. Коли лівав з твого клану - я пішов не у домінуючий сайд. я завжди грав виключно з хлопцями зі своєї паті. так шо твої доводи це лише ганебна спроба маніпулювати словами. коли тебе у обличчя питають по факту, за твої прямі засоси з ***** - то ти тактично відмовчуєшся. а ще тобі не огидно своїм пакам буст продавати за гривні )))) так шо давай тут не розказуй про моральні та етичні цінності. хтьфу тобі у пику, нечиста твоя срака. Anatolii_Ukraine и Support4change 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Dobryak 29 Опубликовано: В пятницу в 09:30 Рассказать Опубликовано: В пятницу в 09:30 АП Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 9 Опубликовано: В пятницу в 10:21 Автор Рассказать Опубликовано: В пятницу в 10:21 03.10.2025 в 11:40, DrunkPa сказав: а ще тобі не огидно своїм пакам буст продавати за гривні )))) Є якісь пруфи чи звідки ти таке виригав?))) EgoTySe и qooockle 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Ice_UA 6 Опубликовано: В пятницу в 10:26 Рассказать Опубликовано: В пятницу в 10:26 03.10.2025 в 11:10, Франко сказав: Стетхем пл світу Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LPf41nt 15 Опубликовано: В пятницу в 11:18 Рассказать Опубликовано: В пятницу в 11:18 ап Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
WHATSUP 79 Опубликовано: В пятницу в 13:07 Рассказать Опубликовано: В пятницу в 13:07 🔰Wake UP Ukraine Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 26 Опубликовано: В пятницу в 13:55 Рассказать Опубликовано: В пятницу в 13:55 💙💛 = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
ac508 0 Опубликовано: В пятницу в 14:32 Рассказать Опубликовано: В пятницу в 14:32 Всем привет. Есть слотик не на супорта опытному игроку в КП? Предпочтительно не со старыми пердунами), фан, чил без харды. Всем добра. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
WHATSUP 79 Опубликовано: В пятницу в 14:53 Рассказать Опубликовано: В пятницу в 14:53 🔰Stand UP for Freedom Palianytsia93 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Dobryak 29 Опубликовано: В пятницу в 16:34 Рассказать Опубликовано: В пятницу в 16:34 ☝️ Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
donskor 104 Опубликовано: В пятницу в 17:55 Рассказать Опубликовано: В пятницу в 17:55 апп Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Dobryak 29 Опубликовано: В пятницу в 18:26 Рассказать Опубликовано: В пятницу в 18:26 03.10.2025 в 11:40, DrunkPa сказал: чоловіче, хоч ти ним є тільки по статевим ознакам. відповідаю виключно за себе. я майже кожен сезон граю не в домінуючому сайді.. коли я лівав від Леджера - я йшов не у домінуючий сайд. Коли лівав з твого клану - я пішов не у домінуючий сайд. я завжди грав виключно з хлопцями зі своєї паті. так шо твої доводи це лише ганебна спроба маніпулювати словами. коли тебе у обличчя питають по факту, за твої прямі засоси з ***** - то ти тактично відмовчуєшся. а ще тобі не огидно своїм пакам буст продавати за гривні )))) так шо давай тут не розказуй про моральні та етичні цінності. хтьфу тобі у пику, нечиста твоя срака. Ух... Та ти шо... Ану про "буст за гривні",хочу все знати. Розповідай! Дуже цікаво. Пруфи,історії,інтриги. Насипай!!! Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Support4change 5 Опубликовано: В пятницу в 19:24 Рассказать Опубликовано: В пятницу в 19:24 03.10.2025 в 11:40, DrunkPa сказав: чоловіче, хоч ти ним є тільки по статевим ознакам. відповідаю виключно за себе. я майже кожен сезон граю не в домінуючому сайді.. коли я лівав від Леджера - я йшов не у домінуючий сайд. Коли лівав з твого клану - я пішов не у домінуючий сайд. я завжди грав виключно з хлопцями зі своєї паті. так шо твої доводи це лише ганебна спроба маніпулювати словами. коли тебе у обличчя питають по факту, за твої прямі засоси з ***** - то ти тактично відмовчуєшся. а ще тобі не огидно своїм пакам буст продавати за гривні )))) так шо давай тут не розказуй про моральні та етичні цінності. хтьфу тобі у пику, нечиста твоя срака. Бля, а буст що можна було купити? А я оце пітнію Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.