Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

11.09.2025 в 22:41, vladmakarrov сказал:

Бро, в тій розмові нічого немає, в тій розмові є те, що Анатолій з нами гарно попрощався, вдарили по руках, віддали весь буст та пішли своєю дорогою. А на наступний день на наш пак почався ганг мемберів клану Юкрейн. Купляли інфу де ми фармим, ну і так далі) І це були не звичайні сутички на полі бою, це був іменно хантинг нашого пака)

ви були варами ?

skill0789.png skill0787.png skill0785.png skill0762.png = skill1439.png    

11.09.2025 в 22:41, vladmakarrov сказал:

Бро, в тій розмові нічого немає, в тій розмові є те, що Анатолій з нами гарно попрощався, вдарили по руках, віддали весь буст та пішли своєю дорогою. А на наступний день на наш пак почався ганг мемберів клану Юкрейн. Купляли інфу де ми фармим, ну і так далі) І це були не звичайні сутички на полі бою, це був іменно хантинг нашого пака)

якщо в тій розмові нічого немає, то чого твій сопартієць плаче про факт "двулічності" на запису ?

11.09.2025 в 21:07, Anatolii_Ukraine сказал:

це тих нещасних 2 МВ бокси і не зрозуміло нахуя.

Так а чого ти не скинув скрін того, що написав Творобушку Ямахаі? це ж ізза цього я тобі це в ПМ писав)) або скидаєшь тільки те що тобі потрібно?)

11.09.2025 в 22:47, vladmakarrov сказав:

Так а чого ти не скинув скрін того, що написав Творобушку Ямахаі? це ж ізза цього я тобі це в ПМ писав)) або скидаєшь тільки те що тобі потрібно?)

Та без проблем. Ямахай по рофлу написав, а його зразу послали
image.png.85550033055ba5b1911bb3c17e228514.png

11.09.2025 в 22:43, intelligence сказал:

якщо в тій розмові нічого немає, то чого твій сопартієць плаче про факт "двулічності" на запису ?

ну дивись, в останній розмові ми добре поговорили, і з миром розійшлись, в нас не було жодного негативу до Анатолія, до моменту, пока той не почав гангати нас в катах/дейлі і тд. Збираючи декілька паків в прайм, або збираючи 4-5-6 людей в кати, де нас живих було 1-2-3

11.09.2025 в 22:55, vladmakarrov сказал:

ну дивись, в останній розмові ми добре поговорили, і з миром розійшлись, в нас не було жодного негативу до Анатолія, до моменту, пока той не почав гангати нас в катах/дейлі і тд. Збираючи декілька паків в прайм, або збираючи 4-5-6 людей в кати, де нас живих було 1-2-3

ви були варами на момент гангів ?

11.09.2025 в 22:41, vladmakarrov сказав:

А на наступний день на наш пак почався ганг мемберів клану Юкрейн

Хто вас гангав? Пруфи є? Тільки пак степана і то вам вище було сказано, що вони вас ненавиділи) 

11.09.2025 в 22:54, Anatolii_Ukraine сказал:

Та без проблем. Ямахай по рофлу написав, а його зразу послали

якось в одну сторону працює, нє? якщо з вашого боку булінг то це норм, а якщо за нашого то ми чсв? правильно зрозумів??

11.09.2025 в 22:56, vladmakarrov сказав:

якось в одну сторону працює, нє? якщо з вашого боку булінг то це норм, а якщо за нашого то ми чсв? правильно зрозумів??

Поки не розумію про що ти. Там вже ваш воробушек писав, що навіть за "ідею з танками" вас назвали чсв, хоча я дав пруфи правди

Изменено пользователем Anatolii_Ukraine

11.09.2025 в 22:55, intelligence сказал:

ви були варами на момент гангів ?

Можливо були, я вже не пам'ятаю) але я тобі нічого не докажу того що тебе там не було і ти не бачив це з нащої сторони) це були цілеспрямована охота на нас)
Ви ж чули тільки одну сторону конфлікту і знаєте тільки те що Анатолій казав) 
Ну доречі а те що він писав в Чатах свого клану (телеграм) - одразу після нашого виходу з клану почалося, хоча коли прощались казащ що все добре)) 

Изменено пользователем vladmakarrov

11.09.2025 в 22:55, vladmakarrov сказав:

пока той не почав гангати нас в катах/дейлі і тд. Збираючи декілька паків в прайм, або збираючи 4-5-6 людей в кати, де нас живих було 1-2-3

Знову ж таки, я дав пруфи з чого почались кати. І там почав це все садіст, де ти підтвердив, що ямахай получає за "длинний язик".
Стосовно дейлі  спотів - якби ви хоч трохи грали з кланом, то бачили б, що ми ставимо паки на споти, а не бігаємо конкретно за вами

11.09.2025 в 22:56, Anatolii_Ukraine сказал:

Хто вас гангав? Пруфи є?

Бро так був же відос чи ти забув вже?) На котрій ти потім записав відповідь вле в зворотньому хронологічному порядку)

11.09.2025 в 23:00, vladmakarrov сказав:

Можливо були, я вже не памьятаю) але я тобі нічого не докажу того що тебе там не було і ти не бачив це з нащої сторони) це були цілеспрямована охота на нас)
Ну доречі а те що він писав в Чатах свого клану (телеграм) - одразу після нашого виходу з клану почалося, хоча коли прощались казащ що все добре)) 

Ти зараз пердиш без пруфів, хоча я можу тобі дати декілька скрінів, де вас дійсно гангають - і ще раз - це тільки пак степана, бо ви їх пздц вибісили, про що йшлось від самого початку

11.09.2025 в 23:01, vladmakarrov сказав:

Бро так був же відос чи ти забув вже?) На котрій ти потім записав відповідь вле в зворотньому хронологічному порядку)

Так, а що там було? Просто записи наших битв в катах і пару битв на хб? А там прям порядок йде в повній послідовності 100%
Сам ж знаєш, що кати почалися з 
image.png.d7df0ae024d6a85b9b50c168148a1f05.png

Изменено пользователем Anatolii_Ukraine

11.09.2025 в 23:00, vladmakarrov сказал:

Можливо були, я вже не памьятаю) але я тобі нічого не докажу того що тебе там не було і ти не бачив це з нащої сторони) це були цілеспрямована охота на нас)

11.09.2025 в 22:56, vladmakarrov сказал:

це працює так, якщо клан не бачить топ 1 пак в дейлі пвп, то виникають питання, якщо топ 1 паку дають перше АК то очікують віддачу якось, а не лише прийти на КЗ що роблять всі.

питання були у всього клану, а Толя вас дуже довго протектив і бігав на ковьор вислуховувать ваше ФЄ (оцінили ?) - бо в інших паках такого не було, ПЛи бігали до Толі

Ти підтвердив що ви розійшлись по нормальному і тепло, тепер представ "Опечаліного КЛа лівом одного з сильних паків", який бачить що його пак лівнув до ВАРІВ блять. Вар === законна ціль, все блять. Далі то ваша відповідальність. Це гра про вбивство варів.

Изменено пользователем intelligence

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...