vladmakarrov 20 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 23:03, Anatolii_Ukraine сказал: Ти зараз пердиш доречі жодного поганого слова не сказав у твій бік, навіт твоє ім'я з великої букви завжди пишу. Навіть в переписці ти поводишь себе непристойно) 11.09.2025 в 23:03, Anatolii_Ukraine сказал: і ще раз - це тільки пак степана, бо ви їх пздц вибісили, про що йшлось від самого початку і потім ви вижили і пак степана з клану) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 8 Опубликовано: 11 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 11 сентября (изменено) 11.09.2025 в 23:08, vladmakarrov сказав: доречі жодного поганого слова не сказав у твій бік, навіт твоє ім'я з великої букви завжди пишу. Навіть в переписці ти поводишь себе непристойно) конкретно зараз на форумі - ні) Але і я не сказав нічого про тебе. Я сказав лише, що ти пердиш без пруфів, наче нічого такого. Ти ж сам мене вчив, що завжди треба пруфи, а зараз що? Коли я заходив і просив вас "так-то не робити", а ви мені сходу "а пруфи где? тебе врут". А я сам це бачив блять, але ж не йобнутий все скрінити, думав можемо адекватно поговорити. Але ж у вас все, що не заскрінено неправда 11.09.2025 в 23:08, vladmakarrov сказав: і потім ви вижили і пак степана з клану) Хлопці самі захотіли зробити алі з сарматом, ми були проти - кінець історії. До чого тут це взагалі хз Изменено 11 сентября пользователем Anatolii_Ukraine Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vladmakarrov 20 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 23:05, intelligence сказал: Вар === законна ціль, все блять. Далі то ваша відповідальність. Це гра про вбивство варів тут ти все правильно розписав 11.09.2025 в 23:05, intelligence сказал: Ти підтвердив що ви розійшлись по нормальному і тепло, тепер представ "Опечаліного КЛа лівом одного з сильних паків" Так про це ж і питання, що як тільки ми пішли - Анатолій почав таке в чатах писати що це був пздц) В загальному чаті свого клану там таке писалось... ух) якщо Толіку будуть потрібні пруфи - я все зможу достати це не питання)) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vladmakarrov 20 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября (изменено) 11.09.2025 в 22:54, Anatolii_Ukraine сказал: Та без проблем. Ямахай по рофлу написав, а його зразу послали Доречі це ж не повний скрін, чого ти не скинув повний? Ти хочешь скзати що це норм?) і типу він просто порофлив і все?) Изменено 11 сентября пользователем vladmakarrov Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 8 Опубликовано: 11 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 11 сентября (изменено) 11.09.2025 в 23:00, vladmakarrov сказав: Ну доречі а те що він писав в Чатах свого клану (телеграм) - одразу після нашого виходу з клану почалося, хоча коли прощались казащ що все добре)) І навіть тут ти знову збрехав) Бо це було написано в приватній переписці лобатому(женечка вон), яку він вам форварднув і вже після наших пиздилок в катах. Видно у вас так прийнято - зливати все приватне. Тільки чому ж ви зі мною всі потерли чат, щоб я не мав пруфів іншого вашого базару і як ви ображалися, бо вас раптом в СС взяли не 1, а 6 Изменено 11 сентября пользователем Anatolii_Ukraine Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vladmakarrov 20 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 23:15, Anatolii_Ukraine сказал: І навіть тут ти знову збрехав) Бо це було написано в приватній переписці лобатому(женечка вон), яку він вам форварднув. Видно у вас так прийнято - зливати все приватне. мені реально зараз пошукати всі скріни і скинути їх сюди на форум? ну типу це можна влаштувати - багато людей будуть знати що ти про них будешь писати коли вони будуть виходити з твого клану Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 8 Опубликовано: 11 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 11 сентября (изменено) 11.09.2025 в 23:17, vladmakarrov сказав: ти про них будешь писати коли вони будуть виходити з твого клану До чого ти тут всіх приплів, ви особливі. Чомусь тільки з вами такі проблеми, і тільки ви зараз тут зайшли щось довести, хоча за вас вже давно забули всі Изменено 11 сентября пользователем Anatolii_Ukraine Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vladmakarrov 20 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 23:15, Anatolii_Ukraine сказал: Бо це було написано в приватній переписці лобатому(женечка вон), яку він вам форварднув. Якщо ти не в курсі, я знаю все що відбувалось в чатах твого клану і я знаю все що ти та твої соклани писали в наш бік)) так що не роби з себе білого пушистого цуценя Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vladmakarrov 20 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 23:20, Anatolii_Ukraine сказал: До чого ти тут всіх приплів, ви особливі. Чомусь тільки з вами такі проблеми, і тільки ви зараз тут зайшли щось довести, хоча за вас вже давно забули всі та я бачу як ти нас забув))) ти в цій темі нас вже стільки раз згадав що навіять я (котрий на форумі не пише взагалі) прийшов щось відповісти, бо ти це пам'ятаєшь якось криво і тільки зі свого боку. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
PetroParker 2 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября Про вас так писали, бо ви всіх заебали, і тут вже всіх заебали, лише даете черговий привід вас ще в чатах похуесосити Anatolii_Ukraine 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 8 Опубликовано: 11 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 23:21, vladmakarrov сказав: Якщо ти не в курсі, я знаю все що відбувалось в чатах твого клану і я знаю все що ти та твої соклани писали в наш бік)) так що не роби з себе білого пушистого цуценя Угу, але скріни переписки саме від лобатого взяв) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 8 Опубликовано: 11 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 11 сентября (изменено) 11.09.2025 в 23:23, vladmakarrov сказав: та я бачу як ти нас забув))) ти в цій темі нас вже стільки раз згадав що навіять я (котрий на форумі не пише взагалі) прийшов щось відповісти, бо ти це пам'ятаєшь якось криво і тільки зі свого боку. Відгортай назад і подивись хто перший виліз. До цього я жодного разу не згадав "ферзів" Изменено 11 сентября пользователем Anatolii_Ukraine Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vladmakarrov 20 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 23:23, Anatolii_Ukraine сказал: Угу, але скріни переписки саме від лобатого взяв) ну дивись, я можу тут все оприлюдніти, і наш діалог і все, що ти потім про нас писав, але я це робити не бажаю, якщо ти хочешь пруфів - то я це все соберу і тут виложу Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 26 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 23:28, vladmakarrov сказал: ну дивись, я можу тут все оприлюдніти, і наш діалог і все, що ти потім про нас писав, але я це робити не бажаю, якщо ти хочешь пруфів - то я це все соберу і тут виложу ну напвено це одна з причин чого вас гангали 😆 просто блять дитячий садочок в темі рекрутингу не вашого клана, добраніч, заєбали = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 8 Опубликовано: 11 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 11 сентября 11.09.2025 в 23:28, vladmakarrov сказав: якщо ти хочешь Все що я хочу - щоб ви пішли нах з нашої темки і все) Вас сюди ніхто не кликав, але ви самі прийшли і почали пердіти в воду Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.