Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

12.09.2025 в 00:09, vladmakarrov сказав:

А вже пишешь що згадував

Де я пишу, що згадував? під чим ти?

І знову ж таки, я не отримав відповіді на ось це:

12.09.2025 в 00:01, Anatolii_Ukraine сказав:

я звичайно знаю про кого я пишу, а ви то звідки знаєте? телепати?

12.09.2025 в 00:16, Anatolii_Ukraine сказал:

я звичайно знаю про кого я пишу, а ви то звідки знаєте

Тобі реально це потрібно пояснювати? це ж очевидно про кого ти пишешь) тебе ж так ще ніхто не принижував, тому всі прекрасно знають про кого ти пишешь)

Изменено пользователем vladmakarrov

12.09.2025 в 00:18, vladmakarrov сказав:

Тобі реально це потрібно пояснювати? це ж очевидно про кого ти пишешь) тебе ж так ще ніхто не принижував, томі все прекрасно знають про кого ти пишешь)

Тобто в цілому за час існування клану лівнула якась кількість паків (починаючи ще з часів азтерки), але ви єдині, хто зробив запис, я правильно розумію? І лише в такому випадку очевидно за кого я пишу

Изменено пользователем Anatolii_Ukraine

12.09.2025 в 00:08, Lucifer_UA сказал:

А чому ви тоді до Леджера не пішли, щоб не позбавляти альянс такого пАтужного паку? Дорослі дядьки, а такі...кхм....мєрзі

Потому, что не хотели играть под руководством гениального стратега, гетьмана Толибана (который РЛил на тот момент)
Не скажу за всех, скажу за себя, в большей степени - это было основным триггером для моего решения покинуть клан, он просто слабый КЛ,
которому на голову свалился большой приток людей, сугубо из-за того, что он назвал свой клан Украина.
А так, это бестолковые мувы,  наплевательский менеджмент паков (По типу, соберите фулку на КМы - на остальное похуй)
Стрим КМов, блядь, без задержки в 5 фпс и это только то что первое пришло в голову.

12.09.2025 в 00:20, Anatolii_Ukraine сказал:

але ви єдині, хто зробив запис, я правильно розумію? І лише в такому випадку очевидно за кого я пишу

Не розумію ти оправдовуєшься ци як?) 

Всі прекрасно розуміють про кого ти пишешь, коли згадуєшь "запис". Ферзі тобі будуть снитись до кінця твого існування у світі Л2.

Але все могло бути по інакшому, якщо б ти з ГІДНІСТЮ прийняв наш вихід з клану і не почав писати гадості во всіх чатах в котрих ти зміг щось написати

Про "не пойду на км, если будет клить Леджер" было 100%, не уверен что пачка Толи, но пачка Алемара 100% это писала, и не один раз, и по-моему, не только они, но могу ошибаться.

12.09.2025 в 00:43, Akashy сказал:

Про "не пойду на км, если будет клить Леджер" было 100%

Конечно было. Только это же не ловко вспоминать перед Леджером))
А больше того, он не присекал такие высказывания а поддерживал. Я же был на всех ПЛках) 

И рассказы про "коли я РЛю то ми забираємо єпік, коли Леджер РЛить то ми завжди програєм" =))

Толян, було таке чи ні?)

12.09.2025 в 00:40, vladmakarrov сказав:

Не розумію ти оправдовуєшься ци як?) 

Всі прекрасно розуміють про кого ти пишешь, коли згадуєшь "запис". Ферзі тобі будуть снитись до кінця твого існування у світі Л2.

До чого тут "виправдовуєшся"? 
Я ж просто хочу зрозуміти твою логіку, чому ти сприймаєш це на ваш рахунок, якщо не було і жодної згадки за вас, чому так? Хто ці "всі", які розуміють за кого я пишу?

Якщо ти стверджуєш, що це 100% про вас, то на підставі чого? Виходить, що за час існування клану лівнула якась кількість паків(починаючи ще з часів азтерки), але ви єдині, хто зробив запис?
Ну правильно? Чи яка логіка у тебе, якщо ти опираєшся саме на запис

12.09.2025 в 00:51, Anatolii_Ukraine сказал:

Я ж просто хочу зрозуміти твою логіку, чому ти сприймаєш це на ваш рахунок, якщо не було і жодної згадки за вас, чому так? Хто ці "всі", які розуміють за кого я пишу?

Якщо ти стверджуєш, що це 100% про вас, то на підставі чого? Виходить, що за час існування клану лівнула якась кількість паків(починаючи ще з часів азтерки), але ви єдині, хто зробив запис?

Ти ніяк не можешь прийняти той факт що ти проїбався в переписці? 

Ці "всі" - це люди, котрі розуміють про який запис іде мова. І за останні 2 роки нічого подібного в тебе не було.

12.09.2025 в 00:12, vladmakarrov сказав:

ти звідки виліз????

Єдина причина чому ми до Леджера не пишли - це твій брат КЛ на Анатолії. Який сенс міняти клан на Леджера якщо Толя все одно керує всім?))

(До леждера 0 зауважень, Леджер бусінка)

Ну як Толя керує всім, якщо ти ж сам там десь писав начебто ви з леджером в дейлі бігали, там мене і в помині не було
Ти ж був в ТСі і знаєш, що РЛили 50/50

Вже хоч самого себе не обманюй, хоча хочеться вірити, що доводиться грати з узкими не через бажання домінації, чого не може дати наш алі із-за принципів, але постарайся і захлопнись.
Тут нічого доводити не треба, всі і так все розуміють

PS: гуд лак в жОпах, ірригалах, пх, заборах чи де ви там вже зараз - коротше кажучи де "краще"

12.09.2025 в 00:58, vladmakarrov сказав:

Ти ніяк не можешь прийняти той факт що ти проїбався в переписці? 

Ці "всі" - це люди, котрі розуміють про який запис іде мова. І за останні 2 роки нічого подібного в тебе не було.

Ти ще довго будеш уникати прямої відповіді?  Виходить, що за час існування клану лівнула якась кількість паків(починаючи ще з часів азтерки), але ви єдині, хто зробив запис?
Правильно? Чи яка логіка, якщо ти опираєшся саме на запис?

12.09.2025 в 01:00, Anatolii_Ukraine сказал:

Вже хоч самого себе не обманюй, хоча хочеться вірити, що доводиться грати з узкими не через бажання домінації, чого не може дати наш алі із-за принципів, але постарайся і захлопнись.

і це все що ти змог придумати щоб закінчити розмову?)))))

З яких часів ти став вирішувати хто Українец? кому з ким грати? хто манкурт?) 

Як вже багато раз сказали - ти просто взяв назву України і отримав приток людей ізза цього, але так і не зміг нічого утримати. В тебе було багато шансів зробити свій клан реально сильним, але ти все проїбав. 

За декілька серверів багато паків пішло до того ж Сармата, котрий розуміє як грати в цю гру. І вони всі в захваті від того що "а так можна було грати?". І як же він тобі не подобається що люди від тебе ідуть до нього і зараз у Сармата більшість паків з України. Ти аж з піною у роті згадуєшь цей нік та його клан.

І я дуже сподіваюсь що люди. котрі це все прочитали - зрозуміють що ніякої "дружньой" атмосфери тут немає. Тільни ненавість до всіх Українців хто не грає з Анатолієм. 

Бридко спостерігати за розвитком твоєї лічности як КЛа клана під такою великою назвою "Ukraine"

12.09.2025 в 01:03, Anatolii_Ukraine сказал:

Ти ще довго будеш уникати прямої відповіді?  Виходить, що за час існування клану лівнула якась кількість паків(починаючи ще з часів азтерки), але ви єдині, хто зробив запис?
Правильно? Чи яка логіка, якщо ти опираєшся саме на запис?

Ну виходить що да, тільки ми зробили запис та виклали твоє лицемірство на простори інтернета. Ци ще хтось таке вже робив? 

12.09.2025 в 01:11, vladmakarrov сказав:

Як вже багато раз сказали - ти просто взяв назву України і отримав приток людей ізза цього, але так і не зміг нічого утримати. В тебе було багато шансів зробити свій клан реально сильним, але ти все проїбав. 

За декілька серверів багато паків пішло до того ж Сармата, котрий розуміє як грати в цю гру. І вони всі в захваті від щого що "а так можна було грати?"

І я дуже сподіваюсь що люди. котрі це все прочитали - зрозуміють що ніякої "дружньой" атмосфери тут немає. Тільни ненавість до всіх Українців хто не грає з Анатолієм. 

Звичайно, що всі підуть до сармата! Адже в нас не буде такої унікальної можливості пограти з подібними паками в клані чи альянсі:
image.thumb.png.f6e9048f8e6cd6fd749f9924a383dc37.png

Продовжувати навіть немає сенсу) Зрозуміло, що там таких дохуя і "розуміє як грати" - це означає набрати ще таких самих)

12.09.2025 в 01:16, Anatolii_Ukraine сказал:

Звичайно, що всі підуть до сармата! Адже в нас не буде такої унікальної можливості пограти з подібними паками в клані чи альянсі:

Так прикинь як ти всіх заїбав, що люди зі своїми принципами пограти в чисто Укр клані ідуть до інших кланів

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...