vladmakarrov 20 Опубликовано: 11 сентября Рассказать Опубликовано: 11 сентября 12.09.2025 в 02:07, Anatolii_Ukraine сказал: Що ж, ти підтвердив, що на вашу думку такої гнилі, яка б записала і виклала відео в нас ще не було. З вашої логіки виходить, що ви такі одні. Як і писав раніше, запис ніхто не виставляв, а те що ти бачив це маленький уривок всього діалогу) А на питанні пруфів щоб викласти весь діалог ти просто проморозився) Но там же не було нічого такого, щоб тебе компроментувало) окрім того що ти піздабол, і в ТСе казав що все добре, а сам в ненависті своєї потонув, кучу гадостів писав з піною у роті) 12.09.2025 в 02:07, Anatolii_Ukraine сказал: далі просто йдіть нахуй і навіть зараз ти не можешь нічого толкового написати окрім цього) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
SmileDeathEnno 4 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LuckyDevil 77 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября Привіт усім. Не міг пройти повз, бо ця ситуація зачепила особисто. Я грав у цьому клані. Пізніше пішов. І зараз у мене є друзі та хороші знайомі по обидва боки цієї "барикади". Мені справді неприємно читати, як люди, з якими я ділив і перемоги, і поразки, поливають один одного брудом. Хлопці, ми ж усі приходимо в гру, щоб відпочити від реальності, а не щоб влаштовувати тут філіал політичного ток-шоу. Це наш спільний фан, простір для суперництва, а не для ідеологічних перевірок. Невже віртуальні досягнення варті того, щоб втрачати повагу один до одного? Ми і так маємо, з ким воювати в реальності. Давайте будемо сильнішими за це. Будьмо запеклими ворогами на полі бою, але залишаймося адекватними людьми на форумі. 🙏 Ми і так знаємо, хто наш справжній ворог. Не варто створювати нові фронти між нами, українцями! 🤔 donskor, Palianytsia93 и BoostedAnimal 1 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
glorytoUkraine 9 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября В кожному виді спорту спортсмен який презентує свою країну хоче підняти свій стяг догори, аби показати величь свого народу. В кар'єрі спортсмена можуть бути, як злети , так і падіння форми, але попри складнощі він намагається набратись сил і пройти їх. Ось це є сильні риси людини. Коли ЮА паки дивляться що в клані Ukraine наприклад 4 сильні "по бусту кп" а в іншого клану 12 таких кп, у них стоїть вибір: 1. Між своїми принципами. 2. Між пікселем і грою де ти типу граєш в сильному клані і пофіг з ким. Ось і все. І тому всі хто вибирає другий варіант не треба здивовутась чому до вас таке відношення. Стосовно запису - Це тема ні про що, бо в цьому немає нічого абсолютно. дорослим людям пох. Стосовно того що вас зливали як бачили - відповів вище, в наших очах це є зрада. Стосовно відносин Толіка і Леджера, незнаю що було на минулих сезонах до 4 мв, але якщо вони зараз грають разом, це означає що дорослі люди поговорили по дорослому і всі неурядиці вирішили між собою, а не роздувають ось ці плітки. Стосовно Сармата і Толіка. Незнаю за їх відносини, розумію що Сармат захотів зробити шось своє, але його вибір розійшовся з принципами які можливо в нього були раніше.і на мв 4 я добре памятаю повідомлення на Ака як з його клану писали в чат про ракети, і саме тому я не зможу зрозуміти чому люди міняють принципи на піксель. Але думаю їм треба завершити ці цькування друг друга.Виглядає так собі. Стосовно як Анатолій керує на івентах -це справа вкусів 8 мілярдів людей для кожного милим не будеш, де я грав і передивляючи різні відео кланів як керують інші КЛи, то є дві людини які для мене є крутими КЛами, Саферо крутий КЛ кіберспортсмен, і Анатолій влаштовує набагато більше аніж інші. Це справа вкусів. У мене не слабе кп і були пропозиції до нас з різних біг вар кланів, але для мене так і для людей з мого кп Ukraine це бренд, який більше аніж піксель і саме розуміння клану. Тому коли ви говорите, що люди в клані із-за назви, то я відповім ТАК ,і ЩО ДАЛІ ? Ми краще будемо спортсменами котрі пройдемо всі складнощі, бо сильні люди. Аніж бути як в мультфільмі гієною здається який був шестіркою і казав"акела промахнувся,акела промахнувся." donskor, Ice_UA, Palianytsia93 и 3 других 3 3 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LuckyDevil 77 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября Дякую за таку розгорнуту відповідь та вашу точку зору. Ваша аналогія зі спортсменами дуже влучна. Але ж спортсмен змінює клуб не лише заради "пікселів" (грошей). Іноді він іде, коли втрачає довіру до тренера, коли стратегія команди не веде до перемог, або коли атмосфера в роздягальні стає токсичною. Він іде шукати місце, де зможе краще реалізувати свій потенціал. Це теж про силу та принципи. Ви пропонуєте простий вибір: "принципи" або "пікселі". Але це спрощення. Для багатьох принципи — це і є повага в колективі, дотримання лідером свого слова та ефективна організація. Коли ці фундаментальні принципи порушуються, люди шукають іншу команду. І бажання грати у сильному клані, щоб боротися за найвищі цілі, — це теж принцип амбітної людини, а не просто погоня за пікселями. Я не хочу продовжувати цю суперечку "хто правий". Мій попередній пост був лише про одне: давайте поважати вибір один одного. У кожного свої причини і свій шлях. Давайте змагатися в грі, а не в тому, хто є більш "правильним" українцем на форумі. Усім миру. 🙏 Relaksoid, AsTy и emrijen 1 2 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 26 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября Цитата Він іде шукати місце, де зможе краще реалізувати свій потенціал. Це теж про силу та принципи. Скоріше про силу і відсутність принципу. А краще було б: Цитата Він іде шукати можливість донести свою думку, яка допоможе краще реалізувати потенціал клану / спільноти. Це теж про силу та принципи. Позиція дорослої людини, яку щось не влаштовує, це виправити те що не влаштовує, а не замінити. МВ6 покаже, що до чого, поле бою змиє кров'ю образи і покаже еволюцію клану. Чекайте і спостерігайте, а не плачте і заважайте рекрутингу. П.С. (попри всі важкі обствини в клані на МВ5, не згадую епічних файтів чи згадок на радіо про інші клани, окрім характеру Ukraine на 4 годинному орфені і Денті в 200vs600) Якщо обирати Ukraine то ти точно отримаєш характер і волю побороти обставини. = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 9 Опубликовано: 12 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 12 сентября 12.09.2025 в 09:46, LuckyDevil сказав: І бажання грати у сильному клані, щоб боротися за найвищі цілі, — це теж принцип амбітної людини, а не просто погоня за пікселями Якщо що найвищі цілі знаходяться на фаєрі, ви ж йдете на вотер - просто тримаю в курсі) Получається клан не хоче розвиватися і навіть робить крок назад, якщо після фаєра МВ 5 йде на вотер МВ 6) BCAAcaps и Relaksoid 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LuckyDevil 77 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября Дякую всім за відповіді. Я хотів завершити дискусію, але деякі тези просто не можу залишити без коментаря. Порівнювати вибір ігрового клану зі зміною громадянства, особливо під час війни, — це не просто невдала аналогія. Це свідома маніпуляція, яка знецінює поняття патріотизму і є образою для будь-якого українця, незалежно від того, за який клан він грає. Такі аргументи — це дно, нижче якого, я сподівався, ми не опустимось. Щодо "дорослої позиції" — іноді найдоросліше рішення полягає в тому, щоб вийти з токсичних стосунків, а не намагатися "виправити" те, що неможливо, особливо коли втрачена довіра. Щодо вибору сервера — у нашого клану є лідер, який визначає стратегію розвитку. Ми довіряємо його баченню, яке на сьогоднішній день є для нас оптимальним. І те, що весь кістяк наших конст-паті залишається разом і підтримує цей шлях, є найкращим доказом нашої внутрішньої єдності. Власне, мій початковий пост був саме про це. Не про те, хто сильніший чи на якому сервері грає, а про те, як ми, українці, спілкуємось і поважаємо рішення один одного, навіть будучи суперниками. Мій пост був про те, що українці мають поважати один одного. Натомість я побачив лише бажання самоствердитись за рахунок приниження інших українців. Наш справжній ворог радіє, коли бачить, як ми сваримось. Бажаю всім НАМ стати трохи мудрішими! Palianytsia93, BoostedAnimal, emrijen и 7 других 7 1 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 26 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября Всім удачі на сезоні і достойних драк. ГФ в чаті, ігрової честі і достойності. МВ6 покаже хто є хто. = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
glorytoUkraine 9 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября On 9/12/2025 at 11:39 AM, LuckyDevil said: Натомість я побачив лише бажання самоствердитись за рахунок приниження інших українців. кожна людина може виправдати себе будь як і аналогії проводити такі що аж думаєш ну ніуасобі, я розумію вас, це ваш вибір, я вас не принижую, це тобі здалося. +Я всерівно не запамятовую і не тримаю ні накого якусь образу чи негатив взагалі. Для мене л2 це гра по кайфу в приємній атмосфері, в своєму кп в своєму комюніті, і де я розумію шо чувак з мого клану не бажає ракетку мені. Ще я помітив що в тому році, що в цьому році саме ті хто намагається себе виправдати, обовязково заходе сюди і розказує який Анатолій поганий і ви зробили правильно що пішли. Тільки для того аби виправдати свої дії. Тому ці гарні всі слова ти розкажи людям зі свого клану, аби вони були умнішими і не самозатверджувались за рахунок приниження інших українців. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
donskor 104 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября 12.09.2025 в 01:22, PetroParker сказав: Люди з принципами такі, шо даже якщо Толя їх заебе, цього не зроблять люди з принципами або йдуть в цей же сайд, або грають сольниками офтег, або не грають взагалі все інше - смердючі виправдання і тотальний крінж) BCAAcaps, Lucifer_UA, LuckyDevil и 1 другой 2 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
donskor 104 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября кек, весь тред про те, як тут було погано, які люди щасливі шо змінили тег, які вони молодці але треба 18 сторінок про це нагадувати) забудьте, ваша позиція неприйнятна для тих, хто не зраджує своїх виправдань адекватних у вас 0.0, лише крінжуєте і ще раз підтверджуєте всі здогадки про вас ну й апаю темку, бо, як бачите, шукаємо людей з ПОЗИЦІЄЮ, хочемо давати сильну гру та разом перемагати Lucifer_UA и LuckyDevil 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
emrijen 34 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября 12.09.2025 в 15:32, donskor сказал: наступні півтора речення діскас не форумний А шо такое? Неудобненько как-то стало, да ?? п.с. Я не играл на МВ5 и МВ6 скорее всего скипаю. Но твои овер-принципы овер-выборочны(там где тебе удобно) PetroParker 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
glorytoUkraine 9 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября On 9/12/2025 at 4:18 PM, emrijen said: А шо такое? Неудобненько как-то стало, да ?? ми ще й на одній планеті живемо то не жити:?) А також маєш докази що сервер стоїть в рф? Чи звідки головний адмін? А також ніхто не прирівнює всіх під один гребінець. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
emrijen 34 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября 12.09.2025 в 16:29, glorytoUkraine сказал: ми ще й на одній планеті живемо то не жити:?) А також маєш докази що сервер стоїть в рф? Чи звідки головний адмін? А також ніхто не прирівнює всіх під один гребінець. Это ты челу на донскоре напиши, который заявляет, что люди с принципами играют ТОЛЬКО либо в алли юкрейн, либо офтег, либо не играют вообще. Ебать не должно. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.