glorytoUkraine 9 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября В темі пишуть що шукають людей в клан де грають тільки українці! Якщо ти береш конкретне одне повідомлення , то там наводиться приклад чому саме таке відношення до інших з нашого погляду. Тому знову прийшов ти в тему аби написати якусь муйню. Грайте собі де хочете з ким хочете, як букві ю, я особисто не заходжу до вас в тему і не несу ахінею або обіжені погляди як це робите ви. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 121 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября Ну тоді, будь ласка, проконсультуй своїх мемберів, що надалі вживали більш вдалі аналогії. Щоб ці прикрі непорозуміння залишились у минулому. Дякую. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
fortecialviv 0 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября Бездарна ракова пухлина, яка паразитує на назві клану и має людей у клані лише через назву. Але судячи с цього треду, ще не все втрачено і поступово люди прозрівають Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anakin Skywalker 6 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября тут все стабильно Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vladmakarrov 20 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября А шо Толіка відповідь модерацію не пройшла?))) настільки він образливо пише?) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Eiacane 755 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября Користувачі форуму, які будуть порушувати правила спілкування на майданчиках нашого проекту - будуть отримувати РО та бани. vladmakarrov, Relaksoid и BCAAcaps 3 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
donskor 104 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября 12.09.2025 в 16:18, emrijen сказав: А шо такое? Неудобненько как-то стало, да ?? п.с. Я не играл на МВ5 и МВ6 скорее всего скипаю. Но твои овер-принципы овер-выборочны(там где тебе удобно) не форум бо лутану ро) і з важливого: всі ті поінти не просто бо українець пішов з нашого тагу причина тих поїнтів якраз через те, шо ті люди писали і казали шодо позиції своєї а тут вдруг отак))) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 26 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября 12.09.2025 в 17:20, fortecialviv сказал: Бездарна ракова пухлина, яка паразитує на назві клану и має людей у клані лише через назву. Але судячи с цього треду, ще не все втрачено і поступово люди прозрівають назви клан так само, напиши в рекрутингу так само, чого плачеш 🤣 будь світлим, сильним, оригінальним і достойним клан лідером, чого воняєш то тут 🤮 = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 26 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября (изменено) Тупо нашестя саранчі, яка плаче дитячими аргументами. Хтось когось зачепив, а саме головне хочуть довести щось не своєму клану. Воняйте в своій темі, а поле бою покаже хто є хто. - але в мене є припущення, що ригаюча аудиторія в не своїй рекрутинговій темі - саме поле бою і боїться, боїться попусків від 50% соло гравців в ЦЦ від нашого ком'юніті. Напевно вся ця публіка, яка хоче розповісти про те який поганий КЛ і клан, дуже сумнівається в поганості і хоче допмогти розвалити рекрутинг і переманити людей. Інших причин нашестя орди я не бачу, ніж страх перед 22 крафтерами в Д грейді, яку ми матимемо в перевазі. Изменено 12 сентября пользователем intelligence = Lucifer_UA и Relaksoid 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 26 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября 😂😂😂 = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
emrijen 34 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября 12.09.2025 в 18:20, intelligence сказал: Тупо нашестя саранчі, яка плаче дитячими аргументами. Хтось когось зачепив, а саме головне хочуть довести щось не своєму клану. Воняйте в своій темі, а поле бою покаже хто є хто. - але в мене є припущення, що ригаюча аудиторія в не своїй рекрутинговій темі - саме поле бою і боїться, боїться попусків від 50% соло гравців в ЦЦ від нашого ком'юніті. Напевно вся ця публіка, яка хоче розповісти про те який поганий КЛ і клан, дуже сумнівається в поганості і хоче допмогти розвалити рекрутинг і переманити людей. Інших причин нашестя орди я не бачу, ніж страх перед 22 крафтерами в Д грейді, яку ми матимемо в перевазі. Скажи, какой у тебя ник будет в игре) Что-бы сервер знал своего героя LuckyDevil 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
devil in i 8 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября 12.09.2025 в 01:15, vladmakarrov сказал: Ну виходить що да, тільки ми зробили запис та виклали твоє лицемірство на простори інтернета. Ци ще хтось таке вже робив? Чувак, та абсолютно похуй, як там називається клан, шо там Толік робить, тупить чи не тупить. Головне, шо в класні нема сусідів і їхніх близьких. Розумієш, ні? Типу, це абсолютне фу і моветон. Лицемірство і оте все інше, правда чи не правда - похуй. Склад клану і алі легко перекриває всі недоліки. Якісь сварки були і будуть, це теж окей. donskor, Lucifer_UA и PlaksaQ 2 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 26 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября 12.09.2025 в 18:34, emrijen сказал: Скажи, какой у тебя ник будет в игре) Что-бы сервер знал своего героя Щоб пасивно-агресивно висирати на форумі, як тебе ображав той хлопець з форуму і який він двулікій пасивно-агресивний мембер клану Юкрейн ? 🤣 = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 26 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября (изменено) 12.09.2025 в 18:34, emrijen сказал: Скажи, какой у тебя ник будет в игре) Что-бы сервер знал своего героя Чєл, ти розумієш що всі нападки Мерзів, з розвіюванням лицемірства, агресії, пасивної і явної, гнилі і коварства в яких ви звинувачуєте КЛа і мемберів клану в напрямок вашого паку - ВИ ВСЕ БЛЯТЬ ПОКАЗУЄТЕ ЗІ СВОЄ СТОРОНИ, вже на 19 сторінок зараз, так і на минулому сезоні. Зараз ти хочеш знати нік у грі, щоб шо, щоб пасивно-агресивно булити, по факту, так само як ви блять образились, що вас злив колишній КЛ чи мембер клану, в якості ВАРУ НАХУЙ. Булити за що, за те що я маю право висловлювати свою думку? Чи думати не так як ти ? Подивись в дзеркало блять. Вся гниль яку ти чи твої мембери можуть бачити, відзеркалюється в ваших же душах. Лицемір нах. П.С. (я навіть з тобою грав в паку, знаю що ти за овощ) Изменено 12 сентября пользователем intelligence = donskor, Anatolii_Ukraine и Lucifer_UA 3 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 26 Опубликовано: 12 сентября Рассказать Опубликовано: 12 сентября (изменено) 12.09.2025 в 17:29, vladmakarrov сказал: А шо Толіка відповідь модерацію не пройшла?))) настільки він образливо пише?) і з тобою грав, було діло коли ПЛ від імені всього паку дав слово що дроп на рандом падає з інста, за мою допомогу на фармі, КЗ і дейлі праймах, цей рандом розпорядився впасти мені, а ти зі своїм гнилим колегою emrijen вирішили забрати єбучі мажор боти і наплювати на слово дане ПЛом від імені всіє пачки. (і вам було пахую що я був на слоті сапорта місяць півтора і від паку отримав абсолютно ніхуя) Гнильцю я цю запам'ятав, але не піднімав два сезони, т.к. позиція дорослого і мені абсолютно поєбать на гнилих людей. Але, якщо вирішили ригати тут, то є люди які підтвердять це. Мені зрозуміло чому ви агритесь, на "принцип" "позицію" "дружна сім'я '/ спільнота" - бо у ваших душах в середині цього не вистачає, а в порожнині є гниль, вигода, відусутність честі, моралі і порядочності. Изменено 12 сентября пользователем intelligence = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.