intelligence 1 Опубликовано: 19 часов назад Рассказать Опубликовано: 19 часов назад 07.09.2025 в 20:00, Des Sanct сказал: На МВ5 постійно бачив як ви друг друга хуєсосити, багато паків полівало, навіть відоси були якісь тупорилі. На Лучі взагалі паті твого мейн мембера (Ямахай чи якось так) на подсосі у зетників. Якось не складається. "багато паків полівало" - точну кількість назви а не ось це розмите "багато" - пахне популізмом 🫢 "навіть відоси були якісь тупорилі" - ну якщо хтось лівнув і зняв тупорилий відосік то це говорить про цю людину, що вона тупорила, як мінімум, а як максимум не "дружня і не не зламна", а навпаки з гнільцою 😋 "Lu4" - порахуй кількість паків які грали, якщо ти стояв зі свічкою, прочитай анонс на луч і думаю питань не повинно бути, але ж ні, ми популізмом займаємось 😇 "Якось не складається." - ну якщо ти вирішив, що не складається то не складається, не розстраюйся. Lucifer_UA 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Des Sanct 41 Опубликовано: 18 часов назад Рассказать Опубликовано: 18 часов назад (изменено) 07.09.2025 в 20:42, intelligence сказал: "багато паків полівало" - точну кількість назви а не ось це розмите "багато" - пахне популізмом 🫢 "навіть відоси були якісь тупорилі" - ну якщо хтось лівнув і зняв тупорилий відосік то це говорить про цю людину, що вона тупорила, як мінімум, а як максимум не "дружня і не не зламна", а навпаки з гнільцою 😋 "Lu4" - порахуй кількість паків які грали, якщо ти стояв зі свічкою, прочитай анонс на луч і думаю питань не повинно бути, але ж ні, ми популізмом займаємось 😇 "Якось не складається." - ну якщо ти вирішив, що не складається то не складається, не розстраюйся. 1. Десь 5 паків, більшість пішли до Пікселей подивитись БігВар, за що їх хуєсосили дуже довго, навіть зараз. 2. Найс трай, але відос навіть Анатолій знімав, тоді по твоїй логіці він тупорилий. 3. Похуй не похуй, а факт того, що ямахай та інші мембері Юкрейн облизували хуй зетніку - факт. 4. Тепер то вже точно все складається :) Изменено 18 часов назад пользователем Des Sanct eron3 и liMdX 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 1 Опубликовано: 17 часов назад Рассказать Опубликовано: 17 часов назад 07.09.2025 в 21:36, Des Sanct сказал: 1. Десь 5 паків, більшість пішли до Пікселей подивитись БігВар, за що їх хуєсосили дуже довго, навіть зараз. 2. Найс трай, але відос навіть Анатолій знімав, тоді по твоїй логіці він тупорилий. 3. Похуй не похуй, а факт того, що ямахай та інші мембері Юкрейн облизували хуй зетніку - факт. 4. Тепер то вже точно все складається :) 1. Найс трай, але ти пишеш лівнуло "десь" 5 паків, без пруфів з припискою 'десь', а по факту лівнуло 2, ой ой ой "десь 5" - в принципі не збрехав 🫢 "більшість пішли до Пікселей подивитись БігВар, за що їх хуєсосили дуже довго, навіть зараз." - ой ой ой, їх хуєсосили за те що вони пішли просто подивитись біг вар янголятка, а те що той пак на епіках не дійшовши в біг вар виступав з варами проти нас, це тобі пахую 😂 ну і причин більше, але не суть, популізму не цікаві вони. 2. Мій коммент стосувався лише людей, які лівнули і записали "приватну розмову з КЛом" перед лівом, не попередивши про запис (а це як мінімум не гарно, а як макимум злий умисел), а потім (виклавши це публічно в інтернети і використовуючи якось, в своїх гнилих цілях). Якщо ти вважаєш, що вчинок тих людей окей і їх не потрібно приймати до уваги чи якось емоційно реагувати то наступні документи для тебе фуфло і ти думаю тєрпіла по життю. (Права людини, зокрема право на гідність, закріплені в ключових документах ООН) 3. Я не знаю де ти береш такі потужні факти і пруфи цим висерам, просто бог суб'єктивного піздабольства. 4. Думаю може таке бути, що ти один із тих обіженок. ☺️ Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Des Sanct 41 Опубликовано: 17 часов назад Рассказать Опубликовано: 17 часов назад 07.09.2025 в 22:30, intelligence сказал: Так так, звчиайно, а потім, маленьке звірятко згортає їх у фольгу. "дружнє та незламне ком`юніті" Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 1 Опубликовано: 17 часов назад Рассказать Опубликовано: 17 часов назад 07.09.2025 в 22:39, Des Sanct сказал: Так так, звчиайно, а потім, маленьке звірятко згортає їх у фольгу. "дружнє та незламне ком`юніті" Досить плакати. Рекомендую перевірити інші теми, наприклад Пікселів, а там ти точно знайдеш факти і докази, як наше дружнє і незламне ком'юніті "хейтить, хуєсосить і переслідує до сих пір 100 паків які лівнули" 😇 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
donskor 94 Опубликовано: 16 часов назад Рассказать Опубликовано: 16 часов назад 07.09.2025 в 17:22, iFinT сказав: Сори,я не понимаю тебя... зараз би відписатись в темі клану Ukraine і таке повідомлення випалити пхахпхахпах х Alemar и BoostedAnimal 2 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
donskor 94 Опубликовано: 16 часов назад Рассказать Опубликовано: 16 часов назад 07.09.2025 в 22:30, intelligence сказав: 1. Найс трай, але ти пишеш лівнуло "десь" 5 паків, без пруфів з припискою 'десь', а по факту лівнуло 2, ой ой ой "десь 5" - в принципі не збрехав 🫢 "більшість пішли до Пікселей подивитись БігВар, за що їх хуєсосили дуже довго, навіть зараз." - ой ой ой, їх хуєсосили за те що вони пішли просто подивитись біг вар янголятка, а те що той пак на епіках не дійшовши в біг вар виступав з варами проти нас, це тобі пахую 😂 ну і причин більше, але не суть, популізму не цікаві вони. 2. Мій коммент стосувався лише людей, які лівнули і записали "приватну розмову з КЛом" перед лівом, не попередивши про запис (а це як мінімум не гарно, а як макимум злий умисел), а потім (виклавши це публічно в інтернети і використовуючи якось, в своїх гнилих цілях). Якщо ти вважаєш, що вчинок тих людей окей і їх не потрібно приймати до уваги чи якось емоційно реагувати то наступні документи для тебе фуфло і ти думаю тєрпіла по життю. (Права людини, зокрема право на гідність, закріплені в ключових документах ООН) 3. Я не знаю де ти береш такі потужні факти і пруфи цим висерам, просто бог суб'єктивного піздабольства. 4. Думаю може таке бути, що ти один із тих обіженок. ☺️ відчуття, шо це повідомлення від одного з незламних, який і з'єбався туди))) Lucifer_UA и intelligence 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 84 Опубликовано: 16 часов назад Рассказать Опубликовано: 16 часов назад 07.09.2025 в 22:30, intelligence сказал: 2. Мій коммент стосувався лише людей, які лівнули і записали "приватну розмову з КЛом" перед лівом, не попередивши про запис (а це як мінімум не гарно, а як макимум злий умисел), а потім (виклавши це публічно в інтернети і використовуючи якось, в своїх гнилих цілях). Так а у чому проблема, якщо КЛ себе у розмові поводив гідно? milfar 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 100 Опубликовано: 15 часов назад Автор Рассказать Опубликовано: 15 часов назад 07.09.2025 в 23:57, Relaksoid сказав: Так а у чому проблема, якщо КЛ себе у розмові поводив гідно? В тому, що це в принципі хуйня кликати на "приватну розмову" і записувати її. Тут не так суть який там КЛ, а сам вчинок гівна Lucifer_UA 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 84 Опубликовано: 15 часов назад Рассказать Опубликовано: 15 часов назад 08.09.2025 в 00:15, Anatolii_Ukraine сказал: В тому, що це в принципі хуйня кликати на "приватну розмову" і записувати її. Тут не так суть який там КЛ, а сам вчинок гівна Та ну, все що сказане на 2+ людини - вже не про приватність. Потім би почалось "той сказав то", а "той сказав то". У чому проблема, коли є пруфи і нічого "конфідеційного" не сказано? (бтв не в курсі що там було записано) milfar 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 100 Опубликовано: 15 часов назад Автор Рассказать Опубликовано: 15 часов назад (изменено) 07.09.2025 в 17:22, iFinT сказав: Сори,я не понимаю тебя... Так буває, коли знаєш лише свинособачу Изменено 15 часов назад пользователем Anatolii_Ukraine iFinT 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 100 Опубликовано: 15 часов назад Автор Рассказать Опубликовано: 15 часов назад 08.09.2025 в 00:18, Relaksoid сказав: Та ну, все що сказане на 2+ людини - вже не про приватність. Потім би почалось "той сказав то", а "той сказав то". У чому проблема, коли є пруфи і нічого "конфідеційного" не сказано? (бтв не в курсі що там було записано) Ну, я не виноватий, що там 1 розум на 2. Колись може зрозумієш Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 84 Опубликовано: 15 часов назад Рассказать Опубликовано: 15 часов назад 08.09.2025 в 00:25, Anatolii_Ukraine сказал: Ну, я не виноватий, що там 1 розум на 2. Колись може зрозумієш Виглядає як привід просто "доєбатись" P.S. А це все про Ферзів чи Степана?) milfar 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Anatolii_Ukraine 100 Опубликовано: 15 часов назад Автор Рассказать Опубликовано: 15 часов назад 08.09.2025 в 00:27, Relaksoid сказав: Виглядає як привід просто "доєбатись" P.S. А це все про Ферзів чи Степана?) Ну тебе це в принципі їбати не має Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 84 Опубликовано: 15 часов назад Рассказать Опубликовано: 15 часов назад 08.09.2025 в 00:28, Anatolii_Ukraine сказал: Ну тебе це в принципі їбати не має Йоптить, оце хамло. Я з тобою нормально розмовляв, а ти починаєш "їбати не повинно". milfar 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.