Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

08.09.2025 в 00:29, Relaksoid сказав:

Йоптить, оце хамло.

Я з тобою нормально розмовляв, а ти починаєш "їбати не повинно".

Бо не треба лізти не в свої справи

08.09.2025 в 00:30, Anatolii_Ukraine сказал:

Бо не треба лізти не в свої справи

Я тебе нормально запитав...

Я ж не питав тебе, чого ти називаєш "дружнім ком'юніті" альянс, який будувався на тому, що ти на першому епіку МВ4 колив "їбемо ОС щоб вони знали своє місце", а через пару пару днів казав "ЮА ком'юніті просто не хотіло битись друг з другом".

08.09.2025 в 00:33, Relaksoid сказав:

Я тебе нормально запитав...

Я ж не питав тебе, чого ти називаєш "дружнім ком'юніті" альянс, який будувався на тому, що ти на першому епіку МВ4 колив "їбемо ОС щоб вони знали своє місце", а через пару пару днів казав "ЮА ком'юніті просто не хотіло битись друг з другом".

Ще раз, тебе не мають їбати взагалі справи нашого клану чи альянсу. Граєш з сармразіком - йди його дефай, давай поради і розбирайся у ваших справах

Изменено пользователем Anatolii_Ukraine

08.09.2025 в 00:36, Anatolii_Ukraine сказал:

Ще раз, тебе не має їбати взагалі справи нашого клану чи альянсу. Граєш з сармразіком - йди його дефай, давай поради і розбирайся у ваших справах

Дивись - я проявляв 0 негативу до моменту доки ти не сказав "тебе їбати не має".

Я старався максимально з повагою ставитись до клану сугубо через назву.

Те, що написано на форумі - не є справами альянсу чи клану. Винесено щось на публіку - будь готовий пояснити свою позицію, а не "тебе їбати не повинно".

Те, що тобі звалились паки "на халяву" сугубо через назву клану - не робить тебе якимось "пиздатим" КЛом, щоб дозволяти собі так говорити. Ти вже і так через свою амебність і образливість втратив добру частку гарних паків, які дійсно топили за клан і альянс.

Так що спробуй зробити висновки щодо своєї манери спілкування, а то корона штука прикольна, тільки коли зачіску не псує.

08.09.2025 в 00:42, Relaksoid сказав:

Дивись - я проявляв 0 негативу до моменту доки ти не сказав "тебе їбати не має".

Я старався максимально з повагою ставитись до клану сугубо через назву.

Те, що написано на форумі - не є справами альянсу чи клану. Винесено щось на публіку - будь готовий пояснити свою позицію, а не "тебе їбати не повинно".

Те, що тобі звалились паки "на халяву" сугубо через назву клану - не робить тебе якимось "пиздатим" КЛом, щоб дозволяти собі так говорити. Ти вже і так через свою амебність і образливість втратив добру частку гарних паків, які дійсно топили за клан і альянс.

Так що спробуй зробити висновки щодо своєї манери спілкування, а то корона штука прикольна, тільки коли зачіску не псує.

Паки, які ДІЙСНО топили за клан і альянс продовжують грати в нас в альянсі і показують чудові результати.

А на твою думку всім похуй

08.09.2025 в 00:50, Anatolii_Ukraine сказал:

Паки, які ДІЙСНО топили за клан і альянс продовжують грати в нас в альянсі і показують чудові результати.

та не неси чепуху, паки которые реально топили за силу клана Юкрейн и показывали хорошие результаты - ты в итоге всех выжил) ты за мв5 потерял достаточно паков которые РЕАЛЬНО топили за клан)

А щас сидишь озлобленный на всех, кто ушел, и даже не задумался посидеть и поразмышлять почему так получилось)

Дивлячись що розуміти під "дійсно топили".

Мовчазне погодження з твоєю політикою? - Тоді так, такі грають.

Позиція тих паків, які хотіли вивести клан на наступну щабель? - Тоді ні, такі залишили клан.

Якщо ти помилково гадаєш, що паки змінюють клан, бо "там піксель фармлять і тд", то ти сильно помиляєшся.

І раз ти згадав Сармата, то ось, наприклад, цитата одного з мемберів тих, хто змінив клан: 

Цитата

Мы просто с Юкрейна перешли )  мы поняли что мы выросли и хотим больше контента ) и просто много говна лилось , но как оказалось все наоборот . Нам тут вообще пиздос как зашло с вами играть

Мб проблема не в тих, хто пішов, а в тих, хто керує тими, що залишились?

А на твою думку всім похуй

Ну як і на твою стає похуй, коли ти починаєш показувати своє обличчя)

08.09.2025 в 00:59, vladmakarrov сказав:

та не неси чепуху, паки которые реально топили за силу клана Юкрейн и показывали хорошие результаты - ты в итоге всех выжил) ты за мв5 потерял достаточно паков которые РЕАЛЬНО топили за клан)

А щас сидишь озлобленный на всех, кто ушел, и даже не задумался посидеть и поразмышлять почему так получилось)

Ви топили за силу свого паку в рот їбавши клан. Самий гнилий пак який колись був, сидить тепер ригає шось. Толя дефав вас як міг поки всі навколо молили вигнати вас к херам собачим. Ваш зйоб нічого крім детоксу в клані не приніс енівей.

ты за мв5 потерял достаточно паков которые РЕАЛЬНО топили за клан)

Щось жодного такого паку не пригадаю.
А, ти певно про тих, хто закінчив сезон трохи раніше ніж клан? - ну так буває, змучились, відпочили, на МВ 6 знову стартують
Але ж то не втрата, хлопці просто пішли відпочити

А щас сидишь озлобленный

Поміть, це не я заходжу в чужу темку і починаю щось ригати, намагючись себе якось виправдати і взагалі щоби що?) Хто ж тут озлоблений)

08.09.2025 в 01:05, Relaksoid сказав:

Ну як і на твою стає похуй, коли ти починаєш показувати своє обличчя)

Моє обличчя мало бути давно всім відомим ще з моменту заснування клану - мені похуй на думку кожного рандома, який не знаходиться в межах нашого клану чи альянсу і по дефолту вони вважаються варами. І я не повинен кожному рандому щось пояснювати. Щоби що?

08.09.2025 в 01:06, McCoffee сказал:

ригає

08.09.2025 в 01:10, Anatolii_Ukraine сказал:

ригати

у вас 1 мозг на двоих?)

08.09.2025 в 01:10, Anatolii_Ukraine сказал:

це не я заходжу в чужу темку

с каких пор формум стал для кого то "чужой" темкой?) я ж могу заходить куда захочу, для этого форум и существует)

Да и не понятно с чего ты взял, что я оправдываюсь?) Играть в таком "дружеском" коллективе то еще удовольствие и каждый пак для себя выбирает где ему комфортнее играть. И по тенденции мв5, да и по тому, что вы пишите даже в этой теме говорит о том, что твой "дружеский" коллектив, какой то не очень то и "дружеский"

Ну и нормальные лидеры (паков/кланов) делают работу над ошибками, а с твоей стороны видно, что с каждым сервером у тебя все больше врагов) 

08.09.2025 в 01:13, Anatolii_Ukraine сказал:

І я не повинен кожному рандому щось пояснювати. Щоби що?

Ну це зайвий раз підтверджує те, що тобі "звалились" люди у клан сугубо через назву

08.09.2025 в 01:13, Anatolii_Ukraine сказал:

Моє обличчя мало бути давно всім відомим ще з моменту заснування клану - мені похуй на думку кожного рандома, який не знаходиться в межах нашого клану чи альянсу і по дефолту вони вважаються варами.

Так, як показує практика, тобі похуй і на думку мемберів, що в клані:pandaredlol:

Знову ж таки, нагадаю, я початково написав сугубо за те, що "а у чому проблема записати розмову?".

У відповідь, через повідомлення, отримав "тебе їбати не повинно". Пиздата відповідь від КЛу... 

Через повідомлення вже згадав Сармата...

Мб варто лікуватись? Бо тобі Сармат кругом вже чудиться, навіть коли твій клан мембер робить рофлятий відос про твій рекрутинг:pandaredlol:

Спробуй якісь заспокійливі чаї чи тощо. 

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Создать...