Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

Тут цікавіше ніж в політ. ситуації

giphy.gif

A samurai has no goal, only a path. 🥷

On 9/8/2025 at 12:05 AM, Relaksoid said:

Дивлячись що розуміти під "дійсно топили".

Мовчазне погодження з твоєю політикою? - Тоді так, такі грають.

Позиція тих паків, які хотіли вивести клан на наступну щабель? - Тоді ні, такі залишили клан.

Якщо ти помилково гадаєш, що паки змінюють клан, бо "там піксель фармлять і тд", то ти сильно помиляєшся.

І раз ти згадав Сармата, то ось, наприклад, цитата одного з мемберів тих, хто змінив клан: 

Мб проблема не в тих, хто пішов, а в тих, хто керує тими, що залишились?

Ну як і на твою стає похуй, коли ти починаєш показувати своє обличчя)

Чоловіче, з клану пішли люди, які не розділяли цінності нашого комюніті. В моєму розумінні паки які топлять, то це паки які намагаються розвивати нас як клан, але при цьому завжди поважають наші цінності та не готові їх проміняти за будь що інше. Виводити клан на наступний щабель ціною засосів з будь ким мабуть не для нас. Паки, які йдуть від нас пограти в біг вар тим самим нехтуючи цінностями клану - для мене також втрачають цінність. В разі чого це мій погляд як соло гравця з клану, великого відношення до класу я не маю. Сподіваюсь це допоможе тобі зрозуміти чому частина людей з нашого клану не вважають що ті паки дійсно топили за клан.

08.09.2025 в 11:28, Palianytsia93 сказал:

Чоловіче, з клану пішли люди, які не розділяли цінності нашого комюніті. В моєму розумінні паки які топлять, то це паки які намагаються розвивати нас як клан, але при цьому завжди поважають наші цінності та не готові їх проміняти за будь що інше. Виводити клан на наступний щабель ціною засосів з будь ким мабуть не для нас. Паки, які йдуть від нас пограти в біг вар тим самим нехтуючи цінностями клану - для мене також втрачають цінність. В разі чого це мій погляд як соло гравця з клану, великого відношення до класу я не маю. Сподіваюсь це допоможе тобі зрозуміти чому частина людей з нашого клану не вважають що ті паки дійсно топили за клан.

Я розумію твою точку зору.

Взагалі весь цей срач виліз через "тебе їбати не повинно", ось і завівся.

On 9/8/2025 at 7:10 PM, LPf41nt said:

АП Элите! Чтоб сезон прошел без ПОПУСКОВ!

++

А то будуть знову найшвидші зміни титулів на дикому заході, щоб зайти в ЛоА 🤣

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Создать...