Владік 13 Опубликовано: 10 часов назад Рассказать Опубликовано: 10 часов назад 27.01.2026 в 23:32, eron3 сказал: дивись яка класна знимка є, потужний клан з потужним алі, соски знають що ви уже до сармата напрошуєтесь? :) Чувак, перестань це форсити навіть ) 1. Ваш клан приймав участь не в одному засосі з кланом де є мембер з ніком ОРЄШНІК , то шо ми це не скрінимо - у нас нема памяті на телефонах кнопочних просто. Факт засосів не один раз підсвічувався на Щоденнику шилен 2. Конкретно твій пак в грі нічого зараз не представляє в полі - ви чисто КМ МІЛЬ , яка дає купол і тікає з богом щоб не дай бог урон не отримати 3. Конкретно вас опитали вже всі паки нашого клану 4. Скажу суто свою думку,а не думку клану - в НоуГрейдах купа Українців з якими можна адекватно поспілкуватись на спотах , чого з Юкрейнами нажаль немає. З юкрейнів повага у мене до пака MacCoffee та по спілкуванню до паку 22 ( mono) - адекватні тіпи з якими можна до чогось домовитись 5. Конкретно з тобою була ситуація з мембером, який у нас не грає вже і ще на лучі і особисто я писав тобі в телеграм нормально побалакати і відпустити ситуацію, на що був проігнорований і в грі зустрічаю тільки зневагу, без конструктиву. При цьому ми признали, що згідно правил ми були не праві - ви продовжили. 6. Ви викликаєте на ГВГ програючи в полі , щоб потім при будь-якій зручній можливості злитись - тому від вас воно не приймається . Хочете файту - приймайте виклик в полі. Кладете в ПК на макросі членів нашої пачки , чого навіть соски не роблять - яке ГВГ ? Перед тим як щось казати - аналізуйсте свої дії, яки призводять до цієї зневаги. Діалог міг би бути - ви скіпнули. А щодо ноу грейдів повторюсь - я краще буду спілкуватись з адекватними людьми і вибірково з паками, де ми впевнені , що це Українці,аніж з такими "братами" як ви. Ви показуєте ком'юніті з не найкращої сторони. Коли ти б'єшся з варами і поряд стоять олд скули ти просих їх не допомагати бити варів , адже хлопці без слів одразу групаються тобі на допомогу. Коли ти б'єшся з варами і поряд стоять Юкрейни - ти прожимаєш паті УД бо знаєш , що варам прийшли на допомогу. @eron3 і подивись скрін від @Feels про менеджмент в клані ) MapeBo 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
K0ZAK 70 Опубликовано: 9 часов назад Рассказать Опубликовано: 9 часов назад 28.01.2026 в 08:51, Владік сказал: Чувак, перестань це форсити навіть ) 1. Ваш клан приймав участь не в одному засосі з кланом де є мембер з ніком ОРЄШНІК , то шо ми це не скрінимо - у нас нема памяті на телефонах кнопочних просто. Факт засосів не один раз підсвічувався на Щоденнику шилен 2. Конкретно твій пак в грі нічого зараз не представляє в полі - ви чисто КМ МІЛЬ , яка дає купол і тікає з богом щоб не дай бог урон не отримати 3. Конкретно вас опитали вже всі паки нашого клану 4. Скажу суто свою думку,а не думку клану - в НоуГрейдах купа Українців з якими можна адекватно поспілкуватись на спотах , чого з Юкрейнами нажаль немає. З юкрейнів повага у мене до пака MacCoffee та по спілкуванню до паку 22 ( mono) - адекватні тіпи з якими можна до чогось домовитись 5. Конкретно з тобою була ситуація з мембером, який у нас не грає вже і ще на лучі і особисто я писав тобі в телеграм нормально побалакати і відпустити ситуацію, на що був проігнорований і в грі зустрічаю тільки зневагу, без конструктиву. При цьому ми признали, що згідно правил ми були не праві - ви продовжили. 6. Ви викликаєте на ГВГ програючи в полі , щоб потім при будь-якій зручній можливості злитись - тому від вас воно не приймається . Хочете файту - приймайте виклик в полі. Кладете в ПК на макросі членів нашої пачки , чого навіть соски не роблять - яке ГВГ ? Перед тим як щось казати - аналізуйсте свої дії, яки призводять до цієї зневаги. Діалог міг би бути - ви скіпнули. А щодо ноу грейдів повторюсь - я краще буду спілкуватись з адекватними людьми і вибірково з паками, де ми впевнені , що це Українці,аніж з такими "братами" як ви. Ви показуєте ком'юніті з не найкращої сторони. Коли ти б'єшся з варами і поряд стоять олд скули ти просих їх не допомагати бити варів , адже хлопці без слів одразу групаються тобі на допомогу. Коли ти б'єшся з варами і поряд стоять Юкрейни - ти прожимаєш паті УД бо знаєш , що варам прийшли на допомогу. @eron3 і подивись скрін від @Feels про менеджмент в клані ) Брат та йому піхуй. У Толіка пару собак відв'язалось і забігло в чуже подвір'я посрати. Прибрати це повинен Толік. Його пси, їх лайно. А як ні, то ми перекинемо це в їх тему і там буде щось крутіше ніж їх засос з орєшніками навіть. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік 13 Опубликовано: 9 часов назад Рассказать Опубликовано: 9 часов назад 28.01.2026 в 10:27, K0ZAK сказал: Брат та йому піхуй. У Толіка пару собак відв'язалось і забігло в чуже подвір'я посрати. Прибрати це повинен Толік. Його пси, їх лайно. А як ні, то ми перекинемо це в їх тему і там буде щось крутіше ніж їх засос з орєшніками навіть. Але ж тема рекрутингу апається і це не може не радувати ) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
eron3 151 Опубликовано: 9 часов назад Рассказать Опубликовано: 9 часов назад (изменено) Бачу вас сильно задіває правда, стільки реакцій, хороші ж мої:) Усміхає ваша спроба доказати що у вас є щось, щоб називатись українським кланом, тільки алі та ваші соклани говорять про інше. Тому ось вам наступна кістка, фас Изменено 9 часов назад пользователем eron3 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік 13 Опубликовано: 8 часов назад Рассказать Опубликовано: 8 часов назад 28.01.2026 в 11:02, eron3 сказал: Бачу вас сильно задіває правда, стільки реакцій, хороші ж мої:) Усміхає ваша спроба доказати що у вас є щось, щоб називатись українським кланом, тільки алі та ваші соклани говорять про інше. Тому ось вам наступна кістка, фас Кошечка моя , скрин с чата на луче от 25.07 На текущий момент человек не играет , у нас там новый чат есть - его нет в чате , проверил ) Зашквар Юкрейнов с инвайтом такой пачки вспоминать не будем - Толик дефается что сразу кикнул , но агенты Кремля мы получается или это другое? И при чем тут про Украинский клан , если я тебе вообще о другом писал Кстати у меня такая же заставка в телеграмме , я что ЕРОН3 ???? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
K0ZAK 70 Опубликовано: 7 часов назад Рассказать Опубликовано: 7 часов назад 28.01.2026 в 11:15, Владік сказал: Кошечка моя , скрин с чата на луче от 25.07 На текущий момент человек не играет , у нас там новый чат есть - его нет в чате , проверил ) Зашквар Юкрейнов с инвайтом такой пачки вспоминать не будем - Толик дефается что сразу кикнул , но агенты Кремля мы получается или это другое? И при чем тут про Украинский клан , если я тебе вообще о другом писал Кстати у меня такая же заставка в телеграмме , я что ЕРОН3 ???? Не не Влад, когда у них в клан чате пишут время по мск - им не жмет) Когда они за ручку с орешником идут гангать типов просто потому что те посмели уйти от них - это тоже не то Когда ему задают вопросы, а ему ответить нечего - он начинает дальше накидывать какое-то притянутое за уши дерьмо Толик, потом не плачь Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік 13 Опубликовано: 7 часов назад Рассказать Опубликовано: 7 часов назад 28.01.2026 в 12:35, K0ZAK сказал: с орешником Люблю орешки со згущенкой K0ZAK и BoostedAnimal 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
MapeBo 55 Опубликовано: 5 часов назад Автор Рассказать Опубликовано: 5 часов назад 28.01.2026 в 11:02, eron3 сказал: Бачу вас сильно задіває правда, стільки реакцій, хороші ж мої:) Усміхає ваша спроба доказати що у вас є щось, щоб називатись українським кланом, тільки алі та ваші соклани говорять про інше. Тому ось вам наступна кістка, фас Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік 13 Опубликовано: 4 часа назад Рассказать Опубликовано: 4 часа назад 28.01.2026 в 15:03, MapeBo сказал: Фотошоп! MapeBo 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
K0ZAK 70 Опубликовано: 4 часа назад Рассказать Опубликовано: 4 часа назад 28.01.2026 в 14:41, Владік сказал: Фотошоп! Пейнт Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LPf41nt 28 Опубликовано: 4 часа назад Рассказать Опубликовано: 4 часа назад 28.01.2026 в 11:02, eron3 сказал: Бачу вас сильно задіває правда, стільки реакцій, хороші ж мої:) Усміхає ваша спроба доказати що у вас є щось, щоб називатись українським кланом, тільки алі та ваші соклани говорять про інше. Тому ось вам наступна кістка, фас Это такой новый план у Толика переманивать к себе людей?))) Передай Толе что ему надо раньше ложиться спать. когда взрослые дяди заходят поиграть. Анатолий.mp4 pigdog, K0ZAK и MapeBo 3 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.