Перейти к публикации
vladmakarrov

[FERZI TEAM] Донабір 1-2 гравця в пак. ДД або (Джуд/ПП/Залив) (Прайм 19-00)

Рекомендованные сообщения

16.09.2025 в 20:03, Relaksoid сказал:

Ні, друже, давай так - ти мені написав, що я щось тобі не пояснюю, про свою позицію.

Сам ж тегнув мій пост - де пояснюється власне чому я анатоліку написав все, що думав. Якщо мені пишуть ні з того ні з сього "тебе їбати не повинно", то не варто очікувати нічого іншого.

До "висера" від анатоліка усі свої "претензії" до нього, як до КЛа і особистості - я тримав при собі, сугубо через назву клану. (імхо, най краще до нього йдуть, ніж до забора).

Але не варто очікувати, що ти (не конкретно ти) можеш послати людину і не отримати жодної відповіді.

І, наскільки пам'ятаю, на половину моїх питань відповіді я так і не отримав.

Так власне ти або давай конкретно - що тобі варто пояснити ще, або признай що у тебе був "потік думок", з якими ти не зміг владнати і того написав оту херню.

якщо тобі цікаво, то почитай темку і подумай де були питання, до тебе, а де були питання до лідера дружньої КП - який за 400 кол забирає слова назад і де набирає не токсичних людей, коли сам спамить в чужій рекрутинговій темі факапи, які були 2 роки назад і не стосувались теми, а були лише провокаційним вкидом зафейлити репутацію.

skill0789.png skill0787.png skill0785.png skill0762.png = skill1439.png    

16.09.2025 в 21:16, intelligence сказал:

рогатий, тут не Потужні Болотніки рекрутять, ти щось попутав

Заздрість це не боляче. Терпіти і терпіти.

16.09.2025 в 21:20, Roks сказал:

Заздрість це не боляче. Терпіти і терпіти.

??????

16.09.2025 в 21:16, intelligence сказал:

Хтось розуміє нахуя воно тут пише?

16.09.2025 в 21:22, intelligence сказал:

??????

Розжовувати кожне слово?
Потужні болотники це про заздрість, тому що алі ваше не змогло добрати паків, а вирішило просто нити.
Терпіти і терпіти - треба пояснювати?
Ти вже і тут нанив шо пзд. Забери шмарклі та йди рекруть м'ясо.

Изменено пользователем Roks

16.09.2025 в 21:19, intelligence сказал:

якщо тобі цікаво, то почитай темку і подумай де були питання, до тебе, а де були питання до лідера дружньої КП - який за 400 кол забирає слова назад і де набирає не токсичних людей, коли сам спамить в чужій рекрутинговій темі факапи, які були 2 роки назад і не стосувались теми, а були лише провокаційним вкидом зафейлити репутацію.

йобн-бобн, опять25....

Та що ти несеш? Причому тут питання до мене і якісь 400мс? Ти можеш  конкретно сказати - до чого було оце сказано мені? З врахуванням, що я грав у цій КП того літа 2 тижні на баттлклабі і 2 тижні на скрайді? А так - у мене зовсім інша КП. 

16.09.2025 в 19:36, intelligence сказал:

перечитай 20 сторінок ваших висерів і знайди момент коли тон спілкування змінився з поважаючого (попри спробу продати мембера за 400колів) => на заслужену

А якщо ти про те, що "твоє повідомлення є рекламою з огляду на те, що ти верзеш", то це стосувалось теми ПХ. (Ага, тих повідомлень, що почистили)

Так що піди трохи відпочинь, поспи на холодному повітрі та попий розсолу. А то щось ти затянув з цим процессом.

P.S. І про 2 роки - а не твій анатолік (та і ти у тому числі) мв4 згадуєте, який був 2 роки тому? Чи то інше?:pandaredlol:

16.09.2025 в 21:24, Roks сказал:

Розжовувати кожне слово?
Потужні болотники це про заздрість, тому що алі ваше не змогло добрати паків, а вирішило просто нити.
Терпіти і терпіти - треба пояснювати?
Ти вже і тут нанив шо пзд. Забери шмарклі та йди рекруть м'ясо.

Ти щось куриш ?)

16.09.2025 в 21:27, Relaksoid сказал:

йобн-бобн, опять25....

Та що ти несеш? Причому тут питання до мене і якісь 400мс? Ти можеш  конкретно сказати - до чого було оце сказано мені? З врахуванням, що я грав у цій КП того літа 2 тижні на баттлклабі і 2 тижні на скрайді? А так - у мене зовсім інша КП. 

А якщо ти про те, що "твоє повідомлення є рекламою з огляду на те, що ти верзеш", то це стосувалось теми ПХ. (Ага, тих повідомлень, що почистили)

Так що піди трохи відпочинь, поспи на холодному повітрі та попий розсолу. А то щось ти затянув з цим процессом.

P.S. І про 2 роки - а не твій анатолік (та і ти у тому числі) мв4 згадуєте, який був 2 роки тому? Чи то інше?:pandaredlol:

хм, лицемірством пахне чи мені здається, ви в себе на вихідних стерли 2 сторінки перлів, ой

16.09.2025 в 21:29, intelligence сказал:

хм, лицемірством пахне чи мені здається, ви в себе на вихідних стерли 2 сторінки перлів, ой

:pandaredlol:

16.09.2025 в 21:27, Relaksoid сказал:

Та що ти несеш? Причому тут питання до мене і якісь 400мс?

це питання до автора теми, автор теми не стосується тебе чи твого клану, ну чи стосується якщо ви балаболи в ал'янсі, хахахахахахахах спаливсь

16.09.2025 в 21:30, intelligence сказал:

це питання до автора теми, автор теми не стосується тебе чи твого клану, ну чи стосується якщо ви балаболи в ал'янсі, хахахахахахахах спаливсь

Шо буде з єбалом коли новий клан цих пацанів піде на FIRE?

Изменено пользователем Roks

16.09.2025 в 21:30, intelligence сказал:

якому альянсі?:pandaredlol:

ладно, тут все втрачено....

не забудь розмістити свою пропозицію по продажу колів у ТС:pandaredlol:

16.09.2025 в 21:32, Roks сказал:

Шо буде з єбалом коли новий клан цих пацанів піден на FIRE?

я вже зрозумів що ти худоба рогата трошки туповата, але не думав що й сліпа 😂

16.09.2025 в 21:32, Relaksoid сказал:

якому альянсі?:pandaredlol:

ладно, тут все втрачено....

не забудь розмістити свою пропозицію по продажу колів у ТС:pandaredlol:

не заю в я кому, ти приперся сюди і дефаєш челіка за його гнилий базар і вчинки, за які він несе відповідальність, якому альянсі 🫢 чомусь синхроно срач розводили у нас, а тепер нервуєш щось 😂

16.09.2025 в 21:33, intelligence сказал:

я вже зрозумів що ти худоба рогата трошки туповата, але не думав що й сліпа 😂

Боже яке кончене. Ти шо у 3-му класі?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...