vladmakarrov 20 Опубликовано: 16 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 16 сентября Ап) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vladmakarrov 20 Опубликовано: 16 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 16 сентября Ап Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
NightCrew 15 Опубликовано: 16 сентября Рассказать Опубликовано: 16 сентября 💪 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vladmakarrov 20 Опубликовано: 16 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 16 сентября Ап Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
NightCrew 15 Опубликовано: 16 сентября Рассказать Опубликовано: 16 сентября 💪 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Kikropus 0 Опубликовано: 16 сентября Рассказать Опубликовано: 16 сентября ♛ Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 31 Опубликовано: 16 сентября Рассказать Опубликовано: 16 сентября ап хлопцям з якими грати більше не хочеться 🤢 = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 171 Опубликовано: 16 сентября Рассказать Опубликовано: 16 сентября 16.09.2025 в 18:12, intelligence сказал: ап хлопцям з якими грати більше не хочеться 🤢 Дивлячись на те, що ти верзеш - прям дійсно стає схоже на рекомендацію Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vladmakarrov 20 Опубликовано: 16 сентября Автор Рассказать Опубликовано: 16 сентября (изменено) 16.09.2025 в 18:31, Relaksoid сказал: Дивлячись на те, що ти верзеш - прям дійсно стає схоже на рекомендацію Цей тіп свою роль в темі відіграв добре, я вдячний йому) Изменено 16 сентября пользователем vladmakarrov Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 31 Опубликовано: 16 сентября Рассказать Опубликовано: 16 сентября 16.09.2025 в 18:31, Relaksoid сказал: Дивлячись на те, що ти верзеш - прям дійсно стає схоже на рекомендацію перечитай 20 сторінок ваших висерів і знайди момент коли тон спілкування змінився з поважаючого (попри спробу продати мембера за 400колів) => на заслужену ах, зачекай .... 08.09.2025 в 00:42, Relaksoid сказал: Дивись - я проявляв 0 негативу до моменту доки ти не сказав "тебе їбати не має". Я старався максимально з повагою ставитись до клану сугубо через назву. Те, що написано на форумі - не є справами альянсу чи клану. Винесено щось на публіку - будь готовий пояснити свою позицію, а не "тебе їбати не повинно". - щось дзеркальна ситуація... але ви не пояснюєете свою позицію, про те що виненесено на публіку.... Лицемір 😊 12.09.2025 в 18:43, vladmakarrov сказал: Адекватність, щоб без токсичності та душнилова = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 171 Опубликовано: 16 сентября Рассказать Опубликовано: 16 сентября 16.09.2025 в 19:36, intelligence сказал: - щось дзеркальна ситуація... але ви не пояснюєете свою позицію, про те що виненесено на публіку.... Лицемір 😊 А що я не пояснював? Ану давай Мені здається, що я достатньо пояснив.... тільки відповіді не отримав був Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 31 Опубликовано: 16 сентября Рассказать Опубликовано: 16 сентября 16.09.2025 в 19:48, Relaksoid сказал: А що я не пояснював? Ану давай Мені здається, що я достатньо пояснив.... тільки відповіді не отримав був Так і я пояснюю, а відповіді не отримую, отримую лише хамство, образи і бажання приховати факт свинячої поведінки. Лицемірством пахне у вашому царстві панове. = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Relaksoid 171 Опубликовано: 16 сентября Рассказать Опубликовано: 16 сентября 16.09.2025 в 19:57, intelligence сказал: Так і я пояснюю, а відповіді не отримую, отримую лише хамство, образи і бажання приховати факт свинячої поведінки. Лицемірством пахне у вашому царстві панове. Ні, друже, давай так - ти мені написав, що я щось тобі не пояснюю, про свою позицію. Сам ж тегнув мій пост - де пояснюється власне чому я анатоліку написав все, що думав. Якщо мені пишуть ні з того ні з сього "тебе їбати не повинно", то не варто очікувати нічого іншого. До "висера" від анатоліка усі свої "претензії" до нього, як до КЛа і особистості - я тримав при собі, сугубо через назву клану. (імхо, най краще до нього йдуть, ніж до забора). Але не варто очікувати, що ти (не конкретно ти) можеш послати людину і не отримати жодної відповіді. І, наскільки пам'ятаю, на половину моїх питань відповіді я так і не отримав. Так власне ти або давай конкретно - що тобі варто пояснити ще, або признай що у тебе був "потік думок", з якими ти не зміг владнати і того написав оту херню. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Roks 35 Опубликовано: 16 сентября Рассказать Опубликовано: 16 сентября 16.09.2025 в 18:12, intelligence сказал: ап хлопцям з якими грати більше не хочеться 🤢 Хтось розуміє нахуя воно тут пише? Розминай булки, бо на сезоні буде жорстка йобка клану послідовників піздабола, який напездів вже стіки, що хз як там миється ротова порожнина. Усім на тебе просто пахую. Ти або ідейний сектант який нон стоп дефає КЛа піздабола, або тобі пообіцяли 20 колів, хз. Займись краще рекрутингом, та допоможи Анатоліку терпілі зібрати паків, щоб нам було що пиздити, а то вийде не зручно. Бо напизділи багато, а на ділі буде 5-7 паків, які через тижден полівають з клану, тому що будуть вмирати у ПК кожен день, бо Анатолік зніматиме вар швидше ніж єбуться кролі. І що з Вами там робити потім? Palianytsia93 и StepanPanthera 2 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 31 Опубликовано: 16 сентября Рассказать Опубликовано: 16 сентября 16.09.2025 в 20:15, Roks сказал: Хтось розуміє нахуя воно тут пише? Розминай булки, бо на сезоні буде жорстка йобка клану послідовників піздабола, який напездів вже стіки, що хз як там миється ротова порожнина. Усім на тебе просто пахую. Ти або ідейний сектант який нон стоп дефає КЛа піздабола, або тобі пообіцяли 20 колів, хз. Займись краще рекрутингом, та допоможи Анатоліку терпілі зібрати паків, щоб нам було що пиздити, а то вийде не зручно. Бо напизділи багато, а на ділі буде 5-7 паків, які через тижден полівають з клану, тому що будуть вмирати у ПК кожен день, бо Анатолік зніматиме вар швидше ніж єбуться кролі. І що з Вами там робити потім? рогатий, тут не Потужні Болотніки рекрутять, ти щось попутав = Roks 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.