Перейти к публикации
BSkvaruk

[UKR] Набір в клан DOMINION

Рекомендованные сообщения

⚔️ Dominion — клан для тих, хто цінує спокій і хорошу компанію

Я Богдан, КЛ клану Dominion. Для мене Lineage 2 — це щось нове, тож я не з тих «старих вовків», які читають лекції про ідеальний сетап 🙂

Хочу об’єднати адекватних і приємних людей, яким подобається просто грати в хорошій атмосфері без зайвого тиску.

Наш клан в основному складається із соло-гравців, але ми завжди раді і пачкам, які хочуть розвиватись разом і посилювати клан 💪

Ми відкриті для нових гравців і стараємось, щоб гра була організованою та приємною для всіх.

Ми поважаємо одне одного, тримаємось як команда і цінуємо спокій, повагу й здоровий глузд.

Кого шукаємо

• Гравців будь-якого рівня — місце знайдеться для кожного

• Спокійних, адекватних людей без драм

Буде плюсом, якщо маєш TeamSpeak (говорити необов’язково)
Також потребуємо людей, які хочуть спробувати себе в ролі ПЛ — допоможу з усім, що знаю.

Dominion — це місце, де можна спокійно грати, спілкуватись і розвиватись разом.
Якщо тобі близький такий підхід — приєднуйся ⚔️

Telegram — @bskvaruk

31Sas5RGtbdEiZGOMfTd8jf88W0.png

Изменено пользователем BSkvaruk

Привіт. Який нік у грі?)

Хотів би вступити і пограти, але не хочу в ТГ вночі писати. Нік - Crombopulus (шаман)

Изменено пользователем Crombopulus

23.10.2025 в 22:13, Krivbas сказав:

Вітаю. Хочу почати грати але працюю день-ніч-48 можу бути 10 хто потрібен для паті?

Вітаю) 
Потребуємо бішів і рейндж гравців (луки/маги)
Але раді всім. Тут лоу рейт і бажано брати того персонажа, котрим буде приємно грати.
Telegram — @bskvaruk

• 2 недели спустя...

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...