BSkvaruk 2 Опубликовано: 10 октября 2025 Рассказать Опубликовано: 10 октября 2025 (изменено) ⚔️ Dominion — клан для тих, хто цінує порядок, командну гру і здорову атмосферу. Привіт. Мене звати Богдан, я КЛ клану Dominion. Клан створювався як місце для спокійної, організованої гри без криків, токсичності та зайвого тиску — і цей підхід ми зберегли до сьогодні. На даний момент Dominion — це сформований клан, у якому грають як КП, так і активні соло-гравці, з чіткою внутрішньою структурою. Ми регулярно беремо участь у кланових активностях, РБ, епіках та інших командних івентах, при цьому зберігаючи адекватну атмосферу і повагу одне до одного. Ми продовжуємо рости, тому шукаємо КП, напів-КП та соло-гравців, які хочуть грати разом, розвиватись і підсилювати клан. Що для нас важливо — спокійна, доросла комунікація — повага до клану і мемберів — готовність грати командно — бажання розвиватись разом Кого шукаємо — КП, напів-КП та соло-гравців будь-якого рівня — людей, яким близький організований і спокійний формат гри TeamSpeak використовуємо для координації (говорити необов’язково, але слухати — так) Також будемо раді людям, які хочуть спробувати себе в ролі Party Leader — допоможу з організацією, досвідом і всіма нюансами. Dominion — це не про крики й хаос. Це про команду, порядок і комфортну гру в Lineage 2. Якщо тобі близький такий підхід — будемо раді знайомству і спільній грі. Telegram: @bskvaruk Изменено 6 часов назад пользователем BSkvaruk Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Crombopulus 1 Опубликовано: 12 октября 2025 Рассказать Опубликовано: 12 октября 2025 (изменено) Привіт. Який нік у грі?) Хотів би вступити і пограти, але не хочу в ТГ вночі писати. Нік - Crombopulus (шаман) Изменено 12 октября 2025 пользователем Crombopulus BSkvaruk 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
BSkvaruk 2 Опубликовано: 13 октября 2025 Автор Рассказать Опубликовано: 13 октября 2025 Набір триває 🙂 Telegram — @bskvaruk Crombopulus 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
BSkvaruk 2 Опубликовано: 15 октября 2025 Автор Рассказать Опубликовано: 15 октября 2025 Набір триває 🙂 Telegram — @bskvaruk Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
BSkvaruk 2 Опубликовано: 17 октября 2025 Автор Рассказать Опубликовано: 17 октября 2025 Набір триває 🙂 Telegram — @bskvaruk Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
BSkvaruk 2 Опубликовано: 22 октября 2025 Автор Рассказать Опубликовано: 22 октября 2025 Набір триває 🙂 Telegram — @bskvaruk Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Krivbas 0 Опубликовано: 23 октября 2025 Рассказать Опубликовано: 23 октября 2025 Вітаю. Хочу почати грати але працюю день-ніч-48 можу бути 10 хто потрібен для паті? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
BSkvaruk 2 Опубликовано: 27 октября 2025 Автор Рассказать Опубликовано: 27 октября 2025 23.10.2025 в 22:13, Krivbas сказав: Вітаю. Хочу почати грати але працюю день-ніч-48 можу бути 10 хто потрібен для паті? Вітаю) Потребуємо бішів і рейндж гравців (луки/маги) Але раді всім. Тут лоу рейт і бажано брати того персонажа, котрим буде приємно грати. Telegram — @bskvaruk Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
BSkvaruk 2 Опубликовано: 6 ноября 2025 Автор Рассказать Опубликовано: 6 ноября 2025 Набір триває 🙂 Telegram — @bskvaruk Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
BSkvaruk 2 Опубликовано: 10 ноября 2025 Автор Рассказать Опубликовано: 10 ноября 2025 Набір триває 🙂 Telegram — @bskvaruk Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
BSkvaruk 2 Опубликовано: 14 ноября 2025 Автор Рассказать Опубликовано: 14 ноября 2025 Набір триває 🙂 Telegram — @bskvaruk Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
BSkvaruk 2 Опубликовано: 19 ноября 2025 Автор Рассказать Опубликовано: 19 ноября 2025 Набір триває 🙂 Telegram — @bskvaruk Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
BSkvaruk 2 Опубликовано: 28 ноября 2025 Автор Рассказать Опубликовано: 28 ноября 2025 Набір триває 🙂 Telegram — @bskvaruk Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
BSkvaruk 2 Опубликовано: 8 декабря 2025 Автор Рассказать Опубликовано: 8 декабря 2025 Набір триває 🙂 Telegram — @bskvaruk Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
BSkvaruk 2 Опубликовано: 11 декабря 2025 Автор Рассказать Опубликовано: 11 декабря 2025 Набір триває 🙂 Telegram — @bskvaruk Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.