Перейти к публикации
Arhangel_1

Шукаю компанію для комфортної гри

Рекомендованные сообщения

Шукаю компанію для комфортної гри. 

Про мене:

- Мені за 30. Дорослий, адекватний (хоча тут є сумніви), відповідальний. Трохи псих, трохи наркоман. Алергія на ШкОлОлО.

- Основний досвід гри – Астеріос-стайл. На МВ прийшов в минулому сезоні. До квітня місяця пограв в КП на ЕЕ. Також додатково грав на танках, бардах, джуді, ДОДі, спойлі, ПП та Влі. 

- Не проблема завантажити додаткове вікно, або декілька, або ціле КП. 

- Донат відсутній. Після минулого сезону, це принципова позиція. 

- Прайм на старт умовний 24\7. Загалом я можу грати з обіду до 22х + КМ.

Кого шукаю:

Планів на сезон в мене покищо немає, всі вони поплили за кораблем. 

КП в основу. В минулому сезоні я обійшов майже всі клани, по декілька днів (і 3 місяці) грав у багатьох КП, щоб зрозуміти що таке МВ та чим він живе. Надія знайти своє КП вже майже вмерла, але я спробую:

- Прайм до 22-00 + КМ. На старті більше. Вихідні за домовленістю.

- Виключно україно або суржикомовне.

- Без дітей (не в сім’ї, а в КП), з дорослими людьми, вміючими висловлювати свою думку без мату (я це називаю повагою та мудрістю). 

- З мемберами, які поважають один одного та час інших. Не спроможні тримати стабільний, фіксований прайм, підпивасники, токсики зразу лісом.  

- ПЛ повинен «ДОЛЖЕН», мати конкретний план розвитку КП. Вміти зігрувати бійців, перетворюючи 9 рандомів в 1 бойову одиницю. Вміти вирішувати конфліктні сітуації, і знаходити індивідуальні підходи до кожного, а не вмикати емо стайл і забивати на все. Бути досвідченим тактиком, розуміючи специфіку сервера підлаштовуватись під ворога. 

- Наявність Мейнасістера в КП обов’язкова.

- Професії можна обговорювати, але на хілі в мене вже немає бажання грати, навіджимався в минулому сезоні.

- Губа не дура, але все ж таки я її трохи закручу, тож на цьому все.   

- Нє, ну... Ще хочу, ще хочу... Ще хочу щоб ПЛ записував відео бійок, аналізував їх і проводив роботу над помилками. Куди ж без аргументованої критики? Все, іду, іду... Дорогу знаю :-Р

Якщо по моїм або вашим вимогам я не підходжу, то розгляну старт в КП 10м. 

P.s. Всі вимоги до КП не стосуються інших позицій. 

- Ідеальний для мене старт в основній 9ці (тимчасово) за паладіна + спойла (бажано).

- Для вас не знаю, тож розгляну різні варіанти.  

- Взаємодопомога та підтримка.

Розгляну варіант старту в КП за палідана. До прикладу вам не вистачає танка в КП на старт, я стартую з вами, ходжу на прайми, КМи, приймаю активну ачасть в розвитку КП, а як тільки ви знаходите танка, ми розходимось, як в морі кораблі. 

Розгляну варіант старту драйвером. Якщо потрібна допомога можу побігати з вами вихідні, до понеділка…

Розгляну варіант дуо-тріо фарма інст в декілька заходів. Вкачали чарів, закрили інсти та чілимось. 

P.s. Шукаю паті (без донату) на старт (2-3 тижня) за паладіна або спойла, в ідеалі за обох. Можливо розгляну інші варіанти. 

Пропозиції в ТГ @xABTOP 

Дякую за увагу!

Изменено пользователем Arhangel_1

Вітаю, друже! Тобі пощастило — справді є з чого вибрати. Наприклад, ось трійка найсильніших кланів, які добре себе зарекомендували: Ukraine, UAsquad і OldSchool.

А якщо зайдеш у мій профіль — там знайдеш проАПані всі Конст-Паті з актуальними позиціями. Впевнений, ти зможеш знайти для себе гідну КП.
7adc5337-30dc-4d56-863a-e0942476d533.thumb.png.366376a04066ed86a2ddfda9f383546d.png

полоска.png

Биг вар МилиПак(Релол луки)

Ищем:

Ше

Вк(ПП)

Бп либо Танк

Костяк ДД сыгранный.

В паке уже есть 10-е в том числе и спойл .

Пт 20-24

Вне прайма игра от 3+ч

Доберем 10-ых на взаимовыгодных условиях .

Ватер

Тг: sud_88

В минулому році я майже 5 місяців грав в КП. З них всього 2 тиждні я прям кайфував. Після нового року пак посипався і добрали гравців з якими не приємно було грати, череж що в кінці кінців я забив. 

Я розумію що таке КП я мабуть не знайду (можливо його навіть і не існує), але я його і не шукаю. Проте я точно знаю, що 10х посилено вербують в основу. Так ось, щоб розвіяти марні надії і сподівання, я написав цей пост. 

Написано "душно", щоб горе вербувальники проходили повз і не витрачали мій і свій час. 

P.s. Всім дякую за ап :-) 

Изменено пользователем Arhangel_1

Шукаю паті (без донату) на старт (2-3 тижня) за паладіна або спойла, в ідеалі за обох. Можливо розгляну інші варіанти. 

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...