Перейти к публикации
Диванний Експерт

Скіл Body Avatar професії бішоп, працює неправильно.

Рекомендованные сообщения

Опис скіла в грі - "Restores HP of all party members by 20% and increases Max HP by 20%". Але коли його застосувати лягає лише баф, так як ніби Bless the body від Prophet, але здоров'я не відновлюється. Мало того що цей скіл порізаний, так ще й не працює як треба.
Я розумію, що гейм дизайнер це як художник, в нього своє бачення. Але будемо реалістами, сетапи пачок бувають різні і клас Prophet не може бути в кожній паті і Bishop закривав цю нішу хоч і частково, навіщо придумувати велосипед і різати Body Avatar, мені не дуже зрозуміло. І скіл Bless the Body ще пів біди, але Bless the Soul (той що збільшує манапул) який у вашій версії гри є тільки у класа ПП і більше ні в одного другого, і навть еквівалентів немає, чесно кажучи це як мінімум дивно. Тобто, якщо в тебе сетап без ПП то виходить, що ваша паті вже з порізаним HP і без бафа на ману, і якщо ти хочеш собі ці бафи і в тебе в пачці не вистачає місця то виходить що треба таскати офф паті ту ППшку, ну це некст левел...
Добре, про баг повідомив, свої думки виклав, дякую за увагу)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...