Перейти к публикации
Bar23

СУПЕР ВАЖЛИВО !!! Системи втоми дизбаланс !!!!

Рекомендованные сообщения

Добрий день! Прошу терміново звернути увагу адміністрації на систему втоми!
Раніше як було, якщо якийсь кібер атлет пробив кап, то на наступній стадії, коли піднімали левел він уже був в капі по новому максимальному левелу і інші люди могли його догнати. Зараз з новою системою втоми це зробити не можливо. Коли ти постійно пробиваєш кап, тебе вже ніколи не доженуть люди, які не грають 24/7!!! Тому що всі знаходяться в рівних умовах кожного дня! Приклади:

Було:

Я 56, якийсь умовний xSurg 58. На наступний тиждень підіймають максимальний левел до 58, я за день доганаяю xSurg і ми знову однакового левела на певний час, поки він знову не вкачається 

Стало:

Я 56, якийсь умовний xSurg 58. На наступний день видають очки втоми і я стаю 57 він 59. І так кожен день він відривається. І догнати його неможливо для тих, хто не грає по 24/7 з драйвєрами. І він буде 76, а я буду 70. 

Изменено пользователем Bar23

Привет, чем выше лвл, тем меньше отрыв, сейчас гораздо меньше нужно, чтобы получить уровень. На 76м лвле эта разница будет минимальна.

https://wikipedia1.mw2.wiki/posts/post/34-gaining-experience-and-penalties#heading-id-1

• fabuLous закрыл это тему
Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.
  • Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...