Bar23 0 Опубликовано: В воскресенье в 11:50 Рассказать Опубликовано: В воскресенье в 11:50 (изменено) Добрий день! Прошу терміново звернути увагу адміністрації на систему втоми! Раніше як було, якщо якийсь кібер атлет пробив кап, то на наступній стадії, коли піднімали левел він уже був в капі по новому максимальному левелу і інші люди могли його догнати. Зараз з новою системою втоми це зробити не можливо. Коли ти постійно пробиваєш кап, тебе вже ніколи не доженуть люди, які не грають 24/7!!! Тому що всі знаходяться в рівних умовах кожного дня! Приклади: Було: Я 56, якийсь умовний xSurg 58. На наступний тиждень підіймають максимальний левел до 58, я за день доганаяю xSurg і ми знову однакового левела на певний час, поки він знову не вкачається Стало: Я 56, якийсь умовний xSurg 58. На наступний день видають очки втоми і я стаю 57 він 59. І так кожен день він відривається. І догнати його неможливо для тих, хто не грає по 24/7 з драйвєрами. І він буде 76, а я буду 70. Изменено В воскресенье в 11:52 пользователем Bar23 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
fabuLous 4216 Опубликовано: В воскресенье в 11:55 Рассказать Опубликовано: В воскресенье в 11:55 Привет, чем выше лвл, тем меньше отрыв, сейчас гораздо меньше нужно, чтобы получить уровень. На 76м лвле эта разница будет минимальна. https://wikipedia1.mw2.wiki/posts/post/34-gaining-experience-and-penalties#heading-id-1 youtube channel Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения