Akashy 14 Опубликовано: 29 января Рассказать Опубликовано: 29 января 29.01.2026 в 17:39, Мальта сказал: Хотя, виправдані всі, кромє челіка який каже " нахуй тобі той глобал". Це ж піздєц. Я хз о чем ты , если чесно. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік2 27 Опубликовано: 29 января Рассказать Опубликовано: 29 января Итог какой ? 50% даёте? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Object 108 Опубликовано: 29 января Рассказать Опубликовано: 29 января 29.01.2026 в 16:19, vladmakarrov сказал: Ща клоуна поставит и уйдет) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Object 108 Опубликовано: 29 января Рассказать Опубликовано: 29 января 29.01.2026 в 16:26, Akashy сказал: Практически, только я не был плом изначально, и кнопку в тсе на глобал естественно я не настраивал, в луко-пак мы рерольнулись после лива 2х мемберов в том числе и пла, через сутки зашел Анатолий и вместо вопроса чем помочь , мб обьявку сделать , будете добирать не будете, он спросил где маг ак, я сказал что у Пла, он ответил что б ему передали что б скинул на почту, впринципе вся коммуникация, ну и как я выше писал, вместо 3-4 места на лут мы отлетели на чуть ли не последнее.Хотя пачку мы добрали за 2 дня, переведя 10х в мейн слоты. Все что надо знать о КЛьстве анатолика :D Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Object 108 Опубликовано: 29 января Рассказать Опубликовано: 29 января По факту когда я рольнулся с магов в луков на прошлом МВ @L2teamStorm конечно осуждающе на меня посмотрел, но он не просто помог рольнуться, он еще активно пытался мне помочь со сменой буста, свапом колец и прочих историй. L2teamStorm 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
DrunkPa 59 Опубликовано: 29 января Рассказать Опубликовано: 29 января Дії анатолія кажуть все за нього. Тут немає чого обговорювати. Тіп взагалі не має уявлення про те, що таке вихованість, тактичність та лідерство. ІРЛ серед адекватної спільноти він не витримав би й пару днів. Його б уникали та обходили стороною, як шаленого безхатька обходять на вулиці, бо у любий час може зробить якусь хуйню. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LPf41nt 49 Опубликовано: 29 января Рассказать Опубликовано: 29 января 29.01.2026 в 17:25, Мальта сказал: Красіво. Тіки вопрос: Чо ти не намонтував інші бійки того вечора там же. Які були буквально між тими, і після тих, що є на твоєму відео? Де ви ввєрх ногами перекидаєтесь. В тому числі ту, шо була останньою за вечір, де ви поїхали ту віладж в 50+ воїнів від 4х не фул паків. Но оффенс. та шо ж таке і тут ми вас не так якось поклали, требу було на ішній бочок?)))) класіка)) завжди ви там програли бо когось більше, хтось допоміг,НГ, Сармат, і взагалі всі манкурти))))))))) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Vladlow 43 Опубликовано: 29 января Рассказать Опубликовано: 29 января 29.01.2026 в 10:34, LPf41nt сказав: Так не чіпали що вирішили вибити нас з фей, але не вийшло:D Тоді ще не те що фей не було, навіть варки з кетрою не було. Юасквади по кд влітали(не всі), писали всяку єресь. ПЛ психанув і спитав у Толі "Можна їбашити?" на що получили відповідь "Їбаште у відповідь, але без агресії". До неадекватних дій ваших мемберів ми не те що не чіпали вас (своїм паком), а навіть старалися допомагати якщо бачили що вас б'ють. Тому коли шукаєте вовка, то може треба спочатку подивитися у дзеркало? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
DimkaTheGreat 14 Опубликовано: 29 января Рассказать Опубликовано: 29 января 29.01.2026 в 18:36, LPf41nt сказал: та шо ж таке і тут ми вас не так якось поклали, требу було на ішній бочок?)))) класіка)) завжди ви там програли бо когось більше, хтось допоміг,НГ, Сармат, і взагалі всі манкурти))))))))) Я думаю там малось на увазі, що було багато пвп, де перемагали вони і ви по черзі, а мувік тільки з ваших перемог. Хоча це дефолт...) Lishina, Ice_UA и Мальта 1 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
thehlyboost 83 Опубликовано: 29 января Рассказать Опубликовано: 29 января (изменено) 29.01.2026 в 17:25, Мальта сказал: Красіво. Тіки вопрос: Чо ти не намонтував інші бійки того вечора там же. Які були буквально між тими, і після тих, що є на твоєму відео? Де ви ввєрх ногами перекидаєтесь. В тому числі ту, шо була останньою за вечір, де ви поїхали ту віладж в 50+ воїнів від 4х не фул паків. Но оффенс. Там відео не записалось, камера виключилась мб (вимкнення камери на скріні вище), а файт у ерона на ютубі, але ж то тіки нам постійно щось заважає... Изменено 29 января пользователем thehlyboost Мальта 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LPf41nt 49 Опубликовано: 29 января Рассказать Опубликовано: 29 января 29.01.2026 в 19:04, thehlyboost сказал: Там відео не записалось, камера виключилась мб (вимкнення камери на скріні вище), а файт у ерона на ютубі, але ж то тіки нам постійно щось заважає... це взагалі інша стадія, пізніше сильно thehlyboost 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LPf41nt 49 Опубликовано: 29 января Рассказать Опубликовано: 29 января (изменено) 29.01.2026 в 19:01, DimkaTheGreat сказал: Я думаю там малось на увазі, що було багато пвп, де перемагали вони і ви по черзі, а мувік тільки з ваших перемог. Хоча це дефолт...) Там тіп казав шо ми після 2х файтів кличемо ферзей на допомогу))) Тобто типу ми нічого не можемо, вони нас возять бла бла бла. Коли я зкидую відео, то мова одразу переключається на якійсь інший контекст, типу їм там було дуже менше і вони все рівно нас клали (при тому що в нас в цілому 4 паки мабуть максимум приходило на фей, ну це так я, що згадалось). Изменено 29 января пользователем LPf41nt Lishina 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
eron3 157 Опубликовано: 29 января Рассказать Опубликовано: 29 января Поки що виглядає, як ображені хлопчики створили тему, щоб їх пожаліли Хоча ще на ОБТ мені писали завуальовані погрози, була вказіка кла не чіпати сквадів, поки бидлота не почала лізти на голову. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
donskor 152 Опубликовано: 29 января Рассказать Опубликовано: 29 января 29.01.2026 в 00:42, MapeBo сказав: Проблема в том что вы срете в чатах, свое чсв показываете при любой возможности. Давай тебе как старому мемберу Юкрейн вопрос, неужели ты не читал и не слушал в ТСе за 2 года гнилые высказывания про наш клан? ну вот будь честен хотя бы перед собой... більше того, я навіть пам'ятаю ту саму ПЛку минулого року. і теза тоді була цілком норм - поки одні паки хуярять магами\міліками, та хоч луками прості госпаді. чисто по цій причині розподіл тупо по кількостям паків і звучав хуйово. інші приходять на кз (!) спойлерами, крафтерами, самонерами і тд . чи різкі висказування були? можливо так чи незаслужені? та хер знає. ми ж всі дорослі люди, а не 12річні дівчата. мужики десь на заводі за 2 хвилини балкають жосткіше, ніж за ці +- 3 роки пл чатів шо я чув) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
SoloSws 52 Опубликовано: 29 января Рассказать Опубликовано: 29 января (изменено) Го майдан Тре лишити лєгітімного лєгітімності Изменено 29 января пользователем SoloSws Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.