Перейти к публикации
K0ZAK

Розкол в UA ком'юніті. UAsquad vs Ukraine? O_o

Рекомендованные сообщения

29.01.2026 в 00:43, MapeBo сказав:

А ты не думал что у нас свои причины есть? или нужно было у вас разрешения спросить? омг

я ж там конкретно по муву, який звучить "подмазалі опов". там була цілком виправдана причина ,а не по доброті душевній вирішили допомогти лобєцкому 

29.01.2026 в 19:27, donskor сказал:

більше того, я навіть пам'ятаю ту саму ПЛку минулого року. і теза тоді була цілком норм - поки одні паки хуярять магами\міліками, та хоч луками прості госпаді. чисто по цій причині розподіл тупо по кількостям паків і звучав хуйово. 
інші приходять на кз (!) спойлерами, крафтерами, самонерами і тд .
чи різкі висказування були? можливо так
чи незаслужені? та хер знає. ми ж всі дорослі люди, а не 12річні дівчата. мужики десь на заводі за 2 хвилини балкають жосткіше, ніж за ці +- 3 роки пл чатів шо я чув) 

Мне даже нечего тебе сказать ) ты сам все сказал , дальше можно не говорить )

29.01.2026 в 00:44, MapeBo сказав:

эррона

бля знву єррон насрав, ну шо ти будеш робити) самому не смішно?)
по алемару оверал ота суєта на феях це ж вже пройшло місяця 2 тягомотіни і негатіва по кд) це чисто привід, а не причина

29.01.2026 в 09:28, K0ZAK сказав:

=*

я розібрався як мультицитати робити, шоб полотна не виписувать тут отако зроблю:
2 я загалом хуєю як люди грають в паках заради дропу. дк штани, мж перстень? крінже. книжки-епік? так це діло клану як розподіляти. як шо не подобається як це робиться у нас - є ще ОСи, були ще ви - там би трайнули. у нас наразі уравніловка жесть, хз хто може ображаитсь на мв6 за нього
3 так це життя. хтось навчився грати, зібрав пак устаканений - але, по причинам обом з нас відомим, овнити сервак нашому сайду не дано за визначенням) тому укатують до, скажімо так, трохи інших принципів
6 так я буквально не захоидв на вашу темку після пари тижнів після старту. а так апав там на початку!
7 не без причини ж)
8 поняття засосу розмилось жесть, і ору шо кожний сезон одне й те саме. є мега сайд (А), який розкатує інші на ізі (Б, В). найтупіша ідея єбашити А (бо просто здохнете без шансів), Б (бо А тихенько фармить). відповідно Б і В єбашать А, а потім якось або битвами або чимось рішають хто забере контент. це було з 0 секунди як я грав (коли не було YOLO хуярим всіх хіхі хаха)
___
далі почитав темку - ферзей оверал скіпати можна, а більше й тез цікавих не було шоб реагувати

Изменено пользователем donskor

29.01.2026 в 19:33, MapeBo сказав:

Мне даже нечего тебе сказать ) ты сам все сказал , дальше можно не говорить )

так а шо не так, поясни плз?)
є паки, завдяки яким сайд шось може. флеш бомби, танки з гладами, ще якась там подібна штука

а є тіпи, шо крабять мобіков, заходять просто лицем поторгувати на фул пиві, і їм за це старання треба давати те саме, шо першим?) як на мене, якась дкп система в залежності від цц статки\потрібних сетапів\потрібних проф (овери, здарова) - мега заєбумба була б. але тут навіть на пак подібне продумати-організувати запара ще та, шо вже казати про масштаби клану\сайду 

29.01.2026 в 19:04, thehlyboost сказал:

image.thumb.png.c86d4f246b7e13bb474688f200af3f30.png

Там відео не записалось, камера виключилась мб (вимкнення камери на скріні вище), а файт у ерона на ютубі, але ж то тіки нам постійно щось заважає...

29.01.2026 в 19:17, LPf41nt сказал:

це взагалі інша стадія, пізніше сильно

Дядя, ну пажалуста.

У тебе на відосі чари з даемондами і іперіал стафами. Яка "друга стадія"?
Скрін якраз перед тою останньою дракою, про яку я писав.
На твоєму відосі та сама диспозиція тільки з іншої сторони.
Шо скрін, шо твій відос - зняті в один день.

Інша стадія)

image.png

29.01.2026 в 18:00, Vladlow сказал:

Тоді ще не те що фей не було, навіть варки з кетрою не було. Юасквади по кд влітали(не всі), писали всяку єресь. ПЛ психанув і спитав у Толі "Можна їбашити?" на що получили відповідь "Їбаште у відповідь, але без агресії". До неадекватних дій ваших мемберів ми не те що не чіпали вас (своїм паком), а навіть старалися допомагати якщо бачили що вас б'ють. 
Тому коли шукаєте вовка, то може треба спочатку подивитися у дзеркало? 

Бро, ти з якого паку?
І який пак сквадів влітав на вас?

image.png.50cf8c8fcfb5d41bafe169c95ff8598c.png

29.01.2026 в 18:21, eron3 сказал:

Поки що виглядає, як ображені хлопчики створили тему, щоб їх пожаліли :pandaredlol:
Хоча ще на ОБТ мені писали завуальовані погрози, була вказіка кла не чіпати сквадів, поки бидлота не почала лізти на голову.

image.png.9aa34ac850a7b63f659a63133691e195.png

image.png

У вас давня історія з Паузою. Нахуй ти стосунки між 2 людьми приплітаєш до всього клану?

Але фраза "була вказіка кла не чіпати сквадів, поки бидлота..." мені сподобалась. Сумнівів навіть не було як про нас думає Анатолій. 
Аплодую стоячи. Дякую що хоч підтвердив це

29.01.2026 в 20:48, donskor сказал:

так а шо не так, поясни плз?)
є паки, завдяки яким сайд шось може. флеш бомби, танки з гладами, ще якась там подібна штука

а є тіпи, шо крабять мобіков, заходять просто лицем поторгувати на фул пиві, і їм за це старання треба давати те саме, шо першим?) як на мене, якась дкп система в залежності від цц статки\потрібних сетапів\потрібних проф (овери, здарова) - мега заєбумба була б. але тут навіть на пак подібне продумати-організувати запара ще та, шо вже казати про масштаби клану\сайду 

Супер понятие импакта. А условный Берс который накатался в файте на лям урона, но сделал всего 4 Фрага. А например самонер в трансе 79 который не выпускает из стана в аое получше дырявого вла. Или другой самонер который задебафает и надамажит в аое, что типы считай без вв/хаст/акум по кд стоят и убежать не могут, нанеся полтора ляма урона и сделав  мало пвп. Это импакт? Или у тебя только понятный импакт это флешка на 300 урона по команде. Очень странно

И ещё вопрос, если Пак эрона и есть условный импакт с топ кДа на кмах, почему у них биш на стадии атрибута, буквально вчера бегает в ДК сетике?

29.01.2026 в 18:27, donskor сказал:

більше того, я навіть пам'ятаю ту саму ПЛку минулого року. і теза тоді була цілком норм - поки одні паки хуярять магами\міліками, та хоч луками прості госпаді. чисто по цій причині розподіл тупо по кількостям паків і звучав хуйово. 
інші приходять на кз (!) спойлерами, крафтерами, самонерами і тд .
чи різкі висказування були? можливо так
чи незаслужені? та хер знає. ми ж всі дорослі люди, а не 12річні дівчата. мужики десь на заводі за 2 хвилини балкають жосткіше, ніж за ці +- 3 роки пл чатів шо я чув) 

У вас було 0 спойлерів, 0 крафтерів, а в нас 100% таких. Я вірно зрозумів?
Ну і тобі можу сказати що на перших 2 корах, я на спойлері з пікою набивав пвп стільки ж, як глади. Потім в нас був рерол. Та чи це не та ситуація, де ви запам'ятали склад перших стадій та тянули це в своїй голові до кінця сезону?

Але є проста логіка. Тобі не подобається такий клан? Не вносять відповідний вклад в КМи? Кікай.
Докажи що вони нічого не вносили. 
Але цього ніхто не робив, бо розуміли, що ми все ж таки потрібні. Але чомусь летіли образи в нашу сторону, кидалово по дропу...
Короче спільного мені особисто мати більше нічого не хочеться

29.01.2026 в 20:13, pigdog сказал:

И ещё вопрос, если Пак эрона и есть условный импакт с топ кДа на кмах, почему у них биш на стадии атрибута, буквально вчера бегает в ДК сетике?

Эх, а когда то топ строки в статке ЦЦ занимали Пачка Чипсов, Ферзи, а теперь какой то бич, который в поле из себя ничего не представляет)
Толя к успеху идет)

image.png

29.01.2026 в 18:45, donskor сказал:

я розібрався як мультицитати робити, шоб полотна не виписувать тут отако зроблю:

Я дуже радий, але ти відповів так, що тепер нічого не зрозуміло і вирвано з контексту

29.01.2026 в 19:48, donskor сказал:

отут ваще огонь, я 2/3 мв4 відбігав овером. Хочь тоді і анаонсувалось що за оверів буде + капати, але по факту бонус за овера прилітав двічі за три місяця кмів.

І відповідно в паку з овером ми давали менше кілів/саблімів ніж інші магпаки. І нам цим тикали, що ми мол маг пак і не в топі. (а насправді в топі були ті хто ігнорив команду заходити на флешкі і набивав дпм поки півклана лежить на рескілі)
 отож на 79 лвлах забили на то все болт і рерольнувся в шешку. То хоч дограли з комфортом.

а потім жаліються шо нема оверів...

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   1 пользователь

• Создать...