Yrel 235 Опубликовано: 29 января Рассказать Опубликовано: 29 января Навіщо весь цей цирк влаштували? КЛи самі між собою розберуться і зі своїми людьми. Ви тільки все ще більше руйнуєте Sapiens dominabitur astris 💙💛🦉 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
eron3 157 Опубликовано: 29 января Рассказать Опубликовано: 29 января On 1/29/2026 at 8:13 PM, pigdog said: И ещё вопрос, если Пак эрона и есть условный импакт с топ кДа на кмах, почему у них биш на стадии атрибута, буквально вчера бегает в ДК сетике? Бігом перейменуйся на "pigdog-pizdabol":) Okoharo 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Object 108 Опубликовано: 29 января Рассказать Опубликовано: 29 января 29.01.2026 в 20:49, vladmakarrov сказал: Вы бы видели как Толя баюма бил, похуй на пвп, похуй что его клан бьют Чел стоит дает фул дпс в крипа, даже хилы пве скилами стоят бьют, когда в них заходит фул сайд. Это какой то кринж Что случилось с Гетьманом который любил пвп, а превратился просто в "бить крипа", даже хилами ни смотря ни на что) Оплачивать оверов надо чем-то. И клановое гвг выигрывать vladmakarrov 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
scream666 1 Опубликовано: 29 января Рассказать Опубликовано: 29 января (изменено) 30.01.2026 в 00:27, eron3 сказал: Бігом перейменуйся на "pigdog-pizdabol":) Самое время переодеть биша в ма,когда уже успели обосраться с подливой на феях и гц кланом) Изменено 29 января пользователем scream666 дополнение Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lishina 13 Опубликовано: 29 января Рассказать Опубликовано: 29 января 29.01.2026 в 23:18, Yrel сказал: Навіщо весь цей цирк влаштували? КЛи самі між собою розберуться і зі своїми людьми. Ви тільки все ще більше руйнуєте Набридло сміття в нашій темі рекрутингу Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
pigdog 3 Опубликовано: 29 января Рассказать Опубликовано: 29 января 30.01.2026 в 01:27, eron3 сказал: Бігом перейменуйся на "pigdog-pizdabol":) ХЗ зачем ты постишь видео алемара Пати, когда речь идет о твоем бише в ДК сетике. Или на феечках вчера не твой биш бегал в ДК сетике?) eron3 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
BlackShadow 418 Опубликовано: 29 января Рассказать Опубликовано: 29 января зібрались якось манкурти DimkaTheGreat, FiBiN и MrAlexBlack 3 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lishina 13 Опубликовано: 29 января Рассказать Опубликовано: 29 января Ну что ты братишка притих? Ответь на вопросики, или нечего? @franko Увы злой модер сильно почистил тему, но ты мне так и не ответил, хотя видел! Перефразирую максимально толерантно: 1) Вы вместе с *другими кланами* бегали по АК и Закену. Скажи что этого не было. 2) Вы стояли дефали трупы на Денте, пока *другие кланы* фармили его. Скажи что этого не было. 3) Вы вчера пошли так же с *другими кланами* на Тараса, а закончилось всё в итоге дракой. Но пока все дрались – вы нанесли ДПС. Скажи что этого не было. SoloSws 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Karmella 2498 Опубликовано: 30 января Рассказать Опубликовано: 30 января Потужно. Пробегал кабанчиком Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LPf41nt 49 Опубликовано: 30 января Рассказать Опубликовано: 30 января 29.01.2026 в 19:58, Мальта сказал: Дядя, ну пажалуста. У тебе на відосі чари з даемондами і іперіал стафами. Яка "друга стадія"? Скрін якраз перед тою останньою дракою, про яку я писав. На твоєму відосі та сама диспозиція тільки з іншої сторони. Шо скрін, шо твій відос - зняті в один день. Інша стадія) Коротше, дядя, суть не в тому ж. Тіп ваш почав вийобуватись як ви нас вбиваєте (типу "ой як вчора в склєпах"), я запитав чи скинути відос де ви мордой в пол? А тепер типу ой бля а де відос де ви впали, ой блядь а тут не то і тут не так. Блядь ти шо на приколі?)))) мені треба зберігати як ми впали, щоб зкинути хуй пойми купи з клану Юкрейнів?))) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LPf41nt 49 Опубликовано: 30 января Рассказать Опубликовано: 30 января 29.01.2026 в 21:24, donskor сказал: ОСОБИСТО Я не хочу нічого) і пацанам в плке +- те саме казав - не хочуть пацани - хочуть пограти самі - нашо тянути, хай грають 0 проблем буквально бачу) але ж топік створив не я) Топік створено не для того щоб піти до вас в алі, або напрашуватись)))) топік створено щоб показати який Толік д***йоб об***ний. scream666 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
HATED 3 Опубликовано: 30 января Рассказать Опубликовано: 30 января 29.01.2026 в 20:23, donskor сказав: ні слова про нього не сказав. щодо сумовнів на 79 рівні - мб і заєбісь, але жалко шо мова за стадію А грейда ні, але такі приколісти нічо й не отримували в результаті (мова не за 1 спойлера в пачці, а просто солянка хер пойми чого) тут мега кек. цікавих гладів ти за приклад взяв) печально (оверал щодо того шо ти написав) Ось ваше відношення до гравців солянка хто пойми чого . Тобто сольнік на будь-якій профі , який потратив свій час на км, для тебе хер пойми що . Ну от після таких слів хто ще чсв . LPf41nt 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
atoll13 211 Опубликовано: 30 января Рассказать Опубликовано: 30 января 30.01.2026 в 00:37, Object сказал: Оплачивать оверов надо чем-то. ТРИ місяці, карл, три клятих місяці, для більшості гравців це більше ніж пів сезону. 30.01.2026 в 00:37, Object сказал: И клановое гвг выигрывать Не перше місце, але до фіналу ми тоді дійшли. Навіть магами у арбопаку Барні виграли, ще навіть відосіки якісь пооставалисть, які пл заставляв писати для розбору помилок. Класне паті було, саме завдяки цим хлопцям я так довго протримався в тому клані. Шкода що розбіглись, третина в сквадах, хтось щас в іреалє, хтось в пх, а частина забила на л2 вже. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
donskor 152 Опубликовано: 30 января Рассказать Опубликовано: 30 января 30.01.2026 в 09:51, LPf41nt сказав: показати тобто в тебе нема колізії між "та не лізьте до нас" і "це все шоб показати... (комусь шось не суть)" ? ))))))))) 30.01.2026 в 10:29, HATED сказав: для тебе хер пойми що і це факт. є группа А - взяли шось шо треба для кз, шо стоїть, показує результат, опціоналньо може навіть фое-сабліми дає є группа Б - самонери, спойлери, дестри (нагадую, стадія А грейда) ти реально думаєш, шо Б мають бути в черзі і обсязі дропу як А?) а нахуя А потіти та з штанів вистрибати, а не грати по кайфу ким хочуть?) про "хер пойми хто" - це узагальнення щодо неметових проф на кз, ніяк я там людей не описую. але це показовість, шо вам аби образитись на шось. я хз як ви реальне життя живете, якшо на всяку хуйню ображаєтесь)) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
atoll13 211 Опубликовано: 30 января Рассказать Опубликовано: 30 января 30.01.2026 в 12:22, donskor сказал: про "хер пойми хто" - це узагальнення щодо неметових проф на кз, ніяк я там людей не описую. але це показовість, шо вам аби образитись на шось. я хз як ви реальне життя живете, якшо на всяку хуйню ображаєтесь)) Та не передьоргуй. Ми більше ображаємся на те шо чудять часом ваші окремі мембери: Як от алємар, який на перших стадіях приходив в дв і ставав на голову нашим мемберам, а на просте питання "чєл, тобі місця мало" він відповідав шо йому похуй, і як ненравиться то можете спробувати запкашити. (да ігровий момент, але дивне відношення до "дружнього" клану). Чи як от ерон, який бігав і пкашив наших мемберів на афк фармі. Чи як от після файту понаписувать щось в білий чат. І оце все формує відношення до вашого алі, і коли починаються аналогічні дії з нашого боку, то починається плач ярославни "що ці бомжі собі позволяють, ідем зберемся в'єбем їх", як наслідок знову веселі замєси по півтори-дві години на фєйках, кєнтах, пірамідах. І варто визнати, що цей сервер настільки "плавний", що це мало не єдиний фан на вотері. LPf41nt 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.