Перейти к публикации
K0ZAK

Розкол в UA ком'юніті. UAsquad vs Ukraine? O_o

Рекомендованные сообщения

Навіщо весь цей цирк влаштували? КЛи самі між собою розберуться і зі своїми людьми. Ви тільки все ще більше руйнуєте

Sapiens dominabitur astris  💙💛🦉

On 1/29/2026 at 8:13 PM, pigdog said:

И ещё вопрос, если Пак эрона и есть условный импакт с топ кДа на кмах, почему у них биш на стадии атрибута, буквально вчера бегает в ДК сетике?

Бігом перейменуйся на "pigdog-pizdabol":)

29.01.2026 в 20:49, vladmakarrov сказал:

Вы бы видели как Толя баюма бил, похуй на пвп, похуй что его клан бьют
Чел стоит дает фул дпс в крипа, даже хилы пве скилами стоят бьют, когда в них заходит фул сайд. Это какой то кринж
Что случилось с Гетьманом который любил пвп, а превратился просто в "бить крипа", даже хилами ни смотря ни на что)

Оплачивать оверов надо чем-то. И клановое гвг выигрывать

30.01.2026 в 00:27, eron3 сказал:

Самое время переодеть биша в ма,когда уже успели обосраться с подливой на феях и гц кланом)

Изменено пользователем scream666
дополнение

29.01.2026 в 23:18, Yrel сказал:

Навіщо весь цей цирк влаштували? КЛи самі між собою розберуться і зі своїми людьми. Ви тільки все ще більше руйнуєте

Набридло сміття в нашій темі рекрутингу

image.png.50cf8c8fcfb5d41bafe169c95ff8598c.png

30.01.2026 в 01:27, eron3 сказал:

ХЗ зачем ты постишь видео алемара Пати, когда речь идет о твоем бише в ДК сетике. Или на феечках вчера не твой биш бегал в ДК сетике?) 

Ну что ты братишка притих? Ответь на вопросики, или нечего?  @franko

Увы злой модер сильно почистил тему, но ты мне так и не ответил, хотя видел!

Перефразирую максимально толерантно:

1) Вы вместе с *другими кланами* бегали по АК и Закену. Скажи что этого не было.
2) Вы стояли дефали трупы на Денте, пока *другие кланы* фармили его. Скажи что этого не было.
3) Вы вчера пошли так же с *другими кланами* на Тараса, а закончилось всё в итоге дракой. Но пока все дрались – вы нанесли ДПС. Скажи что этого не было.

image.png.50cf8c8fcfb5d41bafe169c95ff8598c.png

29.01.2026 в 19:58, Мальта сказал:

Дядя, ну пажалуста.

У тебе на відосі чари з даемондами і іперіал стафами. Яка "друга стадія"?
Скрін якраз перед тою останньою дракою, про яку я писав.
На твоєму відосі та сама диспозиція тільки з іншої сторони.
Шо скрін, шо твій відос - зняті в один день.

Інша стадія)

Коротше, дядя, суть не в тому ж. Тіп ваш почав вийобуватись як ви нас вбиваєте (типу "ой як вчора в склєпах"), я запитав чи скинути відос де ви мордой в пол? А тепер типу ой бля а де відос де ви впали, ой блядь а тут не то і тут не так. Блядь ти шо на приколі?)))) мені треба зберігати як ми впали, щоб зкинути хуй пойми купи з клану Юкрейнів?)))

29.01.2026 в 21:24, donskor сказал:

ОСОБИСТО Я не хочу нічого) і пацанам в плке +- те саме казав - не хочуть пацани - хочуть пограти самі  - нашо тянути, хай грають
0 проблем буквально бачу) але ж топік створив не я)

Топік створено не для того щоб піти до вас в алі, або напрашуватись)))) топік створено щоб показати який Толік д***йоб об***ний.

29.01.2026 в 20:23, donskor сказав:

ні слова про нього не сказав. щодо сумовнів на 79 рівні - мб і заєбісь, але жалко шо мова за стадію А грейда

ні, але такі приколісти нічо й не отримували в результаті (мова не за 1 спойлера в пачці, а просто солянка хер пойми чого)

тут мега кек. цікавих гладів ти за приклад взяв)

печально (оверал щодо того шо ти написав)

Ось ваше відношення до гравців солянка хто пойми чого . Тобто сольнік на будь-якій профі , який потратив свій час на км, для тебе хер пойми що . Ну от після таких слів хто ще чсв . 

30.01.2026 в 00:37, Object сказал:

Оплачивать оверов надо чем-то.

ТРИ місяці, карл, три клятих місяці, для більшості гравців це більше ніж пів сезону.

30.01.2026 в 00:37, Object сказал:

И клановое гвг выигрывать

Не перше місце, але до фіналу ми тоді дійшли.
Навіть магами у арбопаку Барні виграли, ще навіть відосіки якісь пооставалисть, які пл заставляв писати для розбору помилок.

image.thumb.png.cf38e128a59025dcca420fb41bdbc377.png

Класне паті було, саме завдяки цим хлопцям я так довго протримався в тому клані.
Шкода що розбіглись, третина в сквадах, хтось щас в іреалє, хтось в пх, а частина забила на л2 вже.

30.01.2026 в 09:51, LPf41nt сказав:

показати

тобто в тебе нема колізії між "та не лізьте до нас" і "це все шоб показати... (комусь шось не суть)" ? )))))))))

30.01.2026 в 10:29, HATED сказав:

для тебе хер пойми що

і це факт. є группа А - взяли шось шо треба для кз, шо стоїть, показує результат, опціоналньо може навіть фое-сабліми дає
є группа Б - самонери, спойлери, дестри (нагадую, стадія А грейда) 

ти реально думаєш, шо Б мають бути в черзі і обсязі дропу як А?) а нахуя А потіти та з штанів вистрибати, а не грати по кайфу ким хочуть?)

про "хер пойми хто" - це узагальнення щодо неметових проф на кз, ніяк я там людей не описую. але це показовість, шо вам аби образитись на шось. я хз як ви реальне життя живете, якшо на всяку хуйню ображаєтесь))

30.01.2026 в 12:22, donskor сказал:

про "хер пойми хто" - це узагальнення щодо неметових проф на кз, ніяк я там людей не описую. але це показовість, шо вам аби образитись на шось. я хз як ви реальне життя живете, якшо на всяку хуйню ображаєтесь))

Та не передьоргуй.
Ми більше ображаємся на те шо чудять часом ваші окремі мембери: 
Як от алємар, який на перших стадіях приходив в дв і ставав на голову нашим мемберам, а на просте питання "чєл, тобі місця мало" він відповідав шо йому похуй, і як ненравиться то можете спробувати запкашити. (да ігровий момент, але дивне відношення до "дружнього" клану).
Чи як от ерон, який бігав і пкашив наших мемберів на афк фармі.
Чи як от після файту понаписувать щось в білий чат.

І оце все формує відношення до вашого алі, і коли починаються аналогічні дії з нашого боку, то починається плач ярославни "що ці бомжі собі позволяють, ідем зберемся в'єбем їх", як наслідок знову веселі замєси по півтори-дві години на фєйках, кєнтах, пірамідах.

І варто визнати, що цей сервер настільки "плавний", що це мало не єдиний фан на вотері.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   2 пользователя

• Создать...