Перейти к публикации
K0ZAK

Розкол в UA ком'юніті. UAsquad vs Ukraine? O_o

Рекомендованные сообщения

Каждый день чекаю темку что бы убидиться что анатолик ее читает. 

image.png.316c06d978399a7b3f36aafe1533aad7.png

Все в порядке, Гетьман в курсе что ему тут уже 11 страниц уринотерапию устраивают. Не збавляйте темпа, еще 10-20 страниц и он сможет выдернуть какую-то фразу из контекста что бы попытаться ответить хоть на что-то. 

Пользуясь случаем, тоже плюну в этого гавноеда. Анатолик, ты позор ЮА комьюнити.

30.01.2026 в 15:18, glorytoUkraine сказал:

Думав на що тут писати якщо  тут переважно обіженки  пишуть. АЛе для людей  які читають і  можуть сформувати  якесь  враження враховуючи  цих обіженок.

Пишу це тільки  для вас. Нікому нічого  навязувати не хочу, просто подумайте.

1. Як Толік був би  такий поганий то явно би люди  в нього би не грали  вже який рік.   

2. Хтось там створює  і розказує що він створив інше комюніті юа і   з мега фільтрацією, а  в нього в клані бігають  тіпи  з тітлом орешнікі  і  в білий чат  бажають бум бум.   (в  пм  якщо хочете  скріни.)

3. Ми знаємо чому ми граємо всі разом  в алі COF і що нас всіх обьеднує. Може і ругаємось буває але  всі в родинах ругаются, це означає  що  люди не байдужі один до одного і намагаються указати мінуси аби їх більше не було і зберегти чудову атмосферу.  

4. Да ми краще будемо такою не великою кількістю грати в одному алі, да не брати епіки, але нас надихає знання, що люди горді у  нас  і люди не здаються перед скаднощами.

5. Стосовно засосів як кажуть,  явні алі були  в нас  ?= ні.  А  робити  муви  такі які будуть краще  для алі  і  бити сайд сильніший з обох сторін  це наче логічно. Якщо для інших це засос, і "толік  предал   всьо на свете" то мені особисто пох+ пое..ть  на думку таких авторів,їм  краще  он разом  побігати з орешніками.

6. Думаю розумні  люди розуміють чому люди  тут роблять клани, яка їх ціль чи погано це ?=  ні.   Питання  тільки якими  вони це кроками роблять, чи готові вони бути без принципними, чи бігати  з орешніками чи ні. Засуджувати їх не буду тому що байдуже на них.

Саме головне аби  ви робили висновки не на одному погляді, а поговорили би ще  з гравцями  з клану і  тоді робили  висновки. Бо на форумі відповідати  таке- собі задоволення на це гівно, тому мало побачите тут наші думки).

Толік, ти????? Ну нарешті!!!!!

30.01.2026 в 15:18, glorytoUkraine сказал:

Думав на що тут писати якщо  тут переважно обіженки  пишуть. АЛе для людей  які читають і  можуть сформувати  якесь  враження враховуючи  цих обіженок.

Пишу це тільки  для вас. Нікому нічого  навязувати не хочу, просто подумайте.

1. Як Толік був би  такий поганий то явно би люди  в нього би не грали  вже який рік.   

2. Хтось там створює  і розказує що він створив інше комюніті юа і   з мега фільтрацією, а  в нього в клані бігають  тіпи  з тітлом орешнікі  і  в білий чат  бажають бум бум.   (в  пм  якщо хочете  скріни.)

3. Ми знаємо чому ми граємо всі разом  в алі COF і що нас всіх обьеднує. Може і ругаємось буває але  всі в родинах ругаются, це означає  що  люди не байдужі один до одного і намагаються указати мінуси аби їх більше не було і зберегти чудову атмосферу.  

4. Да ми краще будемо такою не великою кількістю грати в одному алі, да не брати епіки, але нас надихає знання, що люди горді у  нас  і люди не здаються перед скаднощами.

5. Стосовно засосів як кажуть,  явні алі були  в нас  ?= ні.  А  робити  муви  такі які будуть краще  для алі  і  бити сайд сильніший з обох сторін  це наче логічно. Якщо для інших це засос, і "толік  предал   всьо на свете" то мені особисто пох+ пое..ть  на думку таких авторів,їм  краще  он разом  побігати з орешніками.

6. Думаю розумні  люди розуміють чому люди  тут роблять клани, яка їх ціль чи погано це ?=  ні.   Питання  тільки якими  вони це кроками роблять, чи готові вони бути без принципними, чи бігати  з орешніками чи ні. Засуджувати їх не буду тому що байдуже на них.

Саме головне аби  ви робили висновки не на одному погляді, а поговорили би ще  з гравцями  з клану і  тоді робили  висновки. Бо на форумі відповідати  таке- собі задоволення на це гівно, тому мало побачите тут наші думки).

Ты прочитал что ты написал? Пункт 4 противоречит пункту 5 )) 
МЫ НЕ БУДЕМ ИГРАТЬ КОЛИЧЕСТВОМ , но БУДЕТ ДЕЛАТЬ МУВЫ КОТОРЫЕ ЛУЧШЕ ДЛЯ АЛИ 

30.01.2026 в 09:49, LPf41nt сказал:

мені треба зберігати як ми впали, щоб зкинути хуй пойми купи з клану Юкрейнів?

Да.

image.png

30.01.2026 в 14:18, glorytoUkraine сказал:

1. Лише одне питання стосовно цього пункту. Скільки паків було на старті МВ5 і МВ6 в Юкрейнах? (Ну і давайте не забувати про мінус цілий клан в алі)
Моя особиста думка: ваш клан набирає людей кожен рік тільки і тільки дякуючи назві клану.

2. Про який клан ти це пишеш?

3. Ваш керівник не байдужий лише до одного - до дропу. Це підтвердило вже дохіба людей в цій і інших темах.

4. За складнощі ти береш охорону трупів ваших варів поки інші ваші вари фармлять Дента? Ці складнощі? Чи ті складнощі коли вам дуже складно було об'єднатися з усіма підряд, аби сосок покошмарити?

5. Алі не було? НорсВінд на МВ4? Чи то вже за терміном не рахується? Та взагалі, до чого тут формальне алі, якщо це лише формальність? Ви в засосі були  з іншими кланами чи ні? Відповідай прямо і не юліть як завжди.

6. Дивись пункт 5

Справа в тому друже, що ваші недоумки гангають нашу тему рекрутингу, звинувачують нас там у всякій хуйні, коли самі ж робили ТЕ САМЕ. Але так, можливо без офіційного ал'янсу =)
А коли ставиш ці питання вашим мемберам і тобі, як зараз, - ви зливаєтесь і відписуєтесь лише водою про обіженок і тд. Але по суті ви не можете відповісти нічого. Бо як самі робите - це для вас норма. Толік це виправдає завжди, в уха вам нассить так що ви ще й задоволені ходите.
Як ми соснулись - це ганьба. Треба гангати нашу тему рекрутингу. Ви хочете погратись з брудом? Ну от і зловили цю тему.
Я лише копнув і подивись скільки людей відписалось що з Толіком нема в що грати.
Ця сволота пробує грати брудно. Але коли я відкрито прийшов на форум - він змовк. Зовсім. Читає, але відповісти нема чого. Бо він знає. Тут прийдеться лише пиздіти, щоб так не зганьбитися. А напиздіти - очково. А раптом є пруфи зворотнього?
От і виходить. Що вам ссуть в уха, а ви ще й бігаєте його захищаєте.

Клан Юкрейн виїхав лише на назві клану. Набрати Українців з такою назвою було простіше простого. І я вдячний йому що він це почав! Я неодноразово казав що це викликало лише повагу. Але хайпанути на назві та зібрати людей не складно, складніше втримати їх.
І як ми бачимо, від нього відвертаються соло гравці, ПЛи, паки і навіть дружній клан.
Можливо, час піти.

image.png.50cf8c8fcfb5d41bafe169c95ff8598c.png

29.01.2026 в 15:01, vladmakarrov сказал:

Оооо, наконец то нормальная темка подьехала)) Погнали)

в цій відповіді описана вся суть твого внутрішнього світу, гнилий очкозавр

29.01.2026 в 15:01, vladmakarrov сказал:

П.С мне перед стартом МВ6 обещали фанатики Анатолия и сам Анатолий лично ,что я из города не выйду.

тут ти припьоздуєш, як завжди, бо обіцяли лише сюрпризи на спотах:
- в принципі наш пак з вами декілька разів бився і доволі успішно (а ПК ніж фізично не добігав вас турбувати), бо як виявилось 3й сайд і балансери серверу мають 2 фул паки для дефу на топ спотах в 02-00 ночі і до 10-00 фулл топ споти розписані позмінно "балансерами".
- як виявилось наші 2 паки з нічними змінами не можуть конкурувати з "пивними балансерськими 2 пачками на драйверах"

Тому всі сили пішли на налагодження кп фарму в денну зміну. Перепрошую що не дійшов до вас, але на наступний раз врахую такий фактор - "пивний балансерський сайд" як лицемірних ображених барсєток.

Пропоную подумати чи було успішним цей МВ для клану ?
- враховуючи фактори, вимкнення електрики, опалення, прильотів потужних опадів і взагалі ментального здоров'я людей (які складають 95% клану)
(собачі контр аргументи  типу "а я, а я, теж під опадами чи відлключеннями" прошу відкинути типу, бо половина сайду 50-40-30-20% у вас мультинацональна братська община, а сам КЛськи)

П.С. (побєдоносно пиздюнькати і тяфкати в сторону клану після сезону, це в принципі очікувано від такого пса як ти тому пишу один раз і більше не заходжу сюди)

skill0789.png skill0787.png skill0785.png skill0762.png = skill1439.png    

image.png.d8577c5f63ac67ba8635c023dc34104f.pngimage.png.6c51335846868452261c4c179f87be10.png

ясно, всегда знал об этом, ох уж и актеры

Изменено пользователем Feels

30.01.2026 в 15:19, Feels сказал:

image.png.d8577c5f63ac67ba8635c023dc34104f.pngimage.png.6c51335846868452261c4c179f87be10.png

Це вже манкурство чи ще ні?

Покличте манкуртознавців

Изменено пользователем Lishina

30.01.2026 в 16:19, Feels сказал:

піздуй пиво пити і хрюкати "балансерьский" свинко, в тебе таймінги горять 

skill0789.png skill0787.png skill0785.png skill0762.png = skill1439.png    

30.01.2026 в 16:10, Lishina сказал:

Ви хочете погратись з брудом? Ну от і зловили цю тему.

Як тепер жить - хз. Ліваєм, пацани.

@Anatolii_Ukraine, розпускай все к хуям. Ето конєц.

image.png

30.01.2026 в 15:25, Мальта сказал:

Як тепер жить - хз. Ліваєм, пацани.

@Anatolii_Ukraine, розпускай все к хуям. Ето конєц.

давно пора, для любителей побить пве давным давно сделали подбор игроков внутри клиента, зачем делать клан для этого - хз 

30.01.2026 в 15:28, Feels сказал:

давно пора, для любителей побить пве давным давно сделали подбор игроков внутри клиента, зачем делать клан для этого - хз 

Так им же не все равно с кем играть. А иногда все равно. Короче хер пойми. До сих пор ответить внятно не могут. Только обиженками обзываются и всё.

Ця сволота

Жорстко😁

Але коли Я відкрито прийшов на форум - він змовк.

Ніхуя ти фігура, по ходу

image.png

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   1 пользователь

• Создать...