Lishina 13 Опубликовано: 3 февраля Рассказать Опубликовано: 3 февраля 03.02.2026 в 12:47, Мальта сказал: Хто"Ви"? Ви - це ти, Анатолік, Ерон і ще пару манкуртів 03.02.2026 в 12:47, Мальта сказал: ти сам в це віриш? Ти або доведи зворотнє, або вже не відкривай рота 03.02.2026 в 12:47, Мальта сказал: В перший раз чось не вийшло. Спробую ще разок. Ти і твої друзі ще жодного разу по суті не відповіли і ти мені пишеш щось там про перший раз...мені просто було впадлу тобі відповідати на такі очевидні речі. Але зробив знижку на твої здібності, я вирішив таки накидати пару строк Мальта 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік2 27 Опубликовано: 3 февраля Рассказать Опубликовано: 3 февраля А за шо базар ? Шо не так по Альянсу? Да , согласен, значок Али не подходит к значку клана, немного в глаза бросается ,А в остальном ? Воины пиздячат на ру серваке(да-да, знаю щас скажут еu серв) , конвертируют деревянные на карточках ощада ШО ВЫ ХОТИТЕ ? Ну и например мне вчера в али чат та и в белый по дейли отвечали мовою , всё норм ) ЗАПОМНИТЕ ТИПЫ У вас горит не из-за зрад и тд - у вас горит что вы будете СОСАТЬ НА ДЕНТЕ потому что не хватает силы. У вас горит потому что пиксель не идёт. Если бы хотели комьюнити - давно бы что-то делали, но уже поздно. Перекладу , щоб мене зрозуміла і інша сторона , зрозуміли що я хочу довести : Толік правий, ТОЛІК, Толік правий, Толік , Дякую Толіку, СПІЛЬНОТА , Толік, ТОЛІК , ЗРАДИЛИ , ТОЛІК , Толік,НАС СТРИМУВАЛИ , ТОЛІК ТОЛІК ТОЛІК , КЛ Намагався використати всі діалектизми, що розуміє більшість спільноти вашого клану Франко,Моно,МакКофі - дай боже вам здоров'я і хай все буде добре. 0 негативу до більшості паків і сольних гравців) DimkaTheGreat, K0ZAK и LPf41nt 1 2 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
atoll13 211 Опубликовано: 3 февраля Рассказать Опубликовано: 3 февраля 03.02.2026 в 14:19, Владік2 сказал: Перекладу , щоб мене зрозуміла і інша сторона , зрозуміли що я хочу довести : Толік правий, ТОЛІК, Толік правий, Толік , Дякую Толіку, СПІЛЬНОТА , Толік, ТОЛІК , ЗРАДИЛИ , ТОЛІК , Толік,НАС СТРИМУВАЛИ , ТОЛІК ТОЛІК ТОЛІК , КЛ у тебе купа помилок в слові "манкурти" Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік2 27 Опубликовано: 3 февраля Рассказать Опубликовано: 3 февраля 03.02.2026 в 14:26, atoll13 сказал: у тебе купа помилок в слові "манкурти" Мне эти новые слова тяжело даются, не так давно в Али всё таки) MrOMG 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
MrOMG 15 Опубликовано: 3 февраля Рассказать Опубликовано: 3 февраля 03.02.2026 в 13:47, Мальта сказал: ти сам в це віриш? Ну лично я в это верю. За весь сезон не запкашил ни одного мембера клана Юкрейн(хотя пкашил всех, ну кроме олдов естественно, они хорошие), даже с макроса в стокато ни одного не выгнал, что бы руму занять. А вы ЭТО НЕ ЦЕНИТЕ??? Morwyn 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
McCoffee 17 Опубликовано: 3 февраля Рассказать Опубликовано: 3 февраля 29.01.2026 в 10:12, Владік сказав: шкода,що не Петровська слобода з вишнею Навіть не знаю ти биконув чи навпаки) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 3 февраля Рассказать Опубликовано: 3 февраля (изменено) 03.02.2026 в 13:51, Lishina сказал: Ви - це ти, Анатолік, Ерон і ще пару манкуртів Ти знаєш хто я? Моє відношення до подій на цьому серві/на попередніх? Як конкретно я себе веду/вів на серві по відношенню до тебе і твоїх сокланів? Якщо так - цікаво послухать. Розкажи будь ласка. Те шо роблять інші пачки з мого клану - не моя відповідальність. Кожен з них має на свої вчинки свої причини, напевно. 03.02.2026 в 13:51, Lishina сказал: Ти або доведи зворотнє, або вже не відкривай рота Користуючись твоєю логікою - доведи, шо Укрейн щось робили не так. Саме доведи. Або не відкривай рот. Цікаво, як у тебе вийде. Ану. 03.02.2026 в 13:51, Lishina сказал: мені просто було впадлу тобі відповідати на такі очевидні речі. Але зробив знижку на твої здібності, я вирішив таки накидати пару строк В тєлєгє є стікєр, там де тіп протягує червоний лоунський нос і каже "у тєбя упало". Тут такого нема, то я просто клоуна їбану. Це сюр вообщє. Изменено 3 февраля пользователем Мальта Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
McCoffee 17 Опубликовано: 3 февраля Рассказать Опубликовано: 3 февраля 30.01.2026 в 17:10, vladmakarrov сказав: П.С. Единственный нормальный и сильный пак был - это Пак Барни, который давал файты и с которым было интересно драться, правда это давно было. Видимо уже не играют полным составом я хз. Ребятам уважение Ми бились від сили 5 разів за весь сезон KAJlADIN и vladmakarrov 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 3 февраля Рассказать Опубликовано: 3 февраля 03.02.2026 в 15:08, MrOMG сказал: Ну лично я в это верю. За весь сезон не запкашил ни одного мембера клана Юкрейн(хотя пкашил всех, ну кроме олдов естественно, они хорошие), даже с макроса в стокато ни одного не выгнал, что бы руму занять. А вы ЭТО НЕ ЦЕНИТЕ??? Не буду тебе перепитувать хто "ви?", просто глянь мою відповідь твоєму другу вище. Вірю тобі, шо особисто ти віриш. Але у вас не всі ведуть і вели себе так, як ти написав. Але багато хто обирає прикидатись вівцею яку всі "просто так" обідили на фєйках.🤷♂️ Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік2 27 Опубликовано: 3 февраля Рассказать Опубликовано: 3 февраля 03.02.2026 в 15:33, McCoffee сказал: Навіть не знаю ти биконув чи навпаки) Ні, як я вже писав неодноразово - з вами 0 стичок. Перше знайомство було в порталі де ви адекватно поділили спот і пояснили чому ви там фармите коло , без бруду і тд + потім колили коли пішли зі спота, щоб ми перейшли на кращий. Гідна поведінка дорослих людей) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LPf41nt 49 Опубликовано: 3 февраля Рассказать Опубликовано: 3 февраля 03.02.2026 в 14:19, Владік2 сказал: А за шо базар ? Шо не так по Альянсу? Да , согласен, значок Али не подходит к значку клана, немного в глаза бросается ,А в остальном ? Воины пиздячат на ру серваке(да-да, знаю щас скажут еu серв) , конвертируют деревянные на карточках ощада ШО ВЫ ХОТИТЕ ? Ну и например мне вчера в али чат та и в белый по дейли отвечали мовою , всё норм ) ЗАПОМНИТЕ ТИПЫ У вас горит не из-за зрад и тд - у вас горит что вы будете СОСАТЬ НА ДЕНТЕ потому что не хватает силы. У вас горит потому что пиксель не идёт. Если бы хотели комьюнити - давно бы что-то делали, но уже поздно. Перекладу , щоб мене зрозуміла і інша сторона , зрозуміли що я хочу довести : Толік правий, ТОЛІК, Толік правий, Толік , Дякую Толіку, СПІЛЬНОТА , Толік, ТОЛІК , ЗРАДИЛИ , ТОЛІК , Толік,НАС СТРИМУВАЛИ , ТОЛІК ТОЛІК ТОЛІК , КЛ Намагався використати всі діалектизми, що розуміє більшість спільноти вашого клану Франко,Моно,МакКофі - дай боже вам здоров'я і хай все буде добре. 0 негативу до більшості паків і сольних гравців) По факту. Толик спустил своего пса ерона, тот получил пизды на фейках, потом и сам толик лег спать, теперь обида что нет альянса. Вы в своем уме?))))) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік2 27 Опубликовано: 3 февраля Рассказать Опубликовано: 3 февраля 03.02.2026 в 16:15, Мальта сказал: Не буду тебе перепитувать хто "ви?", просто глянь мою відповідь твоєму другу вище. Вірю тобі, шо особисто ти віриш. Але у вас не всі ведуть і вели себе так, як ти написав. Але багато хто обирає прикидатись вівцею яку всі "просто так" обідили на фєйках.🤷♂️ Є приклад особисто у моєї паті. Равніни. Рб в хатинці. Пак юкрейнів(от тільки не згадаю хто) пиздиться з варами, ми проходили мимо , не збирались забирати рб - помогли всих варів покласти , реснули когось з мемберів паті юкрейнів. Некст мув - паті юкрейн дає ту віледж(вирішили не розресуватись) ми б'ємо рб вже хвилини 3-4 , тіпи повертаються і починають нас класти на масухах(ну тільки тоді шось не вийшло ) Або в суботу хотів добити собі в рандомці в МІМІРІ блять 80 лвл на афк макросі - вгадай хто вбив мою рандомку ?) ерон3 засвітився пішов далі, потім прийшов гном(здається бодунчік) і розніс рандомку. ВДЕНЬ.МІМІР - шо ви там блять фулкой забули взагалі. І тут можна не шукати правих чи винних 100% ми когось так само уєбали і тема взагалі не про це. Задумайся - чому хтось між собою може порозумітись ,а хтось ні І винний по факту 1(ну може 2 паки) які сіють розбрад нічого з себе не представляючи. І я можу казати це впевнено,адже стикався своєю майже фул КП ( вікно бард і джуд були) з їх майже фулкою(чи фулкою) де ми чесно перемогли. Тут і у нас виходе хуйня , що наче й можна було б щось налагоджувати але перевага віддається хейту, саме з чого у нас і сформувалась така культура. Я граю мабуть в самому токсичному паті але ЯКЩО ПАК ПІД ВАШИМ ТАГОМ АДЕКВАТНИЙ НІКОЛИ В ЖИТТІ НІХТО НЕ БУДЕ РОЗФЛАГАНИЙ. (таких паків виділили для себе 3-4 поки що, з іншими не перетинались) Грати коли є пару токсиків разом - неможливо) Ложка дьогтю засре шо хочеш При цьому акцентую увагу - навіть з "НИМИ" я намагався прийти до діалогу ) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 3 февраля Рассказать Опубликовано: 3 февраля 03.02.2026 в 16:29, Владік2 сказал: чому хтось між собою може порозумітись ,а хтось ні Бо хтось хоче порозумітись, а хтось на це не налаштований від початку. І не в кожній ситуації одні і тіж тіпи в одній і тій же ролі. Уви. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
MapeBo 59 Опубликовано: 3 февраля Рассказать Опубликовано: 3 февраля 03.02.2026 в 17:34, Мальта сказал: Бо хтось хоче порозумітись, а хтось на це не налаштований від початку. І не в кожній ситуації одні і тіж тіпи в одній і тій же ролі. Уви. Ну мы не виноваты что вы в обиде после фей, мы не виноваты что вы не хотите найти общий язык , увы =( Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік2 27 Опубликовано: 3 февраля Рассказать Опубликовано: 3 февраля (изменено) 03.02.2026 в 18:05, MapeBo сказал: Ну мы не виноваты что вы в обиде после фей, мы не виноваты что вы не хотите найти общий язык , увы =( Я тоже не виноват. Она говорила ей есть 18! Пишу с Лукьяновского СИЗО Изменено 3 февраля пользователем Владік2 BoostedAnimal, MapeBo и scream666 3 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.