Перейти к публикации
K0ZAK

Розкол в UA ком'юніті. UAsquad vs Ukraine? O_o

Рекомендованные сообщения

03.02.2026 в 12:47, Мальта сказал:

Хто"Ви"?

Ви - це ти, Анатолік, Ерон і ще пару манкуртів

ти сам в це віриш?

Ти або доведи зворотнє, або вже не відкривай рота

В перший раз чось не вийшло. Спробую ще разок. 

Ти і твої друзі ще жодного разу по суті не відповіли і ти мені пишеш щось там про перший раз...мені просто було впадлу тобі відповідати на такі очевидні речі. Але зробив знижку на твої здібності, я вирішив таки накидати пару строк

image.png.50cf8c8fcfb5d41bafe169c95ff8598c.png

А за шо базар ? Шо не так по Альянсу? 
Да , согласен, значок Али не подходит к значку клана, немного в глаза бросается ,А в остальном ? 

Воины пиздячат на ру серваке(да-да, знаю щас скажут еu серв) , конвертируют деревянные на карточках ощада  
ШО ВЫ ХОТИТЕ ? 

Ну и например мне вчера в али чат та и в белый по дейли отвечали мовою , всё норм ) 

ЗАПОМНИТЕ ТИПЫ 
У вас горит не из-за зрад и тд - у вас горит что вы будете СОСАТЬ НА ДЕНТЕ потому что не хватает силы. У вас горит потому что пиксель не идёт. Если бы хотели комьюнити - давно бы что-то делали, но уже поздно. 

Перекладу , щоб мене зрозуміла і інша сторона , зрозуміли що я хочу довести
Толік правий, ТОЛІК, Толік правий, Толік , Дякую Толіку, СПІЛЬНОТА , Толік, ТОЛІК , ЗРАДИЛИ , ТОЛІК , Толік,НАС СТРИМУВАЛИ , ТОЛІК ТОЛІК ТОЛІК , КЛ 

Намагався використати всі діалектизми, що розуміє більшість спільноти вашого клану 

Франко,Моно,МакКофі - дай боже вам здоров'я і хай все буде добре. 0 негативу до більшості паків і сольних гравців) 

03.02.2026 в 14:19, Владік2 сказал:

Толік правий, ТОЛІК, Толік правий, Толік , Дякую Толіку, СПІЛЬНОТА , Толік, ТОЛІК , ЗРАДИЛИ , ТОЛІК , Толік,НАС СТРИМУВАЛИ , ТОЛІК ТОЛІК ТОЛІК , КЛ 

у тебе купа помилок в слові "манкурти"

03.02.2026 в 14:26, atoll13 сказал:

у тебе купа помилок в слові "манкурти"

Мне эти новые слова тяжело даются, не так давно в Али всё таки) 

03.02.2026 в 13:47, Мальта сказал:

ти сам в це віриш?

Ну лично я в это верю. За весь сезон не запкашил ни одного мембера клана Юкрейн(хотя пкашил всех, ну кроме олдов естественно, они хорошие), даже с макроса в стокато ни одного не выгнал, что бы руму занять. А вы ЭТО НЕ ЦЕНИТЕ??? 

29.01.2026 в 10:12, Владік сказав:

шкода,що не Петровська слобода з вишнею

Навіть не знаю ти биконув чи навпаки)

03.02.2026 в 13:51, Lishina сказал:

Ви - це ти, Анатолік, Ерон і ще пару манкуртів

Ти знаєш хто я? Моє відношення до подій на цьому серві/на попередніх? Як конкретно я себе веду/вів на серві по відношенню до тебе і твоїх сокланів? Якщо так - цікаво послухать. Розкажи будь ласка.
Те шо роблять інші пачки з мого клану - не моя відповідальність. Кожен з них має на свої вчинки свої причини, напевно.

Ти або доведи зворотнє, або вже не відкривай рота

Користуючись твоєю логікою - доведи, шо Укрейн щось робили не так. Саме доведи. Або не відкривай рот. Цікаво, як у тебе вийде. Ану.

мені просто було впадлу тобі відповідати на такі очевидні речі. Але зробив знижку на твої здібності, я вирішив таки накидати пару строк

В тєлєгє є стікєр, там де тіп протягує червоний лоунський нос і каже "у тєбя упало". Тут такого нема, то я просто клоуна їбану. Це сюр вообщє.

Изменено пользователем Мальта

image.png

30.01.2026 в 17:10, vladmakarrov сказав:

П.С. Единственный нормальный и сильный пак был - это Пак Барни, который давал файты и с которым было интересно драться, правда это давно было. Видимо уже не играют полным составом я хз. Ребятам уважение

Ми бились від сили 5 разів за весь сезон

03.02.2026 в 15:08, MrOMG сказал:

Ну лично я в это верю. За весь сезон не запкашил ни одного мембера клана Юкрейн(хотя пкашил всех, ну кроме олдов естественно, они хорошие), даже с макроса в стокато ни одного не выгнал, что бы руму занять. А вы ЭТО НЕ ЦЕНИТЕ??? 

Не буду тебе перепитувать хто "ви?", просто глянь мою відповідь твоєму другу вище.

Вірю тобі, шо особисто ти віриш. Але у вас не всі ведуть і вели себе так, як ти написав. Але багато хто обирає прикидатись вівцею яку  всі "просто так" обідили на фєйках.🤷‍♂️

image.png

03.02.2026 в 15:33, McCoffee сказал:

Навіть не знаю ти биконув чи навпаки)

Ні, як я вже писав неодноразово - з вами 0 стичок. 

Перше знайомство було в порталі де ви адекватно поділили спот і пояснили чому ви там фармите коло , без бруду і тд + потім колили коли пішли зі спота, щоб ми перейшли на кращий. Гідна поведінка дорослих людей) 

03.02.2026 в 14:19, Владік2 сказал:

А за шо базар ? Шо не так по Альянсу? 
Да , согласен, значок Али не подходит к значку клана, немного в глаза бросается ,А в остальном ? 

Воины пиздячат на ру серваке(да-да, знаю щас скажут еu серв) , конвертируют деревянные на карточках ощада  
ШО ВЫ ХОТИТЕ ? 

Ну и например мне вчера в али чат та и в белый по дейли отвечали мовою , всё норм ) 

ЗАПОМНИТЕ ТИПЫ 
У вас горит не из-за зрад и тд - у вас горит что вы будете СОСАТЬ НА ДЕНТЕ потому что не хватает силы. У вас горит потому что пиксель не идёт. Если бы хотели комьюнити - давно бы что-то делали, но уже поздно. 

Намагався використати всі діалектизми, що розуміє більшість спільноти вашого клану 

Франко,Моно,МакКофі - дай боже вам здоров'я і хай все буде добре. 0 негативу до більшості паків і сольних гравців) 

По факту. Толик спустил своего пса ерона, тот получил пизды на фейках, потом и сам толик лег спать, теперь обида что нет альянса. Вы в своем уме?)))))

03.02.2026 в 16:15, Мальта сказал:

Не буду тебе перепитувать хто "ви?", просто глянь мою відповідь твоєму другу вище.

Вірю тобі, шо особисто ти віриш. Але у вас не всі ведуть і вели себе так, як ти написав. Але багато хто обирає прикидатись вівцею яку  всі "просто так" обідили на фєйках.🤷‍♂️

Є приклад особисто у моєї паті.
Равніни. Рб в хатинці. Пак юкрейнів(от тільки не згадаю хто) пиздиться з варами, ми проходили мимо , не збирались забирати рб - помогли всих варів покласти , реснули когось з мемберів паті юкрейнів. 
Некст мув - паті юкрейн дає ту віледж(вирішили не розресуватись) ми б'ємо рб вже хвилини 3-4 , тіпи повертаються і починають нас класти на масухах(ну тільки тоді шось не вийшло ) 

Або в суботу хотів добити собі в рандомці в МІМІРІ блять 80 лвл на афк макросі - вгадай хто вбив мою рандомку ?) ерон3 засвітився пішов далі, потім прийшов гном(здається бодунчік) і розніс рандомку. ВДЕНЬ.МІМІР - шо ви там блять фулкой забули взагалі.

І тут можна не шукати правих чи винних 
100% ми когось так само уєбали і тема взагалі не про це. Задумайся - чому хтось між собою може порозумітись ,а хтось ні

І винний по факту 1(ну може 2 паки) які сіють розбрад нічого з себе не представляючи. І я можу казати це впевнено,адже стикався своєю майже фул КП ( вікно бард і джуд були) з їх майже фулкою(чи фулкою) де ми чесно перемогли. 

Тут і у нас виходе хуйня , що наче й можна було б щось налагоджувати але перевага віддається хейту, саме з чого у нас і сформувалась така культура. Я граю мабуть в самому токсичному паті але ЯКЩО ПАК ПІД ВАШИМ ТАГОМ АДЕКВАТНИЙ НІКОЛИ В ЖИТТІ НІХТО НЕ БУДЕ РОЗФЛАГАНИЙ. (таких паків виділили для себе 3-4 поки що, з іншими не перетинались) 

Грати коли є пару токсиків разом - неможливо) Ложка дьогтю засре шо хочеш 

При цьому акцентую увагу - навіть з "НИМИ" я намагався прийти до діалогу ) 

03.02.2026 в 16:29, Владік2 сказал:

чому хтось між собою може порозумітись ,а хтось ні

Бо хтось хоче порозумітись, а хтось на це не налаштований від початку.
І не в кожній ситуації одні і тіж тіпи в одній і тій же ролі. Уви.

image.png

03.02.2026 в 17:34, Мальта сказал:

Бо хтось хоче порозумітись, а хтось на це не налаштований від початку.
І не в кожній ситуації одні і тіж тіпи в одній і тій же ролі. Уви.

Ну мы не виноваты что вы в обиде после фей, мы не виноваты что вы не хотите найти общий язык , увы =(

03.02.2026 в 18:05, MapeBo сказал:

Ну мы не виноваты что вы в обиде после фей, мы не виноваты что вы не хотите найти общий язык , увы =(

Я тоже не виноват. Она говорила ей есть 18! 
Пишу с Лукьяновского СИЗО

Изменено пользователем Владік2

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...