Перейти к публикации
K0ZAK

Розкол в UA ком'юніті. UAsquad vs Ukraine? O_o

Рекомендованные сообщения

03.02.2026 в 14:40, Мальта сказал:

Користуючись твоєю логікою - доведи, шо Укрейн щось робили не так.

Дуже легко. Але!
Я тебе запитав, а ти мені запитанням на запитання. Так це не працює.
Дай відповідь за свої слова, потім я відповім на будь яке твоє питання.

А поки що я не бачу прогресу в твоїй голові.
19 сторінок задаєм в адресу клану Юкрейн 1 і ті самі питання, але вам нема що відповісти на них і тому мовчите.

image.png.50cf8c8fcfb5d41bafe169c95ff8598c.png

03.02.2026 в 14:40, Мальта сказал:

Ти знаєш хто я?

І забув відповісти. Ні, я не знаю хто ти. В тебе ж нік не вказаний на форумі.

03.02.2026 в 16:34, Мальта сказал:

Бо хтось хоче порозумітись

Та ми помітили)

On 1/31/2026 at 5:01 PM, iNem0 said:

хуясобі.... 20 років грі, а драми ще й досі. Красівчики!

пщ: якщо є місце в матьору пачку на ДД залечу. Вейл, якшо шо 😶‍🌫️
Пишіть в приват (тільки не до Толіка, походу він галімий штуцер)

Хелоу, ми шукаємо ВЛа в мілі пак, гоу к нам. Пак [Black Otamans] мій нік: CIPK0

03.02.2026 в 18:05, MapeBo сказал:

Ну мы не виноваты что вы в обиде после фей, мы не виноваты что вы не хотите найти общий язык , увы =(

Я не знаю, як все виглядає в твоїй голові. Но ми точно не "в обідє".
Щоб знайти спільну мову - її мають шукать дві сторони.

Изменено пользователем Мальта

image.png

03.02.2026 в 18:22, Lishina сказал:

Я тебе запитав, а ти мені запитанням на запитання. Так це не працює.

image.png.30230c99e2b58178cdddb5e0364c27cf.png

Почалось все з питання у відповідь на твердження. Чи нє?🥸
Поклацай по цитках, там же все має буть ясно. Чи ти за перебігом розмови не слідиш взагалі? 

03.02.2026 в 18:35, Lishina сказал:

Ні, я не знаю хто ти.

Тоді краще формулювання " а от вииииии..." мені не пиши будь ласка.

Щиро сподіваюсь побачити прогрес в твоїй голові

image.png

03.02.2026 в 18:42, Мальта сказал:

image.png.30230c99e2b58178cdddb5e0364c27cf.png

Почалось все з питання у відповідь на твердження. Чи нє?🥸
Поклацай по цитках, там же все має буть ясно. Чи ти за перебігом розмови не слідиш взагалі? 

Тоді краще формулювання " а от вииииии..." мені не пиши будь ласка.

Щиро сподіваюсь побачити прогрес в твоїй голові

Ти в цій темі з 2 сторінки. Але жодного змістовного повідомлення.
Хоча звинувачення такі були як раз від тебе

Тобі внатурі, по ходу, похуй на перебіг дискусії, я так розумію. Прям ну дуууже похуй+поєбать. Настіки похуй, шо ти плутаєшся в двох з половиною постах.

03.02.2026 в 20:07, Lishina сказал:

Ти в цій темі з 2 сторінки. Але жодного змістовного повідомлення.

Давай визначим, шо в твоєму розумінні " змістовне повідомлення"? Те, шо підтверджує твою точку зору?
І ще питання: чого ти думаєш шо твої дохуя змістовні?
Ноу офенс, просто намагаюсь розібратись, як у тебе в голові воно.

03.02.2026 в 20:07, Lishina сказал:

Хоча звинувачення такі були як раз від тебе

Скрін або цитату звинувачень. (ану-ану).

ЯКІ????!111 "такі?

image.png

04.02.2026 в 01:52, Мальта сказал:

Скрін або цитату звинувачень. (ану-ану).

image.thumb.png.bdc5752ea24bf8914ad1e43f0f7277eb.png

Ти шо блять, єбаторій?)

Спочатку ти пишеш, що ТС - безмістовна простиня, хоча там факти написані.
Але свою "аналітику" ти викатувати відмовився.
Зіслався пізніше на комент Донскора, але я його комент розкатав по стіні. Поставив запитання - ніхто з вашого клана не спроможний відповісти вже 20 сторінок

04.02.2026 в 11:30, Lishina сказал:

ТС - безмістовна простиня

Беззмістовна простиня і єсть. 

Де там звинувачення з мого боку хоч в чомусь?

І на шо відповідать? Якщо, шо  у тса шо у ваших пацанів, основна претензія - це обіди старі або нові.

Пожаліть ваші чувства? Так я пожалів - написав "не обіжайся".

Що ще ти від мене особисто чекаєш?

Будуть питання по суті - будем говорить. Але тіки у випадку, якщо ти будеш готовий слухать і чуть. А єслі тобі просто треба поплакать і шоб тобі сказали який ти бєднєнький і який ти самий хороший хлопчик в світі - то до мами, не до мене.

Изменено пользователем Мальта

image.png

(відразу зазначу на плач чи риготню - "Я бажаю успіху розколотим хлопцям, без підтексту, поважаю їх вибір і сподіваюсь що кайфанете від гри.")

Але дуже цікавий таймінг теми про розкол, а через день-два альянс на бумазі і в грі з соскаи. Типу "дорослого" муву з триманням відповідальноств за свої дії я тут не побачив, а бачу що щоб для подібної дії вам потрібне виправдання і стан жертви - через підараса Анатолія, який винен у всіх негараздах всієї ЮА комьюніті.

Типу, це все прикольно, але підсвічує "рівень розвитку" - розколотих хлопців та взагалі бажання розколотись.

П.С. цікаво подивитись на гру сосок на фаєрі некст сезон та потужність їх пивного колективу. Такі хлопці заслуговують дати бій біг вару, вони це вже показують наживо!

skill0789.png skill0787.png skill0785.png skill0762.png = skill1439.png    

04.02.2026 в 13:39, intelligence сказал:

Але дуже цікавий таймінг теми про розкол

таймінг теми простий, зразу після отої піздєлкі на пірамідах, де анатолій знову в білий чат писав шо він про нас думає.

04.02.2026 в 13:39, intelligence сказал:

(відразу зазначу на плач чи риготню - "Я бажаю успіху розколотим хлопцям, без підтексту, поважаю їх вибір і сподіваюсь що кайфанете від гри.")

Але дуже цікавий таймінг теми про розкол, а через день-два альянс на бумазі і в грі з соскаи. Типу "дорослого" муву з триманням відповідальноств за свої дії я тут не побачив, а бачу що щоб для подібної дії вам потрібне виправдання і стан жертви - через підараса Анатолія, який винен у всіх негараздах всієї ЮА комьюніті.

Типу, це все прикольно, але підсвічує "рівень розвитку" - розколотих хлопців та взагалі бажання розколотись.

П.С. цікаво подивитись на гру сосок на фаєрі некст сезон та потужність їх пивного колективу. Такі хлопці заслуговують дати бій біг вару, вони це вже показують наживо!

Єбать ти тіп. Харош.

Тему можна закривать.

image.png

On 2/4/2026 at 1:48 PM, atoll13 said:

таймінг теми простий, зразу після отої піздєлкі на пірамідах, де анатолій знову в білий чат писав шо він про нас думає.

пздц, шкодую що не вирізав ЮА сквадів кожен раз як вони "мамок любили" - воно ж так працює ну звісно!!! (у дітей чи ображених дівчаток)

П.С. (не шкодую 😇)

skill0789.png skill0787.png skill0785.png skill0762.png = skill1439.png    

04.02.2026 в 11:09, Мальта сказал:

Беззмістовна простиня і єсть. 

Де там звинувачення з мого боку хоч в чомусь?

І на шо відповідать? Якщо шо  у тса шо у ваших пацанів основна претензія - це обіди старі або нові.

Пожаліть ваші чувства? Так я пожалів - написав "не обіжайся".

Що ще ти від мене особисто чекаєш?

Будуть питання по суті - будем говорить. Але тіки у випадку, якщо ти будеш готовий слухать і чуть. А єслі тобі просто треба поплакать і шоб тобі сказали який ти бєднєнький і який ти самий хороший хлопчик в світі - то до мами, не до мене.

Питань по суті було багато, але на жодне ви не надали відповідь.

До старих питань можу додати тільки таке: як тобі налаштування Анатолія на алі?)

В ПП ПЛам писати та підбивати на бунт, норм?
image.png.d857b4ccbbfd62b9b18a4c12a8ed0711.png

І скинув же в ТГ всю переписку КЛів. @MapeBo @Anatolii_Ukraine та @Ledger
Але як я цю тему підняв - наш чат почистив. Цікаво щоб що? Там навіть нічого супер секретного не було.
Але пару скрінів є в кишенях. 
Презентую:

Не вийшло підняти бунт через мене. Але Толік і далі вірить в свою ідею, що Марево нам не пропонував рівний розподіл дропу і іде далі, на цей раз вже в загальний чат)
Взагалі не розуміючи, що справа то в основному не в дропі. 

image.png.25b53840048b0e3a9b033b3a685392ef.pngimage.png.d4ffed564788a74d4851853b7c5bef76.pngimage.png.766f2cb5543656d26da765229d0914f9.png

Вже після конфліктів на феях, я своєю пачкою все одно намагався допомогти, хоча могли просто постояти подивитись. Лише пару прикладів:
І прошу підмітити, відос з голосом. І не має там "пішли цім підарам поможем" чи ще щось таке. А то Толік накручує собі бігудєй що ми там погано ставимся до клану Юкрейн =)

І після цього нам мембери клану Юкрейн розповідають як ми не налаштовані були на нормальні стосунки з ними)

Юкрейни, ми досі налаштовані з вами на нормальні відносини. Але без парочки довбойобів включаючи Анатолія.
Якщо він сам не складає свої повноваження через такі зашквари, то заходьте в наш клан, хай там копирсається собі далі.
І бачиш @Anatolii_Ukraine, як я тобі і казав. Я ото не буду в особисті написувати людям, криса ти сутула. Я пишу відверто і відкрито. Як мужність знайдеш - то можеш тут по клаві постукати, але старайся гарно, не обісрись хоч тут.

Для того, щоб пост був максимально змістовним:

Деякі недоумки з клану Юкрейн звинувачували нас у виборі наших ал'янсів, але як допомагати іншим кланам - так вони перші.
Як допомгти на МВ5 ОП клану - так вони навіть кинули на призволящє захоплений замок Гейтів, наших найлютіших варів.
Як зробити ал'янс на МВ4 з Нордс Віндами - так це норм.
А нам не можна ні з ким окрім Юкрейну. 
Гангати нашу тему рекрутингу, збирати вічно на 1-2 паки більше на бійку, писати бруд та образи в білий чат, переманювати підло в ПП людей - це все Юкрейнам можна.
А відповісти на зворотні запитання - не має спроможності.

Де там форумні герої @franko @donskor @eron3 @glorytoUkraine
Шо з вами, чого скисли?

Ну і декілька коментарів від колишніх мемберів клану Юкрейн:

image.png

image.png

image.png

Изменено пользователем Lishina

04.02.2026 в 13:53, intelligence сказал:

пздц, шкодую що не вирізав ЮА сквадів кожен раз як вони "мамок любили" - воно ж так працює ну звісно!!! (у дітей чи ображених дівчаток)

П.С. (не шкодую 😇)

та бля бро, цьому рлі ніхто не здивований, у вашого КЛа тітул Your Nightmare(тіп в бв+8, який нахуй нічний жах, ідіот), авжеж він розкаже хто бічі і так далі. В цілому якщо вам подобається цей малолітній довбойоб то вай нот, як то кажуть))

В цілому дивує тільки що ви собі зробили міф про якихось там ображених дівчаток і так далі. Ображені дівчатка були на фейках. коли отримали пізди і покликали ще паків і знову отримали пізди, оце називається ображені дівчатка)))

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...