Перейти к публикации
K0ZAK

Розкол в UA ком'юніті. UAsquad vs Ukraine? O_o

Рекомендованные сообщения

28.01.2026 в 19:29, Akashy сказал:

Как с фул цц + 2е цц на старте, просрать людей так, что бы через 3 месяца в цц было 21 пати, и те не фуловые)

Если ты не в Украине - достаточно просто открыть гугл и посмотреть, что происходит с энергетикой в стране.
У меня гильдия 8 из 8 миф в этом сезоне шоша не смогла взять из-за блекаутов, просто не мог статик 20 тел собраться. Салхадара били 600 пулов.

Вибачаюсь що так по дибільному скріни залились, не так як я компонував у коментарі, але не можу вже нормально зробити.
Але там розбереться навіть даун

image.png.50cf8c8fcfb5d41bafe169c95ff8598c.png

04.02.2026 в 14:08, Solmyr сказал:

Если ты не в Украине - достаточно просто открыть гугл и посмотреть, что происходит с энергетикой в стране.
У меня гильдия 8 из 8 миф в этом сезоне шоша не смогла взять из-за блекаутов, просто не мог статик 20 тел собраться. Салхадара били 600 пулов.

1)я с Украины
2)я понял что ты про ВОВ пишешь
3)я не понял зачем ты меня тагнул
4)Если ты про кол-во людей сейчас, то к этому вопросов нету, я писал лишь про разницу в цц на старте мв 5 и на старте мв 6

04.02.2026 в 14:15, Lishina сказал:

Але там розбереться навіть даун

Мені мама багато раз говорила шо я не даун. А мама не могла говорить неправду. Думаю розберусь.

Поки читаю - якщо тобі не лінь - накидай мені в один пост всі питання, які тебе цікавлять. Я спробую відповісти на ті, що будуть за адресою.
Ну і як дочитаю, мб по посту щось накину туди ж.

image.png

04.02.2026 в 14:02, Lishina сказал:

Як допомгти на МВ5 ОП клану - так вони навіть кинули на призволящє захоплений замок Гейтів, наших найлютіших варів.
Як зробити ал'янс на МВ4 з Нордс Віндами - так це норм.
А нам не можна ні з ким окрім Юкрейну. 

База

@Lishina

Пост дочитав. Не знаю чи ти підбиваєш вопроси чи ще не прочитав даже. На пару годин пропадаю.

Як вернусь, якщо будуть вопроси - відповім на все за раз. Якщо нє - просто відпишу по посту.

image.png

Ану, хто тут мастєр спорта по історії мв5? Підкажіть пока, шо за осада була з пройобаним замком заради вона? Це який етап сєрва? Я так розумію після нг десь?

Изменено пользователем Мальта

image.png

04.02.2026 в 14:25, Мальта сказал:

Мені мама багато раз говорила шо я не даун. А мама не могла говорить неправду. Думаю розберусь.

Поки читаю - якщо тобі не лінь - накидай мені в один пост всі питання, які тебе цікавлять. Я спробую відповісти на ті, що будуть за адресою.
Ну і як дочитаю, мб по посту щось накину туди ж.

Мені тоже до речі , просто каже кожен раз шо я особливий і в 28 років досі живу в інтернаті ,а казали шо це чисто на канікули...

Ображені дівчатка кажуть що вони не ображені дівчатка і додають (200 скрінів доказу що хтось підерас) - тут все зрозуміло. 😆

skill0789.png skill0787.png skill0785.png skill0762.png = skill1439.png    

04.02.2026 в 17:16, intelligence сказал:

Ображені дівчатка кажуть що вони не ображені дівчатка і додають (200 скрінів доказу що хтось підерас) - тут все зрозуміло. 😆

Перші спроби переговорів про покращення відносин між спільнотами кланів

04.02.2026 в 17:17, Владік2 сказал:

Перші спроби переговорів про покращення відносин між спільнотами кланів

давай без маніпуляцій тут, хитрожопік

"я так хотіла покращити відносини, але якщо ти так кажеш то покращень не буде, бувай любий" 

04.02.2026 в 17:19, intelligence сказал:

давай без маніпуляцій тут, хитрожопік

Так нєжно сказав , дякую 

Але ж фактую, нє? 

04.02.2026 в 17:20, intelligence сказал:

"я так хотіла покращити відносини, але якщо ти так кажеш то покращень не буде, бувай любий" 

Блін , ще й "любий" , ну ти щас взагалі з козирів йдеш) 

04.02.2026 в 17:21, Владік2 сказал:

Так нєжно сказав , дякую 

Але ж фактую, нє? 

не фактуєш,

ось тобі пару фактажів вангажів як далі буде:
- соски всруться але зальють вам парочку хіро, за свій рахунок підлиз, щоб ви точно визжали від захвату і потужності
- можуть навіть овер дроп давати, якщо буде успішний засос + ПХ (офіційний не офіційний)
- відносини з Юкрейн не покращаться

Це все, тому ось цей плач що хтось поганий, ну рілі дитьо, зачілься і кайфуй від гри. Якщо є світло звісно.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...