Владік2 27 Опубликовано: 4 февраля Рассказать Опубликовано: 4 февраля 04.02.2026 в 17:29, intelligence сказал: не фактуєш, ось тобі пару фактажів вангажів як далі буде: - соски всруться але зальють вам парочку хіро, за свій рахунок підлиз, щоб ви точно визжали від захвату і потужності - можуть навіть овер дроп давати, якщо буде успішний засос + ПХ (офіційний не офіційний) - відносини з Юкрейн не покращаться Це все, тому ось цей плач що хтось поганий, ну рілі дитьо, зачілься і кайфуй від гри. Якщо є світло звісно. Друже, я кайфую від гри максимально і це є моя ціль А не сратись через якісь пікселі і тд) Якщо заллют - хочу шоб це був мій друг Маркус, до нього після цього має повернутись ерекція Коли(Якщо) буде час прочитай мої спічі , вони всі адресовані тільки до кількох пачок і загального підходу до менеджменту Я за здорову адекватну атмосферу, бо я сюди приходжу відпочини,а не сука пережити 1-10 сезон Кармеліти. Мене на роботі достатньо єбуть за проекти , тому тут воно мені не треба) І твій фактаж, до речі, цілком адекватно виглядає Я не плачу,що хтось поганий, а показую факт чому все так і по іншому вже бути не може) Плакав 2 раза : 1. Коли Маркус не взяв хіро фра 2. Коли на мв5 Маркус не взяв хіро дестра BoostedAnimal 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік2 27 Опубликовано: 4 февраля Рассказать Опубликовано: 4 февраля 04.02.2026 в 17:29, intelligence сказал: не фактуєш, ось тобі пару фактажів вангажів як далі буде: - соски всруться але зальють вам парочку хіро, за свій рахунок підлиз, щоб ви точно визжали від захвату і потужності - можуть навіть овер дроп давати, якщо буде успішний засос + ПХ (офіційний не офіційний) - відносини з Юкрейн не покращаться Це все, тому ось цей плач що хтось поганий, ну рілі дитьо, зачілься і кайфуй від гри. Якщо є світло звісно. Щодо дитьо - мені 12 , май повагу тоже, звертайся хочаб "чоловіче" BoostedAnimal 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LPf41nt 49 Опубликовано: 4 февраля Рассказать Опубликовано: 4 февраля 04.02.2026 в 17:16, intelligence сказал: Ображені дівчатка кажуть що вони не ображені дівчатка і додають (200 скрінів доказу що хтось підерас) - тут все зрозуміло. 😆 Цікаво ти на роботі так само відповідаєш начальнику, коли він показує що це був твій косяк і дає тобі пруфи?))) В будь якій ситуації коли ти обісрався, кажи що всі навколо дівчата ображені))) Lishina 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LPf41nt 49 Опубликовано: 4 февраля Рассказать Опубликовано: 4 февраля @Anatolii_Ukraine шо ти куколд поглядуєш тут))) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 63 Опубликовано: 4 февраля Рассказать Опубликовано: 4 февраля 04.02.2026 в 17:59, Владік2 сказал: Щодо дитьо - мені 12 , май повагу тоже, звертайся хочаб "чоловіче" ну сорян Владік = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
intelligence 63 Опубликовано: 4 февраля Рассказать Опубликовано: 4 февраля 04.02.2026 в 19:12, LPf41nt сказал: @Anatolii_Ukraine шо ти куколд поглядуєш тут))) твій рівень травми в дитинстві і образи на весь світ (аля: "поганому танцівнику щось заважає") рівно доводять мої слова про неадекватний негатив в сторону нашого клану, з першого дня цього сезону. То можливо випадок на кентах це вивільнення негативних емоцій від вашого хейту, попри бажання грати разом ? Можливо можливо, але ж то не суть, бо хід зроблений і треба якось виправдати "присмак чогось". Ти навіть не думаєш своєю башкою, що хтось може так само написати твоєму лідеру чи тобі, але так не робить. Дівка ображена. Бувай. = Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LPf41nt 49 Опубликовано: 4 февраля Рассказать Опубликовано: 4 февраля 04.02.2026 в 19:59, intelligence сказал: твій рівень травми в дитинстві і образи на весь світ (аля: "поганому танцівнику щось заважає") рівно доводять мої слова про неадекватний негатив в сторону нашого клану, з першого дня цього сезону. То можливо випадок на кентах це вивільнення негативних емоцій від вашого хейту, попри бажання грати разом ? Можливо можливо, але ж то не суть, бо хід зроблений і треба якось виправдати "присмак чогось". Ти навіть не думаєш своєю башкою, що хтось може так само написати твоєму лідеру чи тобі, але так не робить. Дівка ображена. Бувай. В мене немає негативу до вашого клану, в мене є негатив до конкретних людей в ньому зі зрозумілих на то причин. Моєму КЛу ти не можеш написати, що він куколд, бо він відповідав у цій темі. А твій це тупо куколд, зайшов, подивився, зрозумів що немає чого відповісти, покуколдив і пішов. Your Nightmare в бв сеті блядь. Бувай🤣 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lishina 13 Опубликовано: 4 февраля Рассказать Опубликовано: 4 февраля 04.02.2026 в 14:09, Мальта сказал: Ану, хто тут мастєр спорта по історії мв5? Підкажіть пока, шо за осада була з пройобаним замком заради вона? Це який етап сєрва? Я так розумію після нг десь? Це до нового року було Ми (ал'янсом КоФ) захоплюємо замок Гейтів, їбемось за це 1,5 години, все іде добре і за 15 хв до кінця осади Толік знімає всіх своїх на поміч ВОНу і ми звісно програємо ласт файт і Гейти повертають замок собі. Толік мені казав вже що він жалкує про цей мув. І я не вважаю нічого прям такого поганого в тому що він шукав з кимось дружніх відносин.... Але нащо нас цькувати за такі ал'янси, коли робили так само? Та і на МВ4 був ал'янс з НордсВінд. І нормально для клану Юкрейн було. Та і зараз періодично Анатолій домовляється з варами не бити один одного, аби залетіти за контентом. І навіть в цьому я не звинувачую. А кажу що не треба до нас лізти, коли за контентом ідемо ми. А по суті мого великого повідомлення ти писав що розпишеш, але цього не сталось) Не здивований Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
donskor 152 Опубликовано: 5 февраля Рассказать Опубликовано: 5 февраля 04.02.2026 в 14:02, Lishina сказав: Де там форумні герої не викупив чому до мене негатив) я шо хотів відповів, людей поцитував, 0 образ написав в результаті якась лисина мене тегає і дойобує) тобі вже 30 разів тут написали: діяти по ситуації і душити один сайд з іншим сайдом варів - норм грати сам знаєш з ким в одному алі - для мене абсолютно !норм atoll13 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Harmonize 6 Опубликовано: 5 февраля Рассказать Опубликовано: 5 февраля з МВ 4 люди починають розуміти хто такий гетьман сивочолий і що там за секта....... Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік2 27 Опубликовано: 5 февраля Рассказать Опубликовано: 5 февраля 05.02.2026 в 09:27, donskor сказал: не викупив чому до мене негатив) я шо хотів відповів, людей поцитував, 0 образ написав в результаті якась лисина мене тегає і дойобує) тобі вже 30 разів тут написали: діяти по ситуації і душити один сайд з іншим сайдом варів - норм грати сам знаєш з ким в одному алі - для мене абсолютно !норм Як каже мій тюремний досвід - якщо ти вже законтачився, то їси пробитой ложкой. І яка різниця чи ви разок(два-три-шістьнадцять) законтачились чи ми в алі - ЛОЖКА ОДНА Й ТА САМА , це якщо виходячи з вашої логіки. Тому пред'являйте за що завгодно, але тільки не за це Взагалі оці приколи в онлайн грі - це сюр. Честь і гордість захищають геть не тут. Це лише формування якоїсь відмінності. Ви споживаєте те що є , граєте там де є, читаєте телеграм канали які є. Ось де корінь друже) Як писав мені вище Мальта - "шо ти тут маніпулюєш, хитрожопік" - тобі теж підхоже. І я це пишу без негативу. І без лисини - в мене шевелюра єбаньошся. Я прям вірю, що всі ми колись зіграємо разом але тільки коли запанує здорова атмосфера і грамотний біг вар менеджмент. Раніше не розумів коли хейтять людину шо він шось не так робе, а зараз поняв чому. Також розумію чому люди,що пішли не повертаються і зрозумів навіть Ферзів від яких у вас епілиптичні припадки(єслі шо з ними не спілкуюсь і дізнався про них 4 дня назад). (А це я 2 дня пограв дейлі+ 2 смачно отсосаних КМа) Тому щиро бажаю спільноті знайти спільне рішення і стати сильним сайдом в біг варі АЛЕ - необхідно тренувати менеджмент , записатись на якісь курси по Лінейдж2 і тд ,адже тверезо ,закопавши топор війни зараз, ми будемо зергом в мід варі,а не учасником біг вару) Кроки які я для цього бачу : 1. Перегляд умов співпраці(розподіл дропу на рівні сили пачок Алі,а не у розрізі клану + окремий бюджет під соло гравців які отримають винагороду за витрачений час, що в свою чергу буде заохоченням до об'єднання в партійну гру) - без людей ми ніхто і знецінення спойлера на КМі це залупа, він стане ким треба , якщо зрозуміє що він там де треба 2. Вирішення контрів в ТС + кік людей які не знаходять(не хочуть) порозуміння 3. Реорганізація правил , мають бути прозорі ,а не переписуватись в залежності від ситуації і дій любімчиков Ну і звісно я дуже слабо в себе вірю, бо амбіції вище загальної цілі) ГЛ , пішов шось попрацюю трохи MrOMG, BoostedAnimal, _Pashtet_ и 1 другой 3 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
donskor 152 Опубликовано: 5 февраля Рассказать Опубликовано: 5 февраля 05.02.2026 в 10:09, Владік2 сказав: "шо ти тут маніпулюєш, хитрожопік" - тобі теж підхоже. чим це мені підхоже?) в мене є позиція, в мене є особиста думка щодо того шо відбувається. свої тези я писав десь на початках, і трошки в середині тобі так норм, мені не норм. яка в тебе\вас мотивація змінити мою думку?) - перехантити? нахуй воно мені не треба, мені простіше в л2 не грати взагалі, ніж .. ну ти зроз - якийсь алі мірняк і тд? та я глобально не проти, аби люди обсудили все шо не нрав і грались - впасти на коліна з вибаченнями? та хуй там, по ділу було шо було НА МОЮ ОСОБИСТУ думку) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Vladlow 43 Опубликовано: 5 февраля Рассказать Опубликовано: 5 февраля Бачу тягне до заборів всіх хто виходе з КоФ 😀 Сармат, тепер Марево) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LPf41nt 49 Опубликовано: 5 февраля Рассказать Опубликовано: 5 февраля (изменено) 05.02.2026 в 11:34, donskor сказал: свої тези я писав десь на початках вирішив освіжити пам'ять: 28.01.2026 в 23:29, donskor сказал: 8 а тепер короночка, яку ви розганяєте: тоді рлив не Толя)) Та шо ж блядь таке, і тут Толя куколд))))))) Изменено 5 февраля пользователем LPf41nt donskor 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
KAJlADIN 31 Опубликовано: 5 февраля Рассказать Опубликовано: 5 февраля ykraina sosala ves' server,gde vi tam stoyali i kogo dvigali xz:DD Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.