Перейти к публикации
K0ZAK

Розкол в UA ком'юніті. UAsquad vs Ukraine? O_o

Рекомендованные сообщения

04.02.2026 в 17:29, intelligence сказал:

не фактуєш,

ось тобі пару фактажів вангажів як далі буде:
- соски всруться але зальють вам парочку хіро, за свій рахунок підлиз, щоб ви точно визжали від захвату і потужності
- можуть навіть овер дроп давати, якщо буде успішний засос + ПХ (офіційний не офіційний)
- відносини з Юкрейн не покращаться

Це все, тому ось цей плач що хтось поганий, ну рілі дитьо, зачілься і кайфуй від гри. Якщо є світло звісно.

Друже, я кайфую від гри максимально і це є моя ціль 

А не сратись через якісь пікселі і тд) 

Якщо заллют - хочу шоб це був мій друг Маркус, до нього після цього має повернутись ерекція 

Коли(Якщо) буде час прочитай мої спічі , вони всі адресовані тільки до кількох пачок і загального підходу до менеджменту

Я за здорову адекватну атмосферу, бо я сюди приходжу відпочини,а не сука пережити 1-10 сезон Кармеліти. Мене на роботі достатньо єбуть за проекти , тому тут воно мені не треба) 

І твій фактаж, до речі, цілком адекватно виглядає 

Я не плачу,що хтось поганий, а показую факт чому все так і по іншому вже бути не може) 

Плакав 2 раза : 
1. Коли Маркус не взяв хіро фра 
2. Коли на мв5 Маркус не взяв хіро дестра 

04.02.2026 в 17:29, intelligence сказал:

не фактуєш,

ось тобі пару фактажів вангажів як далі буде:
- соски всруться але зальють вам парочку хіро, за свій рахунок підлиз, щоб ви точно визжали від захвату і потужності
- можуть навіть овер дроп давати, якщо буде успішний засос + ПХ (офіційний не офіційний)
- відносини з Юкрейн не покращаться

Це все, тому ось цей плач що хтось поганий, ну рілі дитьо, зачілься і кайфуй від гри. Якщо є світло звісно.

Щодо дитьо - мені 12 , май повагу тоже, звертайся хочаб "чоловіче" 

04.02.2026 в 17:16, intelligence сказал:

Ображені дівчатка кажуть що вони не ображені дівчатка і додають (200 скрінів доказу що хтось підерас) - тут все зрозуміло. 😆

Цікаво ти на роботі так само відповідаєш начальнику, коли він показує що це був твій косяк і дає тобі пруфи?)))

В будь якій ситуації коли ти обісрався, кажи що всі навколо дівчата ображені)))

04.02.2026 в 17:59, Владік2 сказал:

Щодо дитьо - мені 12 , май повагу тоже, звертайся хочаб "чоловіче" 

ну сорян Владік

skill0789.png skill0787.png skill0785.png skill0762.png = skill1439.png    

04.02.2026 в 19:12, LPf41nt сказал:

@Anatolii_Ukraine шо ти куколд поглядуєш тут)))

image.png.4ff12b1312503cddf2c406538d6f6cae.png

твій рівень травми в дитинстві і образи на весь світ (аля: "поганому танцівнику щось заважає") рівно доводять мої слова про неадекватний негатив в сторону нашого клану, з першого дня цього сезону.

То можливо випадок на кентах це вивільнення негативних емоцій від вашого хейту, попри бажання грати разом ?

Можливо можливо, але ж то не суть, бо хід зроблений і треба якось виправдати "присмак чогось".

Ти навіть не думаєш своєю башкою, що хтось може так само написати твоєму лідеру чи тобі, але так не робить. Дівка ображена. Бувай.

skill0789.png skill0787.png skill0785.png skill0762.png = skill1439.png    

04.02.2026 в 19:59, intelligence сказал:

image.png.4ff12b1312503cddf2c406538d6f6cae.png

твій рівень травми в дитинстві і образи на весь світ (аля: "поганому танцівнику щось заважає") рівно доводять мої слова про неадекватний негатив в сторону нашого клану, з першого дня цього сезону.

То можливо випадок на кентах це вивільнення негативних емоцій від вашого хейту, попри бажання грати разом ?

Можливо можливо, але ж то не суть, бо хід зроблений і треба якось виправдати "присмак чогось".

Ти навіть не думаєш своєю башкою, що хтось може так само написати твоєму лідеру чи тобі, але так не робить. Дівка ображена. Бувай.

В мене немає негативу до вашого клану, в мене є негатив до конкретних людей в ньому зі зрозумілих на то причин.

Моєму КЛу ти не можеш написати, що він куколд, бо він відповідав у цій темі. А твій це тупо куколд, зайшов, подивився, зрозумів що немає чого відповісти, покуколдив і пішов. Your Nightmare в бв сеті блядь.

Бувай🤣

04.02.2026 в 14:09, Мальта сказал:

Ану, хто тут мастєр спорта по історії мв5? Підкажіть пока, шо за осада була з пройобаним замком заради вона? Це який етап сєрва? Я так розумію після нг десь?

Це до нового року було
Ми (ал'янсом КоФ) захоплюємо замок Гейтів, їбемось за це 1,5 години, все іде добре і за 15 хв до кінця осади Толік знімає всіх своїх на поміч ВОНу і ми звісно програємо ласт файт і Гейти повертають замок собі.
Толік мені казав вже що він жалкує про цей мув. І я не вважаю нічого прям такого поганого в тому що він шукав з кимось дружніх відносин....

Але нащо нас цькувати за такі ал'янси, коли робили так само?

Та і на МВ4 був ал'янс з НордсВінд. І нормально для клану Юкрейн було.
Та і зараз періодично Анатолій домовляється з варами не бити один одного, аби залетіти за контентом.
І навіть в цьому я не звинувачую. А кажу що не треба до нас лізти, коли за контентом ідемо ми.

А по суті мого великого повідомлення ти писав що розпишеш, але цього не сталось) Не здивований

image.png.50cf8c8fcfb5d41bafe169c95ff8598c.png

04.02.2026 в 14:02, Lishina сказав:

Де там форумні герої

не викупив чому до мене негатив)
я шо хотів відповів, людей поцитував, 0 образ написав

в результаті якась лисина мене тегає і дойобує) тобі вже 30 разів тут написали: діяти по ситуації і душити один сайд з іншим сайдом варів - норм 
грати сам знаєш з ким в одному алі - для мене абсолютно !норм

05.02.2026 в 09:27, donskor сказал:

не викупив чому до мене негатив)
я шо хотів відповів, людей поцитував, 0 образ написав

в результаті якась лисина мене тегає і дойобує) тобі вже 30 разів тут написали: діяти по ситуації і душити один сайд з іншим сайдом варів - норм 
грати сам знаєш з ким в одному алі - для мене абсолютно !норм

Як каже мій тюремний досвід - якщо ти вже законтачився, то їси пробитой ложкой. І яка різниця чи ви разок(два-три-шістьнадцять) законтачились чи ми в алі - ЛОЖКА ОДНА Й ТА САМА , це якщо виходячи з вашої логіки.

Тому пред'являйте за що завгодно, але тільки не за це

Взагалі оці приколи в онлайн грі - це сюр. Честь і гордість захищають геть не тут. Це лише формування якоїсь відмінності. Ви споживаєте те що є , граєте там де є, читаєте телеграм канали які є. Ось де корінь друже) 

Як писав мені вище Мальта - "шо ти тут маніпулюєш, хитрожопік" - тобі теж підхоже. І я це пишу без негативу. І без лисини - в мене шевелюра єбаньошся. 

Я прям вірю, що всі ми колись зіграємо разом але тільки коли запанує здорова атмосфера і грамотний біг вар менеджмент. Раніше не розумів коли хейтять людину шо він шось не так робе, а зараз поняв чому. Також розумію чому люди,що пішли не повертаються і зрозумів навіть Ферзів від яких у вас епілиптичні припадки(єслі шо з ними не спілкуюсь і дізнався про них 4 дня назад). (А це я 2 дня пограв дейлі+ 2 смачно отсосаних КМа) 

Тому щиро бажаю спільноті знайти спільне рішення і стати сильним сайдом в біг варі АЛЕ - необхідно тренувати менеджмент , записатись на якісь курси по Лінейдж2 і тд ,адже тверезо ,закопавши топор війни зараз, ми будемо зергом в мід варі,а не учасником біг вару) 

Кроки які я для цього бачу : 
1. Перегляд умов співпраці(розподіл дропу на рівні сили пачок Алі,а не у розрізі клану + окремий бюджет під соло гравців які отримають винагороду за витрачений час, що в свою чергу буде заохоченням до об'єднання в партійну гру) - без людей ми ніхто і знецінення спойлера на КМі це залупа, він стане ким треба , якщо зрозуміє що він там де треба
2. Вирішення контрів в ТС + кік людей які не знаходять(не хочуть) порозуміння 
3. Реорганізація правил , мають бути прозорі ,а не переписуватись в залежності від ситуації і дій любімчиков

Ну і звісно я дуже слабо в себе вірю, бо амбіції вище загальної цілі) 

ГЛ , пішов шось попрацюю трохи

05.02.2026 в 10:09, Владік2 сказав:

"шо ти тут маніпулюєш, хитрожопік" - тобі теж підхоже.

чим це мені підхоже?)
в мене є позиція, в мене є особиста думка щодо того шо відбувається. свої тези я писав десь на початках, і трошки в середині
тобі так норм, мені не норм. яка в тебе\вас мотивація змінити мою думку?)
- перехантити? нахуй воно мені не треба, мені простіше в л2 не грати взагалі, ніж .. ну ти зроз
- якийсь алі мірняк і тд? та я глобально не проти, аби люди обсудили все шо не нрав і грались
- впасти на коліна з вибаченнями? та хуй там, по ділу було шо було НА МОЮ ОСОБИСТУ думку)

05.02.2026 в 11:34, donskor сказал:

свої тези я писав десь на початках

вирішив освіжити пам'ять:

28.01.2026 в 23:29, donskor сказал:

8 а тепер короночка, яку ви розганяєте:
image.png.3210cdb0eca2f3581c01b5a38ad37253.png
тоді рлив не Толя))

Та шо ж блядь таке, і тут Толя куколд)))))))

Изменено пользователем LPf41nt

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...