Okoharo 9 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 05.02.2026 в 22:28, Lishina сказал: Нормально дрались в мимире. Зачем вы Ирок то позвали? Ірки дефають юкрейнів в мімірі на 80+ левелі. Не повірив би, як би не бачив на власні очі. thehlyboost и Мальта 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lishina 13 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 06.02.2026 в 06:58, Okoharo сказал: Ірки дефають юкрейнів в мімірі на 80+ левелі. Не повірив би, як би не бачив на власні очі. Таке життя бентежне Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
BlackShadow 418 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 06.02.2026 в 07:58, Okoharo сказав: Ірки дефають юкрейнів в мімірі на 80+ левелі. Не повірив би, як би не бачив на власні очі. Шукають нових друзів в алі MrOMG и Lishina 2 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік2 27 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 06.02.2026 в 02:42, Мальта сказал: Ану, сонце, гортай тему і читай уважно. Чи Мальта тобі це писав?😁 Шось аж воланув в голос трохи. Не той-во. Сказав розпишу - значить розпишу. Киць, може й сплутав , не сердчай Я ж не написав нічого поганого , не кидайся тіки на мене Сьогодні п'ятниця - в мене біополе слабке. Асцидент в блізніце... LPf41nt, BoostedAnimal и Мальта 2 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
EgoTySe 49 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 06.02.2026 в 06:58, Okoharo сказал: Ірки дефають юкрейнів в мімірі на 80+ левелі. Не повірив би, як би не бачив на власні очі. В тебе явно проблеми з очима хлопче якщо ти не бачив як ми з ними перестрілювались Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 06.02.2026 в 10:54, Владік2 сказал: Киць, може й сплутав , не сердчай Ок, но враховуючи твій тюремний досвід, звертайся до мене " чоловіче" :D MrOMG и Владік2 2 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
donskor 152 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля (изменено) 05.02.2026 в 12:57, Lishina сказав: Бля, оприділися, я тебе прошу 😅 і шо тобі не зрозуміло? мені простіше не грати в гру взагалі, ніж грати з людьми не з європи Изменено 6 февраля пользователем donskor Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
donskor 152 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 05.02.2026 в 13:30, Владік2 сказав: Дивись, міняти чиюсь думку чи впливати на неї - я тут мінус. Просто висловив свою. Чому "хитрожопік" - об'єднатись це одне , алі це інше. Маніпуляція. - когось хантити я не казав - алі мірняк - це чисто моя пропозиція похуй як воно і шо - впасти з вибаченнями - та де я таке писав? Я пишу про адекватний діалог , де сторони мають знайти рішення Але по факту особисто мені це не треба) ну так тоді в нас думки щодо майбутнього сходяться) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Okoharo 9 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля (изменено) 06.02.2026 в 11:40, EgoTySe сказал: В тебе явно проблеми з очима хлопче якщо ти не бачив як ми з ними перестрілювались Це ті самі проблеми, як і з тим, що соски ретагнулись в юасквад, чи інші? Чи ці самі проблеми з тим, шо нас соски дефали ще з вотера? Изменено 6 февраля пользователем Okoharo Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
EgoTySe 49 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля (изменено) 06.02.2026 в 14:29, Okoharo сказал: Це ті самі проблеми, як і з тим, що соски ретагнулись в юасквад, чи інші? Чи ці самі проблеми з тим, шо нас соски дефали ще з вотера? Ти написав про одну ситуацію яка була вчора, я тобі відповів по даній ситуації. Так що можу сказати, не видавай бажане за дійсне! Изменено 6 февраля пользователем EgoTySe Помилка Okoharo 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік2 27 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 06.02.2026 в 14:09, Мальта сказал: Ок, но враховуючи твій тюремний досвід, звертайся до мене " чоловіче" :D Фух, хоть хтось уважно читає Але ж я не міг просто так лишити "сонечко" Мальта 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік2 27 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 06.02.2026 в 15:11, donskor сказал: ну так тоді в нас думки щодо майбутнього сходяться) хз Космонавтом хотів стать, а переписуюсь на форумі про картінки на моніторі Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lishina 13 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 05.02.2026 в 08:27, donskor сказал: грати сам знаєш з ким в одному алі - для мене абсолютно !норм 06.02.2026 в 14:10, donskor сказал: і шо тобі не зрозуміло? мені простіше не грати в гру взагалі, ніж грати з людьми не з європи Перечитай свої повідомлення чи я хз) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля (изменено) 29.01.2026 в 10:58, Владік сказал: Смотри 1. От беспорядочный половых связей меня дефает только мой ВИЧ 2. Филс дал комментарий как его кикнули с клана за такой базар в теме рекрутинга ТОП 1 Клана по Харьковской области UASquad , зайди там с пруфами как филс написал ему шо он ГАД Не полінувався і глянув. Згоден. На скріних видно як потужно філс карає орешнікового тітульщіка і нещадно виганяє його з клану, пріговарівая " ти нє протів, єслі я твоєго чара кікну, а то мнє нєудобниє вопроси задают?". Одразу видно шо чєл - твьордая рука. А ще видно його істинне відношення до ситуації і обставин. Нормальний новий друг, парні. з.і. - До речі, хтось знає, це з України тіп? Бо єслі так - то це взагалі пізда.. Изменено 6 февраля пользователем Мальта Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 06.02.2026 в 18:13, Lishina сказал: Перечитай свої повідомлення чи я хз) Дядька, у вас, скоріш за все - дискомунікація. Якщо я все вірно розумію - донскор так чи інакше дотичний до програмування, або, якщо не дотичний - то як мінімум в курсі як там все влаштоване. І ще він, якщо я вірно розумію, подумав шо ти тоже в курсі. А ти напевно не в курсі. В цьом і запутка. А саме : В яваскрипті, можливо і в інших мовах програмування, знак оклику перед деякими операторами означає заперечення. А імєнно: норм = норм, !норм = не норм. Тепер, якщо ти з новимі знаніямі перечитаєш його повідомлення - твої питання мають відпасти. Не дякуй😘 donskor 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.