Lishina 13 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля (изменено) 06.02.2026 в 18:07, Мальта сказал: Дядька, у вас, скоріш за все - дискомунікація. Якщо я все вірно розумію - донскор так чи інакше дотичний до програмування, або, якщо не дотичний - то як мінімум в курсі як там все влаштоване. І ще він, якщо я вірно розумію, подумав шо ти тоже в курсі. А ти напевно не в курсі. В цьом і запутка. А саме : В яваскрипті, можливо і в інших мовах програмування, знак оклику перед деякими операторами означає заперечення. А імєнно: норм = норм, !норм = не норм. Тепер, якщо ти з новимі знаніямі перечитаєш його повідомлення - твої питання мають відпасти. Не дякуй😘 Бля, ну давайте ще китайською відповідати лол Але дякую за роз'яснення Изменено 6 февраля пользователем Lishina Мальта и MrOMG 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lishina 13 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 06.02.2026 в 18:01, Мальта сказал: Не полінувався і глянув. Згоден. На скріних видно як потужно філс карає орешнікового тітульщіка і нещадно виганяє його з клану, пріговарівая " ти нє протів, єслі я твоєго чара кікну, а то мнє нєудобниє вопроси задают?". Одразу видно шо чєл - твьордая рука. А ще видно його істинне відношення до ситуації і обставин. Нормальний новий друг, парні. з.і. - До речі, хтось знає, це з України тіп? Бо єслі так - то це взагалі пізда.. Не перекручуй. Він достатньо твердо поставив йому запитання. А коли отримав відповідь що на персонажі вже не він, тоді спитав про кік. При чому кікнув його не дочекавшись відповіді. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля І так... На мій.. превеликий жаль, робити мультицитати з різних сторінок теми, уви, немає можливості. А це значить шо? Правильно - доведеться писать кілька постів. Нравиця воно мені? - Нєт. Але шо делать? Правильно - нічо. тому - хєр, як то кажуть, ві гоу. з.і. - Шановні адміни, єслі ви це читаєте, зробіть будь ласка можливість мультицитатить з різних сторінок, якщо це технічно можливо. Дякую. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля (изменено) 04.02.2026 в 14:02, Lishina сказал: До старих питань можу додати тільки таке: як тобі налаштування Анатолія на алі?) В ПП ПЛам писати та підбивати на бунт, норм? Ну давай по порядку. Твій поінт я розумію : Анатолій злодій переманює людей шоб вкрась у марева особовий склад. Вірно? Скріни єсть, базару 0. Але питання: Давай прикинем, теоретично, таке (зараз без персоналій, кланів і т.д. Вигаданий всесвіт ніяк не пов'язаний з нашим): Наприклад: У КЛа №1 є підстави вважати, що КЛ №2(без звинувачень, подвійного дна і т.д.) не довів своїм пакам фул інфу із якихось своїх міркувань . КЛ№1 же не знає зміст перемовин чужої плки, вірно? І просто хоче переконатись, чи у плів інфа та сама, яку кли обговорювали між собою? Може таке бути? Зміст скрінів цю версію ніяк не заперечує, вірно? Чи версія хуйня - КЛ№1 точно, 146% злодєй? 04.02.2026 в 14:02, Lishina сказал: Як допомгти на МВ5 ОП клану - так вони навіть кинули на призволящє захоплений замок Гейтів, наших найлютіших варів. Далі. Мв5, облоги. Я трохи тут навів справочки, в тому числі і від тебе. Ось яку інфу маю я. Виправляй мене, єслі шо. Була осада, була допомога вону, був пройобаний замок вірно. Але. Диспозиція: Останні облоги перед новорічними "канікулами". Хто без замку - той сосе лапу місяць. Наш альянс воює з зєргачьом омл,ккк,гейти + у них в "друзьях" клани поменше. І він, Вон, каже " го ви мені поможете з ореном, а я не буду зєргу допомагать вас душить(а альянсу на той момент норм душно). На шо Кли погоджуються. При чому, я мб помиляюсь, но вон домовляється не особисто з Толею, Маревом, Леджером а з кимсь з потних паків ОС, Юкрейн і буквально за 20-30 хв до облог, тому Мареву не встигли довести інфу. ( Чо паки домовляюлися з іншими кланами через голову своїх клів, і при цьому не були виїбані і висушені для мене тоже загадка, але то справа минулого. Кстаті всі вони зараз, якщо я не помиляюсь, в сосках. Ваші нові друзья). Тим не менш - Толя і Леджер погодились, і після того, як вон всю облогу не приходив ( виконав свою частину, як би) перед кінцем облог написав, типу го на орен. І шоб алі не віглядало брехунами-єбанатами Толя і Леджер погодились шо треба робить свою частину. Леджер лишився, як я розумію, а Толя погнав. ТАк, проїбали замок з твінів, але алі залишилось при замках на місяць. Там там проблема таймсінгу була. Просто не фарт. Не знаю, чого це зараз для вас люта зрада, якщо Марево довели всю інфуі пояснили мув. Так пост фактум бо вчасно не встигли, але він кінець кінцем все знав і, на хвилиночку, САМ погодився з доцільністю. ПОПРАВТЕ МЕНЕ ЄСЛІ Я ПОМИЛЯЮСЬ. То чого зараз це використовується як претензія 0 для мене загадка. 04.02.2026 в 14:02, Lishina сказал: Як зробити ал'янс на МВ4 з Нордс Віндами - так це норм. Я на мв 4 не грав. Я тут з мв 5. АЛЕ: Я навів справочки. І вродє, фул мв 4 наше (і тоді ще ваше) алі фул серв воювало з зєргом сарматом + ккк. А в кінці Сармат впітав в усю цю кашу ще НорсВіндів ( і тут логіка мені підказує, що ми грали не з ними а проти них) і сєр остаточно заболотився. Поправляй, якщо я помиляюсь. А я осьо пока додаю посилання на відосік з тих часів, єслі я все вірно розумію. https://www.youtube.com/watch?v=CP10of11k0Q Кому ліниво все дивитись, таймкод 5:32 - там норсвінди+ сармат траять кастувати наш замок. 04.02.2026 в 14:02, Lishina сказал: Ну і декілька коментарів від колишніх мемберів клану Юкрейн: Ти додаєш пости колишніх членів Юкрейн, які підтверджують твій поінт. Але не додаєш ті, які його спростовують. В таку дискусію я не граю. 04.02.2026 в 14:02, Lishina сказал: збирати вічно на 1-2 паки більше на бійку Пропоную взаємно скіпнуть цей пункт, бо завжди є драки де більше нас і де більше вас. В гц вас було більше, в відосі який ви самі форсите в цій темі , на феях, вас було більше і т.д. Я вцілому проти суперечок кого було більше, бо фактично це завжди качєлі. Хуйня заради хуйні. 04.02.2026 в 14:02, Lishina сказал: писати бруд та образи в білий чат Я особисто в білий чат не воюю, і вважаю це зайвим. Але тут грішок у обох сторін. В тому числі, ДО РЕЧІ, і у топікстартера. Фу бля, я заманався - піздєц. ОБ'ЯВЛЯЮ КІНЕЦЬ ПЕРШОЇ ЧАСТИНИ. Чуток пізніше накидаю ще. Пока поправляйте. Изменено 6 февраля пользователем Мальта donskor 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 06.02.2026 в 19:45, Lishina сказал: Не перекручуй. Якщо тобі не ліниво - закинь сюди скріни. Для повноти картини, так сказать. Хулі там перекручувать. Там все видно. 06.02.2026 в 19:45, Lishina сказал: Він достатньо твердо поставив йому запитання. Я хз чи ти скріни читав, чи тобі їх зміст переказували. Я наприклад - читав.Тому сорямба - просто ржу з формулювання. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля Доберу джуда, до речі. Чоловіка або женщіну, хто ще хоче грати в гру і не боїться битись. Прайм 20:00-00:00. Войс ТС, таг - Ukraine. Lucifer_UA 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
donskor 152 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 06.02.2026 в 19:07, Мальта сказав: Дядька, у вас, скоріш за все - дискомунікація. Якщо я все вірно розумію - донскор так чи інакше дотичний до програмування, або, якщо не дотичний - то як мінімум в курсі як там все влаштоване. І ще він, якщо я вірно розумію, подумав шо ти тоже в курсі. А ти напевно не в курсі. В цьом і запутка. А саме : В яваскрипті, можливо і в інших мовах програмування, знак оклику перед деякими операторами означає заперечення. А імєнно: норм = норм, !норм = не норм. Тепер, якщо ти з новимі знаніямі перечитаєш його повідомлення - твої питання мають відпасти. Не дякуй😘 Єба внатурє, дякую а то я сиджу і не відсікаю шо чел пише і шо в ньго не сходиться))))) Мальта 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
atoll13 211 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 06.02.2026 в 19:49, Мальта сказал: І так... На мій.. превеликий жаль, робити мультицитати з різних сторінок теми, уви, немає можливості. робиш цитату на стрінці, а потім просто копіюєш куди тобі потрібно. 06.02.2026 в 20:46, Мальта сказал: Я особисто в білий чат не воюю, і вважаю це зайвим. Але тут грішок у обох сторін. люто плюсую, сам взагалі вважаю шо шось окрім gg wp в чат то слабкість. Мальта 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
MapeBo 59 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля (изменено) 06.02.2026 в 20:46, Мальта сказал: Давай прикинем, теоретично, таке (зараз без персоналій, кланів і т.д. Вигаданий всесвіт ніяк не пов'язаний з нашим): Наприклад: У КЛа №1 є підстави вважати, що КЛ №2(без звинувачень, подвійного дна і т.д.) не довів своїм пакам фул інфу із якихось своїх міркувань . КЛ№1 же не знає зміст перемовин чужої плки, вірно? І просто хоче переконатись, чи у плів інфа та сама, яку кли обговорювали між собою? Всегда отвечал на все вопросы , если ума не хватает спросить лично , то ненужно кого то в чем то переубеждать . и позориться в очередной раз. Уже руку протягиваешь , но нет , нужно еще раз опозориться , что б с него посмеялись в очередной раз. Он там сидит что то думает , делает выводы , потом это все вливает вам , а вы хаваете и бегаете орете на каждом шагу эти тезисы. А все очень просто , он просто no balls... мог бы прямо задать вопрос , и получил бы ответ... Изменено 6 февраля пользователем MapeBo Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
MapeBo 59 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля (изменено) 06.02.2026 в 20:46, Мальта сказал: І просто хоче переконатись, чи у плів інфа та сама, яку кли обговорювали між собою? Он просто думает что его еще кто то серьезно воспринимает , а на деле нужно просто что б каждый ПЛ сейчас зашел и написал то что думает о нем , что б он уже там успокоился Изменено 6 февраля пользователем MapeBo Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
iDizzyy 7 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля (изменено) Ля який треш тут у пості звісно... Всі тут розказують, розкажу і я чому не граю і не буду грати з Толіком. Прийшов на мв4 сольником, потім в лоу пак - погрався в Юкрейнах подумав окей прикольно норм, норм хлопці, прикольне ком'юніті, не зрозуміло чого Леджер та ЮаСквади у всіх в чатах/говорилках/глобалі **араси - але я сольник тому пофіг. Не забуду ці круті муви не першому ак з ціллю покласти леджера та матнею в його бік, або кланові ганги на паскуду Леджера на діно, аби піднасрати з Толею во главі. Прийшов на мв5 вже в стронг пачку, де пл прям молився на Толю... Вже розумів що вислови про Леджера та ЮаСквадів це норма для українського комьюніті.... Гралися гралися, тягнули в топ-5 на епіках та й в дейлі не відставали - але вже постійні мутки на ЮаСквадів, що вони такі сякі притрушені і взагалі мають молитися що їх взяли в алі, ок. Ну про вічний мут та мат на Леджера від ПЛів клану ака (я не йду на епіки, бо я на закені інстовому)... З появою Вона з'явилась взагалі якась дика параноя у Толі, більша тільки була до Сармата напевно, або Ферзів)) Типу засосатись з *сусідами* заради дропу ок, а коли хтось інший таке робить - то він блізкій (потім це вже трансформувалось в манкурта). Ситуація з Ферзями взагалі пісня - щоб тут не лялякали, але глобал перший тиждень, особливо від Толі, був переповнений ферзями та які вони погані)) Більшість паків, після Ферзів, повиходили в окремий сайд. Були розмови Пантери про те щоб робити нормальні муви, файти - на що Толя ревно кричав та благав всі паки не вестись на це, але марно. І ось звісно кульмінація - наша пачка вирішує після мержу виходити з клану, залишитись друзями і все таке... Толя неодноразово заходив на канал і говорив з нами, пропонував умови, дізнавався. Особливо це було весело коли пл пішов на перекур, а Толя в тиху від нього типу "ну давайте залишайтесь". На виході звісно - одразу після ліву наша пачка стали блізкімі, ***, манкуртами та всіма іншими. Хоча пачка хотіла одного - не стояти без вару та флагу на пірамідках в 3 паки та вбиватись в пк, як це потім і було. На мв6 не граю і не грав, спостерігаю за серверами. Про якісь факти - я думаю всі знають ті речі, про які говорять. Ба більше - можна просто порахувати кількість неймів паків у клані у порівнянні з мв4 та мв6, де хто зараз грає та чому, і все стане зрозуміло. Від сильного та норм лідера не втікають у інші сайди, особливо коли виганяють з тг каналу, а потім "блізкіє на мв6 будуть проситись вернутись", думаючи що ніхто це не бачить))) Головне питання - якщо робити засос з *сусідами*, грати з *сусідами*в одному клані (а таке на мв5 було регулярно), та навіть тагати *сусідські* паки на мв4 то є ок для CoF, А якщо це роблять інші люди, то вони вороги/блізкіє/манкурти, навіть якщо зробили великий вклад в клан? p.s. Алемар то звісно гівнюк і вів себе так, але до нього хоч є повага за чітку позицію, він хоча б не закривав очі на все те, що інші тут виправдовують Изменено 6 февраля пользователем iDizzyy MapeBo и scream666 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 06.02.2026 в 21:31, MapeBo сказал: Всегда отвечал на все вопросы Дядь, та зачілься. Я ж написав - без персоналій, звинувачень і т.д. Тут же поінт не в тому шо з тобою шось не так ілі шо ти злодій і миша. А в тому, що одна і та ж подія може виглядати з двох боків, трохи по різному. І коли є який-ніякий конфлікт - кожен дивиться зі своєї сторони, але не хоче подивитись з іншої ( або не зацікавлений). Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік2 27 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 06.02.2026 в 19:01, Мальта сказал: Не полінувався і глянув. Згоден. На скріних видно як потужно філс карає орешнікового тітульщіка і нещадно виганяє його з клану, пріговарівая " ти нє протів, єслі я твоєго чара кікну, а то мнє нєудобниє вопроси задают?". Одразу видно шо чєл - твьордая рука. А ще видно його істинне відношення до ситуації і обставин. Нормальний новий друг, парні. з.і. - До речі, хтось знає, це з України тіп? Бо єслі так - то це взагалі пізда.. Он с Чехословакии Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля (изменено) 06.02.2026 в 21:49, iDizzyy сказал: Більшість паків Більшість, крім конкретно пака IQr, це ще один? 06.02.2026 в 21:49, iDizzyy сказал: благав всі паки не вестись на це, алемарно(😁) За сьогодні, напевно, найбільший рофл. Звідки в тебе така інфа, якщо не секрет? Був в плці? Бо я, наприклад, був, і такого не пам'ятаю. 06.02.2026 в 21:49, iDizzyy сказал: наша пачка По описаній тобою диспозиції, про кого мова я знаю. Якісний пак, сильний. Це правда. Але все ж нагадай будь ласка, куди вони подались/де зараз грають? Просто щоб тут було, для контексту 06.02.2026 в 21:49, iDizzyy сказал: порахувати кількість неймів паків у клані у порівнянні з мв4 та мв6, де хто зараз грає та чому Якщо маєш об'єктивну інфу - дай будь ласка. Без рофлу. Мені було б цікаво знати. 06.02.2026 в 21:49, iDizzyy сказал: грати з руснею в одному клані (а таке на мв5 було регулярно) Нагадай будь ласка, хто на мв5 був вв клані з Росії? Тут ну дуууже цікаво. Изменено 6 февраля пользователем Мальта Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля (изменено) 06.02.2026 в 22:16, Владік2 сказал: Он с Чехословакии Громадянин Чехословакії, вірно? Изменено 6 февраля пользователем Мальта Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.