iDizzyy 7 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 06.02.2026 в 22:30, Мальта сказал: Більшість, крім конкретно пака IQr, це ще один? Мій пак, ти ж зрозумів з якого паку, як ти кажеш. Пантера. Мало? 06.02.2026 в 22:30, Мальта сказал: За сьогодні, напевно, найбільший рофл. Звідки в тебе така інфа, якщо не секрет? Був в плці? Бо я, наприклад, був, і такого не пам'ятаю. Погано що не пам'ятаєш) 06.02.2026 в 22:30, Мальта сказал: По описаній тобою диспозиції, про кого мова я знаю. Якісний пак, сильний. Це правда. Але все ж нагадай будь ласка, куди вони подались/де зараз грають? Просто щоб тут було, для контексту На старті були у найбільшого ворога Толі, як мінімум більшість паку. Як зараз та як інші не знаю, не граю на цьому серві та не слідкую. Та що про паки говорити - цілий клан від Толі втік, та половина пачок ОС, щоб не чути Толю) 06.02.2026 в 22:30, Мальта сказал: Якщо маєш об'єктивну інфу - дай будь ласка. Без рофлу. Мені було б цікаво знати. На початку як мінімум 3 пачки вже назвав. Якщо покопатись можу знайти більше неймів паків. Але тобі тут чітко вже писали - старт мв-5 було більше цц, зараз? 06.02.2026 в 22:30, Мальта сказал: Нагадай будь ласка, хто на мв5 був вв клані з Росії? Тут ну дуууже цікаво. на мв5 зустрічав в пачках окремих мемберів, і кіки були. По нікам вже не згадаю, але пачки не цурались добиратись. На мв4 ціла пачка була) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля (изменено) 06.02.2026 в 22:42, iDizzyy сказал: Мій пак, ти ж зрозумів з якого паку, як ти кажеш. Пантера. Мало? Ітого Ікур,Ви, пантера. Якщо мій рівень математики мене не підводить - то це три. Якщо так - виходить, раз більшість, крім самого Ікура лівнули, то більшість - це 2. Якщо так - виходить, що Клан Юкрейн на мв5 - це три пачки, одна з яких Толямба. Все вірно? До речі, чого ти не хочеш назвать свою пачку? Шо за конспірація? 06.02.2026 в 22:42, iDizzyy сказал: Погано що не пам'ятаєш) Тим не менш, звідки у тебе інфа, ти так і не сказав. Із очевидного, мб від твого ж пла? Але тут є шанс, шо варіки " як було" і "як ти знаєш" можуть відрізнятись. Но офенс ні до тебе ні до Хьюджа. 06.02.2026 в 22:42, iDizzyy сказал: На старті були у найбільшого ворога Толі Дядь, шось ти загадками якимись говориш 06.02.2026 в 22:42, iDizzyy сказал: цілий клан від Толі втік Це отой, якого більшість? 06.02.2026 в 22:42, iDizzyy сказал: старт мв-5 було більше цц, зараз? Я мав на увазі, хто де грає та чому, цікаво. За кількість цц на старті я не знаю. Точніше не пам'ятаю точих цифр бо був не в темі. Мв5 Я стартував десятим у кєнта. Ми пачку почали збирати тиждень на 8й-10й сєрва. Тож тут я готовий повірити тобі на слово. Хоч і не знаю, чи на стільки істотна різниця в алі цц тоді і зараз шоб робить з цього інфопривід. 06.02.2026 в 22:42, iDizzyy сказал: на мв5 зустрічав в пачках окремих мемберів, і кіки були. По нікам вже не згадаю, але пачки не цурались добиратись. Так були ж кіки? І в яких пачках? Я розумію, шо ти навряд вчив їх напам'ять. Тут питання більше риторичне. Просто цікаво чи ці паки, що добирали з Росії, ще в клані? Моя ставка - шо нє. 06.02.2026 в 22:42, iDizzyy сказал: На мв4 ціла пачка була) За мв4 не знаю, але таку історію чув, і навіть бачив якийсь відос. Якщо було - то тут да. Дали в штангу. Але, на скіки я бачу зараз - висновки зробили. Изменено 6 февраля пользователем Мальта Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lishina 13 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 06.02.2026 в 19:46, Мальта сказал: І просто хоче переконатись, чи у плів інфа та сама, яку кли обговорювали між собою? Може таке бути? Зміст скрінів цю версію ніяк не заперечує, вірно? Чи версія хуйня - КЛ№1 точно, 146% злодєй? Він не має на це право, не важливо навіть які в нього думки були чи домисли. Інший клан - не його справи. А то у нас тут 1 розумник вже поліз до сусідів розказувати як вони не так живуть.... 06.02.2026 в 19:46, Мальта сказал: Не знаю, чого це зараз для вас люта зрада Для мене це не зрада. Я просто привів приклад, коли Толя соснувся з інтернаціональним кланом і для нього це було ок. Коли соснулись ми - це вже зрада. Ще раз. Коли Толя = не зрада. Коли Марево = зрада. 06.02.2026 в 19:46, Мальта сказал: логіка мені підказує, що ми грали не з ними а проти них Так ти це в КЛа спитай, був алі з НодсВінд, чи ні) Те що був файти проти них не може виключити алі до\після цього 06.02.2026 в 19:46, Мальта сказал: Я особисто в білий чат не воюю, і вважаю це зайвим. Але тут грішок у обох сторін. В тому числі, ДО РЕЧІ, і у топікстартера. Покажи по мені будь ласка скрін з образами в білий чат у сторону клану Юкрейн Ну і в цілому. Ти відрізняєш рядового мембера клану від Клан Лідера ітіть колотіть) Коли КЛ кричить в чат таку хуйню - це просто крінж. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
iDizzyy 7 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля (изменено) 06.02.2026 в 23:05, Мальта сказал: Ітого Ікур,Ви, пантера. Дивись, я говорю від свого імені, і ти сам сказав що знаєш що мова йде про пак Хуге. Ти також знаєш, де він зараз грає. І який клан вийшов та куди також знаєш - це прямо написано в назві треду. Тому я не розумію, до чого ці ігри в “уточни цифру” і “назви ще”. Тим паче, що ти вже не раз сам писав: “я не знаю”, “я не бачив”, “я не грав”, “я не слідкую”. Мова про те, що якщо ти з Толею - то можна все, навіть *сусіди* в паку, навіть *сусідські*паки в клану, навіть засоси с *сусідами*. А якщо ти проти - то ти навіть в чисто укр клані "манкурт/блізкій", бо поруч з тобой пробігав тіп з не таким тітулом. Це не про ком’юніті, а про подвійні стандарти. Изменено 6 февраля пользователем iDizzyy Lishina и LPf41nt 2 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля (изменено) 06.02.2026 в 23:10, Lishina сказал: Він не має на це право Безвідносно персоналій - хто це вирішує, на твою думку? 06.02.2026 в 23:10, Lishina сказал: Я просто привів приклад, коли Толя соснувся з інтернаціональним кланом і для нього це було ок. Коли соснулись ми - це вже зрада. Добре шо ти за це сказав. У Мене питання особисто до тебе. І я не хочу тебе заїбать, но мені цікава твоя думка( без хуйні, чесно). Я зараз напишу 2 пунктіка. А ти мені - своє відношення по ним. 06.02.2026 в 23:10, Lishina сказал: Так ти це в КЛа спитай, був алі з НодсВінд, чи ні) Те що був файти проти них не може виключити алі до\після цього Так я і питав. Я ж не зря уточнив - що навів справочки. По цьому пункту - ти помиляєшся. Перевіряй свою інфу. 06.02.2026 в 23:10, Lishina сказал: Покажи по мені будь ласка скрін з образами в білий чат у сторону клану Юкрейн Кльово, що ти спитав тоже. На жаль - скріна у мене нема. (Я собі і думать не думав, шо прийматиму участь у оцій хуйні, типу "а давай скрін", "на, а тепер ти давай скрін"). Але в другій частині свого полотна, трохи попізже , я з тобою поділюся вже своїм досвідом. І у нас ще буде можливість конкретно за це почірікать. 06.02.2026 в 23:10, Lishina сказал: Ну і в цілому. Ти відрізняєш рядового мембера клану від Клан Лідера ітіть колотіть) Канєш. Те шо відповідальність і значення КЛа як фігури в рази більше ніж у рядового бійця - тут 100%. Изменено 6 февраля пользователем Мальта Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля (изменено) 06.02.2026 в 23:20, iDizzyy сказал: Тому я не розумію, до чого ці ігри в “уточни цифру” і “назви ще”. Це пагано якраз. Я тому і пишу те- шо пишу. Бо ти на загал пишеш "більшість розбіглась, аррряяяя", а по факту виходить шо там 2 пака. І то тих, що лівнули з особистих причин (або зі специфічних). Це сміх - з однієї сторони, і їбана печаль похожа на тупорилу емоційну маніпуляцію - з іншої. Но офенс. 06.02.2026 в 23:20, iDizzyy сказал: поруч з тобой пробігав тіп з не таким тітулом Але він не "поруч пробігав". Чєл, на клі на хвилиночку, стверджує публічно на велику кількістю людей, шо у нас з тим-то і тим-то уважно. А по факту "мнє задают нєудобниє вопроси". І на рахунок "не з таким тітулом" - якщо ти сам наш мальчік, знаходишся в Україні або маєш там близьких/родичів і пишеш мені "ой, падумаєш тітул", то мені щиро прикро. Пізда як прикро. Изменено 6 февраля пользователем Мальта Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 06.02.2026 в 23:23, Мальта сказал: Я зараз напишу 2 пунктіка. А ти мені - своє відношення по ним. Бля я спішив і проїбався і пункти не написав. Всуну в другу частину полотна. @Lishina Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lishina 13 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 06.02.2026 в 22:23, Мальта сказал: хто це вирішує, на твою думку? Не зрозумів питання, бо це вирішує логіка. Ніхто не має права лізти перевіряти "а чи вірно той живе та доносить інфу своїм мемберам". Це НЕ ЙОГО справа. Не його. Тут нема про що думати чи сперечатись. Хай розбирається зі своїм кланом, а не лізе до чужих мемберів. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lishina 13 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 06.02.2026 в 22:20, iDizzyy сказал: Дивись, я говорю від свого імені, і ти сам сказав що знаєш що мова йде про пак Хуге. Ти також знаєш, де він зараз грає. І який клан вийшов та куди також знаєш - це прямо написано в назві треду. Тому я не розумію, до чого ці ігри в “уточни цифру” і “назви ще”. Тим паче, що ти вже не раз сам писав: “я не знаю”, “я не бачив”, “я не грав”, “я не слідкую”. Мова про те, що якщо ти з Толею - то можна все, навіть *сусіди* в паку, навіть *сусідські*паки в клану, навіть засоси с *сусідами*. А якщо ти проти - то ти навіть в чисто укр клані "манкурт/блізкій", бо поруч з тобой пробігав тіп з не таким тітулом. Це не про ком’юніті, а про подвійні стандарти. Не вистачає реакції "аплодую стоячи" Хлопак просто намагається переграти на словах, не розуміючи що тут про факти, а не про "доїбатись до кожного слова" Ну і так, запрошуємо манкрутів до себе, хулі ви десь тиняєтесь 😁 iDizzyy и MapeBo 2 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lishina 13 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 06.02.2026 в 22:31, Мальта сказал: Бля я спішив і проїбався і пункти не написав. Всуну в другу частину полотна. @Lishina та я так і подумав. Не встиг всунути 😅 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
iDizzyy 7 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля Чуваче, видихай) Якщо це емоційна маніпуляція - то чого ти тут розпинаєшся на 26 сторінок, а твої соклани лізуть (як я зрозумів) у треди інших кланів? Якщо в клані все ок - то сидіть, перемагайте та моліться на верховного лідера сучасності. Хлопці українці з ЮаСквад, Сосок, Пікселів, Іреале та інших кланів передадуть вам привіт Lucifer_UA, Мальта, scream666 и 1 другой 2 2 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 06.02.2026 в 23:32, Lishina сказал: Ніхто не має права На цю тему, шоб ми довго не обсасували поділюсь наступною думкою: Ніхто не має права варішувати хто на шо має право. Будь хто - може дозволити собі будь що, що вважає за потрібне - у випадку, якщо він готовий прийняти за свій вчинок відповідальність. Lishina 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
NoIQ 16 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля @Мальта Ти адекватний (з небагатьох з клану Юкрейн) тому маю декілька питань: Чого ти так топиш за Толіка ? В чому сенс ? Бо ти один хто залишився тут розписувати. Я не кажу іти в сквади або ще кудась просто цікава твоя думка. Ну і скажи чи правильно КЛ поступив з сольніком який перший сезон на МВ і міг б стати норм ігроком клану на інших сезонах ? (я про свій пост - ). Просто цікаво твоя думка - бо інші мембери клану уже висказалися... Дякую Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 06.02.2026 в 23:35, Lishina сказал: переграти на словах, не розуміючи що тут про факти, а не про "доїбатись до кожного слова" В сенсі? Так я доїбався до папри слів про більшість, і виявилось шо факти не дуже то й факти? Чи нє? Чи шо? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
atoll13 211 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 06.02.2026 в 23:05, Мальта сказал: Ітого Ікур,Ви, пантера. Якщо мій рівень математики мене не підводить - то це три. 06.02.2026 в 23:30, Мальта сказал: а по факту виходить шо там 2 пака ті ж Winx (пак спочатку Фока потім Акаши), Лакідевіл (я тільки хз чи посеред сезону вони пішли чи після) В той же роад-ту-мерж паків 5 лівнуло якщо я не помиляюсь. 06.02.2026 в 23:10, Lishina сказал: Ще раз. Коли Толя = не зрада. Коли Марево = зрада. та да. Банальний приклад, годину тому піздились в гц з гейтами, нам в спину в'їхав ерончік, так "пабрацкі". А манкурти в його/їх розумінні ми. Ну буває. Lishina 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.