iDizzyy 7 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 06.02.2026 в 23:42, atoll13 сказал: ті ж Winx (пак спочатку Фока потім Акаши), Лакідевіл (я тільки хз чи посеред сезону вони пішли чи після) В той же роад-ту-мерж паків 5 лівнуло якщо я не помиляюсь. ЛакіДевіл наскільки пам'ятаю лівнули ще на мв4 в ОСи спочатку, а потім звідти подалі в пікселя. Але то не точно, чутки не більше, особисто не знайомий з ними. Хз чого так, хз хз... Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
atoll13 211 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 06.02.2026 в 23:45, iDizzyy сказал: ЛакіДевіл наскільки пам'ятаю лівнули ще на мв4 в ОСи спочатку, а потім звідти подалі в пікселя. Але то не точно, чутки не більше, особисто не знайомий з ними. Хз чого так, хз хз... ХЗ коли саме вони лівнули, подивився - станом на середину лютого вони були в юкрейнах найшов відосік з гвг за чергу на дроп iDizzyy 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля (изменено) 06.02.2026 в 23:39, NoIQ сказал: Ти адекватний Як і будь-яка інша оціночна думка, критерії адекватності - це доволі суб'єктивна штучка. Але прймається. Спасіба😘 06.02.2026 в 23:39, NoIQ сказал: Чого ти так топиш за Толіка ? Найбільш забавна штучка в тому - шо за всю тему і всі мої повідомлення, яких да, можливо трохи задохуя, я ні разу плотно за Толю не топив. У крайньому випадку - не мав такої інтенції. Якщо не ліниво, пробіжись по повідомленням - там ніде нема "Толя, вперьод!". У мене є сформована думка про Анатолія, заснована на досвіді спілкування останніх пару років, + декількох епізодів різної довжини з астерки. Він про неї в курсі в повному обсязі. Но тут я пишу не шоб її винести на загал, це точно. Тим більше шо він мене не просив. От якщо напише "Мальта, ану єбани на форум мою характєрістіку" - ото я накатаю😁 Можливо. Я можу припустити,.. Що дехто з авторів в цій темі має до Толі особисті емоційні почуття. ( Я тут не засуджую. Все можу зрозуміти. Це гра про соціалку. У людей або виходить порозумітись, або нє). І можливо, хтось має на меті заєбать даже його. Тоже, "з богом", як то кажуть... І тому, коли я пишу щось, проти конкретних тезісів, людям здається - шо я дефаю Толю. Хоч я просто звертаю увагу на їх (тезісів) недосконалість. Не більше не менше. Простий приклад - "більшість клану пішла, арряя". Тому про мою топку за Толямбу - тут в штангу. Але я обіцяю, шо якщо або коли я захочу за нього імєнно притопить - я напишу " Рукі прочь от Толіка". Обіцяю. Вуалювать не буду. 06.02.2026 в 23:39, NoIQ сказал: В чому сенс ? Бо ти один хто залишився тут розписувати. Я не кажу іти в сквади або ще кудась просто цікава твоя думка. У мене сіла снаряга на інтернеті. Ки*встар - дирява шляпа. Може купить водафон, формулу1,німбус 2000, а генератор на вишку - не може. А моб інет не тягне ні лінягу, ні Арену. То я графоманю тут. Скорочую час. + я щиро переконаний, що від цієї конфліктної хуйні Українській банді-команді не стає краще, і цього могло не буть. Але для цього багато кому треба було напрягти батони. І не тіки Толяну (рукі прочь от Толіка). Я знаю, що багато хто, включаючи мене, намагався, але цього виявилось недостатньо. Но я думаю, шо ми і цього дракона заборем тоже рано чи пізно. Бо ще одна з причин " нахуя" - поки я бачу( або як мінімум, мені здається), що є ще тіпи, з ким можна і є сенс "почірікать за жизнь". 06.02.2026 в 23:39, NoIQ сказал: Ну і скажи чи правильно КЛ поступив з сольніком який перший сезон на МВ і міг б стати норм ігроком клану на інших сезонах ? (я про свій пост - Дивись. Я читав цей пост. Я не буду, якщо ти не проти, дуже детально його розбирать, бо я за сьогоні трохи підзаєбався, щиро кажучи. Але пройдусь по основним текйам. В загальному про те як налаштовані справи в пачці ( інсти, одягання і т.д.). Тут у кожного колективу своя модель, я вдаватись в такі подробиці не буду, бо паків багато, варіантів також. Кожен обирає що йомупасує. Кінець кінцем, якщо я залітаю в пачку/ клан і бачу, що мені не подобається - я або приймаю як є, або колю, щоб шось змінити, або відгороджую себе від обставин, які мене не влаштовують. В даному випадку ліваю. Що ти і зробив в принципі. Тут нема шо обговорювать. Єдине питання куди лівать? Можна залишитись в клані, просто знайти інший колектив. Або іти в інший клан. У мене, наприклад, грає воїн, який стартував пару раз з іншими пачками в нашому ж клані. З якихось причин там справа не пішла, він попав до нас. Якщо я вірно розумію останній наш з ним зворотній зв'язок - воїн задоволений. До тебе я не маю питань. Хоч з клану лівнув, но пішов, на той момент, в юа клан. Та і вступав від початку теж в юа. Можу тіки краба дать. Далі. Там іде частина де дуже багато про вікна-хуїкна + ерон напав на соло пачку. Значить, одразу за ерона. Знаю шо багато у кого на нього стоїть горить, але в історії з рандомкою - не можу його осудить даже безвідносно правил. Якщо пачці з клану, такого як наш ( маю на увазі, який конкурує з іншими) треба спот на якій рандомка( даже єслі там епізодично наш кєнтік/кєнтіки) то пачка цей спот бере. І кєнтіки мають віднестись до цього з розумінням( це не завжди просто, особливо, якщо довго не грав, або не мав досвіду конкуретнтної кланової гри, або мав, но обмежений такий досвід). Ліняга (тим більше конкурентна її частина) така гра де ти стоїш на тому споті, який можеш задефать. Крапка. По вікнам. Я думаю основний замик в твоїй ситуації - це те, що ти новий гравець, і розбиратись довго де чиї твіни не завжди є час, а іноді просто не реально. А твіни, яких не кікнули( чи шо там) могли буть чувака, якого знають особисто і точно знають шо це саме твіни і саме того чувака. Так, не справедливо. так неприємно. І мені б на твоєму місці було б. Чи макався б я шоб щось довести і чи горів би в твоїй ситуації - я не знаю. В цілому, на мій погляд, з правилами потрібно шось робить. А імєнно - плотно їх переїбать і зменшить кількість обтікаємих штук, які можна натягувать на глобус. Бо якщо я розумію вони - правила, доволі давно були видумані і вже пора їх освіжить. Там ще писав хтось тобі у відповідь. Типу шукав паті, будучи на денті. Прикидався шо нема світла і т.д. Якщо це правда - я б, на твоєму місці так не робив. А просто сказав би, шо сорямба, парні. глбб. Бачив шо там много хто возбудився на історію про " твоя справа виконувать команди і т.д." Моя оцінка наступна: Якщо дивитись на суть - все правильно, не засуджую. Якщо Я приходжу в клан/пачку моя задача як мембера - виконувать роль, на яку я вписався. По формі, можу погодитись - залупа. Написано канєшно некрасиво. Є над чим працювать з комунікацією. В загальному так. 06.02.2026 в 23:39, NoIQ сказал: Дякую 🤝 Изменено 6 февраля пользователем Мальта Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля Братух. Ну я хз шо тобі порадить. Читай уважно, і рахуй уважно. Там всьо чьотко. 06.02.2026 в 23:42, atoll13 сказал: ті ж Winx (пак спочатку Фока потім Акаши), Лакідевіл (я тільки хз чи посеред сезону вони пішли чи після) В той же роад-ту-мерж паків 5 лівнуло якщо я не помиляюсь. За акашу пам'ятаю такого. Ок накинь і там і там +1. Це все одно далеко від більшості. Та і причина їх ліву ніяк не пов'язана з паком Ікра. За лакідевіла - він хіба не в ОС був? Так якась кількість ліванула - але то ж не фул паки Юкрейн? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля 06.02.2026 в 23:45, iDizzyy сказал: ЛакіДевіл наскільки пам'ятаю лівнули ще на мв4 в ОСи спочатку, а потім звідти подалі в пікселя. Але то не точно, чутки не більше, особисто не знайомий з ними. Хз чого так, хз хз... Якщо я вірно викупаю, про кого мова, вони на мв 5 з осів(?) точно хз, перейшли в ртм(?). Їх на хб дефав спочатку вон потім пантера. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 6 февраля Рассказать Опубликовано: 6 февраля Бля, забув. 06.02.2026 в 23:42, atoll13 сказал: анальний приклад, годину тому піздились в гц з гейтами, нам в спину в'їхав ерончік, так "пабрацкі". А манкурти в його/їх розумінні ми. Ну буває. Враховуючи наш з тобою досвід з цього сєрва і обставини які конкретно зараз склалися - тебе цей епізод дивує? Раз уже ми про такі прикольчіки заговорили. Точно така історія була у нас з вами в гц. Нас 3 паки, вас 4. Ми охраняєм портспот, ви охраняєте гнома. Нам зайзжають в спину гейти, ми починаєм їх бить - ви в'їзжаєте. Був епізод? Я тобі за нього непред'являю. З об'єктивних причин. Вже тоді багато чого пішло по пизді. То зачєм ти зараз викатуєш оце?( Ну, то єсть, тобі не заборонено канєш. Но який сенс, якщо ВЖЕ склались замєсові обставини і причина таких випадків хоч в вашому виконанні, хоч нашому, вже і так більш ніж зрозуміла?). Шоб шо? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lishina 13 Опубликовано: 7 февраля Рассказать Опубликовано: 7 февраля 06.02.2026 в 22:31, Мальта сказал: Бля я спішив і проїбався і пункти не написав. Всуну в другу частину полотна. @Lishina втомився чекати Надобраніч Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vladmakarrov 57 Опубликовано: 7 февраля Рассказать Опубликовано: 7 февраля 06.02.2026 в 21:49, iDizzyy сказал: Ситуація з Ферзями взагалі пісня - щоб тут не лялякали, але глобал перший тиждень, особливо від Толі, був переповнений ферзями та які вони погані)) Манкуртолика до сих пор не отпускает, при любой возможности он нас вспоминает) ну мы тоже не даем ему про нас забыть)) Спасибо за развернутый коментарий. Очень наглядно эта тема показывает, скольким людям и пакам Анатолик насрал в душу. А теперь как куколд читает тему а сказать нечего) Lishina, DimkaTheGreat и iDizzyy 3 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lishina 13 Опубликовано: 7 февраля Рассказать Опубликовано: 7 февраля 06.02.2026 в 22:39, Мальта сказал: В сенсі? Так я доїбався до папри слів про більшість, і виявилось шо факти не дуже то й факти? Чи нє? Чи шо? Що саме вийшло не фактами?) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lishina 13 Опубликовано: 7 февраля Рассказать Опубликовано: 7 февраля 06.02.2026 в 22:37, Мальта сказал: Ніхто не має права варішувати хто на шо має право. Тобто ти живеш без рамок дозволеного і робиш що хочеш? І всім так можна? Це точно не про адекватну поведінку Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік2 27 Опубликовано: 7 февраля Рассказать Опубликовано: 7 февраля Мальта, розписав ти єбаньошся, я наче перечитав всю літературу шо в школі на літо задавали - це повага від мене. Гарно написав. Про проблемам хотів би виділити: 1. Ганк рандомки з ціллю вбити ,а не зайняти спот коли там стоять твої «кєнти» - це ж шляпа, нє? (Особливо в мімірі) 2. Заїжджати в спину зараз - це ок , я так буду робити постійно коли матиму можливість тільки якщо не бачитиму знайомі ніки які мені ставлять клоуна під постами. І саме через це не варто чекати якихсь покращень. 3. Писати відносно нашого клану «тоді ще український» це не коректно. У нас український клан і нічого не змінились. Якщо на це вплинув Алі ,то протяну ситуаційні засоси вашого клану - Юкрейни, колись український клан. Ну теж не ок звучить, чи не так ? Тому майте повагу. 4. Моно, постав мені клоуна і тут,давай дружить . п.с. Щось зміниться коли всі почнуть спілкуватись , а в першу чергу ті,хто почали з неповаги. В іншому випадку - до зустрічі на пірамідах фулкою і в полі. от ми наприклад позавчора смачно від Толіка соснули на вікнах,не вивезли ,а вчора не лізли коли вони бились з пх ,а тіпи з юкрейнів колили коли до нас ПХ приходили померти. То може й не все втрачено) thehlyboost 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
DimkaTheGreat 14 Опубликовано: 7 февраля Рассказать Опубликовано: 7 февраля Заходжу в цю тему лише заради двох речей: 1. Почитати пости Мальти. 2. Кинуть залупку в Толю. По пункту №1 - Ілюха, тобі вже пора свій блог заводити, гарно виходить, без рофлів. 👍 По пункту №2 - за 27 сторінок Толібасік так і не викотив пост, хоча темку активно читає. Впевнений, що там відмази по типу "я на таке навіть відповідати не бачу сенсу", "не відповідаю хейтерам", "хай гавкають мені пох")) Толясік, ти чсвшний кусок лайна, який за стільки років не навчився грати в цю гру, але чудово навчився пиздіти людям. Це твій самий прокачаний скіл). Шкода людей, які продовжують з тобою грати і витрачати свій час на дерможера, який їм ссить у вуха. vladmakarrov и Мальта 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Morwyn 17 Опубликовано: 7 февраля Рассказать Опубликовано: 7 февраля 06.02.2026 в 20:46, Мальта сказав: ПОПРАВТЕ МЕНЕ ЄСЛІ Я ПОМИЛЯЮСЬ. Поправляєм, бо інфа шось така собі, скажу як той хто особисто був на тій осаді, в тому замку. Після того як ваш клан звалив допомагати ОПам в ТСі все від пана Леджера команда прозвучала схожим чином: - Та впизду, ПР На що більшість й відреагувала, але так як на той момент я був в кастовалці (спамив луком масухи щоб дагерів з хайду вибивати), мене ПР не достав, й фактмчно ми десь в десяток людей з різних пачок, ще трохи дефали того бідолаху твінка на якого робили каст аж до моменту як на нас зайшли декілька паків гейті (чи хто там був) й на тому осада закінчилась. Після закінчення вищеописаного двіжу я заходжу до Марева в кімнату в ТСі де відбувся короткий діалог формату: - куда ви, блядь, улетіли всі, там фігня каста залишилась, нас тут в пару пачок розмотали - Толя улетів помагати лобатому, Леджер псіханув Тому я досі рахую що: ми могли й мали взяти той замок, навть без паків Юкрейнів пройоб комунікації був далеко не тільки з Маревом Якщо не правий прошу панів @Ledgerта @MapeBo мене тут підправити, бо я зрозумів й запамятав цю всю історію саме так. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
MapeBo 59 Опубликовано: 7 февраля Рассказать Опубликовано: 7 февраля 07.02.2026 в 18:14, Morwyn сказал: Поправляєм, бо інфа шось така собі, скажу як той хто особисто був на тій осаді, в тому замку. Після того як ваш клан звалив допомагати ОПам в ТСі все від пана Леджера команда прозвучала схожим чином: - Та впизду, ПР На що більшість й відреагувала, але так як на той момент я був в кастовалці (спамив луком масухи щоб дагерів з хайду вибивати), мене ПР не достав, й фактмчно ми десь в десяток людей з різних пачок, ще трохи дефали того бідолаху твінка на якого робили каст аж до моменту як на нас зайшли декілька паків гейті (чи хто там був) й на тому осада закінчилась. Після закінчення вищеописаного двіжу я заходжу до Марева в кімнату в ТСі де відбувся короткий діалог формату: - куда ви, блядь, улетіли всі, там фігня каста залишилась, нас тут в пару пачок розмотали - Толя улетів помагати лобатому, Леджер псіханув Тому я досі рахую що: ми могли й мали взяти той замок, навть без паків Юкрейнів пройоб комунікації був далеко не тільки з Маревом Якщо не правий прошу панів @Ledgerта @MapeBo мене тут підправити, бо я зрозумів й запамятав цю всю історію саме так. Замок уже наш был , мы его дефали. А они пришли и перекастовали . А так +- все верно. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 7 февраля Рассказать Опубликовано: 7 февраля 07.02.2026 в 02:42, Lishina сказал: втомився чекати Надобраніч 😬 Я вчора і не планував продовжувать, бо писать задохуя((( 07.02.2026 в 09:33, Lishina сказал: Що саме вийшло не фактами? Ну то почитай три поста в ряд, чоловіче. Ну йоб 07.02.2026 в 09:38, Lishina сказал: Тобто ти живеш без рамок дозволеного і робиш що хочеш? І всім так можна? Чого, без рамок. З ними, родімими. Просто я сам собі їх встановлюю. Да, всім можна. Здивую тебе, но всі так і живуть. І ти в тому числі. Кожен сам собі ставить рамки. Єслі ти, не особисто, довбойоб - то і рамки будуть довбойобські просто. А єслі норм чєл - нормальні. Здоровий глузд і виховання. Но не дядя якийсь рандомний, який показує тобі пальцем шо правильно а шо нє. Чи у тебе по іншому? 07.02.2026 в 09:38, Lishina сказал: Це точно не про адекватну поведінку Виглядає як дойоб заради дойобу, хз 07.02.2026 в 13:52, Владік2 сказал: 1. Ганк рандомки з ціллю вбити ,а не зайняти спот коли там стоять твої «кєнти» - це ж шляпа, нє? (Особливо в мімірі) Хз. Все суб'єктивно. Мені, наприклад, норм ходить в кольорових шкарпетках, але не норм фарбувати волосся в рожевий колір (своє, маю на увазі, хто хоче - хай фарбує, не засуджую). А комусь норм - єбать гусей ( засуджую категорично). Вбивав би я фклпаком рандомку заради фану? Хз. Готовий я ерона будь кого за це засудити. Скоріше нє, чим да. Конструкцію про клоуни під постами не в повній мірі зрозумів, но про всяк випадок постараюсь не ставить🤭 07.02.2026 в 13:52, Владік2 сказал: Тому майте повагу. Я неповаги не проявив тут ні до кого ні разу. Інтенції не мав так точно. 07.02.2026 в 13:52, Владік2 сказал: 4. Моно, постав мені клоуна і тут,давай дружить . На пірамідах то був не я. Зараз, і вже доволі давно, на ньому грає інший воїн. Але там тоже дуже достойний мущіна. За клоуна я передав. Сказав - буде на форумі, зайде, поставить. 07.02.2026 в 13:52, Владік2 сказал: Щось зміниться коли всі почнуть спілкуватись , а в першу чергу ті,хто почали з неповаги. В іншому випадку - до зустрічі на пірамідах фулкою і в полі. "Я прішол на норомальную пєрєстрєлку, с нормальними мужикамі...")) 07.02.2026 в 13:52, Владік2 сказал: То може й не все втрачено) Може-може. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.