Мальта 276 Опубликовано: 7 февраля Рассказать Опубликовано: 7 февраля 07.02.2026 в 15:22, DimkaTheGreat сказал: Заходжу в цю тему лише заради двох речей: 1. Почитати пости Мальти. Здоров, Дімас. Свєт очєй моїх) Обіймаю твою душу😘 07.02.2026 в 15:22, DimkaTheGreat сказал: По пункту №2 Ну, це зайве. Я розумію, що у вас, як команди маю на увазі, з Анатолієм вже зайшло занадто далеко. І хз чи це можна пофіксить. Кожен з вас, в свій час, давав в штангу в цьом замєсє. Але мені здається вже є сенс всім сторонам просто відпустить минуле і залишить все. Хоч, канєшно, справа ваша. 07.02.2026 в 15:22, DimkaTheGreat сказал: По пункту №1 - Ілюха, тобі вже пора свій блог заводити, гарно виходить, без рофлів. 👍 Та Я форум не везу, який там блог. Недавно думав накидать по політиці полотєнчик. Потім передумав. Занадто амбітна тема для ноунейма) DimkaTheGreat 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 7 февраля Рассказать Опубликовано: 7 февраля (изменено) 07.02.2026 в 18:14, Morwyn сказал: Поправляєм Шановний. Це канєшно полєзний кусок інформації. Бе жартів. Но ти впевнений шо вказана тобою цитата саме та - в яку ти цілився? Бо у мене інколи враження, шо мої пости тут читають тіки Діма, моя мама і я сам. Нахуя і кому я їх, блін, пишу? Я написав, шо Марево, пост фактум (після осади) був проінформований про мув (до осади не був). І, коли вже був, після осади (постфактум). НЕ заперечував доцільність цього муву. Да там єсть багато питань. Чо не попередили раніше. Могли полетіть пізже і залишить менше часу на перекаст. ЯКОГО ВООБЩЄ ХУЯ з іншими кланами пли договарюються поверх клів (це вообще пізда). Сумбурні оці при, про які ти написав (нова подробиця, корисна, базару). Але пойнт в тому, шо якщо кінець кінцем всі все знали і погодились шо все було зроблено правильно, просто не фартануло (і + нагадую - алі зберіг всі замки на місяць) - чого цей перекаст досі форситься всіма як чийсь особистий пройоб? Тому. Враховуючи, що твоя інфа( нова, прекрасна, вєліколєпна, люблю її) ніяк не суперечить всьому вищесказаному - шо ти там поправляєш? Но офенс, канєшно.. Но це піздєц. Изменено 7 февраля пользователем Мальта Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
MapeBo 59 Опубликовано: 7 февраля Рассказать Опубликовано: 7 февраля 07.02.2026 в 23:00, Мальта сказал: НЕ заперечував доцільність цього муву. а что нужно было сказать?) откатите осады , я заперечую? камон , не пиши такое я тебя прошу. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lishina 13 Опубликовано: 7 февраля Рассказать Опубликовано: 7 февраля 07.02.2026 в 21:28, Мальта сказал: Но не дядя якийсь рандомний, який показує тобі пальцем шо правильно а шо нє. Чи у тебе по іншому? Блядь...звісно дядя показує. Красти не можна - сядеш у в'язницю. Вбивати не можна - сядеш. Поступатись місцем в транспорті літнім людям та жінкам - не обов'язково, але це гарний тон. І це виховання. І розказав мені це "якийсь дядя", а не я сам. Так само і лізти в чужі справи - не гарно. Але Толік це не розуміє. Він ще молодий просто. Якщо ти живеш по власним законам, то я хз як тобі це вдається) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
iDizzyy 7 Опубликовано: 7 февраля Рассказать Опубликовано: 7 февраля 07.02.2026 в 23:00, Мальта сказал: Нахуя і кому я їх, блін, пишу? бляха реально не зрозуміло, кому і нашо ти пишеш) Ти позиціонуєш себе як чувак, який половину всіх "факапів" був десь відсутній, не грав не бачив і просто чув з чуток. Але сперечаєшся, щось доводиш та "розносиш всіх фактами". Хоча по факту - Толя засосався з ОПами, ціною свого ж соалі, і це було ок, "доцільно бо корисно". Твоїж слова "погодились шо все було зроблено правильно, просто не фартануло". А коли з цими ж ОПами, або Пікселями засосались ті хто пішов від Толі - то вони не праві, манкурти/блізкіє/прєдателі (підкреслити бажане). p.s. ти критикуєш одного лідера, що він кікнув чувака надто м'яко за титул, а свого лідера за його м'якість (2 КЛи не можуть сказати "ні"?) виправдовуєш... Треш Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 7 февраля Рассказать Опубликовано: 7 февраля 07.02.2026 в 23:45, Lishina сказал: Якщо ти живеш по власним законам, то я хз як тобі це вдається) Дуже просто. Я нормальний. По моїй версії, канєшно. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lishina 13 Опубликовано: 8 февраля Рассказать Опубликовано: 8 февраля 08.02.2026 в 00:37, Мальта сказал: Дуже просто. Я нормальний. По моїй версії, канєшно. Прийняв, на цьому закінчили. Мальта 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 8 февраля Рассказать Опубликовано: 8 февраля 08.02.2026 в 00:45, iDizzyy сказал: ти критикуєш одного лідера, що він кікнув чувака надто м'яко за титул, а свого лідера за його м'якість (2 КЛи не можуть сказати "ні"?) виправдовуєш... Треш 1.Та я особливо не критикую. А даю свою суб'єктивну оцінку. І так. Вона негативна. Причини я описав. 2. Де я його виправдовую? Якщо паки домовляються поверх клів, то це точно проблема з дисципліною або субординацією або хз з чим ще. Моя позиція така шо вони мають буть виєбані і висушені. І я про це писав. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
iDizzyy 7 Опубликовано: 8 февраля Рассказать Опубликовано: 8 февраля 08.02.2026 в 02:12, Мальта сказал: Якщо паки домовляються поверх клів, то це точно проблема з дисципліною або субординацією або хз з чим ще. Моя позиція така шо вони мають буть виєбані і висушені. Якщо паки домовляються про щось поверх КЛів, а КЛи потім з цим погоджуються та виконують це, забиваючий болт на свої принципи та соалі - то це трошки попахує чимось не дуже приємним. Напевно ці принципи не такі вже й принципові... Он звіти в тг по епікам регулярно це підтверджують Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 8 февраля Рассказать Опубликовано: 8 февраля 07.02.2026 в 23:39, MapeBo сказал: а что нужно было сказать?) откатите осады , я заперечую? камон , не пиши такое я тебя прошу. Ну от ти сам що думаєш? Твої пли приходть і кажуть тобі: " Шановний, ми домовились з воном, шо хелпанем йому з ореном, а він не буде допомагать гейтам душить нас на облозі". Враховуючи, що ти знаєш сам як все було, знаєш диспозицію перед облогами і обставини в яких бореться алі. Сам пристав би на пропозицію, чи воював би з гейтами+ воном в тих обставинах? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 8 февраля Рассказать Опубликовано: 8 февраля (изменено) 08.02.2026 в 02:34, iDizzyy сказал: забиваючий болт на свої принципи та соалі Так а шо з соалі там пішло не так? Всі ж були з замками, я вірно розумію? Проїбали тіки замок гейтів, який був закастований на твінів. Чи я плутаю? Изменено 8 февраля пользователем Мальта iDizzyy 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
vladmakarrov 57 Опубликовано: 8 февраля Рассказать Опубликовано: 8 февраля 07.02.2026 в 22:41, Мальта сказал: Ну, це зайве. Я розумію, що у вас, як команди маю на увазі, з Анатолієм вже зайшло занадто далеко. І хз чи це можна пофіксить. Кожен з вас, в свій час, давав в штангу в цьом замєсє. Але мені здається вже є сенс всім сторонам просто відпустить минуле і залишить все. Хоч, канєшно, справа ваша. Мальта ну ты бля интересный)) Толя будет помнить про ферзей до конца своей карьеры. А я в свою очередь буду помню про все, что говорило это чудовище про наш пак. Кинуть какашку в Толямбика это святое дело Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
LPf41nt 49 Опубликовано: 8 февраля Рассказать Опубликовано: 8 февраля 07.02.2026 в 23:00, Мальта сказал: Я написав, шо Марево, пост фактум (після осади) був проінформований про мув (до осади не був). І, коли вже був, після осади (постфактум). НЕ заперечував доцільність цього муву. Бля ти шо рофлиш?))))))))))) а шо він мав сказати?)) Толя вєрні как всьо била?))) чи типу просто треба було поругатись просто шоб все рівно вже ніхуя не змінилось?))) бля ти якийсь дивний піздець рлі)))) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 8 февраля Рассказать Опубликовано: 8 февраля 08.02.2026 в 11:04, LPf41nt сказал: а шо він мав сказати?)) "откатите осады , я заперечую" Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 8 февраля Рассказать Опубликовано: 8 февраля (изменено) Заєбісь рівень дискусії. Нормально, харош😁 Изменено 8 февраля пользователем Мальта Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.