Morwyn 17 Опубликовано: 8 февраля Рассказать Опубликовано: 8 февраля 07.02.2026 в 23:00, Мальта сказав: Я написав, шо Марево, пост фактум (після осади) був проінформований про мув (до осади не був). І, коли вже був, після осади (постфактум). НЕ заперечував доцільність цього муву. Шановний, ви бєте себе в груди з словами що ви всіх уважно читаєте, в ми такі нехороші вас ні, й тут таке. Якщо вже так пішла п'янка, й ви писали про ПОСТФАКТУМ, то ви чось забули додати в список тих хто ПОСТФАКТУМ був проінформований про цей мув пана Леджера? Бо я щось не розумію тоді якщо він був завчасно проінформований то якого біса в нього була така чудова реакція в глобал воіс з командою зйобувать в місто з почті захвачено замку (або повністю нашого відповідно до коментаря пана Марево)? Мальта 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
iDizzyy 7 Опубликовано: 8 февраля Рассказать Опубликовано: 8 февраля 08.02.2026 в 20:17, Мальта сказал: Заєбісь рівень дискусії. Нормально, харош😁 так а шо ти хочеш з таким рівнем аргументів?) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 8 февраля Рассказать Опубликовано: 8 февраля 08.02.2026 в 20:49, Morwyn сказал: Шановний, ви бєте себе в груди з словами що ви всіх уважно читаєте, в ми такі нехороші вас ні, й тут таке. Якщо вже так пішла п'янка, й ви писали про ПОСТФАКТУМ, то ви чось забули додати в список тих хто ПОСТФАКТУМ був проінформований про цей мув пана Леджера? Бо я щось не розумію тоді якщо він був завчасно проінформований то якого біса в нього була така чудова реакція в глобал воіс з командою зйобувать в місто з почті захвачено замку (або повністю нашого відповідно до коментаря пана Марево)? Спеціально цитую фул, щоб не здалось шо я умисно загострюю, цитуючі тіки то, шо мені потрібно. Виходячи з інфи, яка є у мене, не знав пр оцей мув ( з клів) тіки марево. Єдина причина - сумбурний розвиток подій прямо перед облогами. Разом з тим, крім марева, про цей мув зі сторони алі знали точно ще мінімум троє людей. Можливо четверо. scream666 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 8 февраля Рассказать Опубликовано: 8 февраля Наша дискусія з тобою закінчена, чоловіче. iDizzyy 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lishina 13 Опубликовано: 8 февраля Рассказать Опубликовано: 8 февраля Дуже треба інтерв'ю від мемберів ал'янсу Коф. Чи вірно я побачив, що в той час, поки ви на годарті, заважали нам, ви проїбали замок?) Бо я з цього шось дико орнув. Це ж наскільки треба було свою ерекцію не контролювати, що б "піхуй на замок, аби ЮАсквадам завадити" ахахахахахахаххахахахах Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Копатыч 29 Опубликовано: 8 февраля Рассказать Опубликовано: 8 февраля (изменено) 08.02.2026 в 22:33, Lishina сказал: Дуже треба інтерв'ю від мемберів ал'янсу Коф. Чи вірно я побачив, що в той час, поки ви на годарті, заважали нам, ви проїбали замок?) Бо я з цього шось дико орнув. Це ж наскільки треба було свою ерекцію не контролювати, що б "піхуй на замок, аби ЮАсквадам завадити" ахахахахахахаххахахахах дядь іди проспись) ми півтори години стояли колупались в носі, бо ніхто не приходив злітали в пару паків пострілять хоч в когось, нам взагалі похуй+поїбать хто там воював за гдд а програли бо на наших 120 людей в вікнах пришло пів мідвару, але на це теж поєбейшнск, бо хоч якийсь файт був Изменено 8 февраля пользователем Копатыч Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lishina 13 Опубликовано: 8 февраля Рассказать Опубликовано: 8 февраля 08.02.2026 в 21:45, Копатыч сказал: злітали в пару паків пострілять хоч в когось, нам взагалі похуй+поїбать хто там воював за гдд Це шо, казки на ніч?) Піхуй куди і полетіли саме туди, де була наша рега ахахах Взялись за руки і віримо Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lishina 13 Опубликовано: 8 февраля Рассказать Опубликовано: 8 февраля А як воно всосати від тих, з ким дефали трупи на Денті, нормас?) Бля, який рофл.... Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Копатыч 29 Опубликовано: 8 февраля Рассказать Опубликовано: 8 февраля єбать біда з башкой) ти спитало-тобі відповіли. гл а так то йдіть нахуй взагалі і не їбіть голову. дивно шо тут ніхто ще відкрито про це не написав Владік2 и Lishina 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lishina 13 Опубликовано: 8 февраля Рассказать Опубликовано: 8 февраля 08.02.2026 в 22:02, Копатыч сказал: єбать біда з башкой) ти спитало-тобі відповіли. гл а так то йдіть нахуй взагалі і не їбіть голову. дивно шо тут ніхто ще відкрито про це не написав Ти відповідаєш як жалюгідне гівно) Середній рід, нахуй посилаєш Це все що ти можеш, чи ще матерей позгадуємо? Аргументів 0. Тільки тупі відмазки Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 8 февраля Рассказать Опубликовано: 8 февраля 08.02.2026 в 22:33, Lishina сказал: ви на годарті, заважали нам А хто був? Ну, ніки маю на увазі 08.02.2026 в 22:45, Копатыч сказал: злітали в пару паків пострілять хоч в когось А, о 08.02.2026 в 22:58, Lishina сказал: Піхуй куди і полетіли саме туди, де була наша рега Нє, був момент, коли 10 хвилин Толян дав кол шо можна полетітти десь устроїть драку. Ми конкретно - бились з сосками на валофаргос. Точніше, Вони бились з заборами, а ми на цю діско прилетіли. Но потім по колу регрупнулись в замок, коли мід-команда залетіла до нас 08.02.2026 в 23:00, Lishina сказал: А як воно всосати від тих, з ким дефали трупи на Денті Дядь, ми не з ким не дефалм нічиї трупи. Дефали їх(трупи) самі. Якщо я вірно розумію - через особисті вподобання один одного клів. А всосати неприємно очевидно. Не те шоб дуже неприємно, але по суті - неприємно 08.02.2026 в 23:02, Копатыч сказал: гл Так, пора пана Копатича переводить із отдєла дипломатії в інший) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Morwyn 17 Опубликовано: 8 февраля Рассказать Опубликовано: 8 февраля 08.02.2026 в 21:13, Мальта сказав: Виходячи з інфи, яка є у мене, не знав пр оцей мув ( з клів) тіки марево. Єдина причина - сумбурний розвиток подій прямо перед облогами. Разом з тим, крім марева, про цей мув зі сторони алі знали точно ще мінімум троє людей. Можливо четверо. Й ще раз -виходячи з того що нам в глобал на момент вашого муву до ОПів озвучив й зробив пан Леджер, ваша інформація про кількість залучених до обговорення "союзу" з паном ВОНом виглядає трошечки неповною. Бо якщо воно було як ви описали то мені тупо, блядь непонятно, НАХУЯ ми дві години бились лобом об ту злоїбучу Руну, щоб за 5хв до закінчення, маючи всі шанси її забрати, зробити звідти ПРи. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 8 февраля Рассказать Опубликовано: 8 февраля 08.02.2026 в 23:38, Morwyn сказал: Й ще раз -виходячи з того що нам в глобал на момент вашого муву до ОПів озвучив й зробив пан Леджер, ваша інформація про кількість залучених до обговорення "союзу" з паном ВОНом виглядає трошечки неповною. Бо якщо воно було як ви описали то мені тупо, блядь непонятно, НАХУЯ ми дві години бились лобом об ту злоїбучу Руну, щоб за 5хв до закінчення, маючи всі шанси її забрати, зробити звідти ПРи. На жаль, тут я можу тільки наполягти, що моя все ж доволі повна. Щодо питання "Нахуя?" - боюсь воно не за адресою. Але моє припущення, що там був просто не дуже вірно прикинутий таймінг. Бо дяді, з ким я говорив, сходяться на думці, що був би регруп на орен хвилин на 5-10 пізніше - все могло б скластися інакше. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
MrOMG 15 Опубликовано: 8 февраля Рассказать Опубликовано: 8 февраля 08.02.2026 в 22:45, Копатыч сказал: дядь іди проспись) ми півтори години стояли колупались в носі, бо ніхто не приходив злітали в пару паків пострілять хоч в когось, нам взагалі похуй+поїбать хто там воював за гдд а програли бо на наших 120 людей в вікнах пришло пів мідвару, але на це теж поєбейшнск, бо хоч якийсь файт був " пострілять хоч в когось" - эт типо в юа сквада?) Понял-принял Записал вас в блокнотик на очередь в катах)) Владік2 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Akashy 14 Опубликовано: 8 февраля Рассказать Опубликовано: 8 февраля 08.02.2026 в 23:06, Lishina сказал: Ти відповідаєш як жалюгідне гівно) Середній рід, нахуй посилаєш Це все що ти можеш, чи ще матерей позгадуємо? Аргументів 0. Тільки тупі відмазки Мембер , или бывший мембер пака Алемара, там прошито , всё окей) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.