Мальта 276 Опубликовано: 9 февраля Рассказать Опубликовано: 9 февраля 09.02.2026 в 14:06, Lishina сказал: Нахуй ти мені це доводиш? Чоловіче, я тобі нічо не доводжу. Я думав ми спілкуємось і обмінюємся думками. Та і довести я тобі нічо не можу. Я можу навести аргумент, з яким ти або погодишся або нє. Погодишся - зміниш думку. Не погодишся - твоя справа. Але насильно - це точно не моя тема. Якщо на тебе мої аргументи не справляють враження - без проблем. Обіймаю твою душу, всього найращого, будь щасливий. ↑↓←→ Без підйоба. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 9 февраля Рассказать Опубликовано: 9 февраля (изменено) 09.02.2026 в 14:09, Lishina сказал: Бо ти промитий як кінченний. Дядь, боюсь шо я сильно душний персонаж, шоб буть промитим. І Толіку довелось би плотно заїбатись. Проблема наша з тобою в тому, що ти, маючи свій досвід спілкування з Толею, який я поважаю, очікуєш шо я ставитимусь до нього так само як і ти. Але у мене є свій досвід з ним спілкування. І я будую свою думку спираючись, в першу чергу, на нього. І як наче, очікую, що у відповідь ти поважатимеш і його( мій досвід). Можливо, колись станеться вспишка, і я приєднаюсь до команди "Толя, ай-ай-ай". А можливо і нє. Це ми тіки з плином часу побачим. Но поки що все так. 09.02.2026 в 14:09, Lishina сказал: я тобі відповідати білдьше не буду Це очєнь жаль. У нас з тобою був вайбік, як на мене( Изменено 9 февраля пользователем Мальта Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік2 27 Опубликовано: 9 февраля Рассказать Опубликовано: 9 февраля 09.02.2026 в 14:28, Мальта сказал: Дядь, боюсь шо я сильно душний персонаж, шоб буть промитим. І Толіку довелось би плотно заїбатись. Проблема наша з тобою в тому, що ти, маючи свій досвід спілкування з Толею, який я поважаю, очікуєш шо я ставитимусь до нього так само як і ти. Але у мене є свій досвід з ним спілкування. І я будую свою думку спираючись, в першу чергу, на нього. І як наче, очікую, що у відповідь ти поважатимеш і його( мій досвід). Можливо, колись станеться вспишка, і я приєднаюсь до команди "Толя, ай-ай-ай". А можливо і нє. Це ми тіки з плином часу побачим. Но поки що все так. Це очєнь жаль. У нас з тобою був вайбік, як на мене( Давай наш вайбік будувати Дивись , але ж ми почали перші кланом грати соло (до звинувачень в засосах і тд) - пішли в мід вар і чудово грали, поки ви не прийшли і не почали прям заважати. Навіть не заходили пару разів куди треба, щоб не провокувати сутичку(з чим я був дуже не згодний). І все було відносно ок до сутички на феях де й почався карт бланш, або як ви злили Марево десь на осаді і над "трупом" сіли Це все муви, де з позиції сили,а не слова намагались показати "БЕЗ НАС ВИ НІХТО" хіба ні? Норм спілкування чи спроби поспілкуватись "МИ ВАМ АБІЦЯЛИ ПІІСЯТ ПРАЦЕНТАВ" почались коли ви побачили, що й мід вар не тянете. От і вся проблема , про який інтернаціональний клан мова. Якщо ми кажемо про ситуативні рішення , то умовно мув на хб для квесту підпадає під вашу градацію союзу за необхідності. Приводити прикладів можна багато і співставляти - різниця у відношенню однієї сторони до мувів іншої ) Пишу тобі це нормально, без негативу Lishina и scream666 2 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lishina 13 Опубликовано: 9 февраля Рассказать Опубликовано: 9 февраля 09.02.2026 в 13:36, Владік2 сказал: умовно мув на хб для квесту підпадає під вашу градацію союзу за необхідності Манкурт, ти нічого не розумієш. ЦЕ ІНШЕ Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік 23 Опубликовано: 9 февраля Рассказать Опубликовано: 9 февраля РОЗБЛОКУВАЛИ BoostedAnimal и MrOMG 2 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Мальта 276 Опубликовано: 9 февраля Рассказать Опубликовано: 9 февраля (изменено) 09.02.2026 в 14:36, Владік2 сказал: Давай наш вайбік будувати Давай. 09.02.2026 в 14:36, Владік2 сказал: Дивись , але ж ми почали перші кланом грати соло (до звинувачень в засосах і тд) - пішли в мід вар і чудово грали, поки ви не прийшли і не почали прям заважати. Навіть не заходили пару разів куди треба, щоб не провокувати сутичку(з чим я був дуже не згодний). І все було відносно ок до сутички на феях де й почався карт бланш, або як ви злили Марево десь на осаді і над "трупом" сіли Це все муви, де з позиції сили,а не слова намагались показати "БЕЗ НАС ВИ НІХТО" хіба ні? Давай так. Вся оця частина - це причина тої катавасії, що ми маєм зараз. Ти, я так розумію, доволі в загальних рисах описав бачення того як все було з вашої сторони. І цей опис, напевно, хоча б частково але не беззмістовний. Але є ще моменти, які було видно і з нашого боку. І для повноти картини справедливо було б розглядати і їх. З твого дозволу я поки скіпну цю частину. Я там заборгував нашому спільному другу відповідь по деяким його тезам. І там, як раз, ця частина і буде. Я коли доберусь плотно пописать і закрию той боржок, я тебе тагну і ми окремо вже за це поспілкуємся, якщо буде на те бажання. Єдине що скажу прям щас " ви без нас ніхто" це хуйня. 09.02.2026 в 14:36, Владік2 сказал: Норм спілкування чи спроби поспілкуватись "МИ ВАМ АБІЦЯЛИ ПІІСЯТ ПРАЦЕНТАВ" почались коли ви побачили, що й мід вар не тянете. Перш ніж я напишу тут відповідь по цим двом моментам, я маю проговорити, що в моїх словах не потрібно шукать подвійного дна або додаткових сенсів, крім того, що буде фактично написано. Я відношусь з однаковою повагою і до паків, які вже мастєра спорта і грають на високому рівні, і до паків, які тільки починають свій шлях і вчать основи командної гри. (сам знаходжусь десь посередині). Я сподіваюсь на реакцію дрослих чоловіків, які пам'ятають, що ми просто граєм в гру. 1. "ми вам обіцяли" Це не так. За, як я розумію, не 50, але наближений до цього(+/- 5-10% в залежності від конкретних обставин) розподіл була розмова ще до старту серверу. На етапі обговорення конфігурації старту: сервер, приналежність кланів до біг/мід вару, і взаємодії, якщо не буде прямого альянсу (як по суті тут і вийшло). Я розумію, що таймінг, коли ці уточнення в пм почалися, робить дуже привабливою версію таку, як ти описав. Але факти такі ↑. 2. "не тягнете мідвар" Хз як тут сформулювать, то скажу як є. З усією повагою, пацани, но я б не сказав шо ми стали зядохуя менше тягнуть. Переважну більшість кланів раз на раз ми валяєм в одну калітку. Деякі, думаю, змогли б 2х1, 3х1.Це, до речі і з ігровою повагою до опонентів, ким би вони не були. Всі розумієм шо є різні клани з різною силою і різним настроєм на гру і різними складами пачок. Да, зараз омл це незручний противник. Але і то, через нормальний якісний склад (там плотно додалось магпакетів) і яку-не-яку кількісну перевагу. Дайте нашим пачкам, даже тим хто зараз лишився грати, світло шоб паки були 9/9, я думаю шо ми б і з переважаючими по кількості омлами норм би потягались. В свою чергу це не значить, шо Юасквад - це лолкєк непотріб і.т.д. У вас є і нормальні плотні паки, і паки, у яких норм потенціал, но є ще чого навчитись. Так чи інакше. Безвідносно сили і кількості паків - чи було б нам легше з вами в алі? Так, 100%. Чи Ваша відсутність на стільки критична, на скільки вам здається. Боюсь, що нє( сорян, парні) . Але. Моя особиста печаль зараз більше не в тому чи хтось шось тягне чи не. Я вмію терпіть душну гру роками, і не страдать при цьому. Зараз мене менше турбує факт чи топчу я когось чи мене топчуть. А от шо турбує потужно, так це те шо два клани з тризубом єбашаться між собою із за хуйні.* *не значить, шо те, шо непокоїть сторони конфлікта - це хуйня, а значить шо воно доволі просто вирішується, якщо сторони того захочуть. Изменено 9 февраля пользователем Мальта Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік 23 Опубликовано: 9 февраля Рассказать Опубликовано: 9 февраля 09.02.2026 в 15:21, Мальта сказал: Давай. Давай так. Вся оця частина - це причина тої катавасії, що ми маєм зараз. Ти, я так розумію, доволі в загальних рисах описав бачення того як все було з вашої сторони. І цей опис, напевно, хоча б частково але не беззмістовний. Але є ще моменти, які було видно і з нашого боку. І для повноти картини справедливо було б розглядати і їх. З твого дозволу я поки скіпну цю частину. Я там заборгував нашому спільному другу відповідь по деяким його тезам. І там, як раз, ця частина і буде. Я коли доберусь плотно пописать і закрию той боржок, я тебе тагну і ми окремо вже за це поспілкуємся, якщо буде на те бажання. Єдине що скажу прям щас " ви без нас ніхто" це хуйня. Перш ніж я напишу тут відповідь по цим двом моментам, я маю проговорити, що в моїх словах не потрібно шукать подвійного дна або додаткових сенсів, крім того, що буде фактично написано. Я відношусь з однаковою повагою і до паків, які вже мастєра спорта і грають на високому рівні, і до паків, які тільки починають свій шлях і вчать основи командної гри. (сам знаходжусь десь посередині). Я сподіваюсь на реакцію дрослих чоловіків, які пам'ятають, що ми просто граєм в гру. 1. "ми вам обіцяли" Це не так. За, як я розумію, не 50, але наближений до цього(+/- 5-10% в залежності від конкретних обставин) розподіл була розмова ще до старту серверу. На етапі обговорення конфігурації старту: сервер, приналежність кланів до біг/мід вару, і взаємодії, якщо не буде прямого альянсу (як по суті тут і вийшло). Я розумію, що таймінг, коли ці уточнення в пм почалися, робить дуже привабливою версію таку, як ти описав. Але факти такі ↑. 2. "не тягнете мідвар" Хз як тут сформулювать, то скажу як є. З усією повагою, пацани, но я б не сказав шо ми стали зядохуя менше тягнуть. Переважну більшість кланів раз на раз ми валяєм в одну калітку. Деякі, думаю, змогли б 2х1, 3х1.Це, до речі і з ігровою повагою до опонентів, ким би вони не були. Всі розумієм шо є різні клани з різною силою і різним настроєм на гру і різними складами пачок. Да, зараз омл це незручний противник. Але і то, через нормальний якісний склад (там плотно додалось магпакетів) і яку-не-яку кількісну перевагу. Дайте нашим пачкам, даже тим хто зараз лишився грати, світло шоб паки були 9/9, я думаю шо ми б і з переважаючими по кількості омлами норм би потягались. В свою чергу це не значить, шо Юасквад - це лолкєк непотріб і.т.д. У вас є і нормальні плотні паки, і паки, у яких норм потенціал, но є ще чого навчитись. Так чи інакше. Безвідносно сили і кількості паків - чи було б нам легше з вами в алі? Так, 100%. Чи Ваша відсутність на стільки критична, на скільки вам здається. Боюсь, що нє( сорян, парні) . Але. Моя особиста печаль зараз більше не в тому чи хтось шось тягне чи не. Я вмію терпіть душну гру роками, і не страдать при цьому. Зараз мене менше турбує факт чи топчу я когось чи мене топчуть. А от шо турбує потужно, так це те шо два клани з тризубом єбашаться між собою із за хуйні.* *не значить, шо те, шо непокоїть сторони конфлікта - це хуйня, а значить шо воно доволі просто вирішується, якщо сторони того захочуть. Дякую за відповідь. Я навів конкретний приклад за себе , де навіть не був учасником,але намагався врегулювати питання(думаю хто це знаєш) : Мені цікаво розглянути твою точку зору але картина, що є на разі і впродовж певного проміжку часу, показує : 1. Тези "Ви 2-й сорт" , "Без нас ви ніхто" - мають місце бути у тій чи іншій формі ( за необхідності надам приклади) 2. Адекватного врегулювання на разі не вбачаю, крім як просто розвести дороги, закрити цю тему і не повертатись до ідеї спільноти ,як такої АБО(якщо ви кажете про гру в довгу) - ініціювати домовленності. Проте в свою чергу 2 частина речення має підтримуватись жагою учасників кожної з сторін. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
glorytoUkraine 24 Опубликовано: 9 февраля Рассказать Опубликовано: 9 февраля Просто пздц. Чуваки вы перечитываете что вы пишите? Чуваку говорять 2-3 моба убить попробовать спот, а он отвечает три паки пришли фармить будем убивать да. Чувак говорит про обнимет нойза, но не резникова. Нойза и я обниму, только я тебе могу поскидовать про "бум бум" дурачек, где очевидные люди пишут хуйню с ноугрейд. ПОнятно что вы не приймите эти факты это ваша совесть и мораль, мне абсолютно пох играйте "бигваровцы" Ещё и модератор молодец тут. По этому желания тут отвечать вам нет. ЗАйдите в войс, спросите мнения, и делайте выводы узнав информацию с двух сторон. А вы делаете выводы только от того как вам сказал марево. Сильно много с вами цацкаются вы уже так много рассказали сами про 2 сорт, что уже возомнили из себя .уй пойми кого. Мальта прошу тебя, хватит текста в этой теме, люди видят то - куда смотрят, они делать фокус зрения на том что тут пишут, не нужно их убеждать, они взрослые, он чего стоит диезль павер, какието скриншоты - видео. Ему говорят люди что чувак, та нам похуй на тот диалог и воообще в той беседе ничего такого нету, а он уже который год всем тычить и говорит "Толик плохой ттолик плохой" просто жалко его, что живет не как взрослый мужик, а как злой тупой обиженка, а сюр в том что за инфу о них платил пантера что б ходить убивать их на спотах, а виноват блять кто ????? АНатолий. Просто сказочные д...... Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
glorytoUkraine 24 Опубликовано: 9 февраля Рассказать Опубликовано: 9 февраля Хотите услышать другую сторону пишите в игре ник "statham", тут отвечать не буду, модератор молодец. P.S У толика есть минусы, и я ему их высказиваю, можете спросить он в Плов, у нас открытая дискусия всегда, и это норма, когда все могут высказатся, но это минусы касательно игровых моментов и моего желания. Но никак не в том что вы тут несёте что он плохой человек, это просто бред. И я знаю почему я играю в нашем альянсе COF вместе и что нас обьеденяет. И эти мнения что "толик плохой" нам абсолютно по .!. ю . donskor 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік 23 Опубликовано: 9 февраля Рассказать Опубликовано: 9 февраля 09.02.2026 в 16:27, glorytoUkraine сказал: Просто пздц. Чуваки вы перечитываете что вы пишите? Чуваку говорять 2-3 моба убить попробовать спот, а он отвечает три паки пришли фармить будем убивать да. Чувак говорит про обнимет нойза, но не резникова. Нойза и я обниму, только я тебе могу поскидовать про "бум бум" дурачек, где очевидные люди пишут хуйню с ноугрейд. ПОнятно что вы не приймите эти факты это ваша совесть и мораль, мне абсолютно пох играйте "бигваровцы" Ещё и модератор молодец тут. По этому желания тут отвечать вам нет. ЗАйдите в войс, спросите мнения, и делайте выводы узнав информацию с двух сторон. А вы делаете выводы только от того как вам сказал марево. Сильно много с вами цацкаются вы уже так много рассказали сами про 2 сорт, что уже возомнили из себя .уй пойми кого. Мальта прошу тебя, хватит текста в этой теме, люди видят то - куда смотрят, они делать фокус зрения на том что тут пишут, не нужно их убеждать, они взрослые, он чего стоит диезль павер, какието скриншоты - видео. Ему говорят люди что чувак, та нам похуй на тот диалог и воообще в той беседе ничего такого нету, а он уже который год всем тычить и говорит "Толик плохой ттолик плохой" просто жалко его, что живет не как взрослый мужик, а как злой тупой обиженка, а сюр в том что за инфу о них платил пантера что б ходить убивать их на спотах, а виноват блять кто ????? АНатолий. Просто сказочные д...... С Мальтой можно диалог вести, а ты шото со старта вызверился 1. По споту - откройте портал и пробуйте хоть 30 мобов. С чего ты решил что вам кто-то что-то должен в реалиях, которых мы находимся ? 2. Куда зайти в войс, какие именно мнения спросить? Какую информацию узнать от второй стороны? С чего ты взял что выводы сделаны с того что говорит Марево, если в фул теме от мемберов какие-то истории и факты без упоминания Марево ( ну за себя могу говорить точно) - моё мнение построено исключительно из отношения на мв5,луче,начало мв6 ЧЕ ВЫ В ТОТ ЛУТ БЛЯДСКИЙ УПЁРЛИСЬ? Вот не в нём проблема, дружище) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік 23 Опубликовано: 9 февраля Рассказать Опубликовано: 9 февраля 09.02.2026 в 16:38, glorytoUkraine сказал: Хотите услышать другую сторону пишите в игре ник "statham", тут отвечать не буду, модератор молодец. P.S У толика есть минусы, и я ему их высказиваю, можете спросить он в Плов, у нас открытая дискусия всегда, и это норма, когда все могут высказатся, но это минусы касательно игровых моментов и моего желания. Но никак не в том что вы тут несёте что он плохой человек, это просто бред. И я знаю почему я играю в нашем альянсе COF вместе и что нас обьеденяет. И эти мнения что "толик плохой" нам абсолютно по .!. ю . Я напишу, мне интересно. Ник в игре llay3a. (Забейте на Толика , дело вообще не в нём) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
glorytoUkraine 24 Опубликовано: 9 февраля Рассказать Опубликовано: 9 февраля On 2/9/2026 at 4:39 PM, Владік said: 1. По споту - откройте портал и пробуйте хоть 30 мобов"? 2. Куда зайти в войс, какие именно мнения спросить? Какую информацию узнать от второй стороны? С чего ты взял что выводы сделаны с того что говорит Марево, если в фул теме от мемберов какие-то истории и факты без упоминания Марево ( ну за себя могу говорить точно) - моё мнение построено исключительно из отношения на мв5,луче,начало мв6 1. я потдерживаю твои слова на все 100 "С чего ты решил что вам кто-то что-то должен в реалиях, которых мы находимся ?". Подумай пожалуйста что я имею ввиду. Это мой ответ к этой теме. 2. Тим спик где мы все сидели вместе. 3. Не о Толике тут речь?) боюсь что ты не читал внимательно первый пост автора. Тогда о чем может идти речь, когда мы не берём первоистоки? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
MapeBo 59 Опубликовано: 9 февраля Рассказать Опубликовано: 9 февраля 09.02.2026 в 16:27, glorytoUkraine сказал: А вы делаете выводы только от того как вам сказал марево Глаза открой , тебе уже каждый в этой теме сказал что я им нечего не говорю и они делают выводы сами , но ты все равно двигаешь тему толика "Марево СКАЗАЛ ИМ" , о чем с тобой говорить , с человеком который в 2 ночи как ебнутый бегает с рандомкой светок ирл и тд гангать Сквадов.... чисто больной человек , не пиши вообще сюда больше я тебя прошу. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
MapeBo 59 Опубликовано: 9 февраля Рассказать Опубликовано: 9 февраля 09.02.2026 в 16:27, glorytoUkraine сказал: Сильно много с вами цацкаются ахахаха , кто еще и возомнил себе что то.... иди проспись Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік 23 Опубликовано: 9 февраля Рассказать Опубликовано: 9 февраля 09.02.2026 в 16:48, glorytoUkraine сказал: 1. я потдерживаю твои слова на все 100 "С чего ты решил что вам кто-то что-то должен в реалиях, которых мы находимся ?". Подумай пожалуйста что я имею ввиду. Это мой ответ к этой теме. 2. Тим спик где мы все сидели вместе. 3. Не о Толике тут речь?) боюсь что ты не читал внимательно первый пост автора. Тогда о чем может идти речь, когда мы не берём первоистоки? 1.Начни поддерживать или підтримувати. (cкажу честно - я не токсик, но ответ на п.1. не понял) - ты согласен со мной на 100%,но расстроился что не разрешили убить 3 мобов. Как можно подумать что ты имеешь ввиду? Я шо ГАДАЛКА? Скажи прямо. 2. К кому залетать? Кто что скажет? Нужно ли заходить в ТС с документами на квартиру сразу? 3. Ну Димка не любит Толика, такое бывает, но глобально я считаю не о нём базар. Толик здесь скорее как лицо одной из сторон конфликта, кто должен брать на себя ответственность(должен ли?хз) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.