Перейти к публикации
K0ZAK

Розкол в UA ком'юніті. UAsquad vs Ukraine? O_o

Рекомендованные сообщения

09.02.2026 в 17:20, glorytoUkraine сказал:

Ладно качайте лодку далі "бігваровці". Без негативу))))

Да мы не качаем , нам пофиг на вас абсолютно "порохоботы" )))

Изменено пользователем MapeBo

09.02.2026 в 17:20, glorytoUkraine сказал:

Ладно качайте лодку далі "бігваровці". Без негативу))))

Слухай, без негативу, тут представники вашого ком'юніті ведуть доволі змістовні і цікаві діалоги, де ми зі свого боку вступаємо в дискусію з контраргументами шукаючи спільний знаменник. 
Ти ж,як монголотатар, залетів , вкрив всих хуями і злився. Не роби так - брєд. 

09.02.2026 в 15:27, glorytoUkraine сказал:

я тебе  могу  поскидовать про "бум бум"  дурачек, где  очевидные люди  пишут хуйню с ноугрейд

Давай. Сюди скидай. Вони сьогодні будуть кікнуті з клану.

09.02.2026 в 15:27, glorytoUkraine сказал:

ЗАйдите в войс, спросите мнения, и делайте  выводы узнав информацию с двух сторон

Чому ти вирішив, що за вашою думкою я повинен приходити в ваш войс?
Ми робимо висновки не з інформації від 1 сторони. 
Дивись, є інформація:
1) Анатолій пише в приватні чужим мемберам зі спірними закликами
2) Анатолій пише в загальний чат брудні речі про Марево і клан ЮАсквад
3) Анатолій дозволяє своїм мемберам гангати нашу тему рекруту
4) Анатолій втрачає чимало паків і цілий клан з ал'янсу на МВ6
5) Анатолій закипає від наших тимчасових союзів заради квесту, але сам робить так кожен сервер.
Ну і трохи з МВ5 флешбеків:
6) Розподіл дропу був такий що він сам це називає вже копійками
7) Образи в бік клану ЮАсквад в глобал ТС
8) Штраф клану ЮАсквад за вигадані на ходу правила

І ця інформація - в загальному доступі. Це ніхто не "сказав". І ну точно не Марево.
От вище я написав звинувачення в бік Анатолія.
Ти зможеш щось подібне в бік Марево написати?
Ну звісно ні. Ти зараз напишеш "я таким на форумі не займаюсь", а по суті просто написати нема що. 
Марево не займається такою хуйньою, як Анатолій.
І до Марево нема стільки хейту від 1\2 Українського ком'юніті серверу, як до Толіка.
А оскільки Анатолій лідер ал'янсу, то люди що незадоволені ним - вимушені шукати собі контенту в інших кланах, поза ал'янсу і нажаль взагалі поза межами Україснького. 

Тому я і писав в самому 1 пості. Анатолій руйнує Українське ком'юніті.
Весь срач із-за того, що він зібрати людей вже може, а виходити з конфліктів - не вміє. Так який з нього лідер ал'янсу? Ми всі вже побачили скільки людей вже мінуснулось із-за цього. МИ (Українці) втрачаємо своїх (Українців) через менеджмент Анатолія.

Коротко про головне
image.png.e3bf6ad0d370679b0cf915b521922f4e.png
(Дімон, лучше під'єбу я чим якісь пацани за гаражами)

Изменено пользователем Владік

09.02.2026 в 13:50, Lishina сказал:

Ми робимо те саме, але не прикриваючись відмазками "офіційного ал'янсу не було". 

Оце ваше мислення - треба виривати з корінням. 
Піхуй, офіційно чи ні. Це ал'янс.

Щось слабенькі знання, що таке альянс . якби він дійсно був,  ми не били  би один одного на АОЕ, та загалом було би під 30-40 оверів,ми би без шансів зносили НГ. Спробуйте порвати Аллі, та прийти на епік, побачишь різницю)

09.02.2026 в 17:35, Франко сказал:

Щось слабенькі знання, що таке альянс . якби він дійсно був,  ми не били  би один одного на АОЕ, та загалом було би під 30-40 оверів,ми би без шансів зносили НГ. Спробуйте порвати Аллі, та прийти на епік, побачишь різницю)

Друже, ну ти так кажеш наче ми з 1 хвилини в алі офіційному
Ми бились соло дента і навіть 1 раз виграли зерг, стояли до 2 ночі,якщо не помиляюсь(можу проєбать). І круто було. Якби так можна було продовжити грати 0 питань. Пішли звідти через "Біг Вар", що прийшов до нас.
А в алі пішли(ну це як я бачу, у Марево може інші сексуальні фантазії, за нього казати не можу) , бо неможливо соло кланом грати той мід вар , а об'єднуватись ну нема з ким. От як не крути залети ми в КОФ була б така шляпа, що це просто жесть. Ну було б те саме тільки в алі) 

09.02.2026 в 16:35, Франко сказал:

Та не питання. Це не офіційний ал'янс. Я хз за кого ти мене маєш

1) Засос з тими кланами був чи ні?
2) Якщо так, то ці клани (з ким соснулись) чимось від заборів\ноугрейдів\іреалей...відрізняються чи ні? (Ти сам розумієш чим)

09.02.2026 в 16:35, Владік сказал:

Коротко про головне
image.png.e3bf6ad0d370679b0cf915b521922f4e.png
(Дімон, єслі лучше під'єбу я чи якісь пацани за гаражами)

Так це не я писав що тема не про Анатолія.
Я готовий любити весь клан Юкрейн, окрім Анатолія, Ерона та Алімара (сподіваюсь ні про кого не забув)

Анатолій - лишній в цьому ком'юніті.

CrisTalik якось так нік   хіро хавка  сосок  бігав з  тітулом орешнік це  не враховується для них як намьок?  і для вас?)

09.02.2026 в 16:47, glorytoUkraine сказал:

CrisTalik якось так нік   хіро хавка  сосок  бігав з  тітулом орешнік це  не враховується для них як намьок?  і для вас?)

1 слово заміни поки модер знов не забанив ні тебе ні мене 😅

Але того крісталіка вигнали з клану. Власник персонажа пояснив що він лівнув з сервера та віддав персонажа іншим людям, котрі такий титул і поставили.
Не можу перевірити чи це правда, але факт - його немає в клані НоуГрейд

Upd: Про це писав Філс на форумі зі скрінами. Якщо не помиляюсь в нашій темі рекруту

Изменено пользователем K0ZAK

цих діалогів є більше) і про мову свинячу  і бичю,  і я  їх  кидав і пашкам кюелям,  там ноу емотіон.   Тому  навіщо ти  кажеш це  знаючи що там гівна  достатьно?  Дай угадаю, чекаємо  модератора , друг пустослова марева напевно

09.02.2026 в 17:51, glorytoUkraine сказал:

цих діалогів є більше) і про мову свинячу  і бичю,  і я  їх  кидав і пашкам кюелям,  там ноу емотіон.   Тому  навіщо ти  кажеш це  знаючи що там гівна  достатьно?  Дай угадаю, чекаємо  модератора , друг пустослова марева напевно

Ну я ж правильно розумію, що ти як порядний громадянин одразу реагуєш на ці випади і хочеш щось змінити в л2 ком'юніті? Бо адміністрація на таке прям реагує, як показала практика в блокуванні мене на форумі. Я навіть намагався придумать як обійти - не обійшов) 

On 2/9/2026 at 5:50 PM, K0ZAK said:

1 слово заміни поки модер знов не забанив ні тебе ні мене 😅

Але того крісталіка вигнали з клану. Власник персонажа пояснив що він лівнув з сервера та віддав персонажа іншим людям, котрі такий титул і поставили.
Не можу перевірити чи це правда, але факт - його немає в клані НоуГрейд

Upd: Про це писав Філс на форумі зі скрінами. Якщо не помиляюсь в нашій темі рекруту

місяця  півтора  бігав, ніхто не бачив) Ладно, знаю що всерівно тут ніхто ні до кого не достукається, тому  припиняю тут писати. Підняли тему комусь на потіху.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   1 пользователь

• Создать...