Франко 20 Опубликовано: 9 февраля Рассказать Опубликовано: 9 февраля 09.02.2026 в 17:45, K0ZAK сказал: Та не питання. Це не офіційний ал'янс. Я хз за кого ти мене маєш 1) Засос з тими кланами був чи ні? 2) Якщо так, то ці клани (з ким соснулись) чимось від заборів\ноугрейдів\іреалей...відрізняються чи ні? (Ти сам розумієш чим) У вас з НГ не офіційний альянс? Це як?) 2. Прям засосу не було, була домовленність в пріорітеті бити НГ. На цьому все. 3. Такі самі клани, як і інші, тількі сильніші) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Владік 23 Опубликовано: 9 февраля Рассказать Опубликовано: 9 февраля 09.02.2026 в 17:54, glorytoUkraine сказал: місяця півтора бігав, ніхто не бачив) Ладно, знаю що всерівно тут ніхто ні до кого не достукається, тому припиняю тут писати. Підняли тему комусь на потіху. А до кого ти достукатись хочеш прямими агресивними випадами? Тєма на попіздєть, не інакше. Хто колись на форумі якусь проблему вирішив?) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
K0ZAK 105 Опубликовано: 9 февраля Автор Рассказать Опубликовано: 9 февраля 09.02.2026 в 16:51, glorytoUkraine сказал: Тому навіщо ти кажеш це знаючи що там гівна достатьно? Я це пишу тому, що я на власні очі не бачу\не помічаю. Допоможи розібратись, якщо ти тут за правду. Просто я за правду настільки, що я таке гівно терпіти там не стану і за слово своє відповім. Але ти не зіскакуй з мого питання вище, про Анатолія та Марево Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
glorytoUkraine 24 Опубликовано: 9 февраля Рассказать Опубликовано: 9 февраля On 2/9/2026 at 5:53 PM, Владік said: Ну я ж правильно розумію, що ти як порядний громадянин одразу реагуєш на ці випади і хочеш щось змінити в л2 ком'юніті? Бо адміністрація на таке прям реагує, як показала практика в блокуванні мене на форумі. Я навіть намагався придумать як обійти - не обійшов) ти серйозно?) адміністрація блокує тільки драйверів одного сайду, знаючи шо у всіх вони є, там реагуют якщо це рандоми, а якщо цек певні клани чі гравці які стрімлять, то вони не будуть такі категоричні. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
glorytoUkraine 24 Опубликовано: 9 февраля Рассказать Опубликовано: 9 февраля On 2/9/2026 at 5:56 PM, K0ZAK said: Але ти не зіскакуй з мого питання вище, про Анатолія та Марево я його навіть не читав, тому що питання про марева і анатолія має вирішувати марево і анатолій) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
K0ZAK 105 Опубликовано: 9 февраля Автор Рассказать Опубликовано: 9 февраля (изменено) 09.02.2026 в 16:55, Франко сказал: У вас з НГ не офіційний альянс? Це як?) 2. Прям засосу не було, була домовленність в пріорітеті бити НГ. На цьому все. 3. Такі самі клани, як і інші, тількі сильніші) Ні, у нас с НГ - офіційний. Я про ваші "домовленості" Але слово "домовленості" - це підміна понять і не інакше. І я нагадаю, я не проти таких мувів заради контенту. Але ж ваш клан звинуватив у таких мувах наш клан. В тому що ми соснулись з НГ. І мені особисто абсолютно піхуй. Офіційно чи ні. Я вважаю це йобаним лицемірством, робити засос, вибачте, "домовленості" і хизуватись що "ну це ж не офіційний ал'янс". Та яка впізду різниця офіційний він чи ні? Засос є? Є. Але кому я шось блять пояснюю...ідіть далі там домовляйтесь, тільки алі не робіть, бо це зрада, а то ні. Upd: я вважаю кінченною ідеєю сосатись без ал'янсу. Що б що? Ви домовились не бити один одного, але ігрова механівка все одно заставляє бити. Чого тоді ал'янс не зробити тимчасовий? Що б поліцемірити? Прийняв, записав Изменено 9 февраля пользователем K0ZAK Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
K0ZAK 105 Опубликовано: 9 февраля Автор Рассказать Опубликовано: 9 февраля 09.02.2026 в 16:59, glorytoUkraine сказал: я його навіть не читав, тому що питання про марева і анатолія має вирішувати марево і анатолій) лол. З'їбись звідси нахуй клоун, якщо ти не можеш набрати мужньості відповісти на питання. Відповідати тільки на зручне не вийде. І не забудь мені клоуна вліпити будь ласка, бо це як підпис для тебе буде scream666 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
glorytoUkraine 24 Опубликовано: 9 февраля Рассказать Опубликовано: 9 февраля On 2/9/2026 at 6:00 PM, K0ZAK said: Ні, у нас с НГ - офіційний. Я про ваші "домовленості" Але слово "домовленості" - це підміна понять і не інакше. І я нагадаю, я не проти таких мувів заради контенту. Але ж ваш клан звинуватив у таких мувах наш клан. В тому що ми соснулись з НГ. І мені особисто абсолютно піхуй. Офіційно чи ні. Я вважаю це йобаним лицемірством, робити засос, вибачте, "домовленості" і хизуватись що "ну це ж не офіційний ал'янс". Та яка впізду різниця офіційний він чи ні? Засос є? Є. Але кому я шось блять пояснюю...ідіть далі там домовляйтесь, тільки алі не робіть, бо це зрада, а то ні. Тобі не здаєтся що не логічно аби ми третья сторона яка певно була слабшою стороною почали бити сторону омл і гейтів, аби потім один на один зустрітись з сильним сайдом? напевно логічно було б працювати спочатку проти сильного сайду всім сторонам, а потім між собою, тобі так не здається? І покажи мені будь ласка якусь переписку де домовлялись, і де хизувались. Ну серйозно є ? Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
glorytoUkraine 24 Опубликовано: 9 февраля Рассказать Опубликовано: 9 февраля On 2/9/2026 at 6:02 PM, K0ZAK said: лол. З'їбись звідси нахуй клоун, якщо ти не можеш набрати мужньості відповісти на питання. Відповідати тільки на зручне не вийде. І не забудь мені клоуна вліпити будь ласка, бо це як підпис для тебе буде оце мужності тут ти написав) сказочний д...йоб. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
K0ZAK 105 Опубликовано: 9 февраля Автор Рассказать Опубликовано: 9 февраля 09.02.2026 в 16:46, glorytoUkraine сказал: Shot00266.bmp З отакими гравцями в алі тобі не тисне?) А то @Ledger шось не відповідає, мабуть нема що Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
atoll13 211 Опубликовано: 9 февраля Рассказать Опубликовано: 9 февраля 09.02.2026 в 18:10, K0ZAK сказал: З отакими гравцями в алі тобі не тисне?) та ти не розумієш, "ета ж другоє". Просто польскій кур*** братік нерозібрався... LPf41nt и K0ZAK 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
K0ZAK 105 Опубликовано: 9 февраля Автор Рассказать Опубликовано: 9 февраля 09.02.2026 в 17:08, glorytoUkraine сказал: оце мужності тут ти написав) сказочний д...йоб. Все ж по фактам. Нє? Доречі це мені Марево все говорить писати. Ну чисто що б ви не переставали думати, що все це робить Марево 😁 О, бачу і @Anatolii_Ukraine завітав покуколдити як завжди. Приємно читати, Толік? А треба було думати перше ніж гангати наш рекрутинг. Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Франко 20 Опубликовано: 9 февраля Рассказать Опубликовано: 9 февраля То що по факту будем робити ? До чого розмова ? Потужне Алі 3 укр кланів буде чи ні? Всі свою думку сказали ? P.S людей і паки не кікать, ресурс обмежений Мальта и MrOMG 1 1 Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
scream666 1 Опубликовано: 9 февраля Рассказать Опубликовано: 9 февраля 09.02.2026 в 18:47, Франко сказал: То що по факту будем робити ? До чого розмова ? Потужне Алі 3 укр кланів буде чи ні? Всі свою думку сказали ? P.S людей і паки не кікать, ресурс обмежений никто из наших плов не хочет этого алли даже все кто раньше понимали что будет алли и те кто как-то нейтрально относился(как на старте мв) ерон+толибан все сделали для этого чтобы почти дойти до точки невозврата) ему остаеться только куколдить на форуме,ибо нечего будет ответить,а мог сразу ерона приструнить и не впрягаться за него,увы) Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
iDizzyy 7 Опубликовано: 9 февраля Рассказать Опубликовано: 9 февраля Найцікавіший тред за весь мв6... Не граючи тут я дізнався, що виявляється, ноунейм ерон та лоупак стетхама - моцні паки, які можуть щось та комусь розказувати та "готов бы и дольше с вами там повозится" на інші паки. Потужно) Страшно що буде на мв7.... Цитата Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.